Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CHICAGO

Chicago, USA: 13 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Chicago:
customer review star rating
6
4
1
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 13

  • Beoordeeld door: WILLEM (JWEM) - February 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: CORNELIS - September 13, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Door vertraging bij de vlucht, laten bellen naar auto Europe, konden ze niets mee, zelf maar bellen naar de vestiging ter plaatse, dit is niet wat Auto Europe schrijft in een mail net voor vertrek naar Amerika!!!!!!!!!!!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De bestelde auto was niet voorhanden, de medewerker had wel een andere andere, zonder over meerprijs te praten, auto meegekregen, auto bleek 30 dollar per dag meer te kosten, zeer ontevreden over, een volgende keer kies ik niet voor Dolaar.
  • Beoordeeld door: HUBERTUS - October 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De papieren worden aan ons in het Nederlands gegeven, maar zouden in het Engels moeten zijn. Nu bleek dat gegevens bij ophalen van de auto bij Dollar daar niet in het systeem stonden,en er een hoop gedoe ontstond wat wel en wat niet in de overeenkomst vooraf was geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Slechte balie-service! Slechte navigatie mee gekregen! Gegevens van overeenkomst waren niet bij Dollar bekend. Ik zal daar géén auto meer huren!
  • Beoordeeld door: HARRY - September 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • We moesten veel te lang wachten aan de balie voordat ik de sleutels kreeg van de huurauto, en dat is niet prettig naar een lange reis. ze zijn veel te lang bezig met een klant en ook zijn ze heel traag.
  • Beoordeeld door: AYCKE - October 6, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • vlotte aanmelding, prettig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prettige en professionele benadering, alles verliep vlot
  • Beoordeeld door: TON - September 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijsverhouding en zal zeker opnieuw bij Auto Europe een auto huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Een Kia Rio stond niet ter beschikking, maar kreeg een gratis upgrade naar een middenklasser. Prima!
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - June 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Tijdens onze 6 weken reis hebben wij 3,5 lekke banden gehad. 2 nieuwe banden, Verrekend/betalld met/door Dollar Car Rental. 1 reparatie niet in rekening gebracht. 1 band welke telkens zachter werd en dagelijks bijgepompt diende te worden. Dit doorgegeven bij inlevering auto. De lekke banden kosten een dag of 4/5 beperking bij het rijden (plaatsgebonden door vervanging van banden). Linker ruitenwisser piepte. Verder prima auto. Prijs/kwaliteit is ten opzichte van andere verhuurders goed/beter.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Bij het afhalen van de auto duurde het lang voor je geholpen was (circa een uur in de rij staan). Dit zou behoorlijk verbeterd kunnen worden. Tot nu toe was de ervaring (bij andere autoverhuurders): doorgaans direct geholpen worden of een minuuut of 15 wachten. wij zijn een keer of 15 in de USA/Canada geweest en hebben telkens een auto gehuurd, tot nu toe geen dergelijke lange afhandeltijd meegemaakt. Mensen waren wel vrendelijk.
  • Beoordeeld door: STEVEN - May 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs voor complete service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Medewerkers zijn ongeinteresseerd en proberen altijd dingen te verkopen die je niet nodig hebt. Sommige zaken die ze aanbieden zijn veel te duur (zoals automatisch tol-pas systeem). Ze schromen daarbij niet om je bang te maken om je tot aankoop over te halen.
  • Beoordeeld door: SIMON - May 25, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zouden meer auto`s met een dieselmotor moeten zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ook hier zouden meer dieselauto`s moeten zijn!
  • Beoordeeld door: JAN - November 2, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service. Het zou beter zijn om ook inzicht te geven in de bijkomende kosten te betalen aan de balie.De bij te betalen bedragen en belastingen zijn erg hoog in de VS. Door ze niet te noemen geeft U een te goedkoop beeld van de transactie. Verder is de voucher onoverzichtelijk, wat is er nu wel gereserveerd en betaald en wat moet er nog betaald worden en wat kan er nog geboekt worden. In de hetze van de balie in Amerika was het lastig zoeken en afvinken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • In terminal waren ze niet. Ze zaten er drie of 4 mijl vandaan. We kwamen de auto halen vanuit de stad met een taxi en hebben onze eigen info gevolgd en niet de uwe. Graag verbeteren. Onoverzichtelijke intake op een schreeuwerige en onrustige balie op het vliegveld, waar het lastig was om de voucher te checken en in te spelen op de ratelende dame van Dollar. We kregen geen formulier met beschadingen. Wel kregen we een hele lijst met extra opties aangeboden. Nogmaals± meer info vooraf over de kosten van het geheel is welkom.
  • Beoordeeld door: M - September 10, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • De laatste jaren maak ik voor al mijn te huren auto's gebruik van Auto Europe, met name vanwege de gunstige prijsstelling en de flexibele boekingsvoorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima standaardservice van groot autoverhuurbedrijf. Kwam overeen met de verwachtingen.
  • Beoordeeld door: ANNE JAN - August 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: JAN - August 13, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close