Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN USA

USA: 299 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor USA:
customer review star rating
180
81
21
7
9

Pagina 1 van 15

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PETRUS - February 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: DIRK - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nu OK
  • Beoordeeld door: JEAN JACQUES - January 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima verzorgd en uitstekende medewerking bij wijziging van data
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beetje rommelig bij het afhalen. Echter goed opgelost in 2e instantie
  • Beoordeeld door: MICHAEL - January 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe is OK, maar ik was niet tevreden met Thrifty. Zie beneden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • 1. Thrifty brengt teveel in rekening voor de "EasyPass" voor de tolwegen, zeker voor een huur van korte duur. 2. De "EasyPass" was niet in de auto en het duurde vrij lang om een nieuw te krijgen. 3. De proces bij de uitgang duurde ook heel lang, ook in vergelijking met ervaringen bij andere verhuur bedrijven. 4. De ruitensproeier werkte niet bij lange temperature. Zeer gevaarlijk rijden en echt onacceptabel. Kwaliteit van de vloeistof was te laag.....niet genoeg antivries. Ik moest het ontdooien, uitpompen en vervangen. Zeer slecht van Thrifty!!
  • Beoordeeld door: JOHANNES B T - January 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed en snel met perfecte service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goed
  • Beoordeeld door: LEO - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima in orde!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima in orde
  • Beoordeeld door: WLADIMIR - January 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De procedure autohuir bij Auto Europe ging goed. Hier ben ik tevreden over, met één opmerking die ik bij Dollar wil toelichten. Ik heb eerst voor een standaard SUV gekozen en ben daarna ingegaan op de aanbod van Auto Europe voor een upgrade voor ?8.23. Dit is een uograde van een reguliere SUV (model Toyota rav of gelijkwaardig) naar een grote SUV (model Jeep Grand Cherokee Laredo of gelijkwaardig). De reservingsbevestiging kreeg ik een week vóór de feitelijke autohuur. Op de uidraai stond het juiste model, echter nogsteeds Standard SUV.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Snelle afhandeling DOLLAR. Echter ging men alleen af op Standard SUV en niet op de upgrade. Ondanks gewezen op de upgrade, werd deze niet meegenomen. Bij navraag werd ik verwezen naar de auto-afgifte. Hier gaf men terecht aan dat door de drukke periode, zij alleen standard SUV hebben en alleen de wagens die daar stonden. Hier was ik uiteraard teleurgesteld over. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar een manager en hij heeft zijn best gedaan om mij een alternatief te bieden. Ik was zeer dankbaar hiervoor. Advies aan Auto Europe: bij upgrades altijd Full size SUV te vermelden en geen Standaard SUV!! Dit om misverstand en teleurstelling te voorkomen. Uiteindelijk heeft de klant betaald voor een upgrade. Maar al bij al, tevreden, met advies!
  • Beoordeeld door: RUDI - December 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De ervaring met auto Europe is zonder meer goed te noemen, soms telefonisch wel eens moeilijk bereikbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De ervaring met Dollar: De auto voldeed niet geheel aan de verwachtingen. Een wellicht lichte motor maakte nogal kabaal en was traag. Verder was de auto redelijk voldoende. De receptie medewerker was niet echt klantvriendelijk, maar enigszins nors.
  • Beoordeeld door: BART - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere vergelijking waarin meerdere opties transparant worden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Hun advies om de tol af te kopen, was een inmiddels bekend Amerikaans advies. M.a.w. Dollor werd er beter van en ik niet;-) Verder is alles netjes afgewikkeld.
  • Beoordeeld door: TYRONE R. - December 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb voor Auto Europe gekozen omdat die voor zover ik kon nagaan een compleet pakket biedt. Dwz incl alle verzekeringen waaronder ook de WA en volledige dekking van Excess. Niet te vergeten is het overzicht dat door jullie geboden wordt om een verhuurder te kiezen maakt alles veel eenvoudiger. Verder is het wel zo prettig in het Nederlands te communiceren alhoewel ik het Engels goed beheers.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik heb vaker bij Dollar Miami Intl Airport gehuurd en heb tot nog toe geen enkele slechte of zelfs minder goede ervaring met ze. De wagens zijn schoon en voldoen en het personeel is ok.
  • Beoordeeld door: LAMMERT - December 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles in orde, na telefonisch contact alles duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Alles perfect verlopen, auto in orde, geen opdringerig gedoe aan de balie
  • Beoordeeld door: ANTONIO - December 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geen onzin verzekeringen en geen eigen risico
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • prima vriendelijk en niet opdringerig
  • Beoordeeld door: HAN - December 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • voordelig en correct
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • rijen soms wat lang om auto op te halen, maar correcte service. Afleveren strak georganiseerd en snel prima auto's
  • Beoordeeld door: REMYS - November 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles ging goed. erg tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik wil Dollar erg bedanken om mijn telefoon gevonden te hebben en netjes voor me bewaard. Erg bedankt
  • Beoordeeld door: REMYS - November 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ik vond alles perfect. i
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: ALBERTUS DIRK - November 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon Uitstekend kan niet beter Top Bedankt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Probeerden mij nog extra verzekering te verkopen voor bv Verlies van sleutel of wegsleepkosten ingeval van pech Te waarde van 190 dollar . Toen ik hier niet op reageerde Was de medewerker meteen minder aanspreekbaar Met andere woorden boos . Maar ik ken dat , en U kunt daar ook weinig aan veranderen verder ,alles OK
  • Beoordeeld door: ARJEN - November 15, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • The first car I received had a technical problem, which was noticed when I checked it out, luckily before I departed. Yet, upon return the total cost was $90 higher than what I paid through Autoeurope. Dollar indicated this was local airport tax, while Autoeurope indicates all taxes are include. I had paid EURO 282 in advance and upon return at Dollar the total was $391. Not as expected.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • No good relationship with Autoeurope. They consider Autoeurope just as a third party which makes up their own rules.
  • Beoordeeld door: ANNETTA - November 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk reserveren en wijzigingen doorgeven. Een verschil aan huurbedrag wordt binnen enkele dagen weer op de credit card bijgeschreven. Goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: PETRA - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijk, handig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service. Na een lekke band werd er via het noodnummer contact gezocht met de autofabrikant om hulp te bieden, dus ondanks dat ik niet extra verzekerd was voor pechhulp langs de weg, kostte dat niets extra's. Ik moest de auto de dag daarna gaan omruilen en kreeg toen helaas wel een auto die ongeveer tweemaal zoveel benzine gebruikte. Maar goed, de benzine is goedkoop in de VS.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De bestelde auto, zoals ik die de vorige keer bij hetzelfde bedrijf had, was niet aanwezig. Bij het ophalen van de auto (Nissan ipv Toyota) in het donker moest ik zelf constateren dat er een deuk in het achterscherm zat en de achterbumper beschadigd was. De auto reed niet fijn omdat naar mijn idee de remmen niet goed afgesteld waren.
Kies het land waar u woonachtig bent
close