Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN USA

USA: 341 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor USA:
customer review star rating
212
90
22
7
9

Pagina 1 van 18

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: WILHELMUS - November 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • .top geregeld ben niet anders gewend na 12 jaren lange huur bij auto europe zal deze dan ook ten alle tijden aanbevelen.een suggestie een fatsoenlijke nederlandstalige helpdesk en geen die alleen engels spreekt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen gezeur gewoon een prettige samenwerking met dollar.goed geregeld geen aanpraten van extra verzekeringen top
  • Beoordeeld door: HONG D - November 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Ze proberen kosten te berekenen die via Auto Europe al betaald. Bij auto retourneren heb ik de onnodige kosten terug gevraagd,
  • Beoordeeld door: HANS - November 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld tegen scherpe prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goede auto meegekregen
  • Beoordeeld door: LUCIEN - November 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, goed en voordelig geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Prima snelle afwikkeling bij zowel ontavngst als afleveren van de auto. Wisselen door klein defect op enig moment onderweg was binnen een paar minuten geregeld.
  • Beoordeeld door: P.C.F.M. - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk een auto boeken met duidelijke voorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goed geholpen aan de balie, geen druk om meer verzekeringen e.d. te nemen. Auto was schoon en goed onderhouden. Al met al en goede ervaring rijker.
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede informatie, herinneringen en snelle reacties
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service, zowel bij ophalen als wegbrengen van de uitstekende en vrijwel nieuwe auto.
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima informatieverstrekking en snelle reacties.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Op de gehuurde auto was niets aan te merken, maar de behandeling aan de balie bij het ophalen van de auto was minder positief. De medewerker van Dollar trachtte mij een abonnement voor tolbetaling aan te smeren voor 80 dollar, terwijl ik aangaf zelden van tolwegen gebruikt te zullen maken. Het kostte moeite om te blijven weigeren en dat betrof ook het eindeloze aandringen van betrokkene op het nemen van extra verzekerringen. Uiteindelijk heb ik nog geen 4 dollar tol hoeven betalen rondom Washington en kon ik met gemak verdere tolwegen mijden. Voor een adequate verzekering raad ik iedereen insurance4carhire.com aan!
  • Beoordeeld door: MATTHIJS - October 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek al jaren via Auto europe en gaat altijd probleemloos.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Geland op ander vliegveld dan bedoeld en binnen twee minuten was het omzetten geregeld, zonder meerkosten of wat dan ook. Uitstekende service.
  • Beoordeeld door: HELENA - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De informatie was erg duidelijk. Ik had een auto die voldeed aan mijn verwachtingen voor een goede prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Thrifty zelf was niet aanwezig op dat moment maar werd waargenomen door Dollar. Kantoor ernaast. Zij werken daar samen.Er werd niets extra's opgedrongen. We konden zelf een auto uit de gehuurde klasse uitzoeken. We hadden een bijna nieuwe auto. We werden snel en goed geholpen.
  • Beoordeeld door: JOHNNY - October 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer snel geholpen bij afhalen en retour brengen geen onverziene kosten alles top geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • super geregeld geen vervelende vragen om extra dingen af te sluiten alles was top en goede nieuwe wagen
  • Beoordeeld door: PATRICK - October 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer vlot
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Perfect, weinig rompslomp en uitstekende wagen
  • Beoordeeld door: ANTOINETTE - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede verlijkingsmogelijkheden. Zeer goede toelichtingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima auto. Je moest wel zelf uitzoeken hoe hij werkt. Aanbeveling verdient dat afwijkende verkeersregels worden meegedeeld en dat hetvafleveradres vermeld wordt zodat je de navigatie erop kunt instellen (of op de kaart vinden). Nu reden we maar naar de luchthaven waarna je de borden wel vindt.
  • Beoordeeld door: MICHAEL - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Autoeurope biedt goede deals en duidelijke voorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Over het algemeen een goede ervaring gehad met Dollar. We kregen door een vriendelijke medewerker aan de balie een auto toegewezen. Beneden in de garage bleek deze niet helemaal naar wens. We konden zonder probleem een andere auto uitkiezen. Tijdens de reis op een gegeven moment een probleem ondervonden. De automaat schakelde niet lekker door naar een hogere versnelling. Voor de zekerheid de auto omgeruild (op een andere locatie). Dit ging allemaal snel en zonder gedoe.
  • Beoordeeld door: BRYAN - October 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon de beste prijs Alamo is ook gewoon de beste partner om de auto bij te halen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Klante service was perfect. Auto was ok perfecte conditie
  • Beoordeeld door: RICO - September 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • makkelijk, snel en tegen zeer concurrerende tarieven. Perfect geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Snelle en zeer correcte service
  • Beoordeeld door: ROBERT - September 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben tot nu toe steeds tevreden over Auto Europa en huur daar al sinds 2012
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Dollar heeft praatpalen ge´ntroduceerd en dat lijkt mij zeer vervelend. Gelukkig werden wij als niet inwonende nog ouderwets geholpen maar ik zag de rest tobben met het spellen van namen enz en het duurde langer dan geholpen worden door een agent.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles verliep prima. Ze wilden ons geen upgrade aansmeren (iets wat we al heel vaak hebben meegemaakt) en we kregen de auto die we wilden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Deze keer waren we zeer tevreden. Twee jaar gelden zouden we ingevuld hebben dat we niet zo gelukkig waren met Dollar omdat we toen ruim een uur in de rij hebben moeten staan. Nu ging alles gelukkig zeer voorspoedig.
  • Beoordeeld door: MARC - September 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Helemaal tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Werden snel en goed geholpen. Kregen de gewenste huurwagen. Geen gemier over extra verzekeringen en/of upgrades. Heel even werd de optie leeg terug aangeboden (dat is voor hun aantrekkelijker). Maar wij hebben toch maar "full-full" genomen. Je moet binnen 10 mijl van het inlever-adres voltanken. Dat is geen enkel probleem. ( wel bon bewaren)
  • Beoordeeld door: BJJ - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette vlotte service.goede auto voor faire prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nette service.huur zo weer bij hun.
  • Beoordeeld door: DEVON - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Everything was as I booked it online. I didn't get the exact car I signed up for, but the replacement was on the same class.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Apparently, when making a trip between different county's it is best to have a surpass. If I did not ask about this, I probably would've regretted not having it later. After finishing the paperwork, I went to the garage to pick up the car and had to wait almost 1.5 hours before I could finally get the rental. This would be a reason for me to use another car rental the next time.
Kies het land waar u woonachtig bent
close