Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN USA

USA: 353 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor USA:
customer review star rating
221
93
22
7
9

Pagina 1 van 18

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PETER - January 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service makkelijke website
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Na vermoeiende trip werd bij counter gemeld: Exstra tol contract ivm niet meer cash betalen kosten 94,45 extra nalatigheid vers.ivm Miami ; kosten 98,89 tanken geen dichtbij benzine station lege tank terug : 51,23 Dus incl tax 284,15 dollar Slecht advies: cash kon wel kost 1,50 per keer Max 20 dollar tanken kon wel Max 30 dollar verzekering onzin Dus ik heb teveel betaald : 135 dollar Heb mail gestuurd naar Dollar ....geen mogelijkheid tot reageren omdat ik auto in mn bezit had.
  • Beoordeeld door: ANTONIO - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Site was duidelijk en kon makkelijk en vertrouwd de juiste informatie vinden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Het was de tweede en laatste keer dat ik bij Dollar een auto heb gehuurd, de auto categorie die ik geselecteerd had (4x4), was niet beschikbaar en heb bijna 2 uur moeten wachten tot dat er een alternatief werd aangeboden!
  • Beoordeeld door: THEODORUS - December 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen, enkel gewoon reserveren en klaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goedkoop, niet de nieuwste auto maar het brengt je overal waar je naar toe wilt
  • Beoordeeld door: MARC - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • bij een termijn van meer dan 30 dagen moet men bij de meest merken in de USA de auto opnieuw aanbieden : dit is niet praktisch en bovendien tijdrovend ! Aan de telefoon zegt men wel dat dit niet nodig is maar het kantoor in Orlando eiste het wel. Vorig jaar werd er zelfs 520 USD van mijn cc gehaald die pas na 3 maanden burocratie wel werd terugbetaald ... Kan dit niet vooraf worden geregeld zoals op het AUTO EUROPE formulier van jullie staat ? Wij huren meestal voor meer dan 30 dagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • goede en vriendelijke service maar opmerking hierboven mbt ALamo (idem voor DOLLAR) !
  • Beoordeeld door: RUDI - December 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gedaan wat beloofd is. Maar Dollar heeft $32 extra berekend wat volgens mij niet passend is. Zie hiervoor de opmerking bij mijn beoordeling over Dollar. Hopelijk kunt en wilt u dat voor mij ongedaan maken. Gaarne hiervoor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Rudi Boerjan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Op 8 dec. heb ik een huurauto van Dollar ingeleverd in Orlando, een aantal uren voor het officiële verstrijken van de tijd.De vlucht van Orlando naar Washington verliep voorspoedig en de huurauto hebben we om ongeveer 15.00 uur opgehaald, 1 uur voor de geboekte tijd. Hiervoor is. $ 32 extra in rekening gebracht. Dus op 8 dec. heb ik dubbele huur betaald, 1* Orlando en i* Washington. Vervolgens wordt er nog een dag extra berekend op 8 dec. van $ 32. Het zou Dollar sieren als de extra berekende $ 32 terug gestort wordt op mijm creditcard. Gaarne vraag ik Auto Europe zijn/haar medewerking.
  • Beoordeeld door: FOLKERT - December 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goede en snelle service. Alees verliep zonder enig probleem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Snelle en vloote bediening. Mocht zelf de auto uitzoeken ui een hogere klasse. Alleen jammer dat men extra moet betalen voor extra bestuurder, welke mijn vrouw is. Tot nu toe altijd ervaring gehad, dat dit bij je vrouw gratis was.
  • Beoordeeld door: PITA - December 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede complete autohuur, incl. Alle verzekeringen etc. voor een huur auto in Amerika!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Geen uitleg over de auto mogelijkheden. Kreeg de sleutel aan de balie en kon gaan. Kan zowel positief als negatief zijn uiteraard.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed geregeld en duidelijk vantevoren geregeld. Je weet waar je aan toe bent. Enkel info over tolgelden had beter gegeven kunnen worden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Verhuurder wilde nog extra verzekeringen aansmeren.
  • Beoordeeld door: ANNE - November 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede voorwaarden en info
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • De desk was niet aangegeven en we moesten naar Adventens welke de taak van europacar over nam dit had wel wat duidelijker kunnen worden aangegeven.Veder is er geen mail gestuurd met bevestiging van auto in prima staat retour is wel toegezegd. Inleveren en ophalen ging zeer soepel en een prima en keurige auto.
  • Beoordeeld door: PASCAL - November 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien iets duidelijker zijn over de tolheffing die dollar er nog bij verkoopt. Dit heeft ons nog $200 extra gekost en het was nou niet helemaal duidelijk dat het zoveel was en of het echt nodig was.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Vrij agressieve bijverkoop bij een stel naast ons over verzekeringen etc. Gelukkig bij ons niet. Alles netjes afgehandeld. Wel wat onduidelijkheid over tolvignet etc. Heeft ons uiteindelijk nog $200 extra gekost
  • Beoordeeld door: HUUB - November 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot op heden geen enkele klacht. Ik zou indien mogelijk zeker weer bij uw bedrijf boeken mits het bij het huurbedrijf Dollar kan. Ik heb dit als zeer positief ervaren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Tot nu toe niets dan lof.
  • Beoordeeld door: RIEUWERT - November 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Klantenservice zou langer bereikbaar kunnen zijn, voor de werkende klanten die overdag niet kunnen bellen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Gratis upgrade en een prima schone auto. Vlotte afwikkeling en niets opdringen
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - November 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • .top geregeld ben niet anders gewend na 12 jaren lange huur bij auto europe zal deze dan ook ten alle tijden aanbevelen.een suggestie een fatsoenlijke nederlandstalige helpdesk en geen die alleen engels spreekt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen gezeur gewoon een prettige samenwerking met dollar.goed geregeld geen aanpraten van extra verzekeringen top
  • Beoordeeld door: HONG D - November 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Ze proberen kosten te berekenen die via Auto Europe al betaald. Bij auto retourneren heb ik de onnodige kosten terug gevraagd,
  • Beoordeeld door: HANS - November 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld tegen scherpe prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goede auto meegekregen
  • Beoordeeld door: LUCIEN - November 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, goed en voordelig geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Prima snelle afwikkeling bij zowel ontavngst als afleveren van de auto. Wisselen door klein defect op enig moment onderweg was binnen een paar minuten geregeld.
  • Beoordeeld door: P.C.F.M. - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk een auto boeken met duidelijke voorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goed geholpen aan de balie, geen druk om meer verzekeringen e.d. te nemen. Auto was schoon en goed onderhouden. Al met al en goede ervaring rijker.
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede informatie, herinneringen en snelle reacties
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service, zowel bij ophalen als wegbrengen van de uitstekende en vrijwel nieuwe auto.
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima informatieverstrekking en snelle reacties.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Op de gehuurde auto was niets aan te merken, maar de behandeling aan de balie bij het ophalen van de auto was minder positief. De medewerker van Dollar trachtte mij een abonnement voor tolbetaling aan te smeren voor 80 dollar, terwijl ik aangaf zelden van tolwegen gebruikt te zullen maken. Het kostte moeite om te blijven weigeren en dat betrof ook het eindeloze aandringen van betrokkene op het nemen van extra verzekerringen. Uiteindelijk heb ik nog geen 4 dollar tol hoeven betalen rondom Washington en kon ik met gemak verdere tolwegen mijden. Voor een adequate verzekering raad ik iedereen insurance4carhire.com aan!
  • Beoordeeld door: MATTHIJS - October 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek al jaren via Auto europe en gaat altijd probleemloos.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Geland op ander vliegveld dan bedoeld en binnen twee minuten was het omzetten geregeld, zonder meerkosten of wat dan ook. Uitstekende service.
Kies het land waar u woonachtig bent
close