Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN USA

USA: 313 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor USA:
customer review star rating
190
85
21
7
9

Pagina 1 van 16

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PETER - June 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer positief, vlotte duidelijke service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • nette afhandeling aan de bali, bij de auto ophalen geen hulp. zoek er maar een uit, was de opdracht.
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is naar tevredenheid verlopen, geen klachten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service
  • Beoordeeld door: ANTONIE - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Mijn persoonlijke data stond niet in het systeem, daardoor duurde inchecken vrij lang
  • Beoordeeld door: TINEKE - June 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Aangekomen in Houston, waren er problemen met de te naam stelling. Ik belde naar u, maar dat lukte niet vanwege 0800 nummers. Dat was erg vervelend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beambte aan de balie in Houston, was (misschien wel terecht) vasthoudend aan het feit dat de reservering op "Tineke van Elsas" stond en dat correspondeerde niet met de naam op de creditcard. Dat heeft bloed, zweet en tranen gekost maar is uiteindelijk gelukt.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • betere voorlichting voor klanten aan debalie mbt extra kosten die optional zijn. kosten voor benzene kloppen nl niet
  • Beoordeeld door: ROB - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer uitleg over tolheffing in Florida zal geen kwaad doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • In de garage staan auto's waaruit je kan kiezen, bij de uitgang echter terug gestuurd omdat de auto niet verhuurd mocht worden wegens verkoop. Na een vermoeiende reis zitten klanten daar niet op te wachten. We waren niet de enigste die dit overkwam.
  • Beoordeeld door: ROB - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Volgende keer zeker weer!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima autoverhuur, zoals alle andere verhuurders. Beetje chagrijnige tante bij het opalen van de auto, maar dat zal wel aan de tijd van de dag hebben gelegen en de vertraagde vlucht.. ;-) Inleveren was ook prima en lekker snel, zeer behulpzame mensen.
  • Beoordeeld door: WILLEM JAN - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ook al huur ik niet vaak een auto, waneer ik huur huur ik via Auto Europe. Tot op heden zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ondanks dat ik alle benodigde verzekeringen via Auto Europe had afgesloten heeft de baliemedewerker toch nog voor $263,00 aan (niet benodigde) verzekeringen afgesloten, zeer gerafineerd en achteraf niet nodig daar ik alleen locaal in LA verbleef en de standaard roadservice ruim voldoende was en de inzittende verzekering volledig in mijn uitgebreide reisvezekering zat. Hier heb ik daags na het afsluiten over gemaild met Auto Europa en zal daar zeker nog een klacht over indienen! Verder voldeed de auto prima.
  • Beoordeeld door: GERTJAN - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Keurig geholpen. Alleen werd weer beweerd dat ik geen volledige verzekering had, terwijl ik bij Auto Europe alles had afgekocht. Ik begrijp dit niet ! In Spanje heb ik elke keer dezelfde ervaring.
  • Beoordeeld door: JOHAN M - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles war uitstekend geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geweldige SUV gereden, niets te wensen over
  • Beoordeeld door: JOOP - April 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Vriendelijk personeel, nette auto en geen gezeur.
  • Beoordeeld door: ALICE - April 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • We hebben uiteindelijk voor een ander merk gekozen in dezelfde klasse. In principe stond alles op tijd gereed zoals afgesproken. Uiterst klantvriendelijke behandeling door de dame aan de balie.
  • Beoordeeld door: HERMAN - March 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • website is klant vriendelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • auto in good condition, good service
  • Beoordeeld door: WILLEM (JWEM) - February 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: PETRUS - February 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: DIRK - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nu OK
  • Beoordeeld door: JEAN JACQUES - January 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima verzorgd en uitstekende medewerking bij wijziging van data
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beetje rommelig bij het afhalen. Echter goed opgelost in 2e instantie
  • Beoordeeld door: MICHAEL - January 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe is OK, maar ik was niet tevreden met Thrifty. Zie beneden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • 1. Thrifty brengt teveel in rekening voor de "EasyPass" voor de tolwegen, zeker voor een huur van korte duur. 2. De "EasyPass" was niet in de auto en het duurde vrij lang om een nieuw te krijgen. 3. De proces bij de uitgang duurde ook heel lang, ook in vergelijking met ervaringen bij andere verhuur bedrijven. 4. De ruitensproeier werkte niet bij lange temperature. Zeer gevaarlijk rijden en echt onacceptabel. Kwaliteit van de vloeistof was te laag.....niet genoeg antivries. Ik moest het ontdooien, uitpompen en vervangen. Zeer slecht van Thrifty!!
  • Beoordeeld door: JOHANNES B T - January 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed en snel met perfecte service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goed
  • Beoordeeld door: LEO - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima in orde!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima in orde
Kies het land waar u woonachtig bent
close