Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN USA

USA: 368 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor USA:
customer review star rating
232
94
25
7
9

Pagina 1 van 19

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARC - April 16, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijk, snel en correct hoewel soms minder prijsgunstig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • snelle en vriendelijke bediening; ik vroeg naar bvb een Santa Fe SUV, omdat ik daar thuis ook mee rijd en ze gingen er binnen de 10 min eentje halen: dat is top service !
  • Beoordeeld door: LEENDERT - April 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was goed evenals de incheck bij Orlando
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Mijn ervaring met dollar is prima evenals de prijs, de volgende keer wordt het weer dollar
  • Beoordeeld door: PAUL - April 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Heb al jaren een heel goede ervaring met AUTO EUROPE
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Huur al jaren bij autoeurope een auto en start meestal in Miami Fl, maar soms ook in Orlando Fl. Heb altijd een auto bij ALAMO gekozen omdat zij de beste specials hadden. Dit jaar viel mi.jn keuze op Dollar. Dat is mij ook heel goed bevallen.
  • Beoordeeld door: LAMBERTUS - April 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • auro was in orde maar ze smeren je van alles aan zoals raod assist en aotoweg vignet. Stond al allemaal ingevuld en het was druk. Eigenlijk oplichterij
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Last je niet in de maling nemen.
  • Beoordeeld door: MANAAF - March 16, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg tevreden. Snel en effeciente boeking. Als ik wil cancellen dan is dat nooit een probleem. Geweldige mail.staff.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Erg tevreden. Niet opdringerig om extra verzekeringen te slijten.
  • Beoordeeld door: PAUL - March 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • de ervaring met Auto Europe zelf, is zoals steeds perfect verlopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • de wagen werd tijdig afgeleverd - echter je ontvangt geen bewijs mee op moment van afgifte - ook worden de gegevens niet op de iPad ingetypt op het moment van teruggave. op het email statement achteraf moet je dan constateren dat men 40 minuten bij de tijd heeft opgeteld en er zo een extra dag wordt aangerekend. dit truukje kost me dus 20.16$. dat is niet acceptabel - een bewijs van afgifte dient te worden overhandigd - net zoals vroeger en dan is er geen discussie mogelijk. heb een klacht hiervoor ingediend, maar verwacht hier niet veel van. de ontvangst verliep zoals we reeds meer hebben ervaren bij dollar - vrij chaotisch.
  • Beoordeeld door: MARTIJN - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent super geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Fantastische auto en super prijs, kon niet beter
  • Beoordeeld door: BOUWE - February 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • eenvoudig te boeken, meestal goede prijzen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • inchecken bij kiosk mogelijk. dus men hoeft niet langs de baliemedewerkers, die je altijd een upgrade of extra verzekering proberen te verkopen. tevens niet in de rij!!!
  • Beoordeeld door: MARIUS - February 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima aito
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Alles prima
  • Beoordeeld door: ARENT - February 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • niets op aan te merken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • In Tampa handig gelokaliseerd naast aankomst hal
  • Beoordeeld door: BERNARDUS - February 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • geen opmerkingen...alles super.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • vriendelijk en snel geholpen door de medewerker en medewerkster....daarom een "Hollands" kado'tje gegeven waarvoor ze ons wel 5 keer voor bedankte...
  • Beoordeeld door: JOHN - February 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Jammer dat de tweede chauffeur en Toll by plate niet inclusief is. De werknemers komen niet eens mee naar de auto om tips en trics te geven mbt de huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Tweede chauffeur kosteloos beschikbaar maken Toll by plate organiseren zodat de rijder hier geen last van krijgt.
  • Beoordeeld door: TON - February 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Kia Soul met circa 14000 Miles op de teller meegekregen om ermee in Florida te rijden. Prima prijs/ kwaliteitsverhouding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Zie boven.
  • Beoordeeld door: RICHARD - February 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Jammer dat er door Dollar nog extra kosten in rekening worden gebracht, die op de site nergens worden vermeld. Maak het duidelijker.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De extra kosten die nergens vermeld zijn, zijn een onaangename verassing.
  • Beoordeeld door: NICHOLAS - January 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • geconfronteerd met additionele kosten in L.A., die zorgelijk waren. Geen reserveband en geen Roadside Recovery. Zowel ik als mijn baas waren van mening dat ALLES gedekt was. Had ik Roadside toegevoegd, dan had ik beter bij Hertz kunnen boeken. De prijs werd met 63 dollar verhoogd!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • zie boven! Zes dagen onrustig in een auto die verder fantastisch was
  • Beoordeeld door: PETER - January 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service makkelijke website
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Na vermoeiende trip werd bij counter gemeld: Exstra tol contract ivm niet meer cash betalen kosten 94,45 extra nalatigheid vers.ivm Miami ; kosten 98,89 tanken geen dichtbij benzine station lege tank terug : 51,23 Dus incl tax 284,15 dollar Slecht advies: cash kon wel kost 1,50 per keer Max 20 dollar tanken kon wel Max 30 dollar verzekering onzin Dus ik heb teveel betaald : 135 dollar Heb mail gestuurd naar Dollar ....geen mogelijkheid tot reageren omdat ik auto in mn bezit had.
  • Beoordeeld door: ANTONIO - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Site was duidelijk en kon makkelijk en vertrouwd de juiste informatie vinden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Het was de tweede en laatste keer dat ik bij Dollar een auto heb gehuurd, de auto categorie die ik geselecteerd had (4x4), was niet beschikbaar en heb bijna 2 uur moeten wachten tot dat er een alternatief werd aangeboden!
  • Beoordeeld door: THEODORUS - December 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen, enkel gewoon reserveren en klaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goedkoop, niet de nieuwste auto maar het brengt je overal waar je naar toe wilt
  • Beoordeeld door: MARC - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • bij een termijn van meer dan 30 dagen moet men bij de meest merken in de USA de auto opnieuw aanbieden : dit is niet praktisch en bovendien tijdrovend ! Aan de telefoon zegt men wel dat dit niet nodig is maar het kantoor in Orlando eiste het wel. Vorig jaar werd er zelfs 520 USD van mijn cc gehaald die pas na 3 maanden burocratie wel werd terugbetaald ... Kan dit niet vooraf worden geregeld zoals op het AUTO EUROPE formulier van jullie staat ? Wij huren meestal voor meer dan 30 dagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • goede en vriendelijke service maar opmerking hierboven mbt ALamo (idem voor DOLLAR) !
  • Beoordeeld door: RUDI - December 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gedaan wat beloofd is. Maar Dollar heeft $32 extra berekend wat volgens mij niet passend is. Zie hiervoor de opmerking bij mijn beoordeling over Dollar. Hopelijk kunt en wilt u dat voor mij ongedaan maken. Gaarne hiervoor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Rudi Boerjan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Op 8 dec. heb ik een huurauto van Dollar ingeleverd in Orlando, een aantal uren voor het officiële verstrijken van de tijd.De vlucht van Orlando naar Washington verliep voorspoedig en de huurauto hebben we om ongeveer 15.00 uur opgehaald, 1 uur voor de geboekte tijd. Hiervoor is. $ 32 extra in rekening gebracht. Dus op 8 dec. heb ik dubbele huur betaald, 1* Orlando en i* Washington. Vervolgens wordt er nog een dag extra berekend op 8 dec. van $ 32. Het zou Dollar sieren als de extra berekende $ 32 terug gestort wordt op mijm creditcard. Gaarne vraag ik Auto Europe zijn/haar medewerking.
Kies het land waar u woonachtig bent
close