Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN USA

USA: 321 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor USA:
customer review star rating
196
87
21
7
9

Pagina 1 van 17

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: BJJ - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette vlotte service.goede auto voor faire prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nette service.huur zo weer bij hun.
  • Beoordeeld door: DEVON - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Everything was as I booked it online. I didn't get the exact car I signed up for, but the replacement was on the same class.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Apparently, when making a trip between different county's it is best to have a surpass. If I did not ask about this, I probably would've regretted not having it later. After finishing the paperwork, I went to the garage to pick up the car and had to wait almost 1.5 hours before I could finally get the rental. This would be a reason for me to use another car rental the next time.
  • Beoordeeld door: RUDI - August 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld, we waren bekend bij Dollar in Atlanta, alles klopte, geen problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Dit jaar in april en in Juli een auto gehuurd via Auto Europe bij dollar, in april vlotte afhandeling bij aankomst, in juli een wat pusherige verhuurder die extra verzekeringen, een grotere auto en op meer erg aandrong, iets waar je na een dag vliegen geen zin meer in hebt.
  • Beoordeeld door: MARTINUS - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekende service. keurige afhandeling. goede auto's.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: MAURICE - August 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Laagste prijs, duidelijk over verzekeingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Laagste prijs, geen wachttijden, auto technisch in orde. Maar auto niet schoon, agressieve verkoop van overbodige verzekeringen bij aflevering auto Las Vegas Airport.
  • Beoordeeld door: ROBERT - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ben zeer tevreden, is goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ben tevreden, alleen proberen ze tijdens het ophalen van de auto je nog extra verzekeringen aan te smeren. Dit gebeurt nogal opdringerig. Verder een prima auto en goede service met het naar het vliegveld LAX brengen na het terugbrengen van de auto.
  • Beoordeeld door: RONALD - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de auto die wij kregen was het juiste formaat en ook verder geen problemen mee gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • prima , geen opdringere personen om meer te verkopen dan eigenlijk nodig is , voor het eerst meegemaakt in usa ,
  • Beoordeeld door: FRANK - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Graag hadden we vooraf wat meer informatie gehad over de tolwegen in Iowa/Illinois. Over de verschillende vormen en mogelijkheden en welke wegen tolwegen zijn. Bij het verhuurbedrijf kregen we wel wat informatie, maar in het engels is het toch wat lastiger en het had geholpen met plannen van de routes als we eerder de kennis hadden gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: PETER - June 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer positief, vlotte duidelijke service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • nette afhandeling aan de bali, bij de auto ophalen geen hulp. zoek er maar een uit, was de opdracht.
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is naar tevredenheid verlopen, geen klachten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service
  • Beoordeeld door: ANTONIE - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Mijn persoonlijke data stond niet in het systeem, daardoor duurde inchecken vrij lang
  • Beoordeeld door: TINEKE - June 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Aangekomen in Houston, waren er problemen met de te naam stelling. Ik belde naar u, maar dat lukte niet vanwege 0800 nummers. Dat was erg vervelend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beambte aan de balie in Houston, was (misschien wel terecht) vasthoudend aan het feit dat de reservering op "Tineke van Elsas" stond en dat correspondeerde niet met de naam op de creditcard. Dat heeft bloed, zweet en tranen gekost maar is uiteindelijk gelukt.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • betere voorlichting voor klanten aan debalie mbt extra kosten die optional zijn. kosten voor benzene kloppen nl niet
  • Beoordeeld door: ROB - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer uitleg over tolheffing in Florida zal geen kwaad doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • In de garage staan auto's waaruit je kan kiezen, bij de uitgang echter terug gestuurd omdat de auto niet verhuurd mocht worden wegens verkoop. Na een vermoeiende reis zitten klanten daar niet op te wachten. We waren niet de enigste die dit overkwam.
  • Beoordeeld door: ROB - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Volgende keer zeker weer!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima autoverhuur, zoals alle andere verhuurders. Beetje chagrijnige tante bij het opalen van de auto, maar dat zal wel aan de tijd van de dag hebben gelegen en de vertraagde vlucht.. ;-) Inleveren was ook prima en lekker snel, zeer behulpzame mensen.
  • Beoordeeld door: WILLEM JAN - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ook al huur ik niet vaak een auto, waneer ik huur huur ik via Auto Europe. Tot op heden zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ondanks dat ik alle benodigde verzekeringen via Auto Europe had afgesloten heeft de baliemedewerker toch nog voor $263,00 aan (niet benodigde) verzekeringen afgesloten, zeer gerafineerd en achteraf niet nodig daar ik alleen locaal in LA verbleef en de standaard roadservice ruim voldoende was en de inzittende verzekering volledig in mijn uitgebreide reisvezekering zat. Hier heb ik daags na het afsluiten over gemaild met Auto Europa en zal daar zeker nog een klacht over indienen! Verder voldeed de auto prima.
  • Beoordeeld door: GERTJAN - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Keurig geholpen. Alleen werd weer beweerd dat ik geen volledige verzekering had, terwijl ik bij Auto Europe alles had afgekocht. Ik begrijp dit niet ! In Spanje heb ik elke keer dezelfde ervaring.
  • Beoordeeld door: JOHAN M - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles war uitstekend geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geweldige SUV gereden, niets te wensen over
  • Beoordeeld door: JOOP - April 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Vriendelijk personeel, nette auto en geen gezeur.
  • Beoordeeld door: ALICE - April 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • We hebben uiteindelijk voor een ander merk gekozen in dezelfde klasse. In principe stond alles op tijd gereed zoals afgesproken. Uiterst klantvriendelijke behandeling door de dame aan de balie.
Kies het land waar u woonachtig bent
close