Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GLASGOW

Glasgow, United Kingdom : 9 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Glasgow:
customer review star rating
3
3
1
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 9

  • Beoordeeld door: ERIK - January 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • app niet erg fraai en gebruiksvriendelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • zeer klantvriendelijk en nette huurauto
  • Beoordeeld door: JAMES - December 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima ervaringen met Auto Europe. Niet alleen bij online boeken maar ook via de telefoon.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Na de nare ervaring met Hertz over het pushen om een verzekering bij Hertz af te sluiten (hadden al verzekering via Auto Europe) toch tevreden: Hertz heeft het geincasserde bedrag (2x de autohuur) gecrediteerd, dus nu tevreden.
  • Beoordeeld door: JIP - September 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Achteraf bleek dat er schade op het gehuurde voertuig zat. Echter, ondanks dat ik middels foto's kon bewijzen dat deze schade er al zat op de datum van ophalen, moest ik toch een schokkende bedrag van 500 pond aan reparaties betalen. BELACHELIJK slechte service van Europecar. om te janken!
  • Beoordeeld door: EWALD - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Valse verwachtingen gewekt mbt de prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Bij moeten betalen terwijl dit niet aangegeven was is een niet prettige verassing.
  • Beoordeeld door: GEORGE - August 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima website, makkelijk in gebruik; ik kreeg regelmatig aanbiedingsmail, echter omdat de prijzen dagelijks behoorlijk fluctueren zegt de korting in de mail dus helemaal niets
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • perfect geholpen, zowel bij ophalen als bij inleveren
  • Beoordeeld door: RONALD - September 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • kwam er na boeken achter dat er extra betaald moest worden voor andere drop off locatie , had iets duidelijker gekund
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • stond maar 1 persoon aan de balie , terwijl bij alle andere verhuur maatschappijen er min 2 stonden
  • Beoordeeld door: J - August 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De 48 uur periode om te annuleren zou opgerekt moeten worden tot het tijdstip van ophalen. Ik heb op 30 juli 3 uur voor het ophalen van de auto moeten annuleren wegens dringende reden en heb geen recht op restitutie van het betaalde bedrag. De annulering heb ik gedaan via het internationale telefoonnummer van AutoEurope op 30/07 om 07.00 uur. De annulering heb ik nog eens herhaald op 30/07 om 09.00 uur op het Nederlandse telefoonnummer van AutoEurope. Ik vind het daarom zeer vreemd dat er in bijgaande mail vermeld staat dat de voucher is betaald op 10 augustus, terwijl er al op 30 juli is geannuleerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Geen oordeel over Herz omdat de geen gebruik is gemaakt van de gereserveerde auto. Ik heb 30 juli om 07.00 de reservering geannuleerd via het internationale telefoonnummer van AutoEurope. Deze annulering heb ik op 30 juli nog eens herhaald op het telefoonnummer van Auto Europe Nederland om 09.00 uur.
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • ze hebben een redelijk uniek systeeem om schades te bekijken. Hierdoor vermindert de kans op vervelende discussies, denk ik.
  • Beoordeeld door: MELVIN - May 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • We hebben een zeer nare ervaring met Easirent, waar we de auto via Auto Europe hebben geboekt. De klacht loopt nog en we rekenen op een positieve uitslag en dat Auto Europe goed kan bemiddelen. Voor nu dus neutraal.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • - Ruim half uur wachten op Shuttle Bus naar autoverhuur. - We kregen een andere auto dan besteld. - We kregen een all risk verzekering aanbevolen (ik dacht dat ik die online al had afgesloten maar bleek toch nog 1250 pond eigen risico te zijn). We namen de duurste optie: all risk (1250 pond afgekocht) voor 230 euro voor 6 dagen. - Helaas steentje op raam. Bij terug brengen moest ik 722 euro (!!) betalen voor nieuw voorruit. We hadden wel all risk maar helaas....excl glas en banden. Dat hadden ze ons NIET verteld bij het afsluiten van deze duurste optie. All risk was total care free. - Er werd ons 25 pond in rekening gebracht voor een kwart volle tank. We brachten de tank terug met dezelfde hoeveelheid....maar 25 pond krijg je niet terug.
Kies het land waar u woonachtig bent
close