Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN EDINBURGH

Edinburgh, United Kingdom : 8 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Edinburgh:
customer review star rating
5
1
1
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 8

  • Beoordeeld door: JELLE - June 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer nette afhandeling van schade melding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Beoordeeld door: PETER - October 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk overzicht en ruime keuze.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Kreeg een grotere auto (op diesel) mee dan oorspronkelijk geboekt. Achteraf goede deal voor zo'n ? 20 per/dag.
  • Beoordeeld door: HENNY - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • perfect
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • slow to servie customer
  • Beoordeeld door: JACOB - November 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Veelal toch de verhuurder die met de laagste prijzen kan komen en door de optie met een aanvullende dekking via Auto Europe ook behoorlijk safe (al hebben we gelukkig nog nooit gebruik moeten maken van een claim i.v.m. schade)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Ander brandstofbeleid kiezen want dit geeft aanleiding tot verwarring. Personeel beter instrueren over hoe het gaat met de borgsom (schetsen dit negatiever dan het in werkelijkheid is).
  • Beoordeeld door: ROBERT - November 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Slechtste huur via Auto Europe tot nog toe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Te ver van de luchthaven. Mag echt wel klantvriendelijker aan de balie. En een auto omzetten van handgeschakeld naar automaat hoeft niet net zo duur te zijn als de huur van de auto zelf.
  • Beoordeeld door: LEX RUDOLF - October 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alles naar wens verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • aardige mensen, keurige auto (zelfs een maat groter dan wat ik gereserveerd had)
  • Beoordeeld door: RONALD - July 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Rondom verzekeringen blijft veel onduidelijkheid bestaan. Ook nu verwachtte ik voldoende verzekerd te zijn. Blijkt dat er toch 900 pond eigen risico blijft, die kan dan extra tegen een hoge premie worden afgedekt. Dat heb ik niet gedaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Nette en nieuwe auto, goede afhandeling
  • Beoordeeld door: FRANCOIS - July 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De Auto huur a Euro462,72 is voldaan op 14 juni 2015. Toen wij in Edinburgh aankwamen moesten wij 2 uren wachten voor de auto. Op 28 juni 2015 moest ik voor een bus uitwijken op de A82 waardoor ik met de linkerzijkant van de auto de zijkant van de weg raakte en twee kapotte velgen en twee kapotte banden had. Via ATS nieuwe banden laten monteren. Rekening 29 juni Euro 326,- en op 30 juni Euro 550,13. Zijn dit gouden velgen en waarvoor rekening in tweeen. Specificatie ontbreekt geheel. Van de manouvre van de bus heb ik drie getuigen doch de mensen van Hertz Edinburgh hadden hier geen bootschap aan. TRIEST. Weet nu even niet hoe verder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Geeft totaal geen reactie op de schade.
Kies het land waar u woonachtig bent
close