Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN UNITED KINGDOM
Bronnen > Klantenbeoordelingen > United Kingdom

United Kingdom : 49 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor United Kingdom :
customer review star rating
28
10
2
4
4

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: H.F.T.M. - April 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk geboekt en zeer goedkoop
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Lekker dicht bij het vliegveld in Bristol . Uitstekende en vriendelijke afhandeling zowel bij shuttle bus als bij huurauto.
  • Beoordeeld door: FRANK - April 2, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen verbeterpunten. Alles ging vlot en goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ook dit ging vlot en goed. Wel scherp blijven op het aansmeren van extra verzekeringen en ?voordelige? upgrades.
  • Beoordeeld door: ROBERT - March 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle afhandeling van gegevens bij afhalen van auto. Na meerdere malen te hebben gehuurd via AutoEurope
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GREEN MOTION
  • Beoordeeld door: PETER - March 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zorg dat op de informatie pagina ook alle informatie komt te staan. Als er staat op de luchthaven dan is het in het gebouw en niet een busreis van 5 minuten. Is zeker van belang als je met iemand reist die slecht ter been is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Ze geven bij de uitgifte niet alle informatie. Bij het inleveren van de auto zouden wij 15 pond moeten betalen omdat er wat zand in de auto lag. Dit had men niet aangegeven bij de uitgifte. Is een vreemde zaak. Over de gehele wereld auto's gehuurd, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
  • Beoordeeld door: UDO - March 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig boekingsproces en concurrerende tarieven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Vriendelijk personeel, snelle afwikkeling bij afhalen en inleveren
  • Beoordeeld door: MELCHIOR - January 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • 2 dagen huur rekenen bij een verhuurperiode van 25 uur is wel erg makkelijk verdiend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Duidelijke uitleg. De medewerker probeerde nog de prijs aan te passen maar omdat vooraf betaald is ging dat niet meer.
  • Beoordeeld door: JOOST - January 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • In principe ok, maar ik eerlijk gezegd zou ik u pas aanbevelen als u als bemiddelaar een eigen risico reductie van max 200 euro zou aanbieden (of bedingen bij de verhuurder) tegen een normaal tarief. Nu zou ik meer dan 100 euro voor die 5 dagen hebben moeten betalen voor een reductie van 1200 naar iets van 200 euro. Dat is echt te gek voor woorden. Het voelt als afzetterij.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • In principe ok, maar ik eerlijk gezegd zou ik u pas aanbevelen als u als verhuurder een eigen risico reductie van max 200 euro zou aanbieden tegen een normaal tarief. Nu zou ik meer dan 100 euro voor die 5 dagen hebben moeten betalen voor een reductie van 1200 naar iets van 200 euro. Dat is echt te gek voor woorden. Het voelt als afzetterij.
  • Beoordeeld door: VIKASH - November 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ben heel erg blij met jullie als mijn auto verhuur bedrijf. Wil graag een blije en een tevreden klant blijven! ;-)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Super tevreden. Kreeg een gratis upgrate. Vriendelijke medewerkers. Super blij met ALAMO
  • Beoordeeld door: JOZEF - November 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles prima maar dat je via n shuttle,(die altijd net weg rijdt als ik aan kom) naar rental car moet is jammer
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • alles prima maar dat je via n shuttle,(die altijd net weg rijdt als ik aan kom) naar rental car moet is jammer
  • Beoordeeld door: WILLEM A. - October 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd een prima deal met goede auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • In Birmingham is dit erg moeilijk te vinden, Een telefonische uitleg over de locatie waar de shuttlebus staat is niet erg duidelijk. Handiger is het om een klein plattegrondje bij de reservering stoppen. We deden er nu erg lang over met veel getelefoneer. Verde een prima auto en aardige, voorkomende mensen.
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - August 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima auto voor een prima prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • prima auto, wel aanwijzing verbeteren vanuit het luchthaven gebouw naar de site waar de auto gehaald kan worden.
  • Beoordeeld door: WILLEM - July 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk online booken. Duidelijke bevestiging.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Het was onduidelijk bij welke verhuurder ik mij moest melden. Keddy = Europcar (?) Verder verliep alles vlot. Wellicht iets minder "upselling" bij check-in.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - June 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Dit keer slechte ervaring. Kreeg auto bij Easirent niet mee omdat ik mijn creditcard niet bij me had. Pinpas werd niet geaccepteerd. Geen mogelijkheid om mijn creditcard gegevens bij jullie bekend, te gebruiken bij Easirent.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Zie boven. Creditcard vergeten geen auto. Pinpas niet geaccepteerd. Lastige en kostbare zaak voor mij geworden.
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeking gast makkelijk en de prijs is top.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima gereden. De auto was niet schoon. En personeel die de auto meegaf was niet echt behulpzaam. Erg ongeduldig. De man achter de desk was super vriendelijk.
  • Beoordeeld door: IVO - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Handige website voor snelle boeking.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Heel plezierig geholpen door zeer vriendelijke medewerker. Deze meneer moest wel alles in zijn eentje doen, wat wat meer wachttijd opleverde, maar daar kon hij niets aan doen. Een extra medewerker kan geen kwaad.
  • Beoordeeld door: HENDRIK JAN - April 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Adresinformatie etc. die aan autorent is doorgegeven wordt niet doorgegeven aan easyrent, daardoor moet daar alle informatie door de klant worden opgeschreven en door easyrent in de computer worden ingevoerd. Hierdoor is het proces heel langzaam
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Adresinformatie etc. die aan autorent is doorgegeven wordt niet doorgegeven aan easyrent, daardoor moet daar alle informatie door de klant worden opgeschreven en door easyrent in de computer worden ingevoerd. Hierdoor is het proces heel langzaam. airport office is niet in het departure/arrival gebouw. transport van en naar office desk in Crowne Plaza is slecht geregeld. Genoeg passagiers voor een volle auto staan 30 minuten te wachten tot vertrek. Communicatie is slecht: geen info over vertrek auto, geen info over duur proces. Verzekeringen worden aangeboden bij de huur maar tegen afzetprijzen. Easyrent snapt niet de functie van een airportoffice: snel, efficient, makkelijk.
  • Beoordeeld door: FLORIS - March 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals elke keer weer prima geregeld. Voor een lage prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Probeerden een duurdere auto aan te smeren. Die we uiteindelijk gratis bleken te krijgen
  • Beoordeeld door: JOYCE - March 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geholpen. goede prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Hele mooie bijna nieuwe auto in een van de goedkoopste prijsklassen, Schoon en ruim genoeg voor ons. Zeer tevreden over de boeking. Binnen 10 minuten geholpen bij vertrek en zeer snel afleveren bij parkeren in de garage.
  • Beoordeeld door: JENS - March 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik zou graag nog duidelijker hebben vermeld dat de verzekering via Autoeurope gaat en dus niet via de verhuurder zelf. Dat schiep nogal verwarring voor mij aan de balie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Beoordeeld door: ROBIN - February 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Consistently provides good variety of market, and customer service is fine when needed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Cheap and nasty. Awful customer service. Disorganised check in.
Kies het land waar u woonachtig bent
close