Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PRAGUE

Prague, TsjechiŽ: 37 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Prague:
customer review star rating
29
6
2
0
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ROBERT - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en snelle boeking voor een goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • We kwamen net voor sluitingstijd aan bij de balie. Aangezien het al donker was (ook de parkeergarage waar de auto stond was niet optimaal verlicht) hebben we de auto niet goed kunnen controleren. Bij terugkomst bleek er schade aan de auto te zitten welke niet door ons veroorzaakt was. De plaats was ook zodanig dat het moeilijk is om daar schade te maken (portierdrempel). Op het formulier waar bij ontvangst de schades op stonden, stond inderdaad ook de portier drempels, echter van de bestuurderszijde ipv passagierszijde. Waarschijnlijk zijn deze verwisseld, maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Nu aan het afwachten wat ze met de schade doen. Tip: Check je auto zeer goed bij ontvangst.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - April 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • makkelijk en efficiŽnt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • snel
  • Beoordeeld door: JAN - March 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service aan telefoon bij verandering boeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: JOSEPHA - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Helaas heb ik de auto niet kunnen meenemen, daar ik niet genoeg geld had voor de borg. Heeel vervelend, heb dit ook nergens gelezen, dus wist ook niet hoeveel dat zou zijn. Helaas was mijn budget niet toereikend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zeer slome, ongeinteresseerde dame aan de balie.
  • Beoordeeld door: PETER - August 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Niets, ik word iedere keer naar tevredenheid geholpen. Telefonische bereikbaarheid duurt wel eens wat lang.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: DICK - November 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere website, gratis infolijn, scherpe prijzen. Service aan telefoon niet optimaal.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Er werd niet medegedeeld dat tanken op terugweg zeer lastig is in Praag. Laatste 20 km geen tankstation te vinden door nieuwe snelweg. Voor na-tanken wordt een hoge prijs doorberekend.
  • Beoordeeld door: KAREL - October 31, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Ik huurde al vaker auto via Auto-Europe en altijd naar tevredenheid.
  • Beoordeeld door: EDUARD - September 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle afhandeling, geen suggesties want alles verliep soepeltjes
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Prettige behandeling, mooie kleine auto, prima service met inleveren. De auto 2 dagen te vroeg ingeleverd, alleen jammer dat er geen bewijs werd gegeven dat de auto ook daadwerkelijk was ingeleverd zonder schade.
  • Beoordeeld door: CORA - March 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Netjes en goed afgehandeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Netjes behandeld en duidelijk
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - February 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd lastig dat aanvraag eerst af gewuscht moet worden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Bijbetaling voir reis buiten Tjechie
  • Beoordeeld door: LUCIE - October 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb al vaker via Auto Europe geboekt, altijd naar tevredenheid!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • De klantvriendelijkheid is altijd supergoed, ik word goed geholpen, hoef nooit te wachten, en krijg altijd mooie auto's mee. Helaas was er dit keer gerookt in de auto, wat was dat vies, ik kreeg de lucht er ook echt niet uit... Bij het terugbrengen heb ik dit aan de balie gemeld en er is een notitie van gemaakt.
  • Beoordeeld door: BJōRN - September 25, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik maak al enige tijd van jullie service gebruik en ben keer op keer 100% tevreden. Ga zo door! :)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Elke keer dat ik jullie service gebruikt heb, heb ik voor Budget gekozen. Zij hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding, leveren wat besteld is en zijn zeer professioneel en vriendelijk bij het ophalen en inleveren van de auto.
  • Beoordeeld door: DOMINIQUE - September 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geweldige service, goede telefonische ondersteuning voor last-minute reserveringen en scherpe prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • zeer klantvriendelijk, nooit een lange wachtrij en schone, nieuwe auto's. Geweldige terugbrenglocatie op airport, snel en zeer goed bereikbaar. Top!
  • Beoordeeld door: JOHAN - September 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima via internet te regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Bij aankomst op de luchthaven van Praag een rij 12 personen voor ons. Voor iedere klant had Budget minimaal 10 minuten nodig. Dik een uur staan wachten op onze auto. Ze moeten bij aankomst zoveel handelingen doen, dat houdt in dat er niks klaar voor je ligt. Auto was prima ruitwissers waren ernstig aan vervanging toe. Bij terugkomst aangegeven. Kreeg niet de indruk dat zij dit serieus nemen.
  • Beoordeeld door: MARIA ANNA - August 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • geen
  • Beoordeeld door: MARJA - August 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Prima geregeld. Vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: ARNOLDUS - May 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb weer telefonisch om een bevestiging per mail moeten vragen. Dit is niet de eerste keer.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: ROBERT - April 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk en snel geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: BJōRN - March 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg goede website, makkelijk te navigeren en snel een auto gevonden en gereserveerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Snelle service, en prettige mensen
  • Beoordeeld door: RADKA - February 17, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima web page, Overzichtelijk en snel geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Service op het vliegveld heel vriendelijk, snel geholpen.Auto beetje aan het einde van zijn dienst.
Kies het land waar u woonachtig bent
close