Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN VALENCIA

Valencia, Spanje: 131 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Valencia:
customer review star rating
59
48
8
7
7

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ANTONIUS - April 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken vaker via Autoeurope en altijd tevreden. Volgende auto is ook weer via hen gereserveerd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Helaas zo'n 40' moeten wachten op het transferbusje en vervolgens bijna een uur bij de balie (slechts 1 iemand voor ons). Er was maar 1 medewerkster aan het werk terwijl er in 2 kantoren, zichtbaar, mensen aanwezig waren. Na een half uur kwam er iemand helpen en toen hebben we we een ouder echtpaar voor laten gaan vermits zij nog langer op de luchthaven hadden moeten wachten en maar 3 dagen in Valencia waren. Het is dan een stuk minder fijn als je meteen al bijna 3 uur van je vakantie kwijt bent want ze waren uiteindelijk nog weg later dan wij. De auto was prima en bij inleveren ging het gelukkig ook allemaal een stuk vlotter en zonder problemen. Al met al weet ik nog niet of ik weer bij hen zou boeken
  • Beoordeeld door: CAROLINA - March 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • makkelijk boeken en goede prijs voor een goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Snelle service zowel bij het ophalen als bij het inleveren. Vriendelijke mensen en borgsom ook snel teruggestort.
  • Beoordeeld door: WILL - March 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • AE reacted swift on our problems with Firefly-Valencia
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Always long waiting lines for the 'box-office' (in parking :( have to pull a ticket-number. Ticket-box often empty; customers discussing who is next and complaining about very long waiting times (insufficient personnel). One eployee (evening duty) very anti-customer attitude, terrible.
  • Beoordeeld door: SAM - February 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed behalve de voorruit, daar zat een waas over van een niet uitgevrevren schhoonmaak middel. Dit was al de tweede keer deze maand dat de voorruit slecht was schoongemaakt. Ik heb het bij de balie gemeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Snel en netjes. Ik kom er al jaren
  • Beoordeeld door: SAMUEL - February 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Eindelijk een keer geen gezeur gehad over de verzekering.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Eindelijk een keer geen gezeur gehad over de verzekering.
  • Beoordeeld door: GONZALO - November 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jarenlang ben ik een tevreden klant van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Drie keer een auto gehad van Clickrent. Deze laatste keer was ik tevreden maar de twee keren ervoor ben ik daar schandalig behandeld. Zij moeten daar nog veel leren, in het bijzonder hoe je op een professionele manier met clienten omgaat en klantvriendelijkheid.
  • Beoordeeld door: RONNY - November 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Correcte info bij selectie en voordat contract wordt aangegaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Zeer snelle afhandeling bij ophalen huurauto, zonder klant onder druk te zetten om extra te betalen. Bij terugbrengen was het anderzijds niet zo vlot, te lang aanschuiven in wachtrij .. bij Andere verhuurmaatschappijen is daarvoor een aparte medewerker voorzien. Beperkte aantal Km is positief voor mensen, zoals wij, welke slechts beperkt huurwagen gebruiken.
  • Beoordeeld door: NICO - June 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Deze keer niet tevreden, anders wel: Baliemedewerkster stelt dat de creditcard een debitcard is (terwijl er al 10 tallen boekingen bij hen zijn gedaan op hetzelfde kantoor op dezelfde creditkaart. Gelukkig nog tweede creditkaart beschikbaar, dus auto meegekregen. Blijkt later dat er op de betreffende kaart, die niet zou voldoen wel een reservering is gemaakt, dus twee reserveringen. Lastig. Verder prima en prettige afhandeling bij terugkomst. Eigenlijk nooit problemen met Firefly.
  • Beoordeeld door: HONORE - April 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima website en scherpe prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • We werden snel geholpen en kregen een vrijwel nieuwe auto mee. Ook het inleveren ging snel en probleemloos. Bij thuiskomst al de factuur als pdf in mijn mailbox.
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - March 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk en helder boekingsproces.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vlotte afwikkeling en fijne auto.
  • Beoordeeld door: IVO - March 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen contact hoeven hebben, maar wel prettig lage verhuurprijzen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • We moesten in de aankomsthal vragen waar we moesten zijn voor het transport naar Centauro, dat zou in de hal beter aangegeven kunnen zijn. Verder supersnel heen en weer gebracht en prima auto!
  • Beoordeeld door: HANS - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien vermelden bij de aanbiedingen wat het per dag kost om het eigen risico tot ?0 af te kopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Vooraf aangeven tarief afkoop eigen risico.
  • Beoordeeld door: WOUTER - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Ookhier alles prima geregeld.
  • Beoordeeld door: JAN - January 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • bij boeking moest eerst gecheckt worden of bestelde auto beschikbaar zou zijn, Daarna kwam bericht dat reservering was gemaakt. uiteindelijk bleek de bestelde auto er niet te zijn
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • bestelde en bevestigde auto niet aanwezig, weinig flexibel met vervangende auto die niet vergelijkbaar was
  • Beoordeeld door: HENRI - January 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • AutoEurope wilde bij een gemiste vlucht niet het voucher wijzigen. Dag later ophalen nog niet meer. Geld kwijt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Kon niet meemerken omdat AE de klant is.
  • Beoordeeld door: ED - November 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • was in orde
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • altijd extra verzekeringen proberen aan te smeren en zeggen dat verzekering bij auto europe niet goed is
  • Beoordeeld door: MARINUS - November 15, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • meer duidelijkheid verschaffen over het verschil in brandstofbeleid (full=full0 en (full=empty) ik moest ?125,= betalen voor een volle tank diesel + administratiekosten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SOLMAR
  • naast bovenstaande een bedrijf met goede service
  • Beoordeeld door: JOHAN - November 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede ervaringen gehad en de condities van de huur kwamen tot Firefly altijd overeen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Ik moest 60 euro bijbetalen voor verzekering tegen schade terwijl dat inclusief was. Ook na herhaaldelijk vermelden van mijn kant dat het inclusief was, vertelde de baliemedewerkster dat dit niet zo was. Ook een persoon voor mij uit Ierland was zeer ontevreden en die werd weggestuurd om het maar met de tussenpersooon te regelen. Ronduit slecht.
  • Beoordeeld door: JACQUES - November 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Alles was prima, alleen duurde het een week voordat de borgreservering was ingetrokken. Dat is erg lang!
  • Beoordeeld door: PAUL - October 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben een vaste klant van jullie. Het afgelopen jaar huur ik via Auto Europe maandelijks een auto. Dat zou wel eens beloond kunnen worden met een spaarsysteem of zo. Zoiets als Air miles of korting.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
Kies het land waar u woonachtig bent
close