Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PALMA DE MALLORCA
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Spanje > Palma De Mallorca

Palma De Mallorca, Spanje: 134 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Palma De Mallorca:
customer review star rating
63
38
16
10
6

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: GEERT - April 13, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk om een auto te vinden die aan je gestelde eisen voldoet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Kontroleer de auto op schade .
  • Beoordeeld door: ALIDA - April 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was absoluut niet schoon ttoen we hem ontvingen. Niet ok, met name omdat bij ophalen van de auto werd gemeld dat wij de auto schoon moesten opleveren en hiervoor een "afkoop"hebben betaald. Als je dit als voorwaarde stelt moet je wel zorgen dat je de auto bij verhuur schoon aanlevert.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • De auto was absoluut niet schoon ttoen we hem ontvingen. Niet ok, met name omdat bij ophalen van de auto werd gemeld dat wij de auto schoon moesten opleveren en hiervoor een "afkoop"hebben betaald. Als je dit als voorwaarde stelt moet je wel zorgen dat je de auto bij verhuur schoon aanlevert.
  • Beoordeeld door: JACOB - February 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed geregeld en de afspraken worden nagekomen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • snelle service en geen gezeur
  • Beoordeeld door: DAMIAN - December 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was een zeer goed auto Zeer mooie wagen, Een goed staat .niet de klein of te groot Goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • De mensen die daar werkt vriendelijk . Dank u
  • Beoordeeld door: EDWIN - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nog nooit een probleem gehad bij de autohuur via AutoEurope. Uitstekende service bij het aanpassen van de voucher voor de 2e auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Minibus was even zoeken, maar voor de rest verliep alles vlekkeloos. Geen verassingen bij de verhuur, snelle service, betere auto dan verwacht. Flexibele service bij het ophalen van de tweede auto.
  • Beoordeeld door: JOANNES - October 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik werd door het callcenter goed geholpen toen ik met een vraag zat. Ik werd in het Engels te woord gestaan, in het Nederlands zou dat allemaal iets makkelijker zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • De Tom-Tom pakte het adres niet dat op het kaartje vermeld stond, maar op de bijgevoegde routebeschrijving stond wel hoe je moest rijden.
  • Beoordeeld door: GERRIT J S - October 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren tevreden klant
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Aanrader! geweldig geregeld, alles klopt bij Hipee
  • Beoordeeld door: LAMBERTUS - September 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wederom prima ervaring met auto Europe gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • snel geholpen, aardig personeel, mooie bijna nieuwe auto
  • Beoordeeld door: WILHELMINA - August 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede voorlichting en helder over hetgeen allemaal over de huurprijs valt! Goed telefonisch te bereiken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Laat je geen extra verzekering aansmeren. Dit is tovh wat ze proberen ivm de eigen risico. Dit terwijl het alleen gaat om het feit dat je deze dan evt zelf moet voorschieten mocht het nodig zijn. Extra verzekeringen zijn dus niet nodig!
  • Beoordeeld door: DERK - August 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al meerdere jaren tot volle tevredenheid een auto gehuurd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Regord Go heeft vooruitgang geboekt met een vriendelijkere benadering van de klant. Ook bij het inleveren van de auto liep zowaar een vriendelijk en behulpzame medewerkster. Alleen het bijna verplicht bijverzekeren van de risico's blijft licht irritant, maar dat heb je bij veel meer aanbieders. Wij zijn blij met de verzekering van Auto Europe.
  • Beoordeeld door: MARCO - August 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service, ook telefonisch
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Bij ophalen van auto op vliegveld Mallorca 2.5 uur moeten wachten bij de balie. Met kind en na vliegreis is dit veel te lang. Iedereen die daar ter plekke een auto komt huren wordt eerder geholpen. Als je al gereserveerd hebt (geld is binnen) moet je heel erg lang wachten.
  • Beoordeeld door: RINKE - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Was weer prima, alleen altijd dat gedoe omtrent die verzekeringen aan de betreffende balie van het verhuur-bedrijf. Niet leuk. Verder alles prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima, alleen het gepush om extra of onnodige verzekeringen af te sluiten is vervelend. Maar dat is zeer zeker niet alleen bij Interrent. Personeel krijgt daar commissie voor denk ik.
  • Beoordeeld door: PAUL - June 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen enkel probleem, in tegenstelling tot mijn vorige huur bij Auto Europe in Kaapstad, waar er wel moeilijkheden waren ivm de waarborg via mijn creditcard.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Professioneel en correct
  • Beoordeeld door: WALTER - May 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was keurig in orde, echter het wachten is een drama, ruim 1,5 uur. moet toch veel sneller kunnen. Alles is van te voren bekend ! Ik zou jullie best aanbevelen echter de afhandelingstijd moet veel sneller kunnen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Auto prima in orde, Afhandelingstijd aan de balie duurt veel en veel te lang
  • Beoordeeld door: ANTOON - April 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zeer tevreden over Auto Europe. Wat wel wat beter tot uitdrukking moet komen is het instellen van haal een brengtijden. Deze staan nu op een bepaald tijdstip en als klant lees je daar snel overheen, waardoor je mogelijk bij bv het terugbrengen een boete krijgt omdat je te laat bent, volgens de aanvraag!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Bij terugbrengen geen coupon of zo dat hij is ingeleverd. Het is nu inmiddels 3 dagen geleden en de borg staat nog steeds geblokkeerd! Dat is wel heel lang!!!
  • Beoordeeld door: PAUL - March 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoop, goed advies en snel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Oudere goede auto. Vol deuken. Vriendelijk personeel. Je bent gewaarschuwd maar het viel mee
  • Beoordeeld door: JOHANNES - November 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima overzichtelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Autoverzekering erg prijzig.
  • Beoordeeld door: DIANA - November 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijke website, voldoende keuze
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Wij hebben bij Hiper op Mallorca een auto gehuurd. De auto was een automaat (hier ook om verzocht). Echter de staat van de auto vonden wij niet geheel aan onze verwachtingen voldoen. De automaat schakelde zeer schokkend en hield fors in, de ruitenwissers waren slecht. De auto rook muf van binnen. Bij het ophalen van de auto hadden we een zeer lange wachttijd, de medewerkers van Hiper verstrekken nagenoeg geen informatie. Bij het retourneren van de auto werd er gezegd dat de auto niet volledig was afgetankt (terwijl we de auto bij het laatste tankstation aan de snelweg vlak voor Palma hadden volgetankt). We moesten extra bijtanken voor 2 euro :-(
  • Beoordeeld door: PETER - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Kritiekpunt: bij ophalen auto stond deze niet in het vaknummer op het huurcontract, dus ik heb moeten zoeken.
  • Beoordeeld door: GERARDUS - October 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Jullie blijken toch altijd weer de goedkoopste te zijn. Fijn dat er bij de boeking direct een verzekering kan worden afgesloten. Hoewel...... zie hieronder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Ondanks dat ik bij AutoEurope de meest uitgebreide verzekering had afgesloten begon men bij de balie toch weer te drammen over een eigen risico van ?950,- enz enz. Echt heel vervelend. De auto die ik meekreeg had flink wat krassen maar dat moest ik zelf gaan melden. Dat kan anders lijkt mij. Wat zou er zijn gebeurd als ik mij niet had gemeld?
Kies het land waar u woonachtig bent
close