Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PALMA DE MALLORCA
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Spanje > Palma De Mallorca

Palma De Mallorca, Spanje: 130 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Palma De Mallorca:
customer review star rating
59
38
16
10
6

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: EDWIN - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nog nooit een probleem gehad bij de autohuur via AutoEurope. Uitstekende service bij het aanpassen van de voucher voor de 2e auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Minibus was even zoeken, maar voor de rest verliep alles vlekkeloos. Geen verassingen bij de verhuur, snelle service, betere auto dan verwacht. Flexibele service bij het ophalen van de tweede auto.
  • Beoordeeld door: JOANNES - October 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik werd door het callcenter goed geholpen toen ik met een vraag zat. Ik werd in het Engels te woord gestaan, in het Nederlands zou dat allemaal iets makkelijker zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • De Tom-Tom pakte het adres niet dat op het kaartje vermeld stond, maar op de bijgevoegde routebeschrijving stond wel hoe je moest rijden.
  • Beoordeeld door: GERRIT J S - October 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren tevreden klant
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Aanrader! geweldig geregeld, alles klopt bij Hipee
  • Beoordeeld door: LAMBERTUS - September 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wederom prima ervaring met auto Europe gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • snel geholpen, aardig personeel, mooie bijna nieuwe auto
  • Beoordeeld door: WILHELMINA - August 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede voorlichting en helder over hetgeen allemaal over de huurprijs valt! Goed telefonisch te bereiken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Laat je geen extra verzekering aansmeren. Dit is tovh wat ze proberen ivm de eigen risico. Dit terwijl het alleen gaat om het feit dat je deze dan evt zelf moet voorschieten mocht het nodig zijn. Extra verzekeringen zijn dus niet nodig!
  • Beoordeeld door: DERK - August 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al meerdere jaren tot volle tevredenheid een auto gehuurd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Regord Go heeft vooruitgang geboekt met een vriendelijkere benadering van de klant. Ook bij het inleveren van de auto liep zowaar een vriendelijk en behulpzame medewerkster. Alleen het bijna verplicht bijverzekeren van de risico's blijft licht irritant, maar dat heb je bij veel meer aanbieders. Wij zijn blij met de verzekering van Auto Europe.
  • Beoordeeld door: MARCO - August 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service, ook telefonisch
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Bij ophalen van auto op vliegveld Mallorca 2.5 uur moeten wachten bij de balie. Met kind en na vliegreis is dit veel te lang. Iedereen die daar ter plekke een auto komt huren wordt eerder geholpen. Als je al gereserveerd hebt (geld is binnen) moet je heel erg lang wachten.
  • Beoordeeld door: RINKE - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Was weer prima, alleen altijd dat gedoe omtrent die verzekeringen aan de betreffende balie van het verhuur-bedrijf. Niet leuk. Verder alles prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima, alleen het gepush om extra of onnodige verzekeringen af te sluiten is vervelend. Maar dat is zeer zeker niet alleen bij Interrent. Personeel krijgt daar commissie voor denk ik.
  • Beoordeeld door: PAUL - June 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen enkel probleem, in tegenstelling tot mijn vorige huur bij Auto Europe in Kaapstad, waar er wel moeilijkheden waren ivm de waarborg via mijn creditcard.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Professioneel en correct
  • Beoordeeld door: WALTER - May 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was keurig in orde, echter het wachten is een drama, ruim 1,5 uur. moet toch veel sneller kunnen. Alles is van te voren bekend ! Ik zou jullie best aanbevelen echter de afhandelingstijd moet veel sneller kunnen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Auto prima in orde, Afhandelingstijd aan de balie duurt veel en veel te lang
  • Beoordeeld door: ANTOON - April 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zeer tevreden over Auto Europe. Wat wel wat beter tot uitdrukking moet komen is het instellen van haal een brengtijden. Deze staan nu op een bepaald tijdstip en als klant lees je daar snel overheen, waardoor je mogelijk bij bv het terugbrengen een boete krijgt omdat je te laat bent, volgens de aanvraag!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Bij terugbrengen geen coupon of zo dat hij is ingeleverd. Het is nu inmiddels 3 dagen geleden en de borg staat nog steeds geblokkeerd! Dat is wel heel lang!!!
  • Beoordeeld door: PAUL - March 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoop, goed advies en snel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Oudere goede auto. Vol deuken. Vriendelijk personeel. Je bent gewaarschuwd maar het viel mee
  • Beoordeeld door: JOHANNES - November 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima overzichtelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Autoverzekering erg prijzig.
  • Beoordeeld door: DIANA - November 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijke website, voldoende keuze
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Wij hebben bij Hiper op Mallorca een auto gehuurd. De auto was een automaat (hier ook om verzocht). Echter de staat van de auto vonden wij niet geheel aan onze verwachtingen voldoen. De automaat schakelde zeer schokkend en hield fors in, de ruitenwissers waren slecht. De auto rook muf van binnen. Bij het ophalen van de auto hadden we een zeer lange wachttijd, de medewerkers van Hiper verstrekken nagenoeg geen informatie. Bij het retourneren van de auto werd er gezegd dat de auto niet volledig was afgetankt (terwijl we de auto bij het laatste tankstation aan de snelweg vlak voor Palma hadden volgetankt). We moesten extra bijtanken voor 2 euro :-(
  • Beoordeeld door: PETER - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Kritiekpunt: bij ophalen auto stond deze niet in het vaknummer op het huurcontract, dus ik heb moeten zoeken.
  • Beoordeeld door: GERARDUS - October 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Jullie blijken toch altijd weer de goedkoopste te zijn. Fijn dat er bij de boeking direct een verzekering kan worden afgesloten. Hoewel...... zie hieronder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Ondanks dat ik bij AutoEurope de meest uitgebreide verzekering had afgesloten begon men bij de balie toch weer te drammen over een eigen risico van ?950,- enz enz. Echt heel vervelend. De auto die ik meekreeg had flink wat krassen maar dat moest ik zelf gaan melden. Dat kan anders lijkt mij. Wat zou er zijn gebeurd als ik mij niet had gemeld?
  • Beoordeeld door: JELLE - October 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • I made a reservation for a SUV or 4x4 due to mountain visits which was confirmed by Auto Europe 4 weeks before departure. 4 days before leaving, the reservation was changed to a different rental company with different car categories. Therefore the offered car was became a Ford Focus. We called for support, but the issue could not me resolved. Next I send an email to Germany, where a unprofessional worker with bad English could not help. Next i tried the support center: they told me they would try to change the reservation, to no result, there were no SUV's available anymore. In the end, arriving at Mallorca: i was offered a.... SUV for an additional 15euro (for 10 days?!) So far for trying by Auto Europe... NEVER AGAIN!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • It took about one and a half hour to get our car, but were told (at the last moment) if we would pay an additional 40 euro, they could help us at the express desk? Credit card is only accepted with PIN, signature was refused. When i indicated the car was insured and i didn't need additional insurance, the rental employee became very unfriendly. The car had several scratches not indicated at the damage form, when i reported at the desk, this seemed also to be very strange and too much work. The garage worker added some additional notes, which were not registered in a computer so very open for discussion afterwards: awkward! Upon returning the car, there were no luggage carts available in the whole garage.. end of service i suppose?
  • Beoordeeld door: JENNIFER - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Good service, fortunately nothing happened so I don't know if the service would be good as well in that case.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • everything went smooth. Only long waiting time at the office when picking up the car.
  • Beoordeeld door: MICHAEL - September 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe was een tussenpersoon tussen ons en de uiteindelijke autoverhuurder. Dat voelde toch niet helemaal goed toen we eenmaal op Mallorca waren. Gelukkig is alles goed gegaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • We hebben 2½ uur in de rij gestaan op het vliegveld voordat we aan de beurt waren om onze gehuurde auto af te kunnen halen. Dit hebben we echt nog nooit mee gemaakt. En men probeerde ons nog allerlei verzekeringen erbij te verkopen, want in de praktijk zou Auto Europe ons echt niets terug betalen als dat nodig mocht zijn volgens Record en dat zou ons zeker ? 1.200 gaan kosten. Dit was geen prettige ervaring. Wij hadden de maximale verzekering en alles afgekocht en dan krijg je dit gedoe.
  • Beoordeeld door: MARC-ETIENNE - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • We werden coor een simpele vraag van het kastje naar de muur gestuurd, ook werd ons niet in het Nederlands of verstaanbaar Engels aangesproken tijdens het gesprek. Een hele vervelende ervaring en een slechte service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Doordat vliegtuig vertraging had was onze auto vergeven, we moesten daardoor een duurdere auto nemen! Ook werd ons de verzekering aangeboden want degene dien we via auto europe hadden genomen was totaal niet toereikend, heel erg vervelend! Daarbij was de service ronduit onbeschoft! Een heel erg vervelend begin van je vakantie. Record go is daarom een bedrijf waar ik nooit meer een auto zal huren.
Kies het land waar u woonachtig bent
close