Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN MALLORCA

Mallorca, Spanje: 15 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Mallorca:
customer review star rating
6
5
2
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 15

  • Beoordeeld door: PATRICK - August 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik vindt het jammer dat we aan de site als leek niet wisten dat we van auto europe doorgelinkt werden naar OK rent want dan hadden we dit nooit geboekt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zeer ontevreden, mensen mogen worden ingelicht dat ze ter plaatse extra moeten betalen niet voor benzine en service kosten, maar voor andere kosten waar ik niet eens weet waar ze voor dienen. Ik zou het fijn vinden als u contact met ons opneemt, zodat ik u de bonnen kan mailen en het kladbriefje waarop de keuzes stonden.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - July 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • 1 groot probleem word ik helemaal naar van op de plaats van afhalen iedere keer weer het verzekeringsverhaal, het zou wel fijn zijn als daar nu eens duidelijkheid in wordt geschept
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • zie bovenstaand
  • Beoordeeld door: PETER - June 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De communicatie tussen Auto Europe en de partner op Mallorca is niet goed, zie opmerking hieronder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Men had de door ons gehuurde diesel niet staan. Bij aankomst werden we "gedwongen" een all risk verzekering van € 112.-- voor een week gebruik af te sluiten, ondank het feit dat we al via Auto Europe een verzekering hadden afgesloten. Men vertelde dat we veel problemen bij schade met uitkering via Nederland zouden krijgen. Is al met al een jaarpremie van € 5824.--!?!? Hiermee werd de huur 150 % hoger.
  • Beoordeeld door: BAUKE - September 25, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer ontevreden, wanneer je er van uit gaat dat je bij Auto Europe alles hebt betaald (auto, verzekering enz..) krijg je bij de autoverhuur organisatie nog even een rekening van dik €250 voor de kiezen!! dat is 150% extra!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Ondanks de dikke rekening, toch vriendelijk geholpen. Ergens heb ik overigens mijn twijfels bij wie ik uit eindelijk teveel heb betaald, of verkeerde informatie heb gekregen.
  • Beoordeeld door: ROBBERT - November 6, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik wordt altijd naar alle tevredenheid geholpen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • service en kwaliteit is in een goede verhouding met de prijs. Zeker een maatschappij om aan te bevelen.
  • Beoordeeld door: HENK - October 14, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • -uitgebreide mogelijkheden -goede informatie -scherpe prijzen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • -helaas niet op de luchthaven, maar het vervoer met een shuttle is goed geregeld
  • Beoordeeld door: ROBERT JOHANNES - September 14, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Kreeg naar mijn idee een klasse beter. Vrijwel nieuwe auto. Prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Top. Snelle service en goed materiaal.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - September 2, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Al een aantal keer via Auto Europe een auto gehuurd/rond gereden (o.a. Malaga/Tenerife). Dit was de eerste keer dat ik persoonlijk de auto huurde. Ik vind de site overzichtelijk en duidelijk en ook de standaard extra's qua verzekering zijn fijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Bij pickup kon ik een grotere auto '(Ford C-MAX) voor 'maar' 8 euro bijboeken. Maar slecht gevoel aan over gehouden. Want ik moest nog eens 135 betalen voor een kinderstoel (32) en volle benzinetank voor 95!!! euro, een tank die ik nooit kon leegrijden. Ik heb volgens mij nooit de optie 'empty' ergens bewust gekozen(Dame zei: "You choose emtpy") Ook dat men niet langs auto loopt om reeds aanwezige krassen te checken en je dus de hele tijd denkt, dat zullen ze mij toch niet aanrekenen?" Achteraf had ik gewoon de Nemo moeten kiezen met de optie "Full' dan had ik veel relaxter achter het stuur gezeten en waarschijnlijk een stuk minder betaald. Ik was zelf onvoldoende assertief bij de pick-up, maar volgende keer weet ik wat ik kies. Mvg, Rik
  • Beoordeeld door: JEROEN - August 27, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe inzake mail verkeer TOP!! Maar Goldcar een drame en brutaal daar ter plekke. Ook afkoop benzine voordien, nog nooit in mijn leven bij auto verhuur meegemaakt, het spijt me ik ga de volgende keer weer naar Hertz of Avis!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GOLDCAR
  • Auto Europe inzake mail verkeer TOP!! Maar Goldcar een drame en brutaal daar ter plekke. Ook afkoop benzine voordien, nog nooit in mijn leven bij auto verhuur meegemaakt, het spijt me ik ga de volgende keer weer naar Hertz of Avis!
  • Beoordeeld door: PIETER - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Na onze klacht met Goldcar betreffende een extra verzekering door u keurig afgehandeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GOLDCAR
  • Niet positief. De extra verzekering die we moesten betalen terwijl in de papieren stond dat er alleen nog een volle tank in rekening gebracht zou worden.
  • Beoordeeld door: DANIEL - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Nog extra verzekering ter plaatsen afgesloten ivm hoge eigen risico.
  • Beoordeeld door: MART - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: JOHANNES - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GOLDCAR
  • Beoordeeld door: MASCHA - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Op het vliegveld niet meteen te vinden. Misschien dit duidelijker aangeven?
  • Beoordeeld door: FRANK - July 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GOLDCAR
  • oplichters
Kies het land waar u woonachtig bent
close