Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN MALAGA

Malaga, Spanje: 472 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Malaga:
customer review star rating
222
163
48
17
16

Pagina 1 van 24

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ED - January 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Huurauto aanbieden incl eigen risico. Record go speelt hierop in om een extra verzekering er bij te verkopen. Uiteindelijk is het huren duurder uitgevallen dan bij andere.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • je krijgt een auto met kleine schades, en een verhaal over extra verzekering. Op dat moment besluit je toch die er bij te nemen wat het uiteindelijk duur maakt.
  • Beoordeeld door: FLORIS - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Lekker goedkoop!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Aardig personeel
  • Beoordeeld door: HENDRIK - November 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was een fijne ervaring wij werden heel snel geholpen en daarbij een geweldige huur auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • ik heb geen op of aanmerkingen binnenkort zullen wij zeker weer een beroep op NIZA doen.
  • Beoordeeld door: HERALD STEFFEN - November 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima en overzichtelijke website.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Prima verhuurbedrijf. Zowel bij het ophalen als het terugbrengen van de auto totaal geen problemen en een snelle afhandeling. NIZA maakt met een iPad foto's en stuurt deze vervolgens naar je toe. Enig minpuntje is dat ze proberen een verzekering te verkopen om je eigen risico af te dekken. Toen we zeiden deze niet te willen was de vriendelijkheid verdwenen.
  • Beoordeeld door: HARRY - November 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon helemaal top. Goed geregeld geen gezeur over bijkomende kosten en echt niet duur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: JAN JOZEF - November 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect wij huren al jaren bij auto. Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Alleen niet goed opgelet tank benzine zat niet helemaal vol. nog nooit eerder gebeurt, maar niet opgelet!!! Dus .....
  • Beoordeeld door: TOINE - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en duidelijke informatie. Goedkoop en erg plezierig dat Auto Europe eventuele extra kosten dekt die niet binnen een verzekering vallen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Shuttleservice prima, auto eveneens. Wel probeerde de medewerkster extra verzekeringente verkopen. Duidelijk aangegeven dat dit niet nodig was.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Jullie zijn een goede tussenschakel tussen klant en de wat onbetrouwbare verhuurbedrijven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Aangeboden auto (Lancia Ypsilon) had een heel zwakke motor. Goed voor de stad, maar je kon er nauwelijks een Spaanse berg mee op rijden. Dan liep de snelheid al terug bij een stijging van 5%. Ook veel kleine schadeplekken op de auto, maar daar heb je niet echt last van.
  • Beoordeeld door: JOS - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur auto weer prima verlopen, geheel volgens afspraak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Ontvangen bij grote balie op Malaga airport. Voldoende en erg vriendelijk personeel, minimale wachttijd. Geen gezeur of intimidatie, maar snelle en adequate afhandeling. Geen nieuwe auto, maar verder wel in prima staat. Ook bij terugkeer snelle afhandeling en binnen een dag ook mijn tegoed weer terug gestort.
  • Beoordeeld door: REINIER - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, duidelijke bijlage met alle informatie, ook over de verzekering en de waarschuwing om niet bij Niza ook nog een verzekering af te sluiten. Makkelijk om de huur te regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Het adres in Malaga was niet in te voeren op onze GPS. Misschien GPS-co÷rdinaten toevoegen in adres. Heel goed dat er foto's werden gemaakt van aanwezige schade. Het geblokkeerde bedrag werd onmiddellijk bij inleveren opgeheven, erg goed. Misschien korte uitleg geven over gebruik auto (hoe verlichting te ontsteken) of instructieboekje in de auto.
  • Beoordeeld door: CHANTAL - September 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede servise alles netjes geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • opdringerig wat betreft de afkoopsom voor het eigen risico.
  • Beoordeeld door: NIELS - September 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Goed en snel
  • Beoordeeld door: PAULA - September 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Super service!
  • Beoordeeld door: ROBERT - August 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot nu toe tevreden over de boekingen bij Auto Europe en verzoeken tot restitutie zijn naar tevredenheid afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Ik ben niet geheel tevreden over autoverhuur Interrent onderdeel van Europe Car. Lange wachttijden bij de balie en kreeg ook een Lower-level huurauto Citroen C-Elysee mee ipv de geboekte Comfort-level klasse huurauto category Opel Astra. Eens kijken wat uit mijn verzoek tot restitutie zal volgen na deze verkregen downgrade huurauto via Auto Europe.
  • Beoordeeld door: HUBERT - August 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, wel beter voorlichting geven over de fratsen van de lokale verhuurders inzake verzekering en schoonmaak
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • ) Bij inchecken geven ze de klant het gevoel dat er grote risico?s worden genomen als er geen lokale verzekering van euro 300 wordt afgenomen > indien ik dit wel had gedaan dan hadden ze mij ook een duurdere auto kunnen aanbieden (een BMX X1 ipv een Nissan Qashqai 2) Bij uitchecken gaven ze aan dat de auto had moeten worden stof gezogen > er lag teveel zand op de grond van de berijder. Dit heb ik in de laatste 30 jaar nog nooit meegemaakt met een autoverhuurder, en indien dit het geval is dan had ik dat graag van te voren geweten. Nu moest ik hals over kop naar een benzinepomp om te zuigen en kon ik ternauwernood mijn vliegruig nog halen. 3) Het plaatselijk personeel van NIZA cars in Malaga was buitengewoon onvriendelijk, we hebben 40 minuten gewacht op de courtesy bus en zij hielpen niet met inladen van de bagage.
  • Beoordeeld door: NEZIA - July 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • prima service.
  • Beoordeeld door: WTM - June 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Jullie waren telefonisch snel bereikbaar, en de voorwaarden waren duidelijk. Ik heb wel een opmerking: jullie zijn een internationaal bedrijf , maar als Nederlander spreken we Nederlands jammer dat dit niet telefonisch gesproken word. Zou veel onduidelijkheden beter begrijpbaar maken. ( Deze enquete is toch ook Nederlands?)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Alles volgens hun voorwaarden waar gemaakt en heel net personeel met een ruim begrip voor de situatie, maar zelf moet je wel attent blijven.
  • Beoordeeld door: BOELE - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent clear and transparant process and pricing.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Not clear whether we received the car category we ordered and paid for (Skoda Fabia 1.0 TSi i.s.o. SEAT Leon or comparable). The Firefly website is not clear w.r.t. this, so we are filing an investigation. Furthermore at checkout the usual annoying attempts to upsell extra insurance, which were countered by repeatedly asking whether a spare tire was in the car. Checkin went very smooth and staff is friendly.
  • Beoordeeld door: CAREL - June 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede communicatie via mail en web. Ben benieuwd over mijn afloop klacht , zie onder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Bij de uitgifte werd ik opeens verrast met extra kosten van e 6 wassen en schoonmaken. Dit was sinds kort ingevoerd De keuze was of zelf doen of betalen. Onder protest betaald omdat dit niet zo was overeengekomen . Klacht ingediend bij auto europe hierover . Verder goed. De inname verliep prima
  • Beoordeeld door: JAN - June 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs voor prima auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Het duurde erg lang (1 uur) voordat we uiteindelijk de autosleutels kregen. Administratieve afhandeling duurt erg lang, vooral van onze voorgangers.
Kies het land waar u woonachtig bent
close