Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN MALAGA

Malaga, Spanje: 485 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Malaga:
customer review star rating
229
168
49
17
16

Pagina 1 van 25

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: GEORGE - April 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • goede duidelijke site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • vriendelijke mensen, maar onaangenaam verrast door extra kosten voor car assistense in spanje
  • Beoordeeld door: BOB - April 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • mag iets duidelijker over de verzekering en wat er allemaal in zit en wat dat betekend. Ook over het afhalen van de auto graag betere info als je die pas een dag na aankomst op het vliegveld moet halen. Stond er uiteindelijk wel ergens maar dus niet heel duidelijk!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Snelle service aan de balie ondanks dat we in de verhuurhal stonden ipv vertrekhal. Wij werden ook goed en snel geholpen bij 2x problemen met de auto. Nadeel is dat je de pech hulp in Spanje moet bellen en dat kost wat. Ook kregen we SMS berichten in het Spaans ook niet handig. Verder zeer tevreden over de snelle oplossing van onze problemen.
  • Beoordeeld door: JAAP - April 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • prima snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: MARIO - March 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid of er nog extra verzekeringen moeten worden afgesloten. Men blijft er op aandringen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Erg opdringerig met extra verzekeringen.
  • Beoordeeld door: MARK - March 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Betere uitleg over ophaalpunt in Malaga
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Auto was uitstekend. Personeel onaardig, niet bereidwillig voor uitleg over auto (geen gehad, ook niet toen ik er om vroeg en wilde me een verzekering in mijn ?maag? splitsten terwijl ik al verzekerd was), er zat een heel klein deukje in de auto. De NIZA man vond dat dit voldoende was vastgelegd op zijn foto. Ik heb extra foto?s gemaakt. En bij terugkomst, zeer beschuldigend personeel over deuk, en was nog niet aanwezig getuige foto collega. Echter, mijn foto was toch wel bewijzend. Geen excuus niets, alleen maar zeer onaardig. En o ja, ik was toch voldoende verzekerd werd nog even gemeld. Ik huur dus noooit meer auto bij NIZA
  • Beoordeeld door: PETER - March 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfecte service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Servicemedewerkers aan de balie mogen iets vriendelijker zijn en wat meer met de klant bezig als met elkaar.
  • Beoordeeld door: LUC - February 26, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Beoordeeld door: JOHANNES - February 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • fijn dat er altijd iemand is die je kunt spreken via tel nr
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Auto was niet die ik verwachtte, besteld had. In plaats van economy car kreeg ik een grote 7-pers. Dacia Lodgy (niet mijn merk) en wij waren maar met 2 personen. Wel correcte en snelle car return en correcte behandeling van personeel. Mooie parkeergarage waar alle rentals staan en goed aangegeven bij return. Goede prijs-kwaliteit verhouding, Interrent is blijkbaar budgetzusje vann Europcar.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Er moet meer duidelijkheid worden gegeven over de verzekering. Ik dacht dat bij de bestelling bij Auto Europe alle benodigde verzekeringen waren afgesloten. Bij ophalen van de auto (NIZA) werd mij te verstaan gegeven dat de afgesloten verzekering onvoldoende was. Ik heb toen voor ? 255 bijverzekerd. Maw info over de verzerzekering onvoldoende.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Zie opmerking bij Auto Europe. Als de genoemde verzekering niet nodig was komt hier een dikke 'ontevreden'. De auto was prima.
  • Beoordeeld door: PIET - February 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • geen opmerkingen, goede en duidelijke informatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • record blijft indringend proberen om een aanvullende verzekering te verkopen. geven daarbij ook nog niet juiste informatie, zeer irritant!!.
  • Beoordeeld door: COR - February 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Na klachten over de vorige huurperiode over een auto met nogal veel beschadigen, nu een gloednieuwe auto meegekregen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Snelle administratieve afhandeling bij de balie.
  • Beoordeeld door: VICTOR - February 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Heb klein incident gehad met de wagen, moet nog alle kosten en documenten opsturen naar Auto europe. Als alles afgehandeld is kan ik pas daarna mijn mening geven en ook aanbevelen of niet
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Alles vriendelijk afgehandeld, nu afwachten hoe Auto europe zal reageren
  • Beoordeeld door: ROELF - January 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Locatie op de luchthaven voor de auto uitgifte zeeeer moeilijk te vinden. we hebben er 80 minuten over gedaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • personeel en auto waren prima. goede service!!!!
  • Beoordeeld door: ED - January 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Huurauto aanbieden incl eigen risico. Record go speelt hierop in om een extra verzekering er bij te verkopen. Uiteindelijk is het huren duurder uitgevallen dan bij andere.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • je krijgt een auto met kleine schades, en een verhaal over extra verzekering. Op dat moment besluit je toch die er bij te nemen wat het uiteindelijk duur maakt.
  • Beoordeeld door: FLORIS - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Lekker goedkoop!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Aardig personeel
  • Beoordeeld door: HENDRIK - November 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was een fijne ervaring wij werden heel snel geholpen en daarbij een geweldige huur auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • ik heb geen op of aanmerkingen binnenkort zullen wij zeker weer een beroep op NIZA doen.
  • Beoordeeld door: HERALD STEFFEN - November 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima en overzichtelijke website.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Prima verhuurbedrijf. Zowel bij het ophalen als het terugbrengen van de auto totaal geen problemen en een snelle afhandeling. NIZA maakt met een iPad foto's en stuurt deze vervolgens naar je toe. Enig minpuntje is dat ze proberen een verzekering te verkopen om je eigen risico af te dekken. Toen we zeiden deze niet te willen was de vriendelijkheid verdwenen.
  • Beoordeeld door: HARRY - November 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon helemaal top. Goed geregeld geen gezeur over bijkomende kosten en echt niet duur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: JAN JOZEF - November 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect wij huren al jaren bij auto. Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Alleen niet goed opgelet tank benzine zat niet helemaal vol. nog nooit eerder gebeurt, maar niet opgelet!!! Dus .....
  • Beoordeeld door: TOINE - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en duidelijke informatie. Goedkoop en erg plezierig dat Auto Europe eventuele extra kosten dekt die niet binnen een verzekering vallen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Shuttleservice prima, auto eveneens. Wel probeerde de medewerkster extra verzekeringente verkopen. Duidelijk aangegeven dat dit niet nodig was.
Kies het land waar u woonachtig bent
close