Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN GERONA

Gerona, Spanje: 151 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Gerona:
customer review star rating
89
46
8
4
4

Pagina 1 van 8

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: CATHARINA ANTONIA - May 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou prettig zijn als op de voucher ook een verklaring van de codes staat zodat de klant hieraan duidelijk kan zien wat hij gereserveerd heeft. de car rental zone op luchthaven Girona is NIET bereikbaar met de luchthavenbagagewagentjes. Dit is zeer onhandig als je alleen reist met veel bagage.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Zeer onvriendelijke medewerker. Zeer lange wachttijd zelfs als er GEEN klant voor is.
  • Beoordeeld door: ROSANNA - March 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het staat in de voorwaarden, maar wat toch steeds opnieuw gebeurt is de poging van de locale verhuurder om verzekeringen bij de aflevering te verkopen, extra om het Eigen Risico (ER) af te kopen voor 190 euro...en dan autobandenverzekering. Aangezien ik bij de online bestelling ER op afkoop aangevinkt heb, en daar ook extra voor betaal, zou het mooi zijn als dit ook met de verhuurder afgestemd wordt. Het blijft verwarring opleveren en het gevoel dat men niet goed verzekerd is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Goede verhuurder, vriendelijk en behulpzaam. Mijn suggestie om de extra verzekeringen bij afhalen van de auto uit het 'verkooppraatje' te halen (aangezien ik het al afgekocht heb bij de online reservering) geldt voor alle verhuurders waar ik de afgelopen jaren gehuurd heb.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewenste auto was niet meer beschikbaar. Autoeurope nam onmiddelijk telefonisch contact op en zocht naar een alternatief. Na enig zoeken kwam de medewerker met een goed alternatief. Prima opgelost.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Vriendelijke medewerkster van Interrent/Europcar zorgde voor een snelle afhandeling van de reservering. De mogelijkheden van extra verzekeringen werden in het kort uitgelegd. Zeker niet opgedrongen. Auto stond klaar, gewassen en schoon van binnen. Prima. Samen met de medewerkster de beschadigingen aan de auto doorgenomen en waarnodig aangevuld. Inleveren buiten de kantooruren was geen probleem. Is een dropbox. Binnen 24 uur na inlevering was het gereserveerde geld op de creditcard weer vrijgegeven en alles financieel afgehandeld. Kortom de eerste ervaring met Interrent was zeer goed.
  • Beoordeeld door: HENDRIKA - September 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld. Voor een goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Gelukkig probeerden ze me geen extra verxekeringen aan te smeren. Want daar krijg ik altijd de kriebels van
  • Beoordeeld door: JACOB - September 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • 2x gebruik gemaakt deze zomer, goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RHODIUM
  • Via Goldcar, wel enig aandringen op extra verzekering maar kreeg de auto zonder deze extra verzekering gewoon mee. Is goed bevallen
  • Beoordeeld door: MARCEL - July 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles prima zo
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • prima behandeling
  • Beoordeeld door: BRIGITTE - July 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke website.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima auto verhuur bedrijf. Zij hebben voor de tweede bestuurder meer berekend dan was afgesproken. Afspraak was ? 60,= het werd ? 69,=. Is niet zo netjes.
  • Beoordeeld door: CHRISTIAAN - July 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Na vele malen huren voor de eerste keer geconfronteerd met een gelimiteerd aantal km. Dit was bij de boeking niet goed te zien.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede loket bediening. Helaas, eerste maal dat ik dat mee maak in de vele malen, was de auto dat de auto niet goed was afgetankt, Dat zag ik pas toen ik al 30 km van de luchthaven was....
  • Beoordeeld door: BERNARD LUCAS TH - June 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Of een Hollands sprekende dame op de ophaal unit, of in korte punten aangeven wat de klant te wachten staat bij de afhaal unit,.bijv. dat met een credit kaart ? 1000 geblokt wordt. e.d door de onwetendheid duurt dit heel lang en heb je veel irritaties daar de klant denkt dat hij bij jullie alles geregeld heeft en netto, netto een wagen heeft gehuurd.m
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Zie bovenstaande
  • Beoordeeld door: JOHANNES - June 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen klachten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Jammer dat ze niet. Eer in de aankomsthal zitten. Was best een stuk lopen met de bagage in de hitte.
  • Beoordeeld door: JOZEF - June 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Als je via Auto Europe `n auto gehuurd hebt, zoals ik al jaren doe, wordt je iedere keer verrast door onwetendheid wat betreft de verzekering van en rondom de auto. Ik dacht alle risico afgekocht te hebben in het contract, maar de man van Interrent vertelde mij waar ik allemaal niet voor verzekerd was. Ik heb met aarzeling besloten om voor bijna 100 Euro bij te verzekeren. Dat wekt wrevel, en is niet nodig als ik goed en in begrijpelijke taal ben voorgelicht door Auto Europe wat mijn verzekering wel en niet dekt. Dit probleem deed zich ook bij andere klanten voor, zag ik.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • De locatie is niet volgens de voorlichting op Internet.
  • Beoordeeld door: MARIA - June 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • service is prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • ook een goede service.
  • Beoordeeld door: PETER - May 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Wachttijd op Gerona Airport was veel te lang.
  • Beoordeeld door: MARIA CORNELIA - April 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld en snel afgehandeld. Alles was duidelijk!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Hele lange wachtrijen bij t ophalen van de auto. Maar 1 persoon achter de balie en meer als een uur moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar.
  • Beoordeeld door: MARIA - December 13, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Fantastisch dat een avond vantevoren nog een auto geboekt kan worden. En dat voor een normale prijs, niet zoals he vliegticket waarvoor ik de hoofdprijs moest betalen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Heel vriendelijk personeel, prima auto.
  • Beoordeeld door: BIANCA - November 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Zie mijn mail van 17-11-2016 Ik ben zeer tevreden met uw bedrijf en heb daarom een klachtenmail geschreven over Solmar. Deze heeft u serieus behandeld waar ik zeer blij mee ben! Dank daarvoor!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SOLMAR
  • Een auto huren bij Solmar zal ik een ieder afraden! Alleen als je bij hun een extra verzekering neemt dan verloopt het soepel maar anders.................. Moet je zelf de auto nakijken op beschadegingen ( bij mij waren het er 29 voor ik zover kon zien in het donker!) En bij terugbrengen heeft Solmar ongeveer 30.min nodig om te controleren! Ik huur al jaren via AUTO EUROPE en ben zeer tevreden bij hun MAAAAARRRR............. SOLMAR..... voor mij NOOIT MEER!!!
  • Beoordeeld door: JOHAN EVERT - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed overzicht op de site en een goede keuze bij de diverse aanbieders
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Geen probleem bij de balie, wel extra vertellen dat het allemaal compleet is. De afhandeling in de garage ging vlot en was soepel en gaf geen problemen.
  • Beoordeeld door: J. - September 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben tevreden over de web site en het is eenvoudig boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • werd keurig geholpen.en kregen een prima auto.
  • Beoordeeld door: FERNANDO - September 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou prettig zijn als verplichte toeslagen als servicekosten voor tanken vooraf bij de boeking bekend zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Het zou prettig zijn als verplichte toeslagen als servicekosten voor tanken vooraf bij de boeking bekend zijn
  • Beoordeeld door: JAN - August 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeking en contact verliepen bijzonder goed! Niets op aan te merken. Volgende keer bij auto huur zeker weer bij Auto Europa!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Soms hoor je wel eens rare verhalen over verhuur maatschappijen. Bij interrent absoluut NIET. Zeer prettig geholpen aan de balie, vriendelijke mensen en geen verkooppraatjes voor (extra) verzekeringen. Ook het terugbrengen ging soepel, vlot en zeer correct. Volgende keer zeker weer bij Interrent!
Kies het land waar u woonachtig bent
close