Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FUERTEVENTURA
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Spanje > Fuerteventura

Fuerteventura, Spanje: 12 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Fuerteventura:
customer review star rating
5
5
1
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 12

  • Beoordeeld door: V.M.J. - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijk overzicht van de voorwaarden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • snelle afhandeling bij zowel ophalen als terugbrengen van de auto
  • Beoordeeld door: MARK - November 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • In principle ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • A bumper car, full of dents and scratches; fuel wasn't full and had to deliver it full back, so costed at the end extra money. It was promised to pay the difference on my creditcard, but off course full silence since. Poor service of the staff and the name Interent is not advertised, so you search first who is handling the account.
  • Beoordeeld door: LEONARDUS - November 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima informatie en afwikkeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • correcte en zorgvuldige afhandeling door de dames van Keddy. Zowel bij ontvangst van de auto als bij het inleveren.
  • Beoordeeld door: HENDRICUS - September 17, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb naar volle tevredenheid via jullie organisatie een auto gehuurd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Uitermate vriendelijk personeel. De auto had enige mankementjes (geen antenne, stroeve stuurinrichting), De prijs was extreem hoog en bij inlevering werd al snel op het formulier aangegeven dat de tank leeg was, was niet zo en dit werd hersteld)
  • Beoordeeld door: JOHANNES - April 2, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • nieuwe website is mooi en duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • ruit van de auto erg vies aan de binnenkant, ruitensproeier vloestof tankje was echt helemaal leeg bij aflevering en voorbanden waren erg zacht. Bij mijn opmerkingen hierover werden de schouders opgehaald en de auto werd zo weer weggegzet. Afhandeling was erg trag en weer zeueren over het afsluiten van een extra verzekering van € 60,-. Daarnaast, na. 18:00 u mog je geen pech met de auto krijgen, je werd dan niet meer geholpen door goldcar (tenzij je de xtra verzekering afsloot)
  • Beoordeeld door: MARK - March 16, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • De aanbiedingen zijn goed en er is keus. Wel vind ik dat jullie mogen waarschuwen voor de praktijken van de verhuurders. Die proberen je nog van alles aan te smeren aan verzekeringen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zij pushen veel om extra vezekeringen af te sluiten. Omdat ik dat niet wilde moest ik € 600 borg betalen. mag dat zo maar?
  • Beoordeeld door: RENSKE MIRTE - March 15, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Klant gaat met autoeurope een overeenkomst aan, ter plaatse geeft verhuurbedrijf aan eigen regels te hebben en niets te maken te hebben met de afspraken met autoeurope.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Er werd een andere auto geleverd dan afgesproken, aangegeven hier niet mee akkoord te gaan, vervolgens was er geen enkele flexibiliteit voor een oplossing. Bijvoorbeeld korting of een up grade. Niets was mogelijk.Het was deze auto anders lopen. Daarnaast proberen zij steevast een extra verzekering op te dringen waarbij 1 x nee niet voldoende is en zij zeer inwerken op eventuele risico's, rekening houdend dat geen enkele toerist problemen wil in het buitenland. Tot slot moet je steevast betalen voor een volle tank waarbij de prijzen die zij daarvoor hanteren niet marktconform zijn. 82 euro bij 1,11 euro per liter. Een peugeotje heeft geen tank van 75 liter. Al eerder in spanje 120 euro moeten betalen. WAT MIJ BETREFT GEEN GOLDCAR MEER !!!
  • Beoordeeld door: EDUARD - February 9, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Zover prima aanbiedingen gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • We zouden liever hebben dat de benzinetank niet hoeft te worden opgereden. We kregen een ongevraagde "update" waarvoor € 9 werd gerekend. Ook daarmee was de prijs nog gunstig en we hebben er geen punt van gemaakt.
  • Beoordeeld door: JOSEPHA - January 27, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Punt van aandacht: vloeistofreservoir vande ruitenwissers was leeg. Ongemakkelijk als er regendruppels vallen en er veel zand op de autoruit zit.
  • Beoordeeld door: FRANK - January 10, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • nog duidelijker informeren over de verzekeringen ter plekke
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: BERRY - October 8, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle reactie op vragen via mail.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GOLDCAR
  • Auto gevraagd niet gekregen. Benzine zijn we echt mee opgelicht. Moesten een halve tank betalen, 39 euro! Maar alleen de reserve tank zat nog benzine in. Zwaar opgelicht dus!
  • Beoordeeld door: STEFAN THIJS - September 4, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GOLDCAR
Kies het land waar u woonachtig bent
close