Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SPANJE

Spanje: 1827 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Spanje:
customer review star rating
873
613
175
77
63

Pagina 1 van 92

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: FRANKLIN - May 31, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het ophalen van de auto moet veel sneller kunnen . We hebben ruim een uur en drie kwartier moeten wachten voor wij aan de beurt waren om de auto op te halen. Bij terug komst geen vriendelijke mensen om de auto in te leveren. De auto was verder prima. De correspondentie was ook prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Zeer ontevreden. We hebben ruim een uur en driekwartier bij de ophaal balie moeten staan voordat we aan de beurt waren. Personeel was wel erg vriendelijk. Bij terugkomst erg onvriendelijk personeel om de auto te controleren. Chagrijnig en kort af.
  • Beoordeeld door: WALTER - May 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was keurig in orde, echter het wachten is een drama, ruim 1,5 uur. moet toch veel sneller kunnen. Alles is van te voren bekend ! Ik zou jullie best aanbevelen echter de afhandelingstijd moet veel sneller kunnen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Auto prima in orde, Afhandelingstijd aan de balie duurt veel en veel te lang
  • Beoordeeld door: SEBASTIAAN - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima internetsite met mogelijkheden om voor een niet al te hoge huurprijs een geschikte auto te kiezen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Correcte en snelle afhandelingen bij ophalen en bij inleveren van de auto op vliegveld.
  • Beoordeeld door: ETHEL - May 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed geregeld en duidelijk. Ook nog mail vlak voor vertrek
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Keddy niet echt goed te vinden op terminal 2 Barcelona. Vallen onder Europcar. (stond in klein op reserveringsformulier .Had ik zelf niet gelezen) Nummer wat ik kreeg van Europcar bij probleem aan auto gebeld en daarna nog 5x ander nummer gekregen.. Moet je elke keer opnieuw probleem uitleggen, niet handig!!! Auto was wel heel erg mooi en ook bij inleveren van auto goede service.
  • Beoordeeld door: JOSE ANDRES - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijk site waardoor het gemakkelijk was om een besluit te nemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Heel goed. Zeer vriendelijke mensen zowel aan de balie als bij de parkeerplaats. De auto was ook heel goed, alhoewel een beetje te basic.... vond ik. Maar goed genoeg en zeer tevreden in de relatie prijs / kwaliteit.
  • Beoordeeld door: ELBERT - April 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed en makkelijk boeken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • nette service in Alicante. Kreeg een vrijwel nieuwe auto mee. Even van te voren de kleine beschadigingen nalopen. De auto werd bij teruggave weer gecontroleerd en dit gaf geen problemen. Huur al jaren auto's vanaf Alicante en Firefly is denk ik wel de beste.
  • Beoordeeld door: RIA - April 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij zijn zeer tevreden. Fijne auto Prima service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Prima. Volgende auto wordt weer bij Record gehuurd.
  • Beoordeeld door: DIRK - April 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen. Boek altijd via jullie en ben een tevreden klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Vroeger ook INTERRENT geboekt in Barcelona. Toen moest ik naar het loket buiten om de auto op te halen. Dus doe ik deze keer hetzelfde. Werd dan teruggestuurd naar loket Europcar in de aankomsthall. Daar deed men of Interrent hen totaal vreemd was en dat zij elders zaten. Ze zaten inderdaad in een uithoekje van de hall, maar men had ons wel wat meer informatie kunnen geven, vermits het uiteindelijk toch hetzelfde bedrijf is. Dan ging het heel erg traag aan de balie. Ze proberen je van alles en nog wat te verkopen. Dan terug naar de overkant om een wagen te krijgen met het logo Europcar op. .
  • Beoordeeld door: MARCEL - April 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer vriendelijke en efficiënte hulp aan de balie bij het ophalen van de auto. Geen vervelende en opdringerige ( en peperdure ) verhalen over verzekeringen waar je nog weleens tegen aanloopt bij autohuur. Ook het terugbrengen en de afhandeling met creditcard verliep soepel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Met name de dame aam de balie was erg behulpzaam en we konden snel op pad. Dat is fijn als je net aankomt. Geen administratieve rompslomp , we werden snel geholpen. Hulde !
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - April 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfecte behandeling en auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • perfecte behandeling
  • Beoordeeld door: JHM - April 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima verhuurplatform. Geen opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Prima verhuurbedrijf. Geen opmerkingen
  • Beoordeeld door: ARJEN - April 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • 1. Enorm lang wachten in de rij voor de balie. 2. Medewerker wilde heel graag extra verzekering verkopen aan ons, ze was een beetje kortaf nadat we enkele malen de optie tot extra verzekeren hadden afgeslagen. Daarna hebben we heerlijk rondgereden zonder problemen.
  • Beoordeeld door: FERDINAND - April 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De prijs is prima, de service ook, goede keus Auto Europe voor mij. Ik rijd al veel jaren via Auto Europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De auto is prima, wat ik jammer vind is dat de verhuurder ter plaatse veel geld rekent voor de autoverzekering c.a. Omdat ik veel gebruik maak van de huur van de auto zou ik het fijn vinden dat ik niet op jaarbasis een verzekeringspremie (2016) betaal van totaal ? 2.100,--, maar bijvoorbeeld tot een limiet, die acceptabel is.
  • Beoordeeld door: MARIA CORNELIA - April 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld en snel afgehandeld. Alles was duidelijk!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Hele lange wachtrijen bij t ophalen van de auto. Maar 1 persoon achter de balie en meer als een uur moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar.
  • Beoordeeld door: LAURENS - April 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Beoordeeld door: ANTOON - April 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zeer tevreden over Auto Europe. Wat wel wat beter tot uitdrukking moet komen is het instellen van haal een brengtijden. Deze staan nu op een bepaald tijdstip en als klant lees je daar snel overheen, waardoor je mogelijk bij bv het terugbrengen een boete krijgt omdat je te laat bent, volgens de aanvraag!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Bij terugbrengen geen coupon of zo dat hij is ingeleverd. Het is nu inmiddels 3 dagen geleden en de borg staat nog steeds geblokkeerd! Dat is wel heel lang!!!
  • Beoordeeld door: HONORE - April 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima website en scherpe prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • We werden snel geholpen en kregen een vrijwel nieuwe auto mee. Ook het inleveren ging snel en probleemloos. Bij thuiskomst al de factuur als pdf in mijn mailbox.
  • Beoordeeld door: C - April 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekende lage prijzen ,annuleren is goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Fijne en betrouwbare club en heeeeeeel fijn dat bij het inleveren van de auto de afhandeling meteen plaats vind Alleen om deze zou ik Fire Fly ALTIJD kiezen
  • Beoordeeld door: KARIN - April 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot op heden enkel positieve ervaringen. Prijs/ kwaliteit verhouding prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima service en kwaliteit, vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: E.J.C. - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • voortreffelijk geregeld; auto stond zoals afgesproken klaar en de aflevering bij aan- en terugkomst verliep vlot.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • vriendelijk en keurig personeel; alleen het dringend aanbevelen van (onnnodige) verzekeringen stoort, maar kan door iemand die regelmatig reist en auto's huurt wel worden doorzien. Nieuwe huurders trappen er waarschijnlijk nog wel in.
Kies het land waar u woonachtig bent
close