Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SPANJE

Spanje: 1899 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Spanje:
customer review star rating
920
634
180
77
62

Pagina 1 van 95

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: TOINE - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en duidelijke informatie. Goedkoop en erg plezierig dat Auto Europe eventuele extra kosten dekt die niet binnen een verzekering vallen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Shuttleservice prima, auto eveneens. Wel probeerde de medewerkster extra verzekeringente verkopen. Duidelijk aangegeven dat dit niet nodig was.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Jullie zijn een goede tussenschakel tussen klant en de wat onbetrouwbare verhuurbedrijven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Aangeboden auto (Lancia Ypsilon) had een heel zwakke motor. Goed voor de stad, maar je kon er nauwelijks een Spaanse berg mee op rijden. Dan liep de snelheid al terug bij een stijging van 5%. Ook veel kleine schadeplekken op de auto, maar daar heb je niet echt last van.
  • Beoordeeld door: MARCEL - October 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede auto gehad, alleen adres van afhalen klopte niet op de factuur, het is recht tegen over de uitgang dus poosje lopen zoeken, ook het borg bedrag is nog niet terug gestort op de creditcard, verder zeer goed geholpen ter plaatse aardige mensen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Goede auto gehad, alleen adres van afhalen klopte niet op de factuur, het is recht tegen over de uitgang dus poosje lopen zoeken, ook het borg bedrag is nog niet terug gestort op de creditcard, verder zeer goed geholpen ter plaatse aardige mensen
  • Beoordeeld door: JOS - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur auto weer prima verlopen, geheel volgens afspraak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Ontvangen bij grote balie op Malaga airport. Voldoende en erg vriendelijk personeel, minimale wachttijd. Geen gezeur of intimidatie, maar snelle en adequate afhandeling. Geen nieuwe auto, maar verder wel in prima staat. Ook bij terugkeer snelle afhandeling en binnen een dag ook mijn tegoed weer terug gestort.
  • Beoordeeld door: EDWIN - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nog nooit een probleem gehad bij de autohuur via AutoEurope. Uitstekende service bij het aanpassen van de voucher voor de 2e auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Minibus was even zoeken, maar voor de rest verliep alles vlekkeloos. Geen verassingen bij de verhuur, snelle service, betere auto dan verwacht. Flexibele service bij het ophalen van de tweede auto.
  • Beoordeeld door: REINIER - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, duidelijke bijlage met alle informatie, ook over de verzekering en de waarschuwing om niet bij Niza ook nog een verzekering af te sluiten. Makkelijk om de huur te regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Het adres in Malaga was niet in te voeren op onze GPS. Misschien GPS-co÷rdinaten toevoegen in adres. Heel goed dat er foto's werden gemaakt van aanwezige schade. Het geblokkeerde bedrag werd onmiddellijk bij inleveren opgeheven, erg goed. Misschien korte uitleg geven over gebruik auto (hoe verlichting te ontsteken) of instructieboekje in de auto.
  • Beoordeeld door: MARTIEN - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Helaas is de borg nog steeds geblokkeerd. De baliemedewerker was super vriendelijk en was erg behulpzaam. De auto was ook prima.
  • Beoordeeld door: JOHN - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Een vorige boeking bij Interrent Ibiza, via Auto europe verliep met irritatie omdat Interrent ongevraagd en niet medegedeeld, zomaar 6 euro van mijn visa acount afschreef. Die 6 euro terugkrijgen werd een opgave vanwege alsmaar vraag om verheldering en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd tussen Interrent en Auto europe. Ik heb het dan maar laten zitten en boek niet meer bij Interrent. Ik heb nu recent opnieuw via Auto europe een auto gehuurd op Ibiza airport. Wilde het nogmaals proberen. Nu had ik de auto bij Alamo gehuurd en werd hij uitgegeven door Enterprise aldaar. Prima duidelijkheid, geen verassingen. Na inleveren binnen enkele dagen het gereserveerde visa bedrag van Enterprise al teruggekregen. Dit ging dus gewoon goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima. Aardige meneer die alles goed uitlegde. Wel opnieuw alle extras moeten aanhoren natuurlijk maar dat is standaard. Iedereen wil graag wat extras verdienen. Inleveren ging ook prima hoewel er niemand was om de auto te ontvangen. Sleutel in brievenbus gedaan na de auto dan nog maar een keer rondom goed gefilmd te hebben. Voorkomen is beter dan genezen. Als de volgende huur ook goed gaat, zal ik Auto Europe wel aanbevelen bij anderen. Nu doe ik dat nog niet omdat ik nog niet geheel overtuigd ben van hun slagvaardigheid mbt klachten achteraf. De toekomst zal het leren want ik zal Autoeurope zelf nog wel gaan gebruiken in de toekomst omdat de prijzen vooraf goed te vergelijken zijn op hun site.
  • Beoordeeld door: JOANNES - October 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik werd door het callcenter goed geholpen toen ik met een vraag zat. Ik werd in het Engels te woord gestaan, in het Nederlands zou dat allemaal iets makkelijker zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • De Tom-Tom pakte het adres niet dat op het kaartje vermeld stond, maar op de bijgevoegde routebeschrijving stond wel hoe je moest rijden.
  • Beoordeeld door: VERA - October 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke informatie te vinden over de diverse mogelijkheden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goed en snel geholpen, communicatie mag nog iets beter.
  • Beoordeeld door: GERRIT J S - October 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren tevreden klant
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HIPER
  • Aanrader! geweldig geregeld, alles klopt bij Hipee
  • Beoordeeld door: JACOB - September 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • 2x gebruik gemaakt deze zomer, goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RHODIUM
  • Via Goldcar, wel enig aandringen op extra verzekering maar kreeg de auto zonder deze extra verzekering gewoon mee. Is goed bevallen
  • Beoordeeld door: CHANTAL - September 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede servise alles netjes geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • opdringerig wat betreft de afkoopsom voor het eigen risico.
  • Beoordeeld door: NIELS - September 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Goed en snel
  • Beoordeeld door: LAMBERTUS - September 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wederom prima ervaring met auto Europe gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • snel geholpen, aardig personeel, mooie bijna nieuwe auto
  • Beoordeeld door: PAULA - September 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • Super service!
  • Beoordeeld door: WILHELMINA - August 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede voorlichting en helder over hetgeen allemaal over de huurprijs valt! Goed telefonisch te bereiken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Laat je geen extra verzekering aansmeren. Dit is tovh wat ze proberen ivm de eigen risico. Dit terwijl het alleen gaat om het feit dat je deze dan evt zelf moet voorschieten mocht het nodig zijn. Extra verzekeringen zijn dus niet nodig!
  • Beoordeeld door: DERK - August 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al meerdere jaren tot volle tevredenheid een auto gehuurd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Regord Go heeft vooruitgang geboekt met een vriendelijkere benadering van de klant. Ook bij het inleveren van de auto liep zowaar een vriendelijk en behulpzame medewerkster. Alleen het bijna verplicht bijverzekeren van de risico's blijft licht irritant, maar dat heb je bij veel meer aanbieders. Wij zijn blij met de verzekering van Auto Europe.
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - August 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima bedrijf
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Geen problemen gehad
  • Beoordeeld door: MARCO - August 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service, ook telefonisch
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Bij ophalen van auto op vliegveld Mallorca 2.5 uur moeten wachten bij de balie. Met kind en na vliegreis is dit veel te lang. Iedereen die daar ter plekke een auto komt huren wordt eerder geholpen. Als je al gereserveerd hebt (geld is binnen) moet je heel erg lang wachten.
Kies het land waar u woonachtig bent
close