Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SPANJE

Spanje: 1778 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Spanje:
customer review star rating
843
597
173
77
62

Pagina 1 van 89

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: FERDINAND - February 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De autohuur is prima geregeld. Wel vraag ik mij af of het wanneer ik bij AutoEurope een verzekering afsluit dan niet nog eens hoef te betalen op locatie. Verder prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Hier geldt dat niet begrijp waarom de prijs van de verzekering zo hoog moet zijn. Als ik het doortrek voor een heel jaar dat ik een auto huur bij Firefly dan betaal ik ongeveer ? 4.500,-- premie per jaar. Wij huren gemiddeld 6 keer per jaar een auto, dan kost ons dat al voor die keren ongeveer ? 1.200,-- voor totaal 8 weken huur. Dat is duur.
  • Beoordeeld door: ARJEN - February 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Betere voorlichting over locatie Interrent-desk op luchthaven Barcelona is wenselijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Beoordeeld door: ALOYSIUS - February 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden, scherpe prijs, Ned. telefoongesprek, dus hoede begeleiding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede snelle afhandeling, alleen bij halen van auto in garage geen personeel meer omdat het 22.30 uur was en bijna geen vluchten. Dus lastig controleren van de beschadigingen.
  • Beoordeeld door: HARRY - February 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden over de bemiddeling van autoeurope. Werkt snel en correct. Bij de boeking wat nadrukkelijker aangeven dat pechhulp niet in de huurprijs zit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Snelle en correcte afhandeling bij het ophalen en terugbrengen van de huurauto. Een tegenvaller is de extra kosten die voor pechhulp moet worden betaald (? 5/dag).
  • Beoordeeld door: PHILIPPE - February 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles verliep naar wens
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • alles verliep naar wens
  • Beoordeeld door: HUGO - February 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • - Duidelijke afspraken met Firefly i.v.m. verzekeringen afgesloten bij Auto Europe. - Controle op staat van voertuigen van Firefly
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto geboekt met 'Super Cover' bij Auto Europe. Volgens baliebediende niet geldig en wil zeer agressief verzekering afsluiten à 150euro !!! Door ons stellig geweigerd, dus werd er 850euro geblokeerd op Visa kaart Auto niet recent (2014 !), veel lak- en koetswerkschade, .. niet alles vermeld op afhaalformulier. Na sterk aandringen alle schade genoteerd
  • Beoordeeld door: JOOP - February 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld, goede informatie vooraf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • De auto welke gevraagd werd VW Polo was niet beschikbaar daarvoor in de plaats een Renault Clio was ook prima. De Super Cover verzekering was goed en werd verder ook niet over onderhandeld. De wagen werd niet gezamenlijk bekeken je kreeg wel een schetsje waar de beschadigingen al zaten. als er geen grote beschadigingen werden gevonden was het goed zo. mededeling dat bij terugkomst alleen de sleutels ingeleverd behoefden te worden. Dat bleek geheel anders de wagen werd alleen door de agente gecontroleerd gelukkig was alles goed en konden wij gaan.
  • Beoordeeld door: V.M.J. - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijk overzicht van de voorwaarden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • snelle afhandeling bij zowel ophalen als terugbrengen van de auto
  • Beoordeeld door: JENNY - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb geen problemen met Autoeurope maar wel met interrent Ik huur al jaren bij jullie en nooit problemen maar nu wel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Toen ik de auto ophaalde zeiden ze dat ze me blij gingen maken met een special auto. Er werd NIET gemeld dat daarvoor extra moest worden betaald. Als er een upgrade aangeboden wordt, moet ook gezegd worden hoeveel het kost en dat was niet het geval! Nu heb ik een rekening waarbij ik 6,19 per dag extra moest betalen. Niet goed.
  • Beoordeeld door: JAN - February 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Bij entree van garage duidelijker naamgeving
  • Beoordeeld door: ILSE - February 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is een fijne site en de afwikkeling op locatie liep prima. Het enige wat ik vaker merk in het buitenland is dat op locatie vaak blijkt dat de verzekering niet goed dekt/ of dat ze een absurd bedrag aan eigen risico nemen. Hierover zou op de site wat beter aandacht aan gegeven kunnen worden. Vaak voelen gasten zich voor het blok gezet. Nu was het de eerste keer dat het niet zo was, zelfs op de locatie waren ze daar verbaasd over. Wel fijn voor mij!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Zie ook eerdere opmerking.
  • Beoordeeld door: HUBERTUS - February 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Kan niet meer inloggen waardoor ik telkens mijn eigen gegevens moet invoeren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: CARLOS - February 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • TEVREDEN WERKEN ZOALS HET HOORT
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • HEEL GOED
  • Beoordeeld door: JOOST - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Werk prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Zeer mooie nieuwe auto, prima geholpen bij de balie
  • Beoordeeld door: GUNTHER - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede webside. Bruikbare informatie. Correcte be/afhandeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Netjes geholpen aan balie. Proberen altijd nog een verzekering af te sluiten. Logisch, niet echt irritant. .
  • Beoordeeld door: HANS - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien vermelden bij de aanbiedingen wat het per dag kost om het eigen risico tot ?0 af te kopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Vooraf aangeven tarief afkoop eigen risico.
  • Beoordeeld door: JULIEN - January 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik werd gelokt door een goedkope prijs voor de huurauto, dat ik uiteindelijk een veelvoud van het bedrag bij de huurder moest bijbetalen was jammer. AutoEurope heeft het bij de initiële huur hier niet overeen gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Record drong aan op een hogere autohuur waarbij alle verzekeringen waren afgekocht. Al had ik al een extra verzekering afgesloten. Een extra bestuurder was dan wel gratis en er werd geen bedrag ad EUR 1200,00 ingehouden op de creditcard. Jammer dat AutoEurope me hierop niet had gewezen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur al jaren via Auto-europe en dat bevalt heel goed. Voor de zomervakantie heb ik echter wel een opmerking. Deze keer wil ik 5 weken een auto huren en deze prijzen vindt ik veel te duur. Waarschijnlijk zal ik deze keer dan ook ergens anders huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: VINCENT - January 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe biedt middels hun website en het keuzeproces daarop enige helderheid bij het kiezen van een autoverhuurder. Dit betreft echter vooral de onderlinge prijzen. Voor het overige, kleine lettertjes, specifieke voorwaarden etc blijft het echter nalezen, strepen, aanvinken en vergelijken van anderhalf A4 aan voucherteksten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De bedenkelijke reputatie en negatieve recensies ten spijt, is het ervaring met deze aanbieder zonder noemenswaardige problemen verlopen. Gezien het voornoemde vond ik het echter minder prettig dat bij inlevering geen schriftelijke of electronische bevestiging werd afgegeven dat alles daarbij mijnerzijds correct heeft plaatsgevonden. Indien het eea hierbij blijft (vaag dus), dan is FireFly indien er geen incidenten plaatsvinden of verdere wazige producten bij hen worden afgenomen, een prima vooral spotgoedkope optie.
  • Beoordeeld door: WOUTER - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Ookhier alles prima geregeld.
Kies het land waar u woonachtig bent
close