Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SPANJE

Spanje: 1993 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Spanje:
customer review star rating
986
660
181
78
62

Pagina 1 van 100

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: H.M. - April 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • prima, alles goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Deden erg moeilijk toen we de auto kwamen halen. Zeiden dat de verzekering niet voldoende was terwijl we een alles inclusive verzekering hadden afgesloten. Uiteindelijk daar nog een verzekering van E120,- af moeten sluiten. Waren we nog duur uit. Maar dit lag niet aan Auto Europe. Achteraf stond het wel in de kleine lettertjes maar aangezien het een papier winkel van 5 kantjes was en in het Nederlands was het moeilijk uit te leggen aan de Spanjaarden dat de verzekering in orde was.
  • Beoordeeld door: JULIO - April 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed geregeld, prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Alles goed geregeld, prima
  • Beoordeeld door: ALBERTJAN - April 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huren al jaren bij auto eurpe en altijd goed. We hopen het nog jaren te kunnen doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima...tot de volgende keer
  • Beoordeeld door: CHIQUITA MANUELA - April 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • OK rent a car? Is very OK. Had a near new Seat Leon FR that was handed over to us without a single scratch, dent or any other damage. Less than 1,000 kms on the counter; so, that?s new to me! Extra driver opportunity made us book with them for the first time. Won?t be the last time though: will book with them again in autumn ?18. Again Ibiza and again OK rent a car. Thanks for collecting my jacket that I left in car and forgot to take with me when returning car at end of rental. Supet dudes. Special thanks to Alejandro!!! Greetings from Holland. Eduardo.
  • Beoordeeld door: RUDY - April 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Terplekke proberen ze je toch weer een verzekering aan te smeren. Via Auto Europe dacht ik dat ik alles goed voor elkaar had.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Ophalen auto: Erg lang wachten bij balie. Slechts 1 medewerker die 10-tallen huurders te woord moet staan. Wachttijd ruim een uur. En dan ondanks reservering toch weer veel vragen en weer aansmeren van een extra verzekering. Hoe moeilijk kan het zijn? Ik heb een voucher, laten zien icm paspoort en creditcard en dan de sleutel ontvangen. Nu toch weer 30min voordat je eindelijk je autosleutel hebt. Afleveren auto: helemaal prima. Netjes te woord gestaan en controle van auto. Prima. Auto zelf: nette auto, schades netjes op het formulier vermeld.
  • Beoordeeld door: STAN - April 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, ook om te vergelijken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Afgeleefde wagen: stuur staat schots en scheef, geen antenne dus geen radio-ontvangst, passagiersstoel zit klem in voorste positie
  • Beoordeeld door: GEERT - April 13, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk om een auto te vinden die aan je gestelde eisen voldoet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Kontroleer de auto op schade .
  • Beoordeeld door: GEORGE - April 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • goede duidelijke site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • vriendelijke mensen, maar onaangenaam verrast door extra kosten voor car assistense in spanje
  • Beoordeeld door: REINA - April 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ruime keuze, Eenvoudig reserveren. Duidelijke prijs overzicht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vriendelijk, correct en goede auto.
  • Beoordeeld door: ALIDA - April 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was absoluut niet schoon ttoen we hem ontvingen. Niet ok, met name omdat bij ophalen van de auto werd gemeld dat wij de auto schoon moesten opleveren en hiervoor een "afkoop"hebben betaald. Als je dit als voorwaarde stelt moet je wel zorgen dat je de auto bij verhuur schoon aanlevert.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • De auto was absoluut niet schoon ttoen we hem ontvingen. Niet ok, met name omdat bij ophalen van de auto werd gemeld dat wij de auto schoon moesten opleveren en hiervoor een "afkoop"hebben betaald. Als je dit als voorwaarde stelt moet je wel zorgen dat je de auto bij verhuur schoon aanlevert.
  • Beoordeeld door: BOB - April 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • mag iets duidelijker over de verzekering en wat er allemaal in zit en wat dat betekend. Ook over het afhalen van de auto graag betere info als je die pas een dag na aankomst op het vliegveld moet halen. Stond er uiteindelijk wel ergens maar dus niet heel duidelijk!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Snelle service aan de balie ondanks dat we in de verhuurhal stonden ipv vertrekhal. Wij werden ook goed en snel geholpen bij 2x problemen met de auto. Nadeel is dat je de pech hulp in Spanje moet bellen en dat kost wat. Ook kregen we SMS berichten in het Spaans ook niet handig. Verder zeer tevreden over de snelle oplossing van onze problemen.
  • Beoordeeld door: JAAP - April 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • prima snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - April 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken vaker via Autoeurope en altijd tevreden. Volgende auto is ook weer via hen gereserveerd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Helaas zo'n 40' moeten wachten op het transferbusje en vervolgens bijna een uur bij de balie (slechts 1 iemand voor ons). Er was maar 1 medewerkster aan het werk terwijl er in 2 kantoren, zichtbaar, mensen aanwezig waren. Na een half uur kwam er iemand helpen en toen hebben we we een ouder echtpaar voor laten gaan vermits zij nog langer op de luchthaven hadden moeten wachten en maar 3 dagen in Valencia waren. Het is dan een stuk minder fijn als je meteen al bijna 3 uur van je vakantie kwijt bent want ze waren uiteindelijk nog weg later dan wij. De auto was prima en bij inleveren ging het gelukkig ook allemaal een stuk vlotter en zonder problemen. Al met al weet ik nog niet of ik weer bij hen zou boeken
  • Beoordeeld door: OBED - April 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, correct en goed advies
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Het zou aan te bevelen zijn dat de medewerkers aan de bali wat beter Engels zouden spreken dat is voor de klanrt ook meer vertrouwelijker. Het gaat vaak te snel en teveel vermengd met Spaans. Als je reeds meerdere malen, zoals ik, heb gehuurd weet je wel wat er bedoeld wordt en dan gaat het wel. Hebben weer 3x een goede auto gehad en vlot ontvangen en inleveren ook vlot. Ook hier zouden de medewerkers Engels beter moeten spreken,
  • Beoordeeld door: ROSA MARIA - March 31, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Vriendelijke behandeling, alleen volgend jaar wordt ik 70 jaar, kan ik dan opeens niet meer goed rijden, en moet dat verhoogd worden met een flinke prijsstijging ? Op basis van een maand huur is dat nogal wat.
  • Beoordeeld door: MARIO - March 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid of er nog extra verzekeringen moeten worden afgesloten. Men blijft er op aandringen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Erg opdringerig met extra verzekeringen.
  • Beoordeeld door: HERMAN - March 25, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Perfect.
  • Beoordeeld door: RONALD - March 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • auto europe moet wel de( huidige ) aanvullende toeslagen vermelden , is niet up to date.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • opdringende manier om aanvullende diensten te nemen. niet prettig.
  • Beoordeeld door: W.A.M. - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle service. Kreeg bij onduidelijkheden snel en goed advies.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Bijzondere ervaring. Na reservering via Auto Europe werd ik bij het afhalen van de auto geconfronteerd met een baliemedewerkster die uit alle macht een extra verzekering wilde verkopen om het eigen risico te verlagen. Ik ben er niet in meegegaan. Haat stemming sloeg daarna om. Vriendelijkheid was weg. Ik moest wachten omdat de gereserveerde auto er niet was. Ik zou een andere meekrijgen. Die moest eerst worden gereinigd. Dit voertuig bleek een grote hoeveelheid schadeplekken te hebben waarvan een aantal op een afleveringsformulier waren vermeld. Ik heb vervolgens de auto grondig geïnspecteerd en er nog een tiental gevonden. Hiervan notitie laten maken. Krijg het idee dat hier een verdienmodel achter zit. Terugbrengen geen problemen.
  • Beoordeeld door: HJ VD - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • heel tevreden alles was goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goed behandeld bijna nieuwe auto mee gekregen .. ..
Kies het land waar u woonachtig bent
close