Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SPANJE

Spanje: 1932 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Spanje:
customer review star rating
943
643
180
78
62

Pagina 1 van 97

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: J.A.M.E. - January 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • We zijn tot dusver super tevreden, klantvriendelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • keurige afhandeling, erg klantvriendelijk. Zeer tevreden.
  • Beoordeeld door: TON - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huren al 7 jaar een auto bij Auto Europe. Altijd naar volle tevredenheid. Dit jaar voor het eerst schade aan de auto. Heel vervelend en schrikken. Wij hebben Auto Europe gebeld. Eerst kregen wij een engels sprekende medewerker aan de lijn. Even lastig. Tweede maal gebeld. Een nederlands sprekende medewerker. Die ons exact hetzelfde vertelde, Wij hoeven ons niet druk te maken. Auto Europe vergoed alles. We hoeven alleen de auto maar in te leveren en de rekening op te sturen. En inderdaad. Binnen 1 dag!!! kregen wij een bevestiging dat de rekening werd vergoed, Super service. Dank jullie wel. En zeker tot in december!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Wat een hork was de medewerker die ons hielp. Hij begon met het aanbieden van drie andere, grotere en dus duurdere auto's. Vervolgens kregen wij de één na de andere verzekering voorgeschoteld. En als wij deze verzekeringen niet zouden nemen dat zou ons dat 1295 euro gaan kosten. En kregen wij pech onderweg "Nou dan kregen wij geen vervangend vervoer meer en stonden we ergens in Spanje zonder auto" Heel vervelend en dwingend. Zelfs een beetje dreigend. De sleutel werd op de balie gegooid met een 'dan moeten jullie het zelf maar weten' Beetje jammer dit. Het is dat we zelf heel goed wisten dat we voor alles waren verzekerd bij Auto Europe. Ik snap dat mensen hier de boot ingaan en toch nog extra verzekeren.
  • Beoordeeld door: LARS - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijsvergelijking en heldere communicatie. Fijn dat we ook vooraf de waarschuwingen en tips ontvangen mbt opdringerig personeel van het verhuurbedrijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Medewerker sprak onduidelijk en hierdoor in eerste instantie verkeerd begrepen en 200 euro aan verzekering extra afgesloten. Dit is wel gecorrigeerd geworden. Maar ze bleven vanalles aansmeren en maakte je bang met hoge kosten als je dit niet zou afsluiten. Verder hadden we flink beschadigde en slecht onderhouden leen auto. Onderhoudslampje brandde en was verlichting defect. Dit gemeld bij terugkomst maar of er met deze tip iets wordt gedaan...?
  • Beoordeeld door: ED - January 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Huurauto aanbieden incl eigen risico. Record go speelt hierop in om een extra verzekering er bij te verkopen. Uiteindelijk is het huren duurder uitgevallen dan bij andere.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • je krijgt een auto met kleine schades, en een verhaal over extra verzekering. Op dat moment besluit je toch die er bij te nemen wat het uiteindelijk duur maakt.
  • Beoordeeld door: JAN - January 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect geregeld allemaal!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Lang moeten wachten op auto. Er waren drie klanten voor ons, maar het duurde anderhalf uur. Niet op de luchthaven maar per busje naar afhaallocatie. Verder prima auto.
  • Beoordeeld door: WILLY - December 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs informatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Heeeeeel veel carrosserie defecte voertuigen, wat een boel schadegevallen, vreselijk
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Kreeg keurig overzicht over de huurmogelijkheden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Bij het afhalen van de auto was het zeer druk. Lange wachttijden. Voor ?28 kon je met voorkeur worden geholpen. Altijd probeert men extra verzekeringen te verkopen. Een extra fee (?5) moest worden betaald voor het schoonmaken van de auto
  • Beoordeeld door: REMCO - December 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Lampje kenteken verlichting gaf steeds een storing. Handschoenkastje valt steeds open.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • De ophaal plaats waar de auto's staan in slecht verlicht.
  • Beoordeeld door: DAMIAN - December 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was een zeer goed auto Zeer mooie wagen, Een goed staat .niet de klein of te groot Goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • De mensen die daar werkt vriendelijk . Dank u
  • Beoordeeld door: SIETSE - December 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • correcte behandeling, goede prijzen, goede voorlichting
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • chaotische toestanden bij ophalen auto en noch chaotischer bij het weer inleveren. Zal nooit meer met Interrent zaken doen
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewenste auto was niet meer beschikbaar. Autoeurope nam onmiddelijk telefonisch contact op en zocht naar een alternatief. Na enig zoeken kwam de medewerker met een goed alternatief. Prima opgelost.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Vriendelijke medewerkster van Interrent/Europcar zorgde voor een snelle afhandeling van de reservering. De mogelijkheden van extra verzekeringen werden in het kort uitgelegd. Zeker niet opgedrongen. Auto stond klaar, gewassen en schoon van binnen. Prima. Samen met de medewerkster de beschadigingen aan de auto doorgenomen en waarnodig aangevuld. Inleveren buiten de kantooruren was geen probleem. Is een dropbox. Binnen 24 uur na inlevering was het gereserveerde geld op de creditcard weer vrijgegeven en alles financieel afgehandeld. Kortom de eerste ervaring met Interrent was zeer goed.
  • Beoordeeld door: ELISA - December 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle informatie over leeftijd woonplaats enz alvast via Europecar door geven aan verhuurbedrijf zodat je op de AirPort niet heel lang hoeft te wachten, om je auto mee te krijgen, daar het verhuur bedrijf alle gegevens al heeft ontvangen van de autohuurder!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Internet probeerde alles aan te smeren, van zowel upgrade van ? 20 per dag voor grotere auto, te gek voor worden als je 8 dagen huurt!! Enz enz Werd ook verteld dat de krasjes niet groter mochten zijn als 2 cm. Was bij het afhalen vd auto door al deze dingen flink boos , nog zachtjes uitgedrukt!!!
  • Beoordeeld door: DIANE - December 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het blijft lastig dat ze op de luchthaven toch weer verzekeringen aanbevelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Ophouden met dat gezeur over verzekeringen... Ik had bij Auto Europe de meest uitgebreide dekking genomen en toch weer wordt er verteld dat er bij schadeclaims dan problemen ontstaan..ik moest maar afwachten wat auto Europe in dat geval zou doen...
  • Beoordeeld door: PAUL - December 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • gewoon goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • gewoon goed
  • Beoordeeld door: HENDRIK - December 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • als de auto word in geleverd gaat men opzoek naar schade dat is natuurlijk juist maar als die er al was proberen ze het in je schoenen te schuiven jammer voor hun had een videoflim gemaakt toen ik dit zij bond men meteen in dus let goed /
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • mij deze niet meer aanbevelen
  • Beoordeeld door: FLORIS - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Lekker goedkoop!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Aardig personeel
  • Beoordeeld door: JAN GERBEN - November 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • niets dan lof!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • het verhuren op zich ging uitstekend, vriendelijk en niet teveel aandringen. Het verhuurkantoor was erg moeilijk te vinden: suggestie om dat beter te bewegwijzeren: alle verhuurkantoren zitten nl. bij elkaar maar interrent zit zeer afgelegen helemaal aan het andere eind van het gebouw. voordeel daarbij is dat het dan weer dichtbij het uitgiftepunt zit. ook bij het inchecken is niet duidelijk waar je heen moet : dezelfde plek waar je de auto ook hebt gehaald maar de bewegwijzering zegt andere. voor de rest niets dan lof: zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
  • Beoordeeld door: HENDRIK - November 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was een fijne ervaring wij werden heel snel geholpen en daarbij een geweldige huur auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NIZA
  • ik heb geen op of aanmerkingen binnenkort zullen wij zeker weer een beroep op NIZA doen.
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - November 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Scherpe prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima auto. Wel jammer dat auto bij ophalen niet volledig was afgedankt. Gekozen voor full full optie, door medewerker op huurcontract wel aanteking over gemaakt. Vervelender vond ik dat de auto bij inleveren niet in ons bijzijn gecontroleerd werd. Volgens medewerker moesten er nog vele auto's eerst worden gecontroleerd. Er stond echter niemand te wachten. Weet van mij zelf dat ik geen schade heb gereden, maar ga er maar vanuit dat zij dat ook vinden.
  • Beoordeeld door: GONZALO - November 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jarenlang ben ik een tevreden klant van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Drie keer een auto gehad van Clickrent. Deze laatste keer was ik tevreden maar de twee keren ervoor ben ik daar schandalig behandeld. Zij moeten daar nog veel leren, in het bijzonder hoe je op een professionele manier met clienten omgaat en klantvriendelijkheid.
Kies het land waar u woonachtig bent
close