Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BUCHAREST

Bucharest, RoemeniŽ: 10 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Bucharest:
customer review star rating
8
2
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 10

  • Beoordeeld door: LILIANE - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eventueel het aanbod van een uitbreiding van de verzekering toevoegen aan de basisverzekering die nu in het huurcontract begrepen is, zodat geen "omniumverzekering meer moet afgesloten worden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SURPRICE
  • Zeer goede wagen gekregen, zodat de prijs -kwaliteit verhouding schitterend is. Afspraak was dat afgevaardigde van Surprice op het afgesproken uur op de luchthaven zou zijn. Dit was niet zo. We moesten hem zelf telefonisch contacteren waarna hij na 15 min. ons is komen ophalen. Gevolg: extra kosten, extra tijdverlies!
  • Beoordeeld door: MARIA - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Handige site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Auto was van dezelfde klasse zoals besteld. Ik kom vaak in RoemeniŽ en ben al vaak teleurgesteld geweest over het gemak waarmee ze een mindere autoklasse meegeven. Ook moeten de Roemenen klantvriendelijkheid nog in de vingers krijgen. Wanneer je de auto komt terugbrengen en je wordt door een chagrijnige jongeman nauwelijks begroet en naar de vertrekhal gebracht, is niet zoals het hoort
  • Beoordeeld door: A.M. - August 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Na afloop blijkt meer geld te zijn afgeschreven van creditcard dan afgesproken. Geen enorme bedragen (in de orde van 50 euro) maar toch: een graai in je portemonnee zonder verantwoording van het bedrag erbij.
  • Beoordeeld door: RUTGER - October 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk. overzichtelijke site.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: SEYYED - July 23, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • The insurance that we have booked online was apparently not the good one because you pay that again in Romania with another insurance which hey offer you. It is not clear which insurance and where you should take it.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AUTONOM
  • Staf was kind. They tried to do their best. Unfortunately the card authorizer where my creditcard put in it dit not worked. We tried 6 times to blok the money from my bank but it was refused. From Bucharest I called my bank in Netherlands and they told me that the the problem was in Romania. One of the staf trusted me and let us take the car. I have tried to pay the deposit in Sibiu but again the card authorizer refused. The staf are kind and work by trusting people. It would be better if that machine work properly.
  • Beoordeeld door: JIELIS - June 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekend geregeld, alles liep naar plan en is voor herhaling vatbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • alles conform afspraak en flexibel bij inleveren
  • Beoordeeld door: GERARD - March 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service en snel; het is wel handiger om meteen bij de voucher ook het mailadres van de afhaallocatie te geven zodat de voucher meteen daar naar toe kan worden gestuurd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • afhandeling terugstorten deposit kan sneller; staat nog aantal dagen op creditcard account gereserveerd terwijl de auto in orde is afgeleverd.
  • Beoordeeld door: JAN - October 6, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • alles was goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • goede service
  • Beoordeeld door: WIEBE - August 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • het duurt erg lang voor je de auto hebt, eerst al bij de balie. daarna bij het ophalen van de auto, die vaak behoorlijk onder de kraasen en kleine deuken zit zodat alle genoteerd moet worden zodat je daarna niet in de problemen komt. de auto is verder technisch in orde.
  • Beoordeeld door: WOUTER - July 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer mooie en goede auto gehuurd voor een zeer redelijke prijs. De shuttleservice van de luchthaven naar de ophaalplek van de auto is uitstekend, en we konden de auto zelfs om 4u 's nachts inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Zeer mooie en goede auto gehuurd voor een zeer redelijke prijs. De shuttleservice van de luchthaven naar de ophaalplek van de auto is uitstekend, en we konden de auto zelfs om 4u 's nachts inleveren.
Kies het land waar u woonachtig bent
close