Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTO

Porto, Portugal: 147 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Porto:
customer review star rating
82
52
9
4
0

Pagina 1 van 8

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: HERMAN - January 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijsdeals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • prima auto, snelle service
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - January 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Betere informatie gewenst. O.a. geen transport van en naar vliegveld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Personeel onsympathiek en onvriendelijk. Geen transport van en naar vliegveld.
  • Beoordeeld door: MARINUS - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Als altijd goed
  • Beoordeeld door: NIENKE - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was prima gegaan. Ik heb geen schade gehad dus over dat gedeelte kan ik niets zeggen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Prima verhuurbedrijf, om de hoek van de luchthaven. Klantvriendelijk!
  • Beoordeeld door: JOSÏ¿½ PAULO - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima auto autoverhuur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Prima gegaan, netjes opgehaald bij het vliegveld. Natuurlijk proberen ze altijd nog een extra verzekering te verkopen. Dus je moet altijd precies weten wat je wilt. Ze zijn een beetje gestrest bij de garage en willen iedereen zo snel mogelijk de deur uit krijgen. Ik had een opmerking over een defecte autodeur (de "open deur signal" in ons Renaultje ging pas uit als je de deur heel hard en op een specifieke plek dicht sloeg) maar ze hadden geen tijd om er naar te kijken. Verder prima. Ik had van die horror reviews op Google gelezen maar ik vond het een prima bedrijf en de volgende keer zou ik opnieuw bij hen aankloppen.
  • Beoordeeld door: KAREL - September 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijke vergelijkingssite en goede prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede snelle en vriendelijke behandeling zowel bij ophalen als inleveren. Geen gezeur over eventuele bijverkopen zoals extra verzekeringen. Makkelijk op loopafstand van de terminal.
  • Beoordeeld door: JULIANE MARIA - August 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het geheel is de communicatie in orde. Soms wat moeilijk te doorzien bv. wat betreft regeling inzittendenverzekering. Wat betreft het telefonische contact : inhoudelijk is dat in orde. Het is echter moeilijk een Nederlands sprekende medewerker aan de lijn te krijgen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Vriendelijke medewerkers ! Snelle afhandeling. Adviezen van hun voor extra betalingen zijn wat ondoorzichtig bv. m.b.t. de tolbetaling in Portugal. Ook het aanbod om het eigen risico te verlagen (hetgeen door Auto Europe wordt afgeraden) blijft onduidelijk . Als klant is het voor mij onduidelijk waarom ik dit beter niet of wel kan doen. Auto was goed in orde, geen problemen.
  • Beoordeeld door: FLORIS - July 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle service en geen irritante verkoop van eventuele extra's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Het is 5 minuten lopen naar het bedrijf. Met veel bagage en kinderen is dit niet te doen, aangezien je geen bagagekar kan meenemen. Om deze reden ben ik alleen de auto gaan halen en wegbrengen, dit is heel goed te doen! Ik heb geen negatieve ervaring met het bedrijf, we hadden ook alles afgedekt qua verzekering. Rond de 800 euro voor 3 weken Mercedes B-klasse vond ik redelijk. Bediening is snel en vriendelijk
  • Beoordeeld door: PAUL - July 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wat mij betreft de beste site voor het huren van een auto. Altijd een goede prijs/kwaliteitsverhouding, makkelijk te boeken en ook het aanpassen of cancelen van de boeking gaat zonder problemen. Ga zo door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • prima auto, snelle afhandeling, vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - July 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Goede service!
  • Beoordeeld door: MARJET - June 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen problemen ervaren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Geen problemen ervaren. Nette en snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: HENDRICUS M.M. - June 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Als er een kans is om gebruik te maken van een aanbieding, gaan we er weer voor!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Een goed bedrijf, prima auto's, goede service!
  • Beoordeeld door: MARINUS - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd is alles oke
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Uitermate plezierige ontvangst en afhandeling en daarom kies ik altijd voor Drive and go!
  • Beoordeeld door: FRANS MATTHIEU - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Allies goed geregeld, alles volgens afspraak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Iets duidelijker zichtbaar zijn bij ontvangst op luchthaven, daarna prima geholpen. Auto miste de kaart voor navi en een hoedenplank, dit gemeld, werd meteen opgelost. Auto reed top, wel vervelend dat onderhoudlampje brandde, volgens drive-on was onderhoud wel uitgevoerd maar niet door de dealer.
  • Beoordeeld door: PAULINE - April 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig te boeken en te annuleren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • vraag mij nu wel af of ik niet dubbel betaald heb voor de ViaVerda. Ik heb 18 euro huur betaald vooraf maar dit is niet aan het eind verrekend, dit ga ik nog even checken. Hier ga ik de volgende keer even goed op letten.
  • Beoordeeld door: HERMAN - April 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig en duidelijk vooraf te boeken via internet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Dicht bij vliegveld, op loopafstand. Proberen altijd een duurdere klasse te verhuren of extra verzekering te verkopen.
  • Beoordeeld door: PETRUS - March 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed
  • Beoordeeld door: ERIC - March 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • ik weet dat het niet gemakkelijk is maar een resume van de te verwachten kosten per provider zou een aanwinst zijn in zover ze al niet ergens in de kleine lettertjes staan. Moest dit zo zijn zouden de highlights waarmee we geconfronteerd worden wel kunnen benadrukt worden hier bvb over het innen van de tol (zie hierna)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • behoudens het taalprobleem aan de balie, wat resulteerde in gebrekkige informatie over de altijd aanwezige extra kosten ontbrak een volledige uitleg over de werking van het elektronisch innen van de tol. Ik wist niet dat er ook nog manuele waren en reed deze voorbij, ik weet niet wat dit als resultaat gaat opleveren, ik zal het pas zien op mijn afrekening visa als het te laat zal zijn. Een folder die bij de afhaling gegeven wordt zou veel kunnen goed maken (bvb in Engels, Frans en Portugees).
  • Beoordeeld door: MARINUS - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben al jarenlang klant en ben nog altijd zeer tevreden!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Ik boek altijd bij Drive and Go. Ze kennen me daar en dat is heel prettig en de afhandeling is daarom snel geregeld. Ook ben ik zeer tevreden over de crew daar.
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM ROBERT - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service, blije klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Alles prima. Zeer fijne auto. Goede prijs. Vriendelijk personeel.
Kies het land waar u woonachtig bent
close