Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTO

Porto, Portugal: 129 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Porto:
customer review star rating
70
46
9
4
0

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARINUS - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben al jarenlang klant en ben nog altijd zeer tevreden!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Ik boek altijd bij Drive and Go. Ze kennen me daar en dat is heel prettig en de afhandeling is daarom snel geregeld. Ook ben ik zeer tevreden over de crew daar.
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM ROBERT - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service, blije klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Alles prima. Zeer fijne auto. Goede prijs. Vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: TAMARA - December 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijzen, vlotte afhandeling bij bellen om ophaaltijd te wijzigen, en ook nog weer een lagere prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Pickup ging goed, alleen bij het rond de auto lopen ging alles heel snel, ik had niet het gevoel dat ik de auto rustig kon bekijken. Bij inleveren zat er een hele kleine schade op de auto, toen werd er duidelijk meer tijd besteed aan de controle. Kosten: 180 euro voor een hele kleine schade, dat vind ik heel erg veel geld. Ik heb het gevoel dat deze schade er al zat voordat we de auto meekregen. De auto zelf was verder prima en vrij nieuw.
  • Beoordeeld door: SERAPHINUS, P.M. - December 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De site met aangeboden auto's vermeldde bij Drive and Go: op het vliegveld; bij andere aanbieders stond: shuttlebus. Dit wekte bij mij de indruk dat de auto voor mij op het vliegveld zou zijn. De afstand van aankomsthal tot Drive and Go is, zeker met bagage, te groot om te lopen. Zie ook hieronder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Er was geen shuttlebusje van Drive and Go; mijn vrouw is moeilijk ter been én het regende erg hard; dat was erg onaangenaam. Andere (goedkope ) aanbieders in hetzelfde pand als Drive and Go hebben dat wel. Voor het overige was de service van Drive and Go heel correct.
  • Beoordeeld door: DICK - November 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altid ok heb met auto europe nog nooit een probleem gehad. Ik zal na de laatste keer bij drive and go in Portugal Porto wel alles miniteus na kijken ook de velgen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Er zat een krasje op een velg ik weet zeker dat ik niks geraakt heb, maar ze moesten er 130 euro voor hebben.Ik heb geweigerd te betalen, maar ze hebben wel mijn creditcardgegevens Ik heb negens voor getekend ook niet dat de auto weer is ingeleverd. Ik heb bij het ophalen van de auto getekend dat hij ok was maar zoals gewoonlijk niet naar de velgen gekeken omdat daar meestal wel wat mee is. Ik heb vele auto's gehuurd via jullie maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Voor een krasje waar hij zijn vinger voor over de velg moest halen om het zichtbaar te maken en dan zeggen dat het wit is aan zijn vinger ik ben tamelijk boos geworden en heb gezegd dat ik zeker niet ga betalen Hoe dit verder gaat geen idee maar geen drive & go meet voor mij
  • Beoordeeld door: PAUL - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ik boek al jaren via Auto Europe. De website is overzichtelijk en een boeking snel geregeld. Ook de telefonische klantenservice is goed bereikbaar en de mensen daar zijn uiterst behulpzaam. De prijs/kwaliteit is uitstekend. Ik ben nog geen betere tegengekomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Aardige mensen, snelle afhandeling en prima, bijna nieuwe auto's.
  • Beoordeeld door: D. - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Met Auto Europe is alles top geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • We kregen een splinternieuwe auto, we zijn professioneel geholpen, de mensen zijn vriendelijk, wat dat betreft allemaal super. We wisten alleen niet dat er geen shuttel service was voor dit bedrijf, dus stonden maar te wachten. Op een gegeven moment ben ik maar gaan bellen en toen vertelden ze dat we moesten komen lopen. Dus lopen, door de regen, een vervelende route. We hadden gelukkig alleen handbagage, want met grote koffers er bij was het niet te doen geweest. Het was donker en we moesten helemaal achter op het terrein zijn, lopend oer een regenachtig donker slecht bestraat parkeerterrein. Volgende keer betaal ik een paar Euro meer en wil ik een verhuurder met shuttelservice.
  • Beoordeeld door: M.A. - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid in waar wel - en niet voor betaald wordt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • 1:Het was niet duidelijk waar wij de auto op moesten haken. 2:Bij het " inchecken" in t kantoor onstobd er een vervelende discussie over het afkopen vh eigen risico en werd er meer gereserveerd op de creditcard dan was overeengekomen tijdens t aangaan van de reservering. 3:De gehuurde auto was " kwijt" , waardoor we ontzettend lang moesten wachten. 4: er kon niet aan ons worden uitgelegd waar we de auto moesten inleveren, na afloop vd huurperiode 5: bij inleveren werd moeilijk gedaan over de inhoud vd tank, terwijl we 10 minuten daarvoor hadden afgedankt. 6: na een week is nog de reservering op de creditcard niet vrijgeven, terwijl toegezegd was dit direct te doen
  • Beoordeeld door: BART - October 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geef je klant beetje meer info qua kosten ipv alle kleine lettertjes. En stop met samenwerken met interrent heel snel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Duidelijk de kosten aangeven ipv beetje op Gaan scheppen dat het cheap Is. Daarbij waarom kan de main driver niet alleen rijden als iemand anders de cc heeft. SLECHT GEREGELD, daarbij medewerkers interrent waren erg onduidelijk en alles behalve gastvriendelijk.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Telefonisch contact verliep niet helemaal vlot. Juffrouw kon geen bevestiging geven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • perfecte diesel auto splinternieuw slechts 7000 km Zou wel prettig zijn als afhaaladres/plek duidelijker in beeld zou komen. Moest nu griebus weggetje ergens achteraan vinden.
  • Beoordeeld door: MARINUS - October 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Je wordt altijd betrouwbaar en snel geholpen door prettige medewerkers
  • Beoordeeld door: ALLARD SJOERD - October 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De huur al in januari vastgelegd en betaald. Later bleek die prijs zeker 100 euro te hoog. Had geen zin om te cancelen en weer opnieuw te huren, maar voel me wel wat bekocht. Dit overkomt me trouwens met enige regelmaat bij autoeurope. Ik zou bij vroegtijdige huur een soort laagste prijsgarantie willen hebben
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • ze blijven toch proberen alllerlei extra verzekeringen te verkopen.
  • Beoordeeld door: WILLY - September 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • korrekt afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • geen klantenbinding; Afhandelen en wegwezen alsook geen 24 uurs service,zodat je de auto niet persoonlijk kunt inleveren bij iemand.
  • Beoordeeld door: EVELINE - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Lang bezig met auto reserveren; vooraf niet duidelijk welke kosten er allemaal bij komen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Vriendelijk personeel, bij inleveren lang moeten wachten (Faro).
  • Beoordeeld door: HUGO - September 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heb uw site al enkele malen gebruikt en altijd wel tevreden geweest. Autoverhuurder Drive and go was voor mij de eerste keer, maar ook de laatste.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Tank was maar voor een kwart gevuld en niet vol zoals geboekt. Onduidelijke bijkomende kosten. Onvriendelijk personeel. De auto was overigens prima en het model zoals geboekt.
  • Beoordeeld door: MENNO - September 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Iets duidelijkere communicatie omtrent borg
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Weinig service, duurt erg lang bij aankomst en rommelige inlevering
  • Beoordeeld door: VASCO - August 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijker vermelden wat het bedrag voor de borg is, inclusief btw!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • We zijn zeer slecht behandeld bij het ophalen van de auto. Er bleek meer borg benodigd dan vermeld door autoeurope en ze probeerde me ter plekke nog een peperdure verzekering aan te smeren. Brandstofbeleid was niet conform de afspraak. Nooit meer wens ik bij drive and go te huren.
  • Beoordeeld door: SERGE - August 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Vooral de mail van auto Europese enkele dagen voor vertrek met de gegevens voor Hulp ervaren wij als zee positief.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Ontvangst goed. Auto prima. Spijtig dat het bureau bij terugbrengen gesloten was en de beloofde transfer naar het vliegveld niet beschikbaar was.
  • Beoordeeld door: KAREN - August 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Niet tevreden over aangeboden huurbedrijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Bij aankomst kregen we nog een rekening van ruim 280 euro, voor afkopen eigen risico, huur tolkastje en terugbrengen van de auto buiten openingstijden. Daarna wat problemen met auto (bandenspanning niet op orde, olie die bijna op was). Was niet echt prettig rijden.
  • Beoordeeld door: AD - July 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • in eerste instantie kreeg ik een overeenkomst waarbij reizen naar Spanje was uitgesloten terwijl ik dat juist had gevraagd. Beetje lastig om het juiste contact te krijgen om dit recht te zetten. Maar uiteindelijk alles prima geregeld!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • goed geholpen, auto oke, geen verborgen kosten, auto voorzien van tol tag en tolkosten werden achteraf verrekend. locatie op 10 min lopen van de terminal, op bedrijventerrein
Kies het land waar u woonachtig bent
close