Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LISBON

Lisbon, Portugal: 178 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Lisbon:
customer review star rating
97
50
15
8
5

Pagina 1 van 9

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JOHAN - May 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Aan de telefoon prima te woord gestaan bij het wijzigen van de reservering en ook met het al dan niet bijboeken van extra verzekering bij de verhuurder ter plekke.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Op het vliegveld was Interrent niet duidelijk zichtbaar, wij moesten een tijdje zoeken.naar de vertegenwoordiger. behandeling allervriendelijkst. Bij terugkomst een minuscuul plekje met steenslag gevonden op de wielkast aan de voorzijde. Hiervoor is ? 121,00 in rekening gebracht.
  • Beoordeeld door: TILMAN - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • In de voucher staat heel veel informatie bij elkaar en ook van situaties/plaatsen die niet van toepassing zijn. Daar kun je snel aantal zaken door over het hoofd zien (zeker als dat niet het enige is waar op zo'n vakantie start aan moet denken). Dat is dus bij ons ook gebeurt als het gaat om extra verzekering, tol en bij aankomst wel of niet melden. De tekst voor melden bij aankomst in het engels is ook niet duidelijk. Heb gebeld maar kreeg een voicemail. Blijkt achteraf niet nodig te zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ze hadden standaard wat extra mondelinge uitleg over het gebruik van tolwegen kunnen geven. Bij het beoordelen op schade voor begin van de reis was het zo donker (in de hal met huurautos) dat we niet alle schadeplekjes gelijk zagen. Pas de volgende ochtend zagen we nog meer plekken dan op het schadeformulier stonden. Gelukkig was dat bij teruggave geen probleem.
  • Beoordeeld door: ROBERT - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima auto. Alleen weer veel nieuwigheden, zoals automatische handrem. Maar dat went.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima, zie boven. Snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: WILHELMINA - April 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service, ben al jaren tevreden klant. vriendelijk dank.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • goede verhuurder. Een verbeterpunt is de vindbaarheid van de contactpersoon in de aankomsthal op Lissabon Airport. Wij hebben enige tijd rondgelopen voor we begrepen waar deze contactpersoon zich bevond.
  • Beoordeeld door: HANS JAAP - March 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geholpen zelfs met verandering.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Uitstekend service. Kwaliteit prijs verhouding uitmuntend!
  • Beoordeeld door: RUDOLF - March 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Verzekeringen blijven zeer onduidelijk en heel duur. Via AE afsluiten zorgt dan weer voor een heel hoge waarborg wat problemen geeft met de creditcardslimiet!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Zie boven.
  • Beoordeeld door: MARCEL - March 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Toch een kleine kanttekening. Op de offerte staat een bepaald merk en type auto gemeld. In de praktijk blijkt dit vaak toch weer een ander merk te zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Onhandig, dat Drive On op een paar kilometer van het vliegveld ligt. Je hebt uiteindelijk dan toch een shuttlebus nodig om er te komen of weer naar het vliegveld te rijden. Jammer, dat bepaalde auto's, die in Nederland, Duitsland of Oostenrijk standaard over een navigatiesysteem beschikken, dat niet hebben in Portugal. Dan moet je dus toch weer extra betalen voor een navigatiesysteem.
  • Beoordeeld door: ANTONIA - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Volop keuze in betaalbaar auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Zeer goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader !
  • Beoordeeld door: HENK - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Een erg goedkope huurauto van goede kwaliteit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Beoordeeld door: GERDIEN - November 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijke site. Al veel vaker via Auto Europe geboekt en nooit problemen gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Goede snelle service. De shuttle service van de luchthaven naar de auto verhuur is prima. Inleveren van de auto ging supersnel en de shuttlebus stond al klaar.
  • Beoordeeld door: ALIDE - November 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijzen en selectiemogelijkheden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Veel beschadigingen aan (beide) auto's, maar die worden wel keurig genoteerd. Auto's worden nauwelijks gereinigd en heel snel weer doorgezet, dat geeft vieze interieurs etc. Auto met wat kleine probleempjes werd zonder omwegen op een andere locatie in het land omgeruild. Correct personeel en snel transport van en naar de luchthaven. Bij incheck beetje pusherige medewerker over aanvullende verzekeringen en onze persoonlijke (speciaal afgesloten) creditcard verzekering zou niet van toepassing zijn (gelukkig bepaalde hij niet de verzekeringsvoorwaarden maar onze maatschappij); ik kan me voorstellen dan er mensen zijn die onzeker worden en onnodig zwichten.
  • Beoordeeld door: HANS - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs en kwaliteitsverhouding. Eenvoudig om een auto te reserveren voor huur. Goed overzicht van de mogelijkheden bij verschillende bedrijven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Eindelijk een snellere afhandeling. Gewoon kort de zaken doornemen, de verzekeringen niet aansmeren, etc. Erg tevreden. ook de shuttle van en naar vliegveld. Gaan frequent. Inleveren auto ook snel. Kortom, een aanrader.
  • Beoordeeld door: W - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Opnieuw een zeer goede ervaring met AutoEurope.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Goede en snelle service aan de balie. Geen gezeur over aanvullende verzekeringen. Auto was vrijwel nieuw.
  • Beoordeeld door: MARGARET - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Behulpzaam en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: SYLVIA - October 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Customer service is impossible to reach by phone!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Make sure to rent the car WITH extra insurrance via Auto Europe or you will have to pay hundreds of Euro's extra on site!!
  • Beoordeeld door: ARNO - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorlichting over tolheffing in portugal moet beter.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede en snelle service.
  • Beoordeeld door: GEERT - September 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • We found out on the airport that we only had 60km per day included in the reservation. This was not visible on the website when making the reservation or not clearly marked. We even compared different cars and didn't spot this. From Auto Europe I expected a worry free service. These kind of things make me go to the competition next time.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • On arrival on the airport we waited between 2 and 2.5 hrs to pick up the car! That is almost as long as our flight to Lisbon. After waiting for 2 hrs they tried to sell us all kinds of extra's. The people at the desk found this waiting time very normal. Bonus points for the guys who hand over the cars. They apologized for the mega waiting. In the end the car was good, the service in the airport horrible. I would never recommend this company to anyone.
  • Beoordeeld door: WIM - September 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles klopte met het overeengekomen contract. Goede serviceverlening ter plekke.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BENERENT
  • Goede service en nette bediening.
  • Beoordeeld door: JORGE - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Als de dubbele kosten van de extra verzekering worden terug geboekt of geannuleerd zonder problemen, ben ik zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Bij aankomst bij Guerin stond een rij van minstens 40 meter. Ik ben om 1545 uur ( 4 september ) in de rij aangesloten. Het duurde enorm lang. Er stond een paal met diversen knoppen waar op gedrukt kon worden om aan te geven, hoe de klant dacht over de wacht tijd. Iedereen heeft op de rode knop gedrukt om aan te geven dat het ZEER slecht was. Maar na mijn weten reageerde die hele pal niet, het was niet aan gesloten. Uiteindelijk was ik aan de buurt maar moest wachten op de autosleutels van boven. Uiteindelijk mocht ik naar de garage boven om de auto te halen. wederom een rij en wederom moest ik wachten op de sleutels die beneden lagen. uiteindelijk reed ik daar om 1830 uur weg. Niet normaal.
  • Beoordeeld door: NELSON - September 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zal mooi zijn als je punten kon sparen voor extra korting als je vaak een auto huurt bij jullie maar voor de rest heb ik niks om aan te merken ga zo door bedankt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Het was druk toen we de auto ophaalde bij de balie heb meer dan een uur in rij gestaan voor de rest ging alles goed ben tevreden met hun ik huur al zo lang bij hun niks om op aantemerken ze zijn vriendelijk goede auto's netjes ga zo door bedankt
Kies het land waar u woonachtig bent
close