Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LISBON

Lisbon, Portugal: 200 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Lisbon:
customer review star rating
111
58
15
8
5

Pagina 1 van 10

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JANKE - May 14, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto deed wat het moest doen. Auto Europe zit op handige plaatsen. Inleveren van de auto voor openingstijden op het vliegveld ook geen probleem. Helaas daardoor geen eindafrekening, waardoor je geen idee hebt hoeveel tol je hebt betaald of hoeveel benzine wordt verrekend. Er wordt geadviseerd te auto vol af te leveren, terwijl je hem met maar 2/8e tank geleverd krijgt...Kortom niet helemaal duidelijk over de overige kosten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Vriendelijk geholpen. Duurde wel allemaal lang. Vooral omdat ze je nog allerlei extra's aan willen smeren. Er is geen dossier van de auto, je moet dus echt goed met de persoon van daar de auto controleren op krassen. En dat is best lastig, aangezien ze dit nog half in de parkeergarage doen. Bij daglicht zie je het toch echt beter!
  • Beoordeeld door: MARCO - May 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ruim aanbod van verschillende mogelijkheden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BENERENT
  • No-nonsens beleid, what you see is what you get. Erg tevreden
  • Beoordeeld door: ROGER - April 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen verdere opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen verdere opmerkingen
  • Beoordeeld door: JOHN - April 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • prima bemiddeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • goede auto, snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: MAURITS - April 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Dat wij bij internet ondergebracht waren en dus met een shuttlebussen moesten was Vooraf niet tot ons doorgedrongen. Het terugbrengen was iets moeilijker voor ons
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT 3
  • Beoordeeld door: STEVEN - March 26, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Gooi de slechte verhuurders uit jullie bestand. Dan bedoel ik de verhuurders die je aan de balie van alles pogen aan te smeren of je foutief voorlichten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Prima verhuurder met goed wagenpark
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - February 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • zoals gewend: weer een super goede ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • altijd ok!
  • Beoordeeld door: PIETER - February 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij kregen te horen bij het inchecken dat wij een duurdere auto kregen als dat wij gehuurd hadden. Eenmaal boven aangekomen bleek dit niet het geval, je krijgt immers waarvoor je betaald. Erg logisch in onze ogen. Doordat er bij het inchecken deze keuze is gemaakt moesten wij erg lang wachten voordat dit geregeld was. Dat vonden wij wel erg jammer, graag de volgende keer bij het inchecken gewoon een auto meegeven waarvoor betaald en geboekt is. Verder zag de auto er keurig uit en ook bij het inleveren verliep alles vlot.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Zie opmerking boven.
  • Beoordeeld door: LE LONG - February 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen verdere opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Als men zeer laat aankomt is er niemand om de bestaande damage te controleren . Men ziet een paar foto's die doorgestuurd worden via Internet maar rond middernacht heeft men geen computer om eventuele nieuwe damage door te sturen en niet iedereen beschikt over een smartphone .
  • Beoordeeld door: GEORGIOS - February 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Uistekend!!!! Zeer tevreden!!
  • Beoordeeld door: RAIMONDO - January 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Retouradres is super lastig omdat er 3 straten met dezelfde naam in de buurt van het vliegveld bestaan. Zeer goede prijs kwaliteit!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: ROGER - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals al de vorige keren 100 % positief
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Kennen mij daar al. Geen verdere opmerkingen
  • Beoordeeld door: ENGRACIA CRISTINA - December 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur per jaar zeker 4 of meer keer een auto bij jullie zou fijn zijn als er een soort van programma zou zijn voor vaste klanten met kortingen of puntensysteem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Beoordeeld door: ROGER - October 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Omwille van een annulering van een Ryanairvlucht was een wijziging van de huurperiode nodig . Dit is perfect verlopen . Dus 100 % tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen opmerkingen
  • Beoordeeld door: JAAP - September 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • scherpe tarieven, goede uitleg van alle belangrijke zaken op de website
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • We werden uit de rij gehaald omdat die te lang was. In de locatie 5 minuten verderop alles snel afgehandeld en auto meegekregen. Upgrade (1 maand oud) omdat gehuurde auto niet beschikbaar was. Prima natuurlijk. Geen gedoe met extra verzekeringen en afkoop. Na afloop auto op luchthaven ingeleverd zonder problemen. Reservering op creditkaart weer opgeheven. Aanrader!
  • Beoordeeld door: JOSÏ¿½ - September 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Te lange wacht tijden zowel bij het ophalen als bij het terug brengen .In vergelijking met mijn vorige ervaringen (bij goldcar/ radium?) is dit keer gewoon een keer en nooit meer
  • Beoordeeld door: GERRIT - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima communicatie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Wij zijn vriendelijk, goed en snel geholpen.
  • Beoordeeld door: BEREND - July 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boekingsproces verliep goed en we werden vooraf goed geïnformeerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Ophalen en inleveren ging erg soepel. De auto was zo goed als nieuw en wij zijn erg tevreden.
  • Beoordeeld door: ROGER - July 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen opmerkingen . Correcte afhandeling
  • Beoordeeld door: DICK - July 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Is prima geregeld,had alleen verwacht op het vliegveld zelf en auto te krijgen,maar moest met een shuttle naar drive on gebracht worden en dit koste wel tijd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Moest extra verzekering nemen van ?120 die ik niet wilde,maar werd geprest om deze te nemen. Heb hier een hele nare ervaring door gekregen en ben nog steeds ontevreden dat ik deze ?120 heb moeten betalen.
Kies het land waar u woonachtig bent
close