Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LISBON

Lisbon, Portugal: 171 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Lisbon:
customer review star rating
94
46
15
8
5

Pagina 1 van 9

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ANTONIA - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Volop keuze in betaalbaar auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Zeer goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader !
  • Beoordeeld door: HENK - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Een erg goedkope huurauto van goede kwaliteit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Beoordeeld door: GERDIEN - November 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijke site. Al veel vaker via Auto Europe geboekt en nooit problemen gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Goede snelle service. De shuttle service van de luchthaven naar de auto verhuur is prima. Inleveren van de auto ging supersnel en de shuttlebus stond al klaar.
  • Beoordeeld door: ALIDE - November 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijzen en selectiemogelijkheden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Veel beschadigingen aan (beide) auto's, maar die worden wel keurig genoteerd. Auto's worden nauwelijks gereinigd en heel snel weer doorgezet, dat geeft vieze interieurs etc. Auto met wat kleine probleempjes werd zonder omwegen op een andere locatie in het land omgeruild. Correct personeel en snel transport van en naar de luchthaven. Bij incheck beetje pusherige medewerker over aanvullende verzekeringen en onze persoonlijke (speciaal afgesloten) creditcard verzekering zou niet van toepassing zijn (gelukkig bepaalde hij niet de verzekeringsvoorwaarden maar onze maatschappij); ik kan me voorstellen dan er mensen zijn die onzeker worden en onnodig zwichten.
  • Beoordeeld door: HANS - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs en kwaliteitsverhouding. Eenvoudig om een auto te reserveren voor huur. Goed overzicht van de mogelijkheden bij verschillende bedrijven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Eindelijk een snellere afhandeling. Gewoon kort de zaken doornemen, de verzekeringen niet aansmeren, etc. Erg tevreden. ook de shuttle van en naar vliegveld. Gaan frequent. Inleveren auto ook snel. Kortom, een aanrader.
  • Beoordeeld door: W - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Opnieuw een zeer goede ervaring met AutoEurope.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Goede en snelle service aan de balie. Geen gezeur over aanvullende verzekeringen. Auto was vrijwel nieuw.
  • Beoordeeld door: MARGARET - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Behulpzaam en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: SYLVIA - October 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Customer service is impossible to reach by phone!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Make sure to rent the car WITH extra insurrance via Auto Europe or you will have to pay hundreds of Euro's extra on site!!
  • Beoordeeld door: ARNO - September 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorlichting over tolheffing in portugal moet beter.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede en snelle service.
  • Beoordeeld door: GEERT - September 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • We found out on the airport that we only had 60km per day included in the reservation. This was not visible on the website when making the reservation or not clearly marked. We even compared different cars and didn't spot this. From Auto Europe I expected a worry free service. These kind of things make me go to the competition next time.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • On arrival on the airport we waited between 2 and 2.5 hrs to pick up the car! That is almost as long as our flight to Lisbon. After waiting for 2 hrs they tried to sell us all kinds of extra's. The people at the desk found this waiting time very normal. Bonus points for the guys who hand over the cars. They apologized for the mega waiting. In the end the car was good, the service in the airport horrible. I would never recommend this company to anyone.
  • Beoordeeld door: WIM - September 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles klopte met het overeengekomen contract. Goede serviceverlening ter plekke.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BENERENT
  • Goede service en nette bediening.
  • Beoordeeld door: JORGE - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Als de dubbele kosten van de extra verzekering worden terug geboekt of geannuleerd zonder problemen, ben ik zeer tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Bij aankomst bij Guerin stond een rij van minstens 40 meter. Ik ben om 1545 uur ( 4 september ) in de rij aangesloten. Het duurde enorm lang. Er stond een paal met diversen knoppen waar op gedrukt kon worden om aan te geven, hoe de klant dacht over de wacht tijd. Iedereen heeft op de rode knop gedrukt om aan te geven dat het ZEER slecht was. Maar na mijn weten reageerde die hele pal niet, het was niet aan gesloten. Uiteindelijk was ik aan de buurt maar moest wachten op de autosleutels van boven. Uiteindelijk mocht ik naar de garage boven om de auto te halen. wederom een rij en wederom moest ik wachten op de sleutels die beneden lagen. uiteindelijk reed ik daar om 1830 uur weg. Niet normaal.
  • Beoordeeld door: NELSON - September 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zal mooi zijn als je punten kon sparen voor extra korting als je vaak een auto huurt bij jullie maar voor de rest heb ik niks om aan te merken ga zo door bedankt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Het was druk toen we de auto ophaalde bij de balie heb meer dan een uur in rij gestaan voor de rest ging alles goed ben tevreden met hun ik huur al zo lang bij hun niks om op aantemerken ze zijn vriendelijk goede auto's netjes ga zo door bedankt
  • Beoordeeld door: MICHEL - August 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Zie onder mijn mening over Guerin. Dit straalt ook af op AutoEurope. Ik heb de huur bij autoeurope geboekt en ging er van uit dat autoeurope met degelijke bedrijven zaken zou doen. Die zekerheid heb ik niet meer dus weet niet of ik een volgende keer weer via autoeurope ga boeken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Bij aankomst 2 uur in de rij gestaan bij loket Guerin, vervolgens nogmaals een uur in de garage voordat ik eindelijk de auto kreeg. Een lage bandenspanning van een achterband was volgens hen geen probleem. Was het uiteindelijk wel waardoor ik de dag er na weer terug kon om de auto te ruilen. Gevolg een uur heen en weer rijden en weer een uur wachten. Personeel verder uiterst onprofessioneel/ onbeleefd tot op het agressieve af. Laten je uren wachten en dan mag je eigenlijk blij zijn uberhaupt een auto te krijgen. Belachelijk bedrijf en een absolute afrader!!
  • Beoordeeld door: JANNEKE - August 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden snelle reactie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BENERENT
  • Tevreden, vrij snelle service. Ook van en naar airport met busje.
  • Beoordeeld door: D.C.J. - August 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich tevreden, maar het is altijd afwachten hoe de service van de firma in het land zelf is. Ook blijft het altijd lastig goed te achterhalen wat wel of niet verzekerd is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Bij aankomst moesten we lang wachten op de shuttle naar drive on die niet op het vliegveld was. Vervolgens aangekomen weer lang wachten voordat we de auto kregen. Ook wilden ze ons weer een extra verzekering aansmeren die we al bij auto Europe hadden afgesloten. En toen we dat niet namen werd1100 Euro op onze creditcard gereserveerd. Dit moet beter geregeld worden tussen Auto Europe en Drive on, zodat klanten hiermee niet lastig gevallen worden. Er moet duidelijker gecommuniceerd worden wat exact verzekerd is voor welk bedrag en bij wie (auto Europe of Drive on) zonder alle voorwaarden in kleine letters te moeten doorploegen. Wel willen we drive on voor onze terugweg wel een compliment geven. Dit ging erg vlot.
  • Beoordeeld door: STEPHANIE - August 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordelig. Duidelijke informatie vooraf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Goede en snelle service in Lissabon
  • Beoordeeld door: JORIS - August 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen nare verrassingen of extra kosten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Geen nare verrassingen of extra kosten. Enorme lange rij bij het ophalen vd auto op het vliegveld, maar hier werd een oplossingen voor geboden. Retourneren vlot en zonder problemen.
  • Beoordeeld door: RENÉ - July 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Per land/per verhuurder in kaart brengen wat de optionele mogelijkheden kosten, zoals WIFI, GPS, Apparaat dat automatisch de tol registreert zodat je niet zelf in een rij hoeft te staan om tol te betalen, wegenwachtservice (als jezelf al lid het van de ANWB is het dan nog nodig om wel of geen aparte wegenwachtservice in het buitenland af te sluiten als je met een huurauto rijdt?) en dergelijke.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Bij aankomst vlliegveld Lissabon staan er borden richting de huurauto's van de verschillende verhuurbedrijven. Interrent staat hier niet tussen. Wellicht handig om goed aan te geven dat er iemand staat van Interrent ter hoogte van de Vodafone kiosk en dat je daarna met een busje van Interrent naar de huurauto wordt gebracht.
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - November 29, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima gedaan. Zal zeker weer boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Zal weer kiezen voor Guerin
Kies het land waar u woonachtig bent
close