Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ALBUFEIRA

Albufeira, Portugal: 9 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Albufeira:
customer review star rating
6
2
1
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 9

  • Beoordeeld door: ARENT - March 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima organisatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • vriendelijk, behulpzaam en duidelijk
  • Beoordeeld door: THEODORUS - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meerdere aanbevelingen reeds gebeurd en al 2 mensen "n auto gehuurd bij jullie. VR GR Theo Jacobs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Fantastische medewerkster bij Guerin Albufierra.
  • Beoordeeld door: WILCO - November 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Beoordeeld door: CORNELIS - October 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alles was goed geregeld,voordelige prijs ook bij Auto europe, kan iedereen aanbevelen vanuit nerderland een wagen te huren bij u
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • goede service en uitleg van het vriendelijke personeel, de huurwagen zag er ook netjes en mooi uit, bovendien was de wagen pas 2 maanden in gebruik en nog een leuke kleine cabriolet ook.
  • Beoordeeld door: GERRIT G - June 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedde snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Netjes geholpen
  • Beoordeeld door: JACQUELINE - June 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Drive 4less bleek al 4 maanden geleden verhuist te zijn dus wij stonden op verkeerd adres.. gelukkig wist 1 van de winkeliers waarheen ze verhuist waren.. Aangekomen bij het kantoor vertelede de medewerker dat ze al een aantal keer aan auto europe het nieuwe adres hadden doorgegeven maar dat het bij auto europe niet goed blijkt door te komen. Nadeel: wat ik niet goed in de kleine letters had gelezen, de auto huur was inclusief 40 km per dag daarboven betaal je 0.39 cent per kilometer.. je begrijpt daar kom je al snel boven. maar goed het stond in de kleine letters die ik beter had moet lezen... Extra service is dat het bij de huurprijs staat in grote letters.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • we kregen exact het type auto die wij hadden gehuurd dat gebeurd niet altijd.
  • Beoordeeld door: WIL - May 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed geregeld. Een enorme besparing op lokaal huren. Heb via internet vanaf de locatie nog gehuurd en is prima verlopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Keurige auto en service.
  • Beoordeeld door: JAN - April 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was correct geregeld. Geen aanvullende suggesties te bedenken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Als boven.
  • Beoordeeld door: RONALD - March 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles naar tevredenheid verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Men leest veel negatieve reacties over autoverhuurbedrijven. Over Guerin kan ik alleen maar positief zijn. Alles volgens afspraak verlopen.
Kies het land waar u woonachtig bent
close