Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTUGAL

Portugal: 676 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Portugal:
customer review star rating
373
200
54
23
17

Pagina 1 van 34

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: A.G.F.L. - January 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe was denk ik goed. Alleen Keddy was niet zo goed. Zie mijn mening hierover op de bijlagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Het was laat toen we aankwamen. 21.00 uur. De dame die ons te woord stond was zeer agressief. We moesten toch nog een verzekering bij betalen van E.147,93 bovenop de garandstellng van E.300= terwijl ik toch fulltime bij u was verzekerd !!! Daar kwam nog bij dat ik de eerste dag mijn band defekt / lek ging. Overigens had ik een prima auto. Ik moest de nieuwe band zelf betalen. Kosten E.165,32 bij Servi Pneus te Tavira. Ik heb het maar gedaan , ik had geen enkel keus !!! Overigs heb ik na afloop de auto perfekt afgeleverd. Zo , dit was het. Gr. Ton Buil.
  • Beoordeeld door: RAIMONDO - January 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Retouradres is super lastig omdat er 3 straten met dezelfde naam in de buurt van het vliegveld bestaan. Zeer goede prijs kwaliteit!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: HERMAN - January 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijsdeals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • prima auto, snelle service
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - January 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Betere informatie gewenst. O.a. geen transport van en naar vliegveld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Personeel onsympathiek en onvriendelijk. Geen transport van en naar vliegveld.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden over de service en de hulp bij de boeking en omboeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Op 1 januari was de medewerkster ronduit onbeschoft. Wij werden afgesnauwd en op een agressieve manier benaderd om een extra verzekering af te sluiten. (hetzelfde gebeurde bij een oostenrijks stel naast ons). Auto europe nog gebeld over de tweede auto op een andere naam zetten (ivm creditcard). Door europe goed geholpen, maar Turisprime had hier geen boodschap aan. Uiteindelijk alles in 1 auto gepropt. Deze medewerkster is zeker geen visitekaartje voor Turisprime Bij terugkeer op 7 januari door andere medewerkster uitstekend en op beleefde wijze geholpen. De eerste medewerkster liep er ook met haar zure hoofd rond. Zal wel aan het type mens liggen.
  • Beoordeeld door: ROGER - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals al de vorige keren 100 % positief
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Kennen mij daar al. Geen verdere opmerkingen
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Scherpe tarieven en goede vergelijking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Keurige auto voor een scherpe prijs
  • Beoordeeld door: ENGRACIA CRISTINA - December 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur per jaar zeker 4 of meer keer een auto bij jullie zou fijn zijn als er een soort van programma zou zijn voor vaste klanten met kortingen of puntensysteem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • goede service
  • Beoordeeld door: WILLIBRORDUS - December 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • de transponder voor de snelweg te duur 45,60 eu veel te veel geld voor 10 eu aan aan snelweg. Eigenlijk pure afzetterij
  • Beoordeeld door: AAD - December 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich goed verlopen. Alleen bij ophalen auto toch ff proberen of men er iets extra's uit kon halen. Medewerker vroeg of ik meer wilde betalen zodat ik dan een Renault Megane mee kon krijgen. Toen ik hem er op wees dat ik een Renault Megane gehuurd had schrok hij. O was zijn antwoord, ja maar dat is een diesel!? Verder alles prima verlopen. Prima auto en de inname (door iemand anders) heel prettig! Ik om zeker weer terug bij Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Zie boven
  • Beoordeeld door: THEO - November 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Prima verlopen. Alleen gesloten op afhaaltijd. Even moeten wachten.
  • Beoordeeld door: ROBERT - November 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekend geholpen ben zeer tevreden over het huren van de auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • ook de firma KEDDY is een hele goede firma met goed personeel
  • Beoordeeld door: ERIK - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer tevreden, alles goed geregeld. Prima verhuurder, Drive On.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • zeer professioneel. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: MARINUS - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Als altijd goed
  • Beoordeeld door: GIJSBERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles volgens afspraak geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Netjes en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg op al je vragen.
  • Beoordeeld door: NIENKE - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was prima gegaan. Ik heb geen schade gehad dus over dat gedeelte kan ik niets zeggen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Prima verhuurbedrijf, om de hoek van de luchthaven. Klantvriendelijk!
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede auto. Snelle uitgifte en inname van de auto.
  • Beoordeeld door: HEIDI - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • we hebben een mooie bijna nieuwe auto meegekregen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • prima
  • Beoordeeld door: JACQUELINE - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken snel en probleemloos. Alles duidelijk. Krijg de auto die ik boek en uitprinten van boeking geen probleem met duidelijke informatie. Je weet wat je wil en krijgt wat je vraagt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Behalve zeer druk bij inchecken (goed teken) zeer goed geholpen aan de balie. We staan in de computer van vorige boekingen, dus alle gegevens rollen er direct uit. Spaart veel tijd. Geen gezeur, to te point, de gevraagde auto, schade inspectie eerlijk en duidelijk. Retourneren in een paar minuten geregeld. Top behandeling
Kies het land waar u woonachtig bent
close