Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTUGAL

Portugal: 704 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Portugal:
customer review star rating
398
203
54
23
17

Pagina 1 van 36

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JOHN - April 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • prima bemiddeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • goede auto, snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: MAURITS - April 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Dat wij bij internet ondergebracht waren en dus met een shuttlebussen moesten was Vooraf niet tot ons doorgedrongen. Het terugbrengen was iets moeilijker voor ons
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT 3
  • Beoordeeld door: ALPHONSUS - April 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles liep soepel en klopte
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: HERMAN - April 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • goed vergelijkingsoverzicht van auto's en prijzen eigen verzekering van auto europe is aantrekkelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • snelle afhandeling bij afhalen en terugbrengen dichtbij de vertrekhal
  • Beoordeeld door: STEVEN - March 26, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Gooi de slechte verhuurders uit jullie bestand. Dan bedoel ik de verhuurders die je aan de balie van alles pogen aan te smeren of je foutief voorlichten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Prima verhuurder met goed wagenpark
  • Beoordeeld door: ABRAHAM - March 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is een erg prettige ervaring als de gehuurde auto op een later tijdstip goedkoper aangeboden word en je dan het verschil terug krijgt, dit is een bijzonder goede service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Dit is de tweede keer dat ik via u een auto bij deze verhuurder huur en wederom een snelle afhandeling bij zowel het ophalen als het retour brengen van de auto. Een verschil van dag en nacht bij de firma Inter rent daar duurde het gemiddeld een uur voor het ophalen en dan was er maar een wachtende voor ons. Daarbij de auto's die aangeboden worden zijn zo goed als nieuw wat ook prettig is. Ook de vriendelijkheid van het personeel is super, daarom kan ik deze verhuurder van harte aanbevelen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - March 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede website, snelle boeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Goede auto tegen een goede prijs
  • Beoordeeld door: JOHANNES - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs en gemakkelijke boeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Nette auto voor een goede prijs
  • Beoordeeld door: CHRISTIAAN - March 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd was alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT 3
  • Goede auto. Idiote kosten voor schoonmaken interieur Agressief in het proberen extra verzekeringen te slijten. Goede, snelle afwikkeling bij terugkomst
  • Beoordeeld door: ROELOF - March 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het regelen vus de website leverde weinig problemen op. Fewoon invullen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Balie in terminal gesloten. Doorverwezen naar balie Hertz buiten. Er zijn 7 wachtenden voor. Er wordt wel met 4 mensen tegelijk geholpen, maar duurt zeker 20 minuten per klant. Dus sta je ruim een half uur te wachten. Ben je eindelijk aan de beurt, moet er nog van alles ingevuld worden, terwijl je eigenlijk alles al thuis had gedaan. Dan komt de klap op de vuurpijl en wordt je verleid om alsnog een extra verzekering af te sluiten. Volledige extra dekking want gebeurt er iets, kost het je minimaal ? 3500. Op dat moment ben ik voor de bijl gegaan. Dacht ik voor een redelijke prijs een auto te huren voor een leuk weekje vakantie, helaas. Hoe voorkom je dit nu.
  • Beoordeeld door: A.A.M - March 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Proberen je verzekeringen aan te smeren..... Maken je bang......
  • Beoordeeld door: HERMAN - March 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • het was voortreffelijk, alleen inboeken wel iets sneller.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • Beoordeeld door: J.F.J.M. - March 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles goed verlopen. Zeer tevreden over de afhandeling bij Guerin. Volgend jaar weer.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Prima dienstverlening Komen zeker terug.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • vlotte service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Betere opvang op airport.. Dtive on moeten bellen om te horenn dat hun vertegenwoordigster op een terrasje in de aankomsthal zat.
  • Beoordeeld door: NIC - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • wij hebben met Uw bedrijf heel goede ervaringen, een prima behandeling en afwikkeling. Zeer attent. Uw relatie met Interrent had onze keus voor U ernstig op het spelgezet. Deze verhuurder blijkt zeer onbetrouwbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Een prima service, betrouwbare indruk, goede auto en klantvriendelijk.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 26, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima site om een auto te huren. Overzichtelijk aanbod en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het boeken gaat gemakkelijk en snel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • je wordt hier altijd vriendelijk en snel geholpen en ze hebben prima auto's.
  • Beoordeeld door: ROELF - February 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij mijn jaarlijkse Portugese autohuur via auto europe heb ik nog een klacht gehad. Ook geen schade veroorzaakt trouwens.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Goede huurauto?s en niet dwingend bij het aanbieden van eigen risico verlaging. Zorgvuldige uit- en inname van de auto door vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: GERRIT - February 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben uiterst tevreden over Auto Europa. ik heb via jullie gehuurd bij Centauro ook daar ben ik zeer tevreden over. ik heb jullie al bij diverse kennissen, vrienden en familie aanbevolen. Ga ik weer naar het buitenland en ik wil een auto huren dan kom ik zeker terug.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Centauro heeft een uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel. Het is buitengewoon klant gericht en handelt de zaken heel vlot een accuraat af.Complimenten voor Centauro!!!
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - February 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ophaal adres moeilijk te bereiken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Zoals afgesproken was de tank vol met brandstof. Dit is niet altijd zo, complimenten.
  • Beoordeeld door: RENÏ¿½ - February 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • zoals altijd prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • zoals altijd prima
Kies het land waar u woonachtig bent
close