Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTUGAL

Portugal: 626 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Portugal:
customer review star rating
338
186
54
23
16

Pagina 1 van 32

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: NICOLAAS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huurden bij Centauro, via Auto Europe. Centauro werkt met een shuttleservice, die je alleen vindt wanneer je niet richting 'auto huren' gaat, maar gewoon naar de uitgang. Wij bestelden een Fiat 500, maar kregen een Fiat Panda. Prima auto, maar minstens gelijkwaardig? Auto Europe beveelt aan te huren met volle tank in en uit. Wij kregen echter een contract met lege tank. En daar kon Centauro dan een beetje mee rommelen: wij betaalden voor een 90% volle tank. In werkelijkheid was dat zeker niet meer dan 70%. De afspraak is dan dat je de benzine die er nog in zit bij inleveren vergoed krijgt. In ons geval minstens 30%. Dat werd geschat op 20%. Bij de eindafrekening heb ik daarvan tot nu toe niets gezien; de tol is er wel af.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • De man met het verwijsbord naar de shuttle niet bij de uitgang zetten, maar eerder: op de plek waar je afslaat naar 'huurauto's'. En dat gedoe met die benzine zou niet nodig moeten zijn: gewoon volle tank in/uit, in plaats van te veel laten betalen bij vertrek en bij terugkomst niets vergoeden, terwijl je toch niet met lege tank kunt terugkomen. Uiteindelijk kostte ons dat minstens 2 maar waarschijnlijk 4 tientjes.
  • Beoordeeld door: MARINUS - June 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • altijd in orde
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • goede ervaringen
  • Beoordeeld door: T.E.R. - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur een paar keer per jaar, eigenlijk altijd probleemloos.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Ipv Citroen Cactus (advertentie) een Fiat 500 Max. Is toch echt wel een véél kleinere en minder confortabele auto. Ophalen duurde meer dan een uur! Was helemaal niet druk. Twee klanten voor me, een medewerkster achter andere desk zat allen maar vrolijk te kijken. Dame achter mijn desk was meer afwezig dan op haar plaats. Maw. onverklaarbaar langzaam. Geen enkele verklaring op mijn, vriendelijke, vraag of er iets mis was. Inleveren verliep prima.
  • Beoordeeld door: ROBERT - June 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeking verliep makkelijk en zonder bijzonderheden. Prijs was competitief.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ILHA VERDE
  • Prima nieuwe en schone auto. Kregen een klasse groter mee. Vlot ophalen en weer inleveren. Krasje op de buitenspiegel gemaakt, vonden ze geen probleem.
  • Beoordeeld door: ROBERT - June 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede producten en goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Zeer snelle afwikkeling van auto huur bij afhalen en terug brengen.
  • Beoordeeld door: MARJET - June 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen problemen ervaren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Geen problemen ervaren. Nette en snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: HENDRICUS M.M. - June 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Als er een kans is om gebruik te maken van een aanbieding, gaan we er weer voor!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Een goed bedrijf, prima auto's, goede service!
  • Beoordeeld door: MARTINUS - June 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk en alles conform internet beloftes.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Prima geregeld - geen Lange wachttijden - prima auto
  • Beoordeeld door: JOHAN - May 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Aan de telefoon prima te woord gestaan bij het wijzigen van de reservering en ook met het al dan niet bijboeken van extra verzekering bij de verhuurder ter plekke.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Op het vliegveld was Interrent niet duidelijk zichtbaar, wij moesten een tijdje zoeken.naar de vertegenwoordiger. behandeling allervriendelijkst. Bij terugkomst een minuscuul plekje met steenslag gevonden op de wielkast aan de voorzijde. Hiervoor is ? 121,00 in rekening gebracht.
  • Beoordeeld door: MARINUS - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd is alles oke
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Uitermate plezierige ontvangst en afhandeling en daarom kies ik altijd voor Drive and go!
  • Beoordeeld door: MARTIJN - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al vaker geboekt en nog nooit problemen gehad. Houdt wel de prijzen in de gaten. Uiteindelijk heeft het mijn meer dan 100 euro bespaard voor 1 week huur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Faro: via alamo hadden 2 auto's gehuurd in klasse compact station. Geen kleine lettertjes over luchthaventoeslag etc wat je lokaal nog moet voldoen. We kregen een maand oude golf variant en 9 maanden oude Seat Leon station. Zeer nette auto's. Wel een opmerking over de seat: 3 koffers gingen niet in de achterbak l. 1 koffer moest mee op de achterbank. Nou de golf hadden we dat probleem niet. (Ook 3 koffers). Ook aan de balie geen gezeur over verzekeringen. Huur btw wel een elektronische tol registratie kastje. Er zijn geen tolpoorten in Portugal.
  • Beoordeeld door: TILMAN - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • In de voucher staat heel veel informatie bij elkaar en ook van situaties/plaatsen die niet van toepassing zijn. Daar kun je snel aantal zaken door over het hoofd zien (zeker als dat niet het enige is waar op zo'n vakantie start aan moet denken). Dat is dus bij ons ook gebeurt als het gaat om extra verzekering, tol en bij aankomst wel of niet melden. De tekst voor melden bij aankomst in het engels is ook niet duidelijk. Heb gebeld maar kreeg een voicemail. Blijkt achteraf niet nodig te zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ze hadden standaard wat extra mondelinge uitleg over het gebruik van tolwegen kunnen geven. Bij het beoordelen op schade voor begin van de reis was het zo donker (in de hal met huurautos) dat we niet alle schadeplekjes gelijk zagen. Pas de volgende ochtend zagen we nog meer plekken dan op het schadeformulier stonden. Gelukkig was dat bij teruggave geen probleem.
  • Beoordeeld door: FRANS MATTHIEU - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Allies goed geregeld, alles volgens afspraak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Iets duidelijker zichtbaar zijn bij ontvangst op luchthaven, daarna prima geholpen. Auto miste de kaart voor navi en een hoedenplank, dit gemeld, werd meteen opgelost. Auto reed top, wel vervelend dat onderhoudlampje brandde, volgens drive-on was onderhoud wel uitgevoerd maar niet door de dealer.
  • Beoordeeld door: ROBERT - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima auto. Alleen weer veel nieuwigheden, zoals automatische handrem. Maar dat went.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima, zie boven. Snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: WILHELMINA - April 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service, ben al jaren tevreden klant. vriendelijk dank.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • goede verhuurder. Een verbeterpunt is de vindbaarheid van de contactpersoon in de aankomsthal op Lissabon Airport. Wij hebben enige tijd rondgelopen voor we begrepen waar deze contactpersoon zich bevond.
  • Beoordeeld door: PAULINE - April 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig te boeken en te annuleren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • vraag mij nu wel af of ik niet dubbel betaald heb voor de ViaVerda. Ik heb 18 euro huur betaald vooraf maar dit is niet aan het eind verrekend, dit ga ik nog even checken. Hier ga ik de volgende keer even goed op letten.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - April 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De constructie vwb verzekering via Auto Europe en Interrent is niet handig omdat ik bij eventuele schade moet voorschieten. Prijs/kwaliteit auto is prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Inleveren en vriendelijkheid van mensen was OK. Ophalen duurt te lang. Wachttijden aan de balie was te lang, langer dan 1 uur. Ophaalplek waar je met het busje wordt opgehaald kan van te voren beter gecommuniceerd worden.
  • Beoordeeld door: MARTINA - April 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling en duidelijke procedure, wel jammer dat de balie medewerker toch probeerde om nog onnodige extras te verkopen zoals een eigen risico dat al afgekocht was en banden en voorruit verzekering..... ?!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Beoordeeld door: JACOBUS - April 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik kreeg een fiat punto met dieselmotor. Een prima auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Beoordeeld door: DICK - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
Kies het land waar u woonachtig bent
close