Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTUGAL

Portugal: 597 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Portugal:
customer review star rating
317
178
54
23
16

Pagina 1 van 30

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: EELCO - March 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reeds vaker auto via AutoEurope geboekt, gaat prima. Dit keer zonder uitgebreide verzekering.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Reeds vaak auto's in Faro geboekt. TurisPrime is tot nu toe de allerbeste geweest. Ze zijn pas enkele weken in Faro actief, hebben enkel nieuwe auto's (Wij waren eerste bereider). Bijzonder vriendelijk personeel. Wij hadden zonder extra afkoop eigen risico geboekt, konden dit tegen zer laag tarief bijboeken. Geen verder aandringen toen we aangaven dit niet nodig te vinden. Super service. Ze zijn nog klein, maar dat zal op deze manier neit lang duren.
  • Beoordeeld door: ARENT - March 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima organisatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • vriendelijk, behulpzaam en duidelijk
  • Beoordeeld door: FRANS - March 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De prijs voor de autohuur was aantrekkelijk. Het boeken was eenvoudig. Vragen werden keurig beantwoord en de communicatie was helder. De huur is probleemloos verlopen, dus wij hebben geen ervaring met de restitutie Super Cover.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Wij zijn vriendelijk geholpen. Jammer genoeg voor ons was Guerin bij veel Hollanders populair, dus moesten we na aankomst ruim een uur in de rij staan om de huurovereeenkomst te tekenen. Het ophalen en inleveren van de auto verliep wel snel en goed.
  • Beoordeeld door: RUDOLF - March 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Verzekeringen blijven zeer onduidelijk en heel duur. Via AE afsluiten zorgt dan weer voor een heel hoge waarborg wat problemen geeft met de creditcardslimiet!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Zie boven.
  • Beoordeeld door: MARCEL - March 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Toch een kleine kanttekening. Op de offerte staat een bepaald merk en type auto gemeld. In de praktijk blijkt dit vaak toch weer een ander merk te zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Onhandig, dat Drive On op een paar kilometer van het vliegveld ligt. Je hebt uiteindelijk dan toch een shuttlebus nodig om er te komen of weer naar het vliegveld te rijden. Jammer, dat bepaalde auto's, die in Nederland, Duitsland of Oostenrijk standaard over een navigatiesysteem beschikken, dat niet hebben in Portugal. Dan moet je dus toch weer extra betalen voor een navigatiesysteem.
  • Beoordeeld door: ERIC - March 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • ik weet dat het niet gemakkelijk is maar een resume van de te verwachten kosten per provider zou een aanwinst zijn in zover ze al niet ergens in de kleine lettertjes staan. Moest dit zo zijn zouden de highlights waarmee we geconfronteerd worden wel kunnen benadrukt worden hier bvb over het innen van de tol (zie hierna)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • behoudens het taalprobleem aan de balie, wat resulteerde in gebrekkige informatie over de altijd aanwezige extra kosten ontbrak een volledige uitleg over de werking van het elektronisch innen van de tol. Ik wist niet dat er ook nog manuele waren en reed deze voorbij, ik weet niet wat dit als resultaat gaat opleveren, ik zal het pas zien op mijn afrekening visa als het te laat zal zijn. Een folder die bij de afhaling gegeven wordt zou veel kunnen goed maken (bvb in Engels, Frans en Portugees).
  • Beoordeeld door: SASKIA - February 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Goede service en uitdtekende bejegening
  • Beoordeeld door: RIJK - February 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur altijd mijn auto viaj autoeurope
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Geen opmerkingen. Gewoon goed verzorgd
  • Beoordeeld door: TJOEN - February 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden al jaren client
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Zeer tevreden al jaren vaste client
  • Beoordeeld door: GEERTRUIDA MARIA - February 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Geen
  • Beoordeeld door: MARTINUS - February 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reeds vaak een een auto van jullie gehad, alles klopt tot heden. Nooit geen problemen !! Perfect. Houwen zo.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Een perfecte auto verhuur bedrijf. In Faro Portugal werken uitstekende personeels leden die je helpen. Bus transfer goed geregeld ! Toppers zijn daar bali medewerkers : André Sai en Andrea. Dat mag U hen best laten weten !!
  • Beoordeeld door: L. - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Beoordeeld door: MARINUS - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben al jarenlang klant en ben nog altijd zeer tevreden!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Ik boek altijd bij Drive and Go. Ze kennen me daar en dat is heel prettig en de afhandeling is daarom snel geregeld. Ook ben ik zeer tevreden over de crew daar.
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM ROBERT - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service, blije klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Alles prima. Zeer fijne auto. Goede prijs. Vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: MERVYN - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zijn door interrent ten onrechte bedargen van onze creditcard afgeschreven. Wij hebben hierover melding gemaakt naar auto europe. Wij hebben hierover nog geen feed back ontvangen. Zolang dit niet naar tevredenheid is afgehandeld zou ik auto europe niet aanbevelen. Als dit wel netjes wordt afgehandeld zal auto europe voor mij een betrouwbare partner blijken te zijn, die aan de kant van de klant staat en zal ik positieve recensies kunnen geven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ondanks duidelijke afspraken is er ten onrechte 60 euro afgeschreven. 30 euro omdat het buiten openingstijden zou zijn wat niet het geval was, en 30 euro omdat ik de optie naar het buitenland rijden zou wensen, waarvan duidelijk is afgesproken dat ik deze optie niet wilde.
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • makkelijk boeken goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • goede en snellen servive
  • Beoordeeld door: ANTONIA - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Volop keuze in betaalbaar auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Zeer goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader !
  • Beoordeeld door: JOHANNES HENDRIKUS - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Als Auto Europe alleen zaken doet met verhuurbedrijven die hoog scoren in het klantentevredenheidsonderzoek, dan krijgt u een goede naam.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Op het vliegveld stond een medewerker van Centauro klaar, die ons binnen 8 minuten naar het verhuurbedrijf bracht. Daar werd alles verder snel en zonder problemen in orde gemaakt en ondanks het feit dat wij de goedkoopste auto hadden geboekt, kregen we toch een bijna nieuwe Fiat 500L diesel mee, een erg leuke auto. Ook bij de inlevering ging alles vlot en we werden weer netjes voor de vertrekhal afgezet. Perfect allemaal, volgende keer weer.
  • Beoordeeld door: ALEX - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik hoop nog veel keer een auto te kunnen huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Een no-nonsens verhuurder, heel correct
  • Beoordeeld door: ALLERT - December 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Autoeurope heeft telefonisch goed geholpen. Ik kan autoeurope niet mailen met de vraag waarvoor wij een nabetaling hebben moeten doen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Vakantie begonniet goed. We hadden het volledige pakket. Ze wilden ons allerlei verzekeringen aansmeren en 900,00 borg. Naar servicenummer gebeld. Via mijn telefoon heeft iemand van het service nummer met de vrouw gesproken. Het leek opgelost. Na het telefoontje is de vrouw van interrent ons langdurig er van willen overtuigen dat we toch echt 900,00 borg moesten betalen en niet verzekerd zouden zijn.uiteindelijk na 2 uur en 300,00 borg konden we eindelijk weg rijden. Ook hebben we 95,00 betald voor een volle tank benzine. Nooit doen! Daarna kregen we nog een aftrek van onze creditcard, onduidelijk waarvoor. Slechte ervaring. Je moet stevig in je schoenen staan, anders betaal je je scheel iets wat je in Nederland hebt afgesproken.
Kies het land waar u woonachtig bent
close