Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTUGAL

Portugal: 663 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Portugal:
customer review star rating
365
195
54
23
17

Pagina 1 van 34

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ERIK - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer tevreden, alles goed geregeld. Prima verhuurder, Drive On.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • zeer professioneel. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: MARINUS - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Als altijd goed
  • Beoordeeld door: GIJSBERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles volgens afspraak geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Netjes en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg op al je vragen.
  • Beoordeeld door: NIENKE - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was prima gegaan. Ik heb geen schade gehad dus over dat gedeelte kan ik niets zeggen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Prima verhuurbedrijf, om de hoek van de luchthaven. Klantvriendelijk!
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede auto. Snelle uitgifte en inname van de auto.
  • Beoordeeld door: HEIDI - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • we hebben een mooie bijna nieuwe auto meegekregen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • prima
  • Beoordeeld door: JACQUELINE - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken snel en probleemloos. Alles duidelijk. Krijg de auto die ik boek en uitprinten van boeking geen probleem met duidelijke informatie. Je weet wat je wil en krijgt wat je vraagt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Behalve zeer druk bij inchecken (goed teken) zeer goed geholpen aan de balie. We staan in de computer van vorige boekingen, dus alle gegevens rollen er direct uit. Spaart veel tijd. Geen gezeur, to te point, de gevraagde auto, schade inspectie eerlijk en duidelijk. Retourneren in een paar minuten geregeld. Top behandeling
  • Beoordeeld door: JOS¤┐Ż PAULO - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima auto autoverhuur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Prima gegaan, netjes opgehaald bij het vliegveld. Natuurlijk proberen ze altijd nog een extra verzekering te verkopen. Dus je moet altijd precies weten wat je wilt. Ze zijn een beetje gestrest bij de garage en willen iedereen zo snel mogelijk de deur uit krijgen. Ik had een opmerking over een defecte autodeur (de "open deur signal" in ons Renaultje ging pas uit als je de deur heel hard en op een specifieke plek dicht sloeg) maar ze hadden geen tijd om er naar te kijken. Verder prima. Ik had van die horror reviews op Google gelezen maar ik vond het een prima bedrijf en de volgende keer zou ik opnieuw bij hen aankloppen.
  • Beoordeeld door: ROGER - October 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Omwille van een annulering van een Ryanairvlucht was een wijziging van de huurperiode nodig . Dit is perfect verlopen . Dus 100 % tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen opmerkingen
  • Beoordeeld door: HENRY - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-prestatieverhouding. Efficiente wijze van boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Keurige auto. Snelle afwikkeling bij ophalen en inleveren.
  • Beoordeeld door: JAANTJE - September 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed en duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • de wachttijd op het vliegveld een half uur en bij het afhaal bedrijf 45 minuten ERG LANG.!!!! Terug brengen ging veel sneller - binnen 30 minuten op het vliegveld
  • Beoordeeld door: KAREL - September 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijke vergelijkingssite en goede prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede snelle en vriendelijke behandeling zowel bij ophalen als inleveren. Geen gezeur over eventuele bijverkopen zoals extra verzekeringen. Makkelijk op loopafstand van de terminal.
  • Beoordeeld door: ALOYSIUS - September 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, houden zo!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima bedrijf, goede uitleg en geen onaangename verrassingen. Zeer goede service.
  • Beoordeeld door: JAAP - September 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • scherpe tarieven, goede uitleg van alle belangrijke zaken op de website
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • We werden uit de rij gehaald omdat die te lang was. In de locatie 5 minuten verderop alles snel afgehandeld en auto meegekregen. Upgrade (1 maand oud) omdat gehuurde auto niet beschikbaar was. Prima natuurlijk. Geen gedoe met extra verzekeringen en afkoop. Na afloop auto op luchthaven ingeleverd zonder problemen. Reservering op creditkaart weer opgeheven. Aanrader!
  • Beoordeeld door: JOS¤┐Ż - September 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Te lange wacht tijden zowel bij het ophalen als bij het terug brengen .In vergelijking met mijn vorige ervaringen (bij goldcar/ radium?) is dit keer gewoon een keer en nooit meer
  • Beoordeeld door: VITOR - September 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service, klantgericht
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Supertevreden, zeer klantgericht en vriendelijk, boden me zelfs beter voertuig aan dan ik gereserveerd had. Volgend jaar weer!
  • Beoordeeld door: PAUL - August 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle handelingen lekker snel. En goed te vinden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Geen
  • Beoordeeld door: ROEL - August 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Slechte ervaring gehad bij Hertz, maar dit lag niet aan Auto Europe. Volgende keer boek ik weer via Auto Europe, maar dan nooit meer bij Hertz.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Pure chantage aan de balie bij Hertz in Funchal (Madeira). Zij proberen allerlei upgrades aan te smeren. Wanneer je hier vriendelijk voor bedankt, beginnen zij direct met chanteren dat er een grote kans bestaat dat ik een eigen risico moet betalen wanneer ik de auto terug inlever, tot wel 1538 EUR! (vanwege de vele ongelukken die zouden gebeuren op het eiland). Na heel veel gedram, wat Zuid-Europese handgebaren en zelfs een lichte stemverheffing, heb ik maar toegegeven. Kassa voor Hertz: 136 EUR extra verdiend! Vervolgens kreeg ik, na 30 minuten aan de balie te hebben gehangen, eindelijk mijn huurauto; een Volkswagen Polo met minstens 10 grote krassen, een missend embleem op de wieldop en een kapotte grille. Ik raad Hertz bij niemand aan!
  • Beoordeeld door: GERRIT - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima communicatie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Wij zijn vriendelijk, goed en snel geholpen.
Kies het land waar u woonachtig bent
close