Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PORTUGAL

Portugal: 587 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Portugal:
customer review star rating
309
176
54
23
16

Pagina 1 van 30

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARTINUS - February 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reeds vaak een een auto van jullie gehad, alles klopt tot heden. Nooit geen problemen !! Perfect. Houwen zo.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Een perfecte auto verhuur bedrijf. In Faro Portugal werken uitstekende personeels leden die je helpen. Bus transfer goed geregeld ! Toppers zijn daar bali medewerkers : André Sai en Andrea. Dat mag U hen best laten weten !!
  • Beoordeeld door: L. - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Beoordeeld door: MARINUS - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben al jarenlang klant en ben nog altijd zeer tevreden!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Ik boek altijd bij Drive and Go. Ze kennen me daar en dat is heel prettig en de afhandeling is daarom snel geregeld. Ook ben ik zeer tevreden over de crew daar.
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM ROBERT - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service, blije klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Alles prima. Zeer fijne auto. Goede prijs. Vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: MERVYN - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zijn door interrent ten onrechte bedargen van onze creditcard afgeschreven. Wij hebben hierover melding gemaakt naar auto europe. Wij hebben hierover nog geen feed back ontvangen. Zolang dit niet naar tevredenheid is afgehandeld zou ik auto europe niet aanbevelen. Als dit wel netjes wordt afgehandeld zal auto europe voor mij een betrouwbare partner blijken te zijn, die aan de kant van de klant staat en zal ik positieve recensies kunnen geven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ondanks duidelijke afspraken is er ten onrechte 60 euro afgeschreven. 30 euro omdat het buiten openingstijden zou zijn wat niet het geval was, en 30 euro omdat ik de optie naar het buitenland rijden zou wensen, waarvan duidelijk is afgesproken dat ik deze optie niet wilde.
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • makkelijk boeken goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • goede en snellen servive
  • Beoordeeld door: ANTONIA - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Volop keuze in betaalbaar auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Zeer goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader !
  • Beoordeeld door: JOHANNES HENDRIKUS - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Als Auto Europe alleen zaken doet met verhuurbedrijven die hoog scoren in het klantentevredenheidsonderzoek, dan krijgt u een goede naam.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Op het vliegveld stond een medewerker van Centauro klaar, die ons binnen 8 minuten naar het verhuurbedrijf bracht. Daar werd alles verder snel en zonder problemen in orde gemaakt en ondanks het feit dat wij de goedkoopste auto hadden geboekt, kregen we toch een bijna nieuwe Fiat 500L diesel mee, een erg leuke auto. Ook bij de inlevering ging alles vlot en we werden weer netjes voor de vertrekhal afgezet. Perfect allemaal, volgende keer weer.
  • Beoordeeld door: ALEX - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik hoop nog veel keer een auto te kunnen huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Een no-nonsens verhuurder, heel correct
  • Beoordeeld door: ALLERT - December 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Autoeurope heeft telefonisch goed geholpen. Ik kan autoeurope niet mailen met de vraag waarvoor wij een nabetaling hebben moeten doen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Vakantie begonniet goed. We hadden het volledige pakket. Ze wilden ons allerlei verzekeringen aansmeren en 900,00 borg. Naar servicenummer gebeld. Via mijn telefoon heeft iemand van het service nummer met de vrouw gesproken. Het leek opgelost. Na het telefoontje is de vrouw van interrent ons langdurig er van willen overtuigen dat we toch echt 900,00 borg moesten betalen en niet verzekerd zouden zijn.uiteindelijk na 2 uur en 300,00 borg konden we eindelijk weg rijden. Ook hebben we 95,00 betald voor een volle tank benzine. Nooit doen! Daarna kregen we nog een aftrek van onze creditcard, onduidelijk waarvoor. Slechte ervaring. Je moet stevig in je schoenen staan, anders betaal je je scheel iets wat je in Nederland hebt afgesproken.
  • Beoordeeld door: TAMARA - December 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijzen, vlotte afhandeling bij bellen om ophaaltijd te wijzigen, en ook nog weer een lagere prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Pickup ging goed, alleen bij het rond de auto lopen ging alles heel snel, ik had niet het gevoel dat ik de auto rustig kon bekijken. Bij inleveren zat er een hele kleine schade op de auto, toen werd er duidelijk meer tijd besteed aan de controle. Kosten: 180 euro voor een hele kleine schade, dat vind ik heel erg veel geld. Ik heb het gevoel dat deze schade er al zat voordat we de auto meekregen. De auto zelf was verder prima en vrij nieuw.
  • Beoordeeld door: SERAPHINUS, P.M. - December 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De site met aangeboden auto's vermeldde bij Drive and Go: op het vliegveld; bij andere aanbieders stond: shuttlebus. Dit wekte bij mij de indruk dat de auto voor mij op het vliegveld zou zijn. De afstand van aankomsthal tot Drive and Go is, zeker met bagage, te groot om te lopen. Zie ook hieronder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Er was geen shuttlebusje van Drive and Go; mijn vrouw is moeilijk ter been én het regende erg hard; dat was erg onaangenaam. Andere (goedkope ) aanbieders in hetzelfde pand als Drive and Go hebben dat wel. Voor het overige was de service van Drive and Go heel correct.
  • Beoordeeld door: THEODORUS - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meerdere aanbevelingen reeds gebeurd en al 2 mensen "n auto gehuurd bij jullie. VR GR Theo Jacobs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Fantastische medewerkster bij Guerin Albufierra.
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • vriendelijke mensen snelle service
  • Beoordeeld door: ARNOLDUS - December 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • wel een opmerking. Bij centauro moest voor de tol responder omstreeks ?12 euro worden betaald. Had ik graag vooraf bij de boeking geweten. Voor de rest keurig geholpen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • zie boven
  • Beoordeeld door: BERNARD - December 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • jullie zouden vaste klantenkorting moeten geven!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • in dezelfde bus naar het vliegveld teruggebracht! Razend snel
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs, veel keus.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Profesioneel. Prima shuttle van/naar vliegveld.
  • Beoordeeld door: HENK - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Een erg goedkope huurauto van goede kwaliteit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Beoordeeld door: DICK - November 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altid ok heb met auto europe nog nooit een probleem gehad. Ik zal na de laatste keer bij drive and go in Portugal Porto wel alles miniteus na kijken ook de velgen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE AND GO
  • Er zat een krasje op een velg ik weet zeker dat ik niks geraakt heb, maar ze moesten er 130 euro voor hebben.Ik heb geweigerd te betalen, maar ze hebben wel mijn creditcardgegevens Ik heb negens voor getekend ook niet dat de auto weer is ingeleverd. Ik heb bij het ophalen van de auto getekend dat hij ok was maar zoals gewoonlijk niet naar de velgen gekeken omdat daar meestal wel wat mee is. Ik heb vele auto's gehuurd via jullie maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Voor een krasje waar hij zijn vinger voor over de velg moest halen om het zichtbaar te maken en dan zeggen dat het wit is aan zijn vinger ik ben tamelijk boos geworden en heb gezegd dat ik zeker niet ga betalen Hoe dit verder gaat geen idee maar geen drive & go meet voor mij
  • Beoordeeld door: MARTINUS - November 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service en behandeling !! Stuur dit rapport ook maar door aan INTERRENT in Faro!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Erg goede ervaring met Interrent (tot nu toe). Heb reeds zo'n 15 keer auto's van hun gehad, en ben erg tevreden. Meestal jonge bijna nieuwe huur auto's !!! André Sây., een bali medewerker werkt er al jaren en is een zeer correcte jongeman. André bedankt voor jou medewerking en service ! Martinus Sevink. Nederland 18-11-2016 Stuur dit rapport ook maar door aan Interrent in Fora !
Kies het land waar u woonachtig bent
close