Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN WENEN

Wenen, Oostenrijk: 13 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Wenen:
customer review star rating
8
4
1
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 13

  • Beoordeeld door: EGBERT - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede en duidelijke prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Snelle afhandeling, zowel bij afhalen als terugbrengen! Mooie, schone auto.
  • Beoordeeld door: HENDRIK - August 14, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Geen
  • Beoordeeld door: KEES - May 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prijzen zijn scherp maar worden soms overtroffen door andere providers. Tot dusver heb ik vele malen gehuurd via Auto Europe en ben ik zeer tevreden over de organisatie en afspraken met de verhuurpartners.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Aardig personeel en punctuele en effectieve dienstverlening.
  • Beoordeeld door: HENDRIK - February 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben wel tevreden maar ik heb toch twee opmerkingen. 1) Ik moet er steeds achteraan om mijn factuur te krijgen over de betaling die doe aan de desk over de extra verzekering e.d. Zo kan ik m'n kosten zakelijk niet declareren. 2) Ik heb nog nooit de auto gekregen die ik reserveer. Wel steeds een goede, maar toch. Groet. Harry Bank
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Bezorg automatisch m'n factuur a.u.b.
  • Beoordeeld door: HENDRIK - October 17, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het valt mij op dat ik nooit de auto krijg die ik reserveer. Daardoor is het vaak weer zoeken hoe alles werkt. Een beetje jammer
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Verder krijg ik nooit een factuur over de extra kosten die ik moet betalen aan de desk. Volgens de medewerker moet ik na het inleveren van de auto naar een ander kantoor. Waar dat zit weet ik niet en zou me weer tijd kosten. Kan dat niet anders het geeft me steeds problemen om deze kosten intern bij ons te declareren. Ik wil zo niet doorgaan. Graag wel een antwoord deze keer naar email: hpwbank@hetnet.nl Met vriendelijke groet, Harry Bank
  • Beoordeeld door: HARM J. - September 8, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekende adviezen en begeleiding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • uitstekende auto en vlotte afwerking
  • Beoordeeld door: MATTHIJS - August 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb klacht over verschil van mening over een schade gemeld . Ben vriendelijk geholpen. Loopt nog.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • na afloop hebben ze mij een schade aangerekend die al bij het afhalen aanwezig was ( een zwarte streep op de bumper voor). Afhandeling loopt nog
  • Beoordeeld door: ROBIN - July 25, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer informatie over de landen waarin gereden wordt. Zo is in Oostenrijk een vignetplicht, dit kan erbij gezet worden, en ook dat het bij de huur inbegrepen zit. Slowakije, waar ik ook gereden heb, heeft volgens mij ook een vignetplicht. Ik ben daar echter niet precies van op de hoogte. Voor de duidelijkheid zou dit erbij moeten staan, en of dit door de huurmaatschappij geregeld wordt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Beoordeeld door: LOUIS - July 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, snelle afhandeling zowel bij uitgifte als inname, Buchbinder was in Vienna prima partner.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Compliment voor contact en snelle afhandeling!
  • Beoordeeld door: HENDRIK - July 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen, alles ging goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Geen, alles ging goed
  • Beoordeeld door: PATRICK - March 14, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Verstrek altijd het meest geschikte 24 uurs-telefoonnummer in het land waar de huurauto wordt opgehaald.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • zeer onprofessionele indruk, huurauto's in slechte staat (veel schade)
  • Beoordeeld door: GRADUS - March 9, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • sorry, geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • ook hier alles ok
  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Nadat wij aan Auto Europe onze vermoedens over de gekozen leverancier hadden kenbaar gemaakt op de dag voor de aflevering van de auto, hebben de medewerkers van de klantenservice er alles aangedaan om ons een andere leverancier aan te bieden voor dezelfde basisprijs en condities. Dit is tot volledige tevredenheid afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Lange tijd moeten wachten omdat de mensen aan de balie nogal veel tijd per klant nodig hadden. Weinig informatie over de auto en geen uitleg door het personeel bij de aflevering. We kregen wel een gratis upgrade naar een grotere auto. Bij terugkeer een minitieuze controle van de auto bij de terugkeer balie, maar verder was alles in orde.
Kies het land waar u woonachtig bent
close