Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SALZBURG

Salzburg, Oostenrijk: 11 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Salzburg:
customer review star rating
9
2
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 11

  • Beoordeeld door: P.N. - April 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het algemeen ben ik tevreden met Auto Europ
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Ik had een auto gereserveerd van 1 april tot s'morgens 5 april. Toen ik bij Global kwam om 16.00 u was de geplande auto verhuurd, omdat ik had aangegeven dat ik er s'morgens om 10.00 u hem zou ophalen. Ik moest toen een duurdere auto nemen. Ik vindt dat dat niet kan als je een auto voor 4 dagen huurd.
  • Beoordeeld door: PETER - March 18, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goede service en snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • superzaak!
  • Beoordeeld door: SYLVIA - March 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Nu 8x auto gehuurd. 1x schade gehad. Alles altijd uitstekend geregeld en nette auto?s.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Als er geen mensen voor je aan de beurt zijn, zit je binnen 20 minuten van je vliegtuigstoel in je autostoel. Aardige efficiente mensen.
  • Beoordeeld door: ARIE - March 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer correct geholpen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Mooien schone auto mee gehad
  • Beoordeeld door: ALBERT - February 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geachte heer/mevrouw, Prima auto! Echter de correspondentie vooraf over het onderwerp 'sneeuwkettingen' was moeilijk! Het kantoor op de luchthaven Salzburg zelf kon ook niet concrete info verstrekken. Het huren van sneeuwkettingen a ? 100,- is belachelijk!! Ga ook niet zeggen dat de winterbanden 'gratis'zijn; die zijn immers verplicht!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Geachte heer/mevrouw, Prima auto! bestemming: Ramsau am Dachstein Hotel Türlwand op 1700 meter hoogte! De correspondentie vooraf over het onderwerp 'sneeuwkettingen' was moeilijk! Het kantoor op de luchthaven Salzburg zelf kon ook niet concrete info verstrekken. Het huren van sneeuwkettingen a ? 100,- is belachelijk!! Duurder dan de hele vlucht! Derhalve zelf sneeuwkettingen meegenomen. Heel veel gedoe gehad op Eindhoven airport en sneeuwkettingen afgenomen. Mag niet in de handbagage. Veel stress Ga ook niet zeggen dat de winterbanden 'gratis' zijn; die zijn immers verplicht!! Met vriendelijke groeten, A.J. Visser
  • Beoordeeld door: GERRIT - February 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Een fijne auto met een zeer goede service op het vliegveld, zowel bij het ophalen retour brengen! Tot de volgende keer!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Niets anders dan lof, zie mijn bovenstaande opmerking!
  • Beoordeeld door: MIEP - February 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • In het vervolg wil ik geen auto meer mee krijgen met een kenteken uit Slowakije maar met een Oostenrijks kenteken.Kreeg ik vroeger altijd en een paar keer reeds met een Sowaaks kenteken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Niets mis met Global alleen gebruiken zij Slowaakse auto,s met dito kenteken.Voortaan wil ik een huur auto met Oostenrijks kenteken.
  • Beoordeeld door: JOOP - April 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen. Was heel geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Geen opmerkingen. Ik was heel tevreden.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - March 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles super geregeld,en snel .
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Alles super geregeld,en snel.
  • Beoordeeld door: HELEEN - August 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle afhandeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Vriendelijke behandeling. Snelle afhandeling. Goede informatie
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM - February 5, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geef mogelijkheden om volledige verzekering bij boeking te regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close