Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN OOSTENRIJK
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Oostenrijk

Oostenrijk: 59 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Oostenrijk:
customer review star rating
34
19
4
1
1

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: P.N. - April 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het algemeen ben ik tevreden met Auto Europ
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Ik had een auto gereserveerd van 1 april tot s'morgens 5 april. Toen ik bij Global kwam om 16.00 u was de geplande auto verhuurd, omdat ik had aangegeven dat ik er s'morgens om 10.00 u hem zou ophalen. Ik moest toen een duurdere auto nemen. Ik vindt dat dat niet kan als je een auto voor 4 dagen huurd.
  • Beoordeeld door: WILLEM - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Lange rij bij aankomst maar niet verbazend gezien het aantrekkelijke aanbod, de staf werkte snel en efficient en ik kreeg na niet te lang wachten een grotere auto dan ik dacht; prima service en tegen een goeie prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Very competitive pricing and good cars and service, a good experience for sure
  • Beoordeeld door: ARJEN - March 18, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Steeds weer vragen om extra afdekking eigen risico van 800,- dat al bij jullie is afgekocht. Tevens eerst 25,- vragen voor Italië pas na bevestigings mail oh ja toch 10,- en de auto kwam op ons minimaal een klasse lager als de bestelde Opel Astra, we kregen een Skoda rapid
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Zie boven. Gaat redelijk snel met name de inlevering, uitgifte duurt wat langer. Daarnaast het gezeur over de afkoop eigen risico
  • Beoordeeld door: PETER - March 18, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goede service en snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • superzaak!
  • Beoordeeld door: JANNA - March 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Mooie, goede nieuwe auto. Reed prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Snelle afhandeling bij ophalen en inleveren.
  • Beoordeeld door: FREDERIK - March 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld, alles goed verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Heb veel, heel veel handtekeningen moeten zetten alvorens de autosleutels te ontvangen, dat vond ik best vervelend en bureaucratisch. Daarna alles prima! Ook bij inleveren alles goed geregeld.
  • Beoordeeld door: SYLVIA - March 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Nu 8x auto gehuurd. 1x schade gehad. Alles altijd uitstekend geregeld en nette auto?s.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Als er geen mensen voor je aan de beurt zijn, zit je binnen 20 minuten van je vliegtuigstoel in je autostoel. Aardige efficiente mensen.
  • Beoordeeld door: NICO - March 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Fijne rental goede afspraken ,mooie auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Goed geholpen
  • Beoordeeld door: ARIE - March 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer correct geholpen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Mooien schone auto mee gehad
  • Beoordeeld door: NIELS - February 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • redelijk snel alles geregeld en tegen een nette prijs. Alleen wel wat dubbele administratie. Ik had al mijn gegevens als doorgegeven en moest dat nog een tweede keer doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • redelijk snel alles geregeld en tegen een nette prijs. Alleen wel wat dubbele administratie. Ik had al mijn gegevens als doorgegeven en moest dat nog een tweede keer doen.
  • Beoordeeld door: ROBERT - February 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • ophalen was snel en prima, terugbrengen was niet helemaal duidelijk, er stond een rij voor 'ophalen' , maar dus geen apart loket oud voor 'terugbrengen'
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Beoordeeld door: ALBERT - February 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geachte heer/mevrouw, Prima auto! Echter de correspondentie vooraf over het onderwerp 'sneeuwkettingen' was moeilijk! Het kantoor op de luchthaven Salzburg zelf kon ook niet concrete info verstrekken. Het huren van sneeuwkettingen a ? 100,- is belachelijk!! Ga ook niet zeggen dat de winterbanden 'gratis'zijn; die zijn immers verplicht!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Geachte heer/mevrouw, Prima auto! bestemming: Ramsau am Dachstein Hotel Türlwand op 1700 meter hoogte! De correspondentie vooraf over het onderwerp 'sneeuwkettingen' was moeilijk! Het kantoor op de luchthaven Salzburg zelf kon ook niet concrete info verstrekken. Het huren van sneeuwkettingen a ? 100,- is belachelijk!! Duurder dan de hele vlucht! Derhalve zelf sneeuwkettingen meegenomen. Heel veel gedoe gehad op Eindhoven airport en sneeuwkettingen afgenomen. Mag niet in de handbagage. Veel stress Ga ook niet zeggen dat de winterbanden 'gratis' zijn; die zijn immers verplicht!! Met vriendelijke groeten, A.J. Visser
  • Beoordeeld door: GERRIT - February 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Een fijne auto met een zeer goede service op het vliegveld, zowel bij het ophalen retour brengen! Tot de volgende keer!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Niets anders dan lof, zie mijn bovenstaande opmerking!
  • Beoordeeld door: MIEP - February 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • In het vervolg wil ik geen auto meer mee krijgen met een kenteken uit Slowakije maar met een Oostenrijks kenteken.Kreeg ik vroeger altijd en een paar keer reeds met een Sowaaks kenteken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Niets mis met Global alleen gebruiken zij Slowaakse auto,s met dito kenteken.Voortaan wil ik een huur auto met Oostenrijks kenteken.
  • Beoordeeld door: T.F. - January 30, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke website.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Zeer snel en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: YVONNE - January 29, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Verdere informatie invullen en papierwerk zou van te voren door klant via internet in te vullen moeten zijn met snellere afhandeling als gevolg!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Zie hierboven! Idem!
  • Beoordeeld door: RENATE - January 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prachtige snelle auto voor prima prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Beoordeeld door: RIJNDER - July 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect!!geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Beoordeeld door: TOON - June 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hadden een kleine schakel wagen besteld die was niet voorradig dus een grote BMW super de luxe maar geen uitleg gekregen na 3 dagen toch een heerlijke auto dan toch een super vakantie gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Uitleg hoe een luxe auto werkt zou perfect zijn
  • Beoordeeld door: JOOP - April 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen. Was heel geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Geen opmerkingen. Ik was heel tevreden.
Kies het land waar u woonachtig bent
close