Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN NOORWEGEN

Noorwegen: 21 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Noorwegen:
customer review star rating
13
4
2
2
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JASPER - December 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs en flexibele afhandeling. Ik heb de autohuur een paar keer moeten wijzigen en dat kon zonder problemen en werd ook financieel goed afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Keurige en efficiënte afhandeling.
  • Beoordeeld door: KITTY - November 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • communicatie up front was goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • onduidelijkheid over toll wegen verrekening. Bij ophalen werd verteld dat er 80 NOK per dag werd geblokkeerd vanwege toll en dat wat niet werd opgereden werd gerestitueerd. Ik heb zelfs nog nagevraagd of dat dit via het uitlezen van het kastje voor het raam werd gedaan. Antwoord: ja! Bij inleveren bleek dat we we de 400 NOK + 100 NOK moms kwijt waren terwijl we hooguit voor een paar euro op de toll hebben gereden. We zijn de hele andere kant opgegaan n.l. Bij de balie werd ons niet netjes geholpen en uitgelegd.. ik huur niet weer bij Alamo..:-(
  • Beoordeeld door: MASJA - August 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb weinig met ze te maken gehad, kan er geen mening over vormen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • We zijn vriendelijk geholpen en hebben een goede service ontvangen.
  • Beoordeeld door: INNO - January 29, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het huren via auto europe gaat makkelijk maar de voorwaarden spreken elkaar nog wel eens tegen. Met name over of het winterpakket nu wel of niet in de prijs is inbegrepen. Bij het boeken heb ik juist voor auto europe gekozen omdat het winterpakket erbij inzat volgens de voorwaarden. Na de boeking zou het volgens het contract er toch weet niet ondervallen: het viel er wel onder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • De auto, een diesel, had startproblemen bij lage temperaturen (onder de -10 graden celcius). Bij contact met de verhuurder bleek dat men bekend was met het probleem, was al eerder opgetreden bij deze auto: de gloeibougies werkten niet goed. Daar heb je wat aan als je 250 km verderop in een klein plaatsje bent. Het gedoe met starten heeft ons een aantal keer meerdere uren gekost, zeer irritant toen we op tijd stonden om een boot te halen. Ik heb dit bij de verhuurder aangegeven bij het inleveren van de auto, men zou contact met mij opnemen, ook over compensatie hiervoor. Dit is tot op heden niet gebeurd. Inno Vermijs
  • Beoordeeld door: KENNETH - January 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Everything worked as it should.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • I had to wait for over 30 minutes at the counter when picking up the car, as there was only one person working there and the were 2 people ahead of me in the queue. She was friendly but incredibly slow at serving the customers.
  • Beoordeeld door: JAAP - June 15, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Stuk goedkoper als het direct huren bij Sixt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Snelle afhandeling, goede service, duidelijke uitleg. Nieuwe auto. Wel is de luchthaven eerst wat verwarrende om er uit te komen.
  • Beoordeeld door: JOB - May 8, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich geheel tevreden, maar 2 puntjes: 1. als ik het Nederlandse nummer bel moet ik toch engels praten. 2. Ik had 2 auto's geboekt, maar er stond er maar 1 klaar. Na telefonisch contact opgelost, mede door Sixt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Proma service, vriendelijke medewerkers en prima opgelost het probleem dat er maar 1 auto klaar stond. Mede daardoor een upgrade gekregen en dat is nooit weg!
  • Beoordeeld door: ERICA - May 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, bij Sixt een auto gehuurd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Graag iemand die de auto meteen controleert. Nu zijn we niet bij de controle, terwijl je wel weet dat alles goed is.
  • Beoordeeld door: ERIC - January 23, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Beoordeeld door: C.M.M. - December 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Service was prima, alleen kreeg ik een Mini Cooper mee. Ik vind dat niet een standaard huurauto. Mijn koffer paste maar net in de kofferbak.
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - September 16, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Alles prima
  • Beoordeeld door: JURGEN - September 11, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: MARC - September 7, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service: snel en overzichtelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Uitstekende service, prima auto, een aangename ervaring. Vooral de additionele automatische toldienst is zijn geld dubbel en dwars waard, maar verder is autohuur (in Noorwegen) wel erg duur.
  • Beoordeeld door: MARTIEN - September 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: BERT - August 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Afhandeling ging heel snel goede service. Alleen wil ik de graag de rekening in Engels in in het Noors Plus de afrekening in Euro's. Als ik weer naar Noorwegen gaat ga ik weer bij U boeken. Bedankt voor de goede service. Gr. Bert Odekerken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Zeer goede service. En zeer klant vriendelijk.
  • Beoordeeld door: T - August 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service.meedenkende heer aan de telefoon,die uit zich zelf goede suggesties deed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • wat norse noor.Prima auto,vlotte afhandeling
  • Beoordeeld door: GERRIT - July 31, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: KLASKE - July 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: LYNDA - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto beviel goed en de service was uitstekend. Wel wat problemen met het accepteren van de creditkaart maar uiteindelijk wel opgelost.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Het was eerst een beetje onduidelijk dat Sixt tevens Auto Europe was. Wij kregen instructie over waar wij de auto terug moesten brengen maar dit was niet echt duidelijk aangegeven met een bord of iets anders concreet.
  • Beoordeeld door: JACO - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
Kies het land waar u woonachtig bent
close