Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN AMSTERDAM

Amsterdam, Nederland: 95 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Amsterdam:
customer review star rating
60
23
5
3
2

Pagina 1 van 5

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JAN THEODORUS - February 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De site met de boekingen alles zeer duidelijk en overzichtelijk. Zeer goede en directe service op een contract voor autohuur. Geweldig!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zeer goede en snelle afhandeling zowel bij ophalen als weer inleveren van de auto. Geen overbodige vragen en toestanden. Fantastisch.
  • Beoordeeld door: JAN - January 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima adres voor het boeken van een auto tegen een gunstig tarief.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima auto gekregen!!!
  • Beoordeeld door: ROLAND - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben blij met de service van auto Europe. Graag de autoverhuur bedrijven controleren op hunservice en ook concequencies aan verbinden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Alleen moet ik wel even zeggen dat de autohuur bedrijf probeerde ons extra verzekeringen aan te smeren en dat was niet excht prettig. Verder bij het inleveren van de auto wilde de man die aanwezig was ons geen uitdraai geven van de status van de auto. Hij deed alsof dat niet nodig was en zei zelf ook dat het niet echt nodig was. Wij vertelden hem dat wij dat wel belangrijk vinden om te bewaren, zodat wij een bewijs hadden dat de auto in goede orde geleverd werd. Toen heeft hij het bewijs geprint. Verder nam hij gewoon zijn tijd om ons naar het vliegveld te brengen, we waren moesten rennen en waren net tijdens instappen aangekomen. Gellukig hebben wij vroeg ingecheckt anders zouden wij te laat zijn. Helemaal niet goed.
  • Beoordeeld door: JEANNE - January 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service duidelijke informatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • altijd behulpzaam en vriendelijk prima service!
  • Beoordeeld door: KASPER - December 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles altijd tot in de puntjes geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Netjes, correct en behulpzaam
  • Beoordeeld door: DENNIS - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk en snel geboekt tegen zeer voordelige prijs!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Snel geregeld allemaal op Schiphol (wel gereserveerd vooraf). Dat is fijn na een lange vlucht!
  • Beoordeeld door: GERALD - December 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede concurrerende tarieven en heldere communicatie/correspondentie. De website/account werken wat onduidelijk waarbij ik het belang van een account aanmaken eigenlijk niet terug zie. We huren zeer regelmatig hier een auto maar moeten nog steeds alle gegevens invullen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goede pickup and return service naar vliegveld. Auto's zijn redelijk schoon en bestaande Schades zijn goed in kaart gebracht. Een auto huren hier heeft bij mij nog nooit tot problemen geleid.
  • Beoordeeld door: D. - November 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto online gereserveerd, zaken snel en duidelijk afgehandeld..
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zaken goed en snel geregeld, uitstekende auto meegekregen. Terugbrengen ook vlot geregeld. Vriendelijke behulpzame mederwerkers.
  • Beoordeeld door: BOUDEWIJN - November 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede website. Snel kunnen boeken. Snelle bevestiging.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zeer tevreden. Goed wagenpark, schone auto's, zeer vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit. Locatie goed. Snelle ophaal/breng service naar Schiphol
  • Beoordeeld door: ANS - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • klantvriendelijk en reageren snel op mailcontact. nette afhandeling van een schadegeval.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • klantvriendelijk
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: ANTONIO - October 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zeer tevreden, snelle afhandeling en een gunstige prijs. M.v.g. A van de Velde
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik ben zeer tevreden, snelle afhandeling en een gunstige prijs. M.v.g. A van de Velde
  • Beoordeeld door: YVONNE - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen suggesties. Tot nu toe goede ervaringen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • I always get good and clean cars. The service is good and the personal always friendly. This time I noticed to late that the tank was not full when I got it. They could not do anyting now, but I got a email in which they stated that next time I rent, I should tell them and they would arrenge something. They did not have to do this, but it confirms my statement about the good service.
  • Beoordeeld door: SION WILLEM PAUL - September 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Er valt niet veel op te merken. Ik boek regelmatig bij AutoEurope en het werkt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Ook niet veel op te merken. De auto's staan best ver van de aankomsthal, maar dat geldt voor alle verhuurbedrijven op Schiphol.
  • Beoordeeld door: HENK - September 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Jammer dat het bedrag van de borg niet vermeld wordt, ik kon mijn creditcard nu niet meer gebruiken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Doordat verzekeringen bij Auto Europe werden afgenomen en niet bij Dollar werd er een ontzettend hoog bedrag aan borg op de creditcard gereserveerd waardoor ik deze niet meer kon gebruiken.
  • Beoordeeld door: JOHANNA MARJOLIJN - September 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik boek al jaren bij Auto europe maar wanneer ik een boeking maak krijg ik niet dat gevoel. Alles steeds opnieuw invoeren, korting percentage?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Zeer vriendelijke mensen bij het ophalen van de auto! Het gaat altijd snel, gewoon een prettige ervaring.
  • Beoordeeld door: ELIESER - September 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • nvt
  • Beoordeeld door: ERIK - August 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij prijsopgave wordt niet gemeld dat naar het buitenland gaan 50 euro extra kost, dat zie je pas op de voucher
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Pickup oke Return very unkind person, extra costs for 1 day early return
  • Beoordeeld door: RIA - August 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb nog nooit een schade hoeven te claimen, daar heb ik wel eens zorgen over hoe dat gaat via Auto Europe. De betaling is altijd geregeld en de auto's staan altijd op tijd klaar bij Enterprise.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Reeds vele malen auto's via Enterprise en Auto Europe gehuurd naar alle tevredenheid. Prima auto's en soms een upgrade aangeboden is een aangename verrassing.
  • Beoordeeld door: JAN - August 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen op- of aanmerkingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zaterdagmorgen bij inlevering wat lang ( 3/4u.) moeten wachten wegens personeelsgebrek... Wel vriendelijk behandeld.
Kies het land waar u woonachtig bent
close