Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN AMSTERDAM

Amsterdam, Nederland: 121 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Amsterdam:
customer review star rating
78
27
8
3
3

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: GEERT - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • efficient
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ben vaste klant en wordt altijd uitstekend geholpen
  • Beoordeeld door: SOPHIA - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wederom goede, vriendelijke en klantgerichte service. Uitstekende auto! Volgende keer wéér Auto Europe/Enterprise
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Wederom goede, vriendelijke, klant- en oplossingsgerichte service. Uitstekende auto! Volgende keer wéér Auto Europe/Enterprise
  • Beoordeeld door: FENNA - October 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De website is goed maar toch ook telefonisch contact gehad omdat er veel verschillende aspecten aan autohuur zitten zoals verzekeringen, met de auto naar het buitenland, onbeperkte kms, enz. Dat verliep allemaal duidelijk en soepel, mede omdat het voor mij geen probleem was als ik een alleen engels sprekend persoon aan de lijn kreeg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Alles verliep vlekkeloos soepel. Op de voucher stond duidelijk waar de shuttlebus vertrekt (aankomsthal 4, bushalte A15) en die stond klaar. Ophalen vergde geen lange wachttijd. Ik kreeg zelfs een iets grotere auto mee voor dezelfde prijs. Dollar is in Hoofddorp gevestigd bij een benzinestation dus aftanken is makkelijk. Het inleveren verliep soepel, net als de shuttle terug naar Schiphol. Prima !
  • Beoordeeld door: MILTON - August 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • hele fijne deals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • geweldige service
  • Beoordeeld door: ROGIER - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Handige site waar alle auto's goed qua kosten zijn te vergelijken, wel moet worden doorgeklikt op de auto's om te zien of de prijzen gelden bij alle km vrij of gelimiteerd. Ook zou nog duidelijker moeten zijn wat de autohuur bedraagt bij afkoop van het eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Helaas kreeg ik een andere auto dan gehoopt zoals besteld via de website van Auto Europe. Ik hoopte op een Hyundai i40 Wagon (diesel) maar kreeg een Nissan Qasquai (benzine). Die is een stukje kleiner, maar daar viel mee te leven. Alleen de benzinekosten waren veel hoger dan vooraf ingeschat: gemiddeld zo'n 1 op 11,5 wat te hoog is voor een 1,2 liter motor. De aflevering kan beter: het reservoir van de ruitenwisservloeistof bleek leeg te zijn. Daarnaast kreeg ik pech, dat is redelijk afgehandeld, maar ik moest maar zien hoe ik de auto bij het Italiaanse garagebedrijf moest ophalen. Ik moest daarvoor stevige taxikosten betalen. Feitelijk gewoon pech, maar verlangde meer service wat past bij de ruim ?1100 dat ik voor de huurperiode betaalde.
  • Beoordeeld door: GERTJAN - August 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld !! Na aankomst auto opgehaald en dat liep allemaal heel soepel , ook het inleveren ging zonder problemen , hier kunnen andere autoverhuurbedrijven een voorbeeld aan nemen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Top!!
  • Beoordeeld door: MARINUS - August 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer goede auto meegegeven zoals ik al uit vorige ervaringen mee heb gemaakt. Wel was ik teleurgesteld dat bij inlevering auto men niet bereid bleek om mij even naar vertrekhal 3 te brengen. Vorige keren was dat geen probleem. Nadat ik op kantoor mijn verhaal deed ben ik toch nog naar vertrek hal 3 gebracht waarvoor mijn dank. Verder geen enkele klacht
  • Beoordeeld door: VICTOR - August 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima ervaring. Heb eerste reservering noodgedwongen moeten annuleren en kreeg zeer snel en zonder vragen mijn geld terug.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima auto, faire prijs.
  • Beoordeeld door: WILLEM - July 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • enterprise/alamo is top
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • enterprise is top, normale balie, ipv een administratie kantoor, vriendelijke mensen, ipv bureaucraten. ziet er goed uit.
  • Beoordeeld door: EDITH - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Hallo, zoals altijd tevreden over de service van auto Europe. en ook over Enterprise - Alamo. Geen problemen , goede (bijna) nieuwe auto voor schappelijke prijs. Deze keer hadden we wel de pech dat er schade ah nummerbord was bij inleveren. Zelf niet gezien, was mogelijk al bij aanvang huur maar kan natuurlijk ook ontstaan zijn doordat iemand er (achteruit) tegenaan is gereden en het vergeten is te melden aan aan. :( Shit happens... nikx aan te doen.. Met vriendelijke groet Edith Hagedoorn
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Zie hierboven
  • Beoordeeld door: GUSTAAF - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • was niets mis mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • hele lange wachttijden bij de balie, te weinig personeel bij drukte. Heel lang wachten. zal niet gauw meer naar dollar gaan om te huren.
  • Beoordeeld door: ROSSANO - July 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Te ingewikkeld gedoe op het kantoor... huur via Auto Europe, dan zit je bij Alamo By Ent en vervolgens huur je dus een auto bij Enterprise.... 😩
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Gezwets dat ik beter bij hun eigen risico etc kon afkopen, ondanks dat ik aangaf dat bij de boeking al gedaan te hebben. Erg drammerige dame, die overigens geen Nederlands sprak..., om toch te proberen mij alle verzekeringen etc opnieuw bij "enterprise" af te laten sluiten. Dat heb ik dus geweigerd, vervolgens gaf ze nog niet op... en eindigde met "you don't understand" hahaha
  • Beoordeeld door: KARELINE - June 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb hele goeie ervaringen met u huur auto's. Goed en goedkoop
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Dollar is ideaal even met de shuttle bus naar het kantoor buiten Schiphol. Ze helpen je met je koffers. Wanneer het heel druk is hou er rekening mee dat je ruim optijd komt vooral als je een vlucht moet halen.
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur al jaren via Auto Europe en heb altijd prima ervaringen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Altijd goede service met prima bijna nieuwe auto's
  • Beoordeeld door: SERKAN - June 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed en snel geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Waren aardige behulpzame mensen. Zeer tevreden
  • Beoordeeld door: YVONNE - June 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • geen bijzonderheden, goede ervaring en een nette schone huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • het zou prettig zijn als er een medewerker meeloopt naar de huurauto. verder is de service goed en het personeel vriendelijk
  • Beoordeeld door: JEROEN - May 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wel hoge borgsom en slecht geinformeerd over de borgsom.(kleine letters) verder was alles perfect geregeld. daarom deze zomer weer voor 20 dagen een auto gehuurd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • auto perfect ophalen en wegbrengen ook perfect. alleen hoogte van borgsom slecht aangegeven en een behoorlijk hoog bedrag.
  • Beoordeeld door: ERIC - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Voor de zoveelste keer, weer een goede ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Bij ophalen en terugbrengen geholpen door Sherwin. Goede en prettige behandeling; hij was zeer service-gericht en behulpzaam.
  • Beoordeeld door: NICOLAAS ALEXANDER - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Vriendelijk personeel en alles verliep zeer efficiënt.
  • Beoordeeld door: KGS - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Great and convenient booking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Excellent rental services.
Kies het land waar u woonachtig bent
close