Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN NEDERLAND

Nederland: 126 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Nederland:
customer review star rating
81
27
9
4
3

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MILTON - August 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • hele fijne deals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • geweldige service
  • Beoordeeld door: ROGIER - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Handige site waar alle auto's goed qua kosten zijn te vergelijken, wel moet worden doorgeklikt op de auto's om te zien of de prijzen gelden bij alle km vrij of gelimiteerd. Ook zou nog duidelijker moeten zijn wat de autohuur bedraagt bij afkoop van het eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Helaas kreeg ik een andere auto dan gehoopt zoals besteld via de website van Auto Europe. Ik hoopte op een Hyundai i40 Wagon (diesel) maar kreeg een Nissan Qasquai (benzine). Die is een stukje kleiner, maar daar viel mee te leven. Alleen de benzinekosten waren veel hoger dan vooraf ingeschat: gemiddeld zo'n 1 op 11,5 wat te hoog is voor een 1,2 liter motor. De aflevering kan beter: het reservoir van de ruitenwisservloeistof bleek leeg te zijn. Daarnaast kreeg ik pech, dat is redelijk afgehandeld, maar ik moest maar zien hoe ik de auto bij het Italiaanse garagebedrijf moest ophalen. Ik moest daarvoor stevige taxikosten betalen. Feitelijk gewoon pech, maar verlangde meer service wat past bij de ruim ?1100 dat ik voor de huurperiode betaalde.
  • Beoordeeld door: GERTJAN - August 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld !! Na aankomst auto opgehaald en dat liep allemaal heel soepel , ook het inleveren ging zonder problemen , hier kunnen andere autoverhuurbedrijven een voorbeeld aan nemen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Top!!
  • Beoordeeld door: EDITH - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Hallo, zoals altijd tevreden over de service van auto Europe. en ook over Enterprise - Alamo. Geen problemen , goede (bijna) nieuwe auto voor schappelijke prijs. Deze keer hadden we wel de pech dat er schade ah nummerbord was bij inleveren. Zelf niet gezien, was mogelijk al bij aanvang huur maar kan natuurlijk ook ontstaan zijn doordat iemand er (achteruit) tegenaan is gereden en het vergeten is te melden aan aan. :( Shit happens... nikx aan te doen.. Met vriendelijke groet Edith Hagedoorn
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Zie hierboven
  • Beoordeeld door: GUSTAAF - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • was niets mis mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • hele lange wachttijden bij de balie, te weinig personeel bij drukte. Heel lang wachten. zal niet gauw meer naar dollar gaan om te huren.
  • Beoordeeld door: ROSSANO - July 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Te ingewikkeld gedoe op het kantoor... huur via Auto Europe, dan zit je bij Alamo By Ent en vervolgens huur je dus een auto bij Enterprise.... 😩
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Gezwets dat ik beter bij hun eigen risico etc kon afkopen, ondanks dat ik aangaf dat bij de boeking al gedaan te hebben. Erg drammerige dame, die overigens geen Nederlands sprak..., om toch te proberen mij alle verzekeringen etc opnieuw bij "enterprise" af te laten sluiten. Dat heb ik dus geweigerd, vervolgens gaf ze nog niet op... en eindigde met "you don't understand" hahaha
  • Beoordeeld door: KARELINE - June 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb hele goeie ervaringen met u huur auto's. Goed en goedkoop
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Dollar is ideaal even met de shuttle bus naar het kantoor buiten Schiphol. Ze helpen je met je koffers. Wanneer het heel druk is hou er rekening mee dat je ruim optijd komt vooral als je een vlucht moet halen.
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur al jaren via Auto Europe en heb altijd prima ervaringen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Altijd goede service met prima bijna nieuwe auto's
  • Beoordeeld door: GERRITJE - June 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • komt regelmatig met goede aanbiedingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Medewerker wilde mij een hogere prijs laten betalen, na haar op de overeenkomst te hebben gewezen was na overleg om de prijs op onze bevestiging te handhaven
  • Beoordeeld door: SERKAN - June 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed en snel geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Waren aardige behulpzame mensen. Zeer tevreden
  • Beoordeeld door: YVONNE - June 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • geen bijzonderheden, goede ervaring en een nette schone huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • het zou prettig zijn als er een medewerker meeloopt naar de huurauto. verder is de service goed en het personeel vriendelijk
  • Beoordeeld door: JEROEN - May 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wel hoge borgsom en slecht geinformeerd over de borgsom.(kleine letters) verder was alles perfect geregeld. daarom deze zomer weer voor 20 dagen een auto gehuurd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • auto perfect ophalen en wegbrengen ook perfect. alleen hoogte van borgsom slecht aangegeven en een behoorlijk hoog bedrag.
  • Beoordeeld door: ERIC - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Voor de zoveelste keer, weer een goede ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Bij ophalen en terugbrengen geholpen door Sherwin. Goede en prettige behandeling; hij was zeer service-gericht en behulpzaam.
  • Beoordeeld door: NICOLAAS ALEXANDER - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Vriendelijk personeel en alles verliep zeer efficiënt.
  • Beoordeeld door: KGS - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Great and convenient booking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Excellent rental services.
  • Beoordeeld door: JOHANNA ALIDA ADOLPHINA - April 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er was gerookt in de auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Bijzonder prettige ervaring.
  • Beoordeeld door: HENDRIK - April 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geen
  • Beoordeeld door: H.M. - April 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Complimenten ! De service was perfect en het personeel vriendelijk en correct. Enige punt van aandacht zou wat mij betreft zijn het wachtpunt bij Schiphol. Het begon te regenen en dan sta je daar buiten. Iets van een bushokje zou geen overbodige luxe zijn al snap ik dat jullie hier waarschijnlijk weinig invloed op hebben.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: PIETER - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • aangezien de auto van europecar was begrijp ik uw vraagstellin g niet helemaal?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • ik had 30 uur vertraging daardoor was mijn huurauto niet meer beschikbaar . Kreeg een andere auto superservice. Een diesel en automaat helemaal tevreden
  • Beoordeeld door: GERRITJE - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De aanbiedingen meer richten op de huur locatie , verder prima te vreden over Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Zie boven
Kies het land waar u woonachtig bent
close