Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN NEDERLAND

Nederland: 140 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Nederland:
customer review star rating
93
29
9
4
3

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PETRUS - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Goede service, goede prijzen
  • Beoordeeld door: ARNOLDUS - January 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • auto was zeer goed en zuinig volgende keer gewoon weer.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • wat meer flexibiliteit met betrekking tot shuttle service. openingstijden vanaf 7 uur en dan ook nog exact 7 uur, vooral met het 3 uur aanwezig zijn op schiphol met een vlucht om 10 uur. afzetten op een derde lijn met kleine kinderen terwijl verderop nog plek was op de eerste rij bij het trottoir. kan professioneler
  • Beoordeeld door: ANNEMARIE - December 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou nog handiger zijn als er jullie logo vermeld worden bij het autoverhuur centrum. In alle stress kijk je snel overheen dat je je bij enterprise moet melden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Snel, klantvriendelijk en netjes. En de borg was binnen 2 minuten weer terugbetaald en dat was een zeer positieve ervaring!
  • Beoordeeld door: ROBERT - December 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer adequaat
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • goede service
  • Beoordeeld door: ROXANA - December 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk en voordeligst
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goedkoopste, prima service. Aanrader. Let op bij afsluiten van afkoop eigen risico (online via AutoEurope kost ?4 per dag, bij Dollar ?18 per dag).
  • Beoordeeld door: RUDO - November 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg goed georganiseerd bedrijf
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Correct en duidelijk
  • Beoordeeld door: SAIDA - November 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zeer tevreden met het auto huren bij dollar en ik zou het iedereen aanraden en auto europe is ook heel duidelijk en vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik ben zeer tevreden met het auto huren bij dollar en ik zou het iedereen aanraden en auto europe is ook heel duidelijk en vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam
  • Beoordeeld door: ASTRID - November 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle service, duidelijke website!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Erg vriendelijk personeel, snel met klanten helpen en afhandelen, top!
  • Beoordeeld door: GEERT - October 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • efficient
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ben vaste klant en wordt altijd uitstekend geholpen
  • Beoordeeld door: SOPHIA - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wederom goede, vriendelijke en klantgerichte service. Uitstekende auto! Volgende keer wéér Auto Europe/Enterprise
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Wederom goede, vriendelijke, klant- en oplossingsgerichte service. Uitstekende auto! Volgende keer wéér Auto Europe/Enterprise
  • Beoordeeld door: FENNA - October 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De website is goed maar toch ook telefonisch contact gehad omdat er veel verschillende aspecten aan autohuur zitten zoals verzekeringen, met de auto naar het buitenland, onbeperkte kms, enz. Dat verliep allemaal duidelijk en soepel, mede omdat het voor mij geen probleem was als ik een alleen engels sprekend persoon aan de lijn kreeg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Alles verliep vlekkeloos soepel. Op de voucher stond duidelijk waar de shuttlebus vertrekt (aankomsthal 4, bushalte A15) en die stond klaar. Ophalen vergde geen lange wachttijd. Ik kreeg zelfs een iets grotere auto mee voor dezelfde prijs. Dollar is in Hoofddorp gevestigd bij een benzinestation dus aftanken is makkelijk. Het inleveren verliep soepel, net als de shuttle terug naar Schiphol. Prima !
  • Beoordeeld door: MILTON - August 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • hele fijne deals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • geweldige service
  • Beoordeeld door: ROGIER - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Handige site waar alle auto's goed qua kosten zijn te vergelijken, wel moet worden doorgeklikt op de auto's om te zien of de prijzen gelden bij alle km vrij of gelimiteerd. Ook zou nog duidelijker moeten zijn wat de autohuur bedraagt bij afkoop van het eigen risico.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Helaas kreeg ik een andere auto dan gehoopt zoals besteld via de website van Auto Europe. Ik hoopte op een Hyundai i40 Wagon (diesel) maar kreeg een Nissan Qasquai (benzine). Die is een stukje kleiner, maar daar viel mee te leven. Alleen de benzinekosten waren veel hoger dan vooraf ingeschat: gemiddeld zo'n 1 op 11,5 wat te hoog is voor een 1,2 liter motor. De aflevering kan beter: het reservoir van de ruitenwisservloeistof bleek leeg te zijn. Daarnaast kreeg ik pech, dat is redelijk afgehandeld, maar ik moest maar zien hoe ik de auto bij het Italiaanse garagebedrijf moest ophalen. Ik moest daarvoor stevige taxikosten betalen. Feitelijk gewoon pech, maar verlangde meer service wat past bij de ruim ?1100 dat ik voor de huurperiode betaalde.
  • Beoordeeld door: GERTJAN - August 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld !! Na aankomst auto opgehaald en dat liep allemaal heel soepel , ook het inleveren ging zonder problemen , hier kunnen andere autoverhuurbedrijven een voorbeeld aan nemen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Top!!
  • Beoordeeld door: MARINUS - August 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer goede auto meegegeven zoals ik al uit vorige ervaringen mee heb gemaakt. Wel was ik teleurgesteld dat bij inlevering auto men niet bereid bleek om mij even naar vertrekhal 3 te brengen. Vorige keren was dat geen probleem. Nadat ik op kantoor mijn verhaal deed ben ik toch nog naar vertrek hal 3 gebracht waarvoor mijn dank. Verder geen enkele klacht
  • Beoordeeld door: VICTOR - August 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima ervaring. Heb eerste reservering noodgedwongen moeten annuleren en kreeg zeer snel en zonder vragen mijn geld terug.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima auto, faire prijs.
  • Beoordeeld door: WILLEM - July 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • enterprise/alamo is top
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • enterprise is top, normale balie, ipv een administratie kantoor, vriendelijke mensen, ipv bureaucraten. ziet er goed uit.
  • Beoordeeld door: EDITH - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Hallo, zoals altijd tevreden over de service van auto Europe. en ook over Enterprise - Alamo. Geen problemen , goede (bijna) nieuwe auto voor schappelijke prijs. Deze keer hadden we wel de pech dat er schade ah nummerbord was bij inleveren. Zelf niet gezien, was mogelijk al bij aanvang huur maar kan natuurlijk ook ontstaan zijn doordat iemand er (achteruit) tegenaan is gereden en het vergeten is te melden aan aan. :( Shit happens... nikx aan te doen.. Met vriendelijke groet Edith Hagedoorn
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Zie hierboven
  • Beoordeeld door: GUSTAAF - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • was niets mis mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • hele lange wachttijden bij de balie, te weinig personeel bij drukte. Heel lang wachten. zal niet gauw meer naar dollar gaan om te huren.
  • Beoordeeld door: ROSSANO - July 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Te ingewikkeld gedoe op het kantoor... huur via Auto Europe, dan zit je bij Alamo By Ent en vervolgens huur je dus een auto bij Enterprise.... 😩
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Gezwets dat ik beter bij hun eigen risico etc kon afkopen, ondanks dat ik aangaf dat bij de boeking al gedaan te hebben. Erg drammerige dame, die overigens geen Nederlands sprak..., om toch te proberen mij alle verzekeringen etc opnieuw bij "enterprise" af te laten sluiten. Dat heb ik dus geweigerd, vervolgens gaf ze nog niet op... en eindigde met "you don't understand" hahaha
Kies het land waar u woonachtig bent
close