Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZAGREB

Zagreb, KroatiŽ: 21 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zagreb:
customer review star rating
16
5
0
0
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: RENEE - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Deze keer prima met Fleet. Vorige keer een doffe ellende met ABC rent. Onbegrijpelijk dat jullie hier nog steeds zaken mee doen. Zelfs op Zagreb Airport staan ze slecht bekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Uitskende service en vlotte en vriendelijke afhandeling. een 10 waard!
  • Beoordeeld door: JACK - November 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Bijzonder vriendelijke en snelle verwerking door FLEET personeel op luchthaven Zagreb. Zelfs bij inleveren naar mijn hotel gebracht.
  • Beoordeeld door: TOMO - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Super
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Super
  • Beoordeeld door: PETRUS - October 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Online geboekt en alles snel kunnen regelen. Een keertje gebeld voor informatie en goed te woord gestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • We kregen een flinke upgrade en dat was prettig. Waar we minder over te spreken zijn, was dat we vol-vol hadden geboekt, maar een auto kregen met maar een kwart tank. Weliswaar mochten we die ook weer afleveren met maar een kwart gevuld, maar we vonden dit onplezierig. Er viel niet over te praten, tenzij we een uur geduld hadden (en daar hadden we geen zin in). Het inleveren van de auto in Dubrovnik ging heel soepel. De parkeerplaats ligt tegenover het vliegveld, maar na inleveren werden met dezelfde auto naar de ingang van de vertrekhal gereden, zodat we niet met onze bagage hoefden te slepen.
  • Beoordeeld door: GEERTJE - August 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • de verhuur was prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • zeer vriendelijk personeel, ze waren erg behulpzaam en hebben de auto zorgvuldig en goed opgeleverd.
  • Beoordeeld door: BRANKO - November 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden met Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Tevreden met Fleet
  • Beoordeeld door: ANDR… - October 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk, simpel en vooral makkelijk om een auto online te huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BEST RENT
  • Klantvriendelijk en snel met administratieve verwerking
  • Beoordeeld door: ROBIN - August 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien meer Nederlandse werknemers zou fijn. Begreep dat er nu maar 1 Nederlandse medewerker werkt, toch iets te weinig lijkt mij voor een bedrijf als Autoeurope.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BEST RENT
  • Personeel praat heel onduidelijk Engels. Wel 20x moeten vragen of de vraag kon worden herhaald. Ook het continue tussendoor in het Kroatisch praten met collega is erg storend. Seat Leon geboekt, juist omdat we wat luxe wouden, kregen uiteindelijk een Skoda Rapid basis model. Scheelt in nieuwwaarde bijna 9.000Ä.. Dan vraag ik me af waar ik nou precies voor heb betaald. Auto was in nieuwstaat. +/- 200 kilometer gelopen. Was niet vol getankt en had net aan een kwart tank. Plastic van fabriek af zat nog rondom op de auto, geen nette aflevering als je het mij vraagt. Loket heeft op vliegveld geen keybox waar je je sleutel en papieren kan inleveren bij teruggave. Alleen een kleine sleuf waar je het doorheen kan gooien. Niet erg veilig.
  • Beoordeeld door: PAVLE - July 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Beoordeeld door: DANIJEL - March 31, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Had 1 onjuistheid gevonden in toegestuurde voucher (inleverttijd stond niet juist op voucher), is daarna direct aangepast. Voor de rest perfecte service, zeker mbt afhandeling/tergbetaling schade.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Goede en snelle service
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - March 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekende keuze mogelijkheid in auto's, prijzen en aanbieders.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • goede auto voor een zeer redelijke prijs. snelle service op het vliegveld.
  • Beoordeeld door: CHIMA - November 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Verzekeringspakket niet duidelijk aangegeven op de site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Autokeuze was al vergeven.. Ik kreeg toen een bezine ipv de gekozen diesel.. Na bezwaar kreeg ik toch een diesel en groter type auto maar was niet naar mijn smaak..
  • Beoordeeld door: ROBERT - October 29, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken via AutoEurope is financieel aantrekkelijjk. In eerste instantie kreeg ik een voucher in eigen taal. Op verzoek kreeg ik direct een Engelstalige voucher toegestuurd. De informatie over de verhuurder is volledig en correct.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Avantcar heeft geen eigen desk op het vliegveld, dus het was heel even zoeken waar we ons moesten melden. We werden toen opgehaald en gebracht naar het verhuurkantoor. Het duurde daar een half uur voordat we geholpen werden vanwege interne administratieve problemen. De papieren van AutoEurope waren volledig in orde dus toen we eenmaal geholpen werden verliep alles vlot en efficient. We hadden een compact klasse gereserveerd maar kregen een luxe VW Touran. Daar waren we heel blij mee. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij het ophalen en terugbrengen van de auto.
  • Beoordeeld door: MARIO - May 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Geen
  • Beoordeeld door: SANDRA - January 23, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer zeer goed. Huur nu zeker 3 jaar bij jullie. Heb jullie al bij meerdere aanbevolen en nooit verkeerd gegaan. Graag zo goed blijven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Prima maatschappij
  • Beoordeeld door: ANDRE - January 3, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Gebruiksvriendelijke website, duidelijke informatie en je auto heb je snel gereserveerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Vriendelijke medewerkers aan de balie. Wij hadden auto snel in gebruik wat soms bij een andere aanbieder niet het geval was.
  • Beoordeeld door: PAVLE - June 21, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - VERO
  • ...kreeg ik auto zonder benzine {LEEGE TANK}
  • Beoordeeld door: TIJMEN - January 15, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, vooral tevreden met de service na het wijzigen van mijn reservering. Alles kon online en binnen 5 minuten had ik een nieuw voucher in mijn mailbox. Ik raad Auto Europe zeker aan bij anderen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Prima, alleen bij ophalen ťn afleveren van de auto was er niemand bij de balie aanwezig, maar na een telefoontje was er meteen iemand, dus geen probleem. Auto was goed, incl winterbanden (die waren hard nodig)
  • Beoordeeld door: NIKOLAY - January 10, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • IT WAS FINE WITH OUR CAR. THANK YOU VERY MUCH! I WISH YOU THE BESTOF EVERYTHING!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • IT WAS FINE WITH OUR CAR. THANK YOU VERY MUCH! I WISH YOU THE BESTOF EVERYTHING!
  • Beoordeeld door: IGOR - November 5, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Meerdere keren een auto geboekt via auto Europe, altijd tevreden.. Ik koop altijd eigen risico af via jullie, dit mag wel wat duideljker op het voucher staan
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Niks op aan te merken. Bij ophalen auto samen met medewerker de auto nagekeken, vind ik prettig.
Kies het land waar u woonachtig bent
close