Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZADAR

Zadar, KroatiŽ: 30 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zadar:
customer review star rating
22
6
0
2
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JACOB - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb twee keer contact gehad (telefonisch) en ik ben toen op een fijne manier geholpen. Daarnaast vind ik het boekingsproces overzichtelijk en duidelijk. Enig minpuntje/schrikmomentje was toen ik in de algemene voorwaarden las dat als je de auto buiten 'kantooruren' inlevert (sleutelbox) mogelijke schade evt niet vergoed wordt. Telefonisch is mij dit toegelicht en was ik weer gerust gesteld, maar mogelijk kan dit ergens nog iets meer aandacht krijgen. Maar verder dus: harstikke tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • Wij zijn tevreden over Carwiz. De communicatie ging goed in het engels en alles liep conform afspraak. We hadden een mooie auto gekregen en ook het 'rondje om de auto' werd goed de tijd voor gepakt en dat was serieus. Dus: tevreden!
  • Beoordeeld door: PIETER - April 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer vriendelijk, behulpzaam en flexibel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Ze kennen ons daar inmiddels al, en begroeten ons zeer vriendelijk verder goede afhandeling
  • Beoordeeld door: PETER - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich zijn we tevreden, alleen hebben we toch wel een vraag deze keer: Over auto europe zijn we zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Het vliegtuig was vertraagt door weersomstandigheden en de man van ABC was niet op het vliegveld toen we om 17:15 uur landen, hij kon er pas om 19:00 uur zijn.We moesten dus 1:45 uur wachten wat we niet zo leuk vonden.Hij zei dat we het konden annuleren en dat hij maar 1 uur hoeft te wachten..is dat werkelijk zo?
  • Beoordeeld door: FRANS - September 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • verrassend wss dat ABC RENT geen fysiek kantoor had, de service was prima
  • Beoordeeld door: IDA - August 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima ervaring
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIR RENT
  • De radio was slecht en het is handiger als de auto met volle tank wordt geleverd. Dit maakt het inleveren met volle tank gemakkelijker dan inleveren met 12 liter benzene erin.
  • Beoordeeld door: GERRIE - November 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld ! en alle afspraken zijn nagekomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De auto werd keurig vooraf en bij inlevering samen gecontroleerd.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - October 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • men was niet goed op de hoogte van de verzekeringsregels op ferries en eilanden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • uitstekende ontvangst en afhandeling. Goede auto.
  • Beoordeeld door: THEODORUS - June 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • E-mail sent by Auto Europe a few days before the rental contained an erroneous car code. I've had to make an international call to find out that Auto Europe did not know what the car code was and "it should be Ok". The purchase of "own risk" by Auto Europe contains so many conditions that I wonder if it ever works.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Good cars (too often by car rental companies the cars do not have enough power for their own weight, it was not the case here). Good service. Friendly staff.
  • Beoordeeld door: GERARD - June 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en snelle afwikkeling via internet
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • nette auto in de aangevraagde klasse
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - May 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vindt het lastig om te weten of er nu wel of niet eigen risico zit na afsluiten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Vriendelijk wel druk
  • Beoordeeld door: SANDRA - May 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd correct
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Is me beter bevallen dan een verhuurder met een balie op het vliegveld. Snellere afwikkeling
  • Beoordeeld door: DRAZEN - May 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is allemaal goed verlopen en ik ben zeer tevreden over de auto en jullie diensten. Een opmerking: het is zeer moeilijk om jullie tel. nummer te vinden en ook van Avantcar dat is het enigste wat verbeterd kan worden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Beoordeeld door: MARTEN - May 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur al meerdere jaren autos via autoeurope en wel meerdere keren per jaar en tot nu toe altiid tevreden. Zie echter nooit extra korting of iets dergelijks voor vaste klanten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Gaven duidelijk informatie en drongen niet aan op extra verzekering wat overigens bij anderen vaak wel gebeurt. Zoals bij goldcar in malaga, agressief aandringen. Ze zeiden dat autoeurope nooit iets vergoed.
  • Beoordeeld door: RENE - May 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Naar mijn mening dient Auto Europe hun partners te controleren en duidelijke afspraken met hen te maken. Het kan niet zo zijn dat een reservering, die bedoelt is voor eventuele schade aan een auto nog dagen lang open blijft staan op mijn creditcard. Een hele slechte zaak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Er blijft na de inlevering van de auto (zonder schade) nog steeds een reservering op mijn creditkaart staan. Echt belachelijk. Heb Oryx gebelt en die geven aan niets te kunnen doen. Ze kunnen nog steeds een deel van. De reservering afschrijven. Ik vindt dat niet kunnen.
  • Beoordeeld door: COEN B. - April 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vaak gebruikt en heel goede ervaringen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Keurig
  • Beoordeeld door: EDWIN - October 26, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding en gemakkelijk om te reserveren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Goede auto en goede service. De gereserveerde benzine uitvoering was waarschijnlijk niet voorradig. Wij hebben de (duurdere) diesel uitvoering gekregen
  • Beoordeeld door: JACOBUS - October 23, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Vriendelijk en goede service.Mag misschien aan gegeven worden dat het kantoor in de vertrek/aankomst hal is.
  • Beoordeeld door: WILLEM - July 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Servis is very good
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Goede afhandeling, er zaten enkele kransjes op de auto en de bumper was iets kapot voordat ik de auto mee kreeg. Werd door de collega's bij terugkomst niet moeilijk over gedaan na de tijd ik ben dus zeer tevreden
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - May 14, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • geen opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Prima geregeld, goed materiaal.
  • Beoordeeld door: IDA ALIDA - May 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het huren van de auto via het internet ging gemakkelijk en vlot.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Bij aankomst werd er een extra verzekering geadviseerd. We kregen een mooie, vrij nieuwe auto. De administratieve afhandeling is goed gegaan. Een positieve ervaring!
Kies het land waar u woonachtig bent
close