Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SPLIT

Split, KroatiŽ: 54 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Split:
customer review star rating
35
16
2
1
0

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: HAN - October 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere website, snel geschikte auto te vinden. De voucher die ik ontving mag wat duidelijker; ik moest bellen om duidelijk te krijgen of datgene wat ik gereserveerd had overeen kwam met wat op de voucher stond. Bellen naar een nummer in Nederland zou je verwachten dat je een Nederlandse medewerker aan de lijn zou krijgen: bleek niet zo, men sprak geen Nederlands.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Men stond klaar met de auto. Was echter niet de auto uit de klasse die ik gereserveerd had. Afhandeling van de administratie gebeurde op de motorkap !! Bleek dat ik, omdat ik op de ferry ging met de huurauto, 31 euro extra moest betalen (en dat geld was niet voor het kaartje, moest ik nog apart kopen). Nergens in de huurvoorwaarden te vinden dat ik die 31 euro extra moest betalen. Voorts een creditcardreservering van 100 euro extra voor administratiekosten als ik een ongeluk zou krijgen. Daarover ook niets terug te vinden in de verhuurvoorwaarden. Al met al, snelle afhandeling maar wel voor het blok gezet om extra kosten te maken.
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - September 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • auto was vuil. Had technische problemen en was niet af te sluiten.Bij het ophalen werd ik niet vriendelijk geholpen. Bij het inleveren wel
  • Beoordeeld door: NIELS - August 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk online reserveren met concurrerende tarieven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Vriendelijke en behulpzame staf, nette auto
  • Beoordeeld door: ILSE - August 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Behulpzaam, maar veel kunnen ze niet voor je doen,want voor veel vragen moet je contact opnemen met de verhuurder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Bij het wilden ze heel graag meteen de auto meegeven zonder dat we deze gecontroleerd hadden op eventuele schade.Bij inlevering duurde het heel lang, want toen lagen ze zowat onder de auto om alles van de auto te controleren.Ze 'vonden' een kras (afstoting van de lak) bij de motorplaat, waarvoor we Ä70 reparatiekosten en Ä62,50 administratiekosten moesten betalen.Deze beschadiging zat er aan het begin ook al, maar was zo klein dat wij er geen aandacht verder aan besteed hebben.Hopelijk kunnen we anderen hiervoor waarschuwen, maak desnoods foto's van de gehele auto bij ophalen als bewijs.De man naast ons had bij ophalen wel een kras gemeld, maar bij inleveren geloofden ze hem niet, ookal stond het op papier.Auto huren bij fleet: nooit meer.
  • Beoordeeld door: ROBIN - July 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Verliep perfect, wat ik wel raar vind dat ik mijn eigen risico afkoop via jullie en dat ze daar dan vervolgens bij ORYX niks van af weten. En geven doodleuk aan dat je het dan zelf moet uitzoeken met de partij waarbij je het hebt afgeloten. Ben benieuwd of dst wel wat goed gekomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Verliep perfect, wat ik wel raar vind dat ik mijn eigen risico afgekocht had bij Europacar en dat ze daar dan vervolgens nog keer willen verkopen. Vreemd. Plus bang makerij.
  • Beoordeeld door: MARTIN - September 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site. Niet direct duidelijk welke leverancier het was.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Na de reservering per mail verzocht voor de wijziging van de ophaallocatie, deze is bevestigd maar niet uitgevoerd. Dit kostte mij 1,5 uur extra tijd en heb daardoor een afspraak gemist. De persoon welke mij naar de andere locatie bracht reed asociaal en rookte waar ik bij was in de auto. Ik moest een extra onnodige verzekering verplicht afnemen en een borg contant betalen, anders werd de auto niet meegegeven. De auto was niet van goede kwaliteit. De sleutel werkte niet. Na stilstand van 1 dag halverwege de huurperiode was de accu leeg en werd amateuristisch verholpen. Bij het terugbrengen van de auto was het tijdstip niet nagekomen en kreeg ik met veel moeite de borg terug.
  • Beoordeeld door: ALEX - September 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed geregeld, geen enkel probleem
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - September 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • altijd goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BEST RENT
  • we hebben een all risk verzekering afgesloten op aanraden. Kosten 9 euro per dag. De all risk verzekering die via auto europe was afgesloten en betaald was volgens de verhuurder niet goed
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - August 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • er is steeds onduidelijkheid over het meenemen van een auto naar een Kroatisch eiland.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: C.N. - July 31, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Eerder naar tevredenheid via Auto Europe gehuurd. Maar nu er een klacht is, vind ik de inspanningen heel erg mager.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Helaas hadden we schade aan de bumper van de auto. Hiervoor moest ik ter plekke 100,00 euro betalen voor de inspanningen van het personeel van ABC RENT om de schade af te wikkelen. Let op: dit bedrag wordt buiten de borg om geÔncasseerd! Heb toch maar betaald, want moest een vlucht halen en alles wordt op de parkeerplaats afgehandeld. De motorkap van de auto is het kantoor van ABC RENT. Over deze 100,00 staat niets in de huurovereenkomst en is daarmee onrechtmatig. Ik heb er ook geen factuur voor ontvangen, maar kan de betalingen wel aantonen middels mijn creditcard afschrijvingen. Ik heb Auto Europe gevraagd dit bedrag terug te vorderen, maar ze verdiepen zich er nauwelijks in en daarom is er weinig tot geen voortgang / resultaat.
  • Beoordeeld door: JOELLE - July 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima! Alles duidelijk, goede tips in de algemene voorwaarden. goede prijs ook!! helemaal tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BEST RENT
  • prima service. we konden de auto ophalen buiten de kantoortijden en het was mogelijk om de auto in een andere stad op te halen dan waar we hem wegbrachten. auto in topstaat. 1 minpuntje; tank zou vol benzine zijn, maar de tank blerk volledig leeg toen we hem ophaalde. Niet zo netjes! vooral omdat bij het terugbrengen de man hier nog even moeilijk over leek te gaan doen. Na uitleg verder prima en ook een dag later netjes de borg teruggekregen.
  • Beoordeeld door: MARCO - July 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • altijd duidelijke afspraken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • stond op aangewezen/afgesproken plek op ons te wachten
  • Beoordeeld door: PETRUS - July 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • perfecte manier om een auto te reserveren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • wederom een prima auto. geen problemen en bij retour van de auto uitstekend en snel geholpen door medewerkster die eigenlijk nog geen dienst had, maar ons toch wilde helpen.
  • Beoordeeld door: ADRIAAN - July 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Meestal ontstaat er gedoe over afkoop eigen risico. Auto Europe biedt de mogelijkheid dit gedoe van te voren af te kopen. Daarvan hebben we gebruik gemaakt. Toch ontstaat er gedoe bij de aflevering. We moeten extra betalen voor een tweede chauffeur (logisch) en voor de groene kaart omdat we via Bosnie naar Dubrovnik gaan. En er moet een borg van Ä 1200 betaald worden omdat we de extra verzekenring niet nemen. Dat vind ik niet transparant. De creditcard machine deed het niet dus moest het van mijn betaalrekening (onprettig want daar werd even Ä 1200 afgeschreven als reservering). Bij terugkeer was niemand aanwezig en hebben we drie kwartier moeten wachten en bellen voordat we de auto af konden leveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Zie boven, De auto was splinternieuw en goed, de tussenpersoon vriendelijk.
  • Beoordeeld door: LEON - June 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Prima en snelle service
  • Beoordeeld door: PIETER - June 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed geregeld. Op een vraag aan de klantenservice kreeg ik binnen korte tijd een prima antwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Auto was niet optimaal. Airco werkte alleen op stand Max. Beplating onderzijde was kapot, waardoor je niet sneller kon dan 100 km per uur. Service was verder goed.
  • Beoordeeld door: GEORGE - May 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, zuinige auto voor een scherpe prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Beoordeeld door: IVAN - May 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles verliep goed, geen enkele problemen, duidelijke mails.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Auto was niet vies, maar kon wel iets schoner.
  • Beoordeeld door: SERGEJ - May 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede communicatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - May 14, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • eenvoudig en snel een auto kiezen en reserveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • goede auto voor een lage prijs
Kies het land waar u woonachtig bent
close