Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PULA

Pula, KroatiŽ: 10 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Pula:
customer review star rating
7
3
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 10

  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Beetje vreemd vonden wij dat er een bedrag van ruim ? 1000 gereserveerd werd van onze kredietkaart terwijl er gesproken werd over ? 875. Bedragen zijn niet exact. Voor de rest prima, en als we het terugkrijgen is het geen probleem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • Beetje vreemd vonden wij dat er een bedrag van ruim ? 1000 gereserveerd werd van onze kredietkaart terwijl er gesproken werd over ? 875. Bedragen zijn niet exact. Voor de rest prima, en als we het terugkrijgen is het geen probleem. Dit is ook de eerste keer dat de auto goed gecontroleerd werd bij ophalen en terugbrengen. Dus prima en geen gezeur achteraf.
  • Beoordeeld door: TESSA - September 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed geregeld allemaal. Zullen zeker nogmaals gebruik maken van jullie diensten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Zeer nette medewerkers. Spreken goed hun talen. Auto was in alle opzichten perfect. Snelle service. 10/10 zou aanbevelen.
  • Beoordeeld door: JOOST - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hadden een kleine schade die we moesten voorschieten aan de verhuurder. Het heeft uiteindelijk 6 weken geduurd voordat we ons geld terugkregen van AutoEurope omdat ze achter liepen met de schade afwikkeling. Jammer van dit kleine smetje op de voor de rest goede ervaring!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Keurige verhuurmaatschappij! Ondanks dat we niet blij waren toen er een kleine schade aan onze auto werd ontdekt die we niet zelf veroorzaakt hadden bleven zij vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze hebben ons zelfs afgezet bij ons hotel zonder dat we daarvoor iets hoefde te betalen. Bij wijze van spreken om de tegenvaller goed te maken. Ik kan deze maatschappij iedereen aanraden!
  • Beoordeeld door: FRANS - August 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima. Echter leg mensen vooraf uit dat als ze een aanvullende verzekering afsluiten ze dit beter kunnen doen via de uit eindelijke verhuurder. Dit scheelt de borgstelling via creditcard rompslomp als het mis gaat en de strenge controle bij inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Beoordeeld door: RONALD - June 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima deals
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Locatie kantoor was als enige buiten de hal, niet bezet (zowel bij ophalen als terugbrengen moeten bellen), reservering op de creditcard van de borg staat na 2 weken nog steeds open. Verhuur werd niet gedaan door Avantcar maar door Will. Wel hele mooie en splinternieuwe auto voor weinig geld.
  • Beoordeeld door: DICK - June 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette auto! Netjes geholpen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Beoordeeld door: RONNIE - July 29, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geweldige upgrade gekregen! Echt meer dan fantastisch! Dank u wel!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Beoordeeld door: ANTON . J - June 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • goed en vriendelijk te woord gestaan goede afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • auto zoals afgesproken met auto europe goede uitleg en duidelijk beschreven de event. beschadigingen aan de auto over de afhandeling van de kosten die van de creditkaart afgehaald worden kan ik nog geen oordeel geven moet nog de afrekening krijgen maar tot op heden zeer tevreden
  • Beoordeeld door: DIK - August 31, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Niet op aan te merken snelle en vlotte afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zelfde als hierboven
  • Beoordeeld door: GERT - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Al jaren tevreden klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Service was OK. Verzekering was alleen basis; normaliter via Auto Europe uitgebreider.
Kies het land waar u woonachtig bent
close