Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN DUBROVNIK

Dubrovnik, KroatiŽ: 15 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Dubrovnik:
customer review star rating
10
3
1
1
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 15

  • Beoordeeld door: JITSKE - November 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De schadeclaim die we na een aanrijding hadden, is naar tevredenheid afgehandeld, zij het na ruim drie maanden. De correspondentie met Autoeurope verliep prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De verhuurplekken van Fleet in KroatiŽ (we hebben er vier gehad), zijn niet duidelijk bewegwijzerd. Vaak op rommelige veldjes.
  • Beoordeeld door: SANDER - October 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel fijn dat Auto Europe de complete zorg wegneemt van het eigen risico! En alle andere bijkomstigheden van het huren van een auto! Alles prima verlopen ook het telefonisch contact wat ik nog heb gehad nadat ik nog wat vragen had!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Was toch nog wat sceptisch voor de vakantie maar vol lof over de goede service en correcte afhandeling na de vakantie!! Na inlevering van de auto stond binnen een dag de borg weer op de rekening! Complimenten!
  • Beoordeeld door: IRENE - August 31, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling. Goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Werd vlot en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: SUZANNE - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • - Dat je in het geval van grensoverschrijdingen weer eerst contact op moeten worden genomen is erg onhandig. - Daarnaast had ik gereserveerd in een periode dat allerlei acties golden die dan vervolgens weer niet in het Engels duidelijk op de bevestiging staan vermeld. Dit levert gegarandeerd plaatselijk problemen op. Ik heel veel moeite heb moeten doen om van jullie wel een duidelijke bevestiging (volledig in het engels) te ontvangen waarop wel duidelijk staat wat is inbegrepen en niet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Prima nieuwe auto. Terugbrengen was wel onduidelijk want ze hadden ineens een nieuwe plek geopend.
  • Beoordeeld door: CAROLUS - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles was prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • vlotte afhandeling ter plaatse
  • Beoordeeld door: FRED - October 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en snelle service bij het boekingsproces
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Correct personeel bij het ontvangen en terugbrengen van de auto. De auto was in zeer goede staat.
  • Beoordeeld door: PETER - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was prima en de informatie vooraf duidelijk geen problemen ondervonden met de gehuurde zaken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • Bij aankomst werd me toch een dure aanvullende verzekering aangesmeerd. Erg duur maar heb hem toch maar genomen. Het ging om afkoop eigen risico bij schade. Uiteindelijk heb ik de verzekering niet genomen omdat ik het nodig vond maar omdat ik de medewerker niet vertrouwde. Ik kreeg sterk het gevoel dat bij het inleveren van de auto er gesjoemeld zou worden en men toch wel een reden vond om extra kosten in rekening te brengen. Ik vond het een slechte benadering van de klant en zou u als verhuurbedrijf aan het denken moeten zetten. U wilt immers betrouwbaar overkomen echter door dit soort nare verkooptrucs bereikt u het averechtse. U waarschuwt zelf ook voor deze praktijken in uw info maar als klant ben je overgeleverd aan lokaal personeel.
  • Beoordeeld door: BAS - August 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • I had to call to receive the voucher, which is stressing when you're on vacation. Luckily one two-minute phonecall was all it took to receive the voucher. The car was great.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Great service, nice car (not the one we were promised, but it didn't matter)
  • Beoordeeld door: NENAD - November 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vooral zo doorgaan ...Prijs en service is uitstekend.Complimenten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • professional opstelling. Complimenten
  • Beoordeeld door: NENO - August 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Top organisatie,goed georganiseerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • vriendelijk en meegaand .Professioneel.
  • Beoordeeld door: ROBBERT KOEN - August 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De informatie was niet juist: We hebben we tijd bij het meetingpoint staan wachten, maar daar was niemand. Toen maar bellen, het telefoonnummer was niet duidelijk, stond er nu wel of niet een landnummer voor? Na contact stond er iemand binnen 5 min. op de parkeerplaats. Ik moest bijbetalen, graag had ik dit van te voren geweten. 600 kuna
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Nieuwe goede ruime auto voor deze prijs. Na het bellen, ergens achteraf de auto gekregen, pin deed het niet, dus contant bijbetalen voor extra landen. Had ik al doorgegeven, maar wist ik niet dat er nog extra voor betaald moest worden. Terugbrengen: moest een half uur van te voren bellen. Wij waren er op de afgesproken tijd, we hebben nog 3 keer moeten bellen. Half uur gewacht. Vervelend als je je vliegtuig moet halen.
  • Beoordeeld door: PAUL - July 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Auto werd geleverd aan de straat. Daar werd de creditcard gevraagd. Alles ging gehaast. Dit geeft een gevoel van onbehagen. Verder verliep alles prima. en was de service goed.
  • Beoordeeld door: NENO - May 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vrij vlot en betrouwbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vrij vlot en betrouwbaar.Vriedelijke personeel
  • Beoordeeld door: NELLA - April 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik vind ERG vervelend (bij een vorige verhuur) dat in de wintermanden een extra voor winterbanden VOOR ELK DAG wordt gevraagd, en niet zo weinig ook. Als je de auto huurt voor een week, je bent heel veel geld kwijt en onterecht, vind ik. Dus ik denk dat ik voortan in de wintermaanden een ander agentschap zal zoeken die dat niet in rekening brengt op die manier. Vroeger zei ik tegen iedereen dat Auto Europe perfect is, maar nu zeg ik 'niet doen in de wintermanden'.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Beoordeeld door: WILLEMINA - May 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Prima!
Kies het land waar u woonachtig bent
close