Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN KROATIň

KroatiŽ: 120 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor KroatiŽ:
customer review star rating
78
34
4
4
0

Pagina 1 van 6

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: GIJSBERT - June 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzicht en boekingswijze prima en snel.. Wel nog meer duidelijkheid verschaffen over de all riks verzekeringen per leveranciers Blijft veel te tekst etc.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Levering op vliegveld ging snel en niet te veel gezeur voor nog meer afsluiten van allerlei aanvullende verzekeringen. Kreeg een nieuwe auto! Groot nadeel van deze maatschappij is dat het eigen risico bij schade veels te hoog is vastgesteld. Bijna 1100 euro voor economie klasse auto!
  • Beoordeeld door: SUZANNE - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • - Dat je in het geval van grensoverschrijdingen weer eerst contact op moeten worden genomen is erg onhandig. - Daarnaast had ik gereserveerd in een periode dat allerlei acties golden die dan vervolgens weer niet in het Engels duidelijk op de bevestiging staan vermeld. Dit levert gegarandeerd plaatselijk problemen op. Ik heel veel moeite heb moeten doen om van jullie wel een duidelijke bevestiging (volledig in het engels) te ontvangen waarop wel duidelijk staat wat is inbegrepen en niet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Prima nieuwe auto. Terugbrengen was wel onduidelijk want ze hadden ineens een nieuwe plek geopend.
  • Beoordeeld door: ANNA - June 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle informatie staat duidelijk op de site, ook de communicatie is helder. Helaas werd ons een kleine schade in de schoenen geschoven door FLEET Zagreb, deze werd echter zeer vlot en correct afgehandeld door Auto Europe, mede doordat ik een complete verzekering inclusief afkoop eigen risico had afgesloten zoals dat ook wordt aangeraden (maar niet opgedrongen) door Auto Europe. Top!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De geboden auto (een Skoda Fabia) was prima, niets op aan te merken. Echter bij inlevering werd ons een "schade" aangerekend, waarbij het opviel dat de FLEET medewerker meteen naar de andere kant van de auto liep waar de schade zat. Dit "veegje" (zoals bij iets te hard poetsen) bovenaan het achterportier was alleen zichtbaar vanuit een bepaalde hoek en lichtinval dus erg makkelijk over het hoofd te zien bij de controle bij het ophalen, zowel door ons als door de FLEET medewerker. Bovendien hebben wij niets geraakt, ook geen struikgewas oid (maar dat zegt uiteraard iedereen) en op die plek kan ook geen ander voertuig de oorzaak zijn. Dit gaf ons het gevoel belazerd te worden maar bewijzen kunnen we niets. Voor ons geen FLEET Zagreb meer...
  • Beoordeeld door: CAROLUS - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles was prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • vlotte afhandeling ter plaatse
  • Beoordeeld door: JACOB - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb twee keer contact gehad (telefonisch) en ik ben toen op een fijne manier geholpen. Daarnaast vind ik het boekingsproces overzichtelijk en duidelijk. Enig minpuntje/schrikmomentje was toen ik in de algemene voorwaarden las dat als je de auto buiten 'kantooruren' inlevert (sleutelbox) mogelijke schade evt niet vergoed wordt. Telefonisch is mij dit toegelicht en was ik weer gerust gesteld, maar mogelijk kan dit ergens nog iets meer aandacht krijgen. Maar verder dus: harstikke tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • Wij zijn tevreden over Carwiz. De communicatie ging goed in het engels en alles liep conform afspraak. We hadden een mooie auto gekregen en ook het 'rondje om de auto' werd goed de tijd voor gepakt en dat was serieus. Dus: tevreden!
  • Beoordeeld door: ANNA - April 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig te boeken, duidelijk aangegeven wat wel en niet inbegrepen is, schappelijke prijzen. Tot nu toe nog nooit schade gehad dus ik weet niet hoe de afhandeling hiervan is. En dat zou ik graag zo houden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Twee keer een auto gehuurd bij Avantcar, twee keer zeer tevreden. Beide keren een grotere auto gekregen dan geboekt, zonder een meerprijs te berekenen. Vriendelijk personeel, ze spreken goed Engels. Er wordt ook duidelijk verteld wat - bij eventuele schade - het verschil is tussen rechtstreeks boeken of via een agent zoals Auto Europe. Snelle afhandeling bij de desk zowel bij ophalen als bij afleveren.
  • Beoordeeld door: TOMO - April 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Super auto bedrijf
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Super verhuur bedrijf FLEET
  • Beoordeeld door: PIETER - April 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer vriendelijk, behulpzaam en flexibel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Ze kennen ons daar inmiddels al, en begroeten ons zeer vriendelijk verder goede afhandeling
  • Beoordeeld door: RENEE - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Deze keer prima met Fleet. Vorige keer een doffe ellende met ABC rent. Onbegrijpelijk dat jullie hier nog steeds zaken mee doen. Zelfs op Zagreb Airport staan ze slecht bekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Uitskende service en vlotte en vriendelijke afhandeling. een 10 waard!
  • Beoordeeld door: JACK - November 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Bijzonder vriendelijke en snelle verwerking door FLEET personeel op luchthaven Zagreb. Zelfs bij inleveren naar mijn hotel gebracht.
  • Beoordeeld door: TOMO - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Super
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Super
  • Beoordeeld door: HAN - October 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere website, snel geschikte auto te vinden. De voucher die ik ontving mag wat duidelijker; ik moest bellen om duidelijk te krijgen of datgene wat ik gereserveerd had overeen kwam met wat op de voucher stond. Bellen naar een nummer in Nederland zou je verwachten dat je een Nederlandse medewerker aan de lijn zou krijgen: bleek niet zo, men sprak geen Nederlands.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Men stond klaar met de auto. Was echter niet de auto uit de klasse die ik gereserveerd had. Afhandeling van de administratie gebeurde op de motorkap !! Bleek dat ik, omdat ik op de ferry ging met de huurauto, 31 euro extra moest betalen (en dat geld was niet voor het kaartje, moest ik nog apart kopen). Nergens in de huurvoorwaarden te vinden dat ik die 31 euro extra moest betalen. Voorts een creditcardreservering van 100 euro extra voor administratiekosten als ik een ongeluk zou krijgen. Daarover ook niets terug te vinden in de verhuurvoorwaarden. Al met al, snelle afhandeling maar wel voor het blok gezet om extra kosten te maken.
  • Beoordeeld door: PETER - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich zijn we tevreden, alleen hebben we toch wel een vraag deze keer: Over auto europe zijn we zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Het vliegtuig was vertraagt door weersomstandigheden en de man van ABC was niet op het vliegveld toen we om 17:15 uur landen, hij kon er pas om 19:00 uur zijn.We moesten dus 1:45 uur wachten wat we niet zo leuk vonden.Hij zei dat we het konden annuleren en dat hij maar 1 uur hoeft te wachten..is dat werkelijk zo?
  • Beoordeeld door: PETRUS - October 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Online geboekt en alles snel kunnen regelen. Een keertje gebeld voor informatie en goed te woord gestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • We kregen een flinke upgrade en dat was prettig. Waar we minder over te spreken zijn, was dat we vol-vol hadden geboekt, maar een auto kregen met maar een kwart tank. Weliswaar mochten we die ook weer afleveren met maar een kwart gevuld, maar we vonden dit onplezierig. Er viel niet over te praten, tenzij we een uur geduld hadden (en daar hadden we geen zin in). Het inleveren van de auto in Dubrovnik ging heel soepel. De parkeerplaats ligt tegenover het vliegveld, maar na inleveren werden met dezelfde auto naar de ingang van de vertrekhal gereden, zodat we niet met onze bagage hoefden te slepen.
  • Beoordeeld door: FRED - October 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en snelle service bij het boekingsproces
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Correct personeel bij het ontvangen en terugbrengen van de auto. De auto was in zeer goede staat.
  • Beoordeeld door: FRANS - September 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • verrassend wss dat ABC RENT geen fysiek kantoor had, de service was prima
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - September 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • auto was vuil. Had technische problemen en was niet af te sluiten.Bij het ophalen werd ik niet vriendelijk geholpen. Bij het inleveren wel
  • Beoordeeld door: ANTOINIUS - September 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke uitleg,waardoor ik snel kon beslissen...geen site waardoor je door de bomen het bos niet ziet...ben. v door een te groot aanbod van te veel auto aanbieders
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Vriendelijke en snelle uitleg (Engels/Duits).We zaten snel in onze gehuurde auto. Auto achtergelaten op de luchthaven van Split,daar wel lichtelijk chaotisch om deze te parkeren.Wel direct bij het oprijden van de luchthaven wijst personeel van Fleet waar je de auto kunt plaatsen.Je hoeft de auto niet uit te komen om iemand van Fleet op te zoeken,ze zien direct dat je er eentje van Fleet bent...klasse!! - puntje Vrij hoge kosten als je de auto elders achter wilt laten dan daar waar je de auto hebt opgehaald
  • Beoordeeld door: PETER - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was prima en de informatie vooraf duidelijk geen problemen ondervonden met de gehuurde zaken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • Bij aankomst werd me toch een dure aanvullende verzekering aangesmeerd. Erg duur maar heb hem toch maar genomen. Het ging om afkoop eigen risico bij schade. Uiteindelijk heb ik de verzekering niet genomen omdat ik het nodig vond maar omdat ik de medewerker niet vertrouwde. Ik kreeg sterk het gevoel dat bij het inleveren van de auto er gesjoemeld zou worden en men toch wel een reden vond om extra kosten in rekening te brengen. Ik vond het een slechte benadering van de klant en zou u als verhuurbedrijf aan het denken moeten zetten. U wilt immers betrouwbaar overkomen echter door dit soort nare verkooptrucs bereikt u het averechtse. U waarschuwt zelf ook voor deze praktijken in uw info maar als klant ben je overgeleverd aan lokaal personeel.
  • Beoordeeld door: GEERTJE - August 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • de verhuur was prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • zeer vriendelijk personeel, ze waren erg behulpzaam en hebben de auto zorgvuldig en goed opgeleverd.
Kies het land waar u woonachtig bent
close