Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN KROATIň

KroatiŽ: 131 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor KroatiŽ:
customer review star rating
86
36
5
4
0

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ROBBERT - September 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig geboekt, goed geregeld. Geen complicaties gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • Het personeel ter plaatse was niet erg sociaal
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Beetje vreemd vonden wij dat er een bedrag van ruim ? 1000 gereserveerd werd van onze kredietkaart terwijl er gesproken werd over ? 875. Bedragen zijn niet exact. Voor de rest prima, en als we het terugkrijgen is het geen probleem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • Beetje vreemd vonden wij dat er een bedrag van ruim ? 1000 gereserveerd werd van onze kredietkaart terwijl er gesproken werd over ? 875. Bedragen zijn niet exact. Voor de rest prima, en als we het terugkrijgen is het geen probleem. Dit is ook de eerste keer dat de auto goed gecontroleerd werd bij ophalen en terugbrengen. Dus prima en geen gezeur achteraf.
  • Beoordeeld door: JOHAN - September 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zou handig zŪjn als op de site de mogelijkheid zou zijn om het pickup point van de auto te kunnen aangeven. B.v bij het hotel. Nu moesten we met de taxi naar het centrum van Sibenik bij het busstation lang wachten en zoeken tussen grote groepen van reizigers voor we de man van Airrent konden vinden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIR RENT
  • Hele aardige kerel. Geen moeilijk gedoe met verkoop trucs van extra verzekeringen. Ging allemaal snel en simpel. Dat heb ik vaak wel anders meegemaakt,bij andere verhuurders. Toppie!
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - September 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ook dit keer begon men weer over de verzekering
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • ophalen duurde behoorlijk lang door de uitgebreide administratie. verder prima geregeld
  • Beoordeeld door: TESSA - September 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed geregeld allemaal. Zullen zeker nogmaals gebruik maken van jullie diensten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Zeer nette medewerkers. Spreken goed hun talen. Auto was in alle opzichten perfect. Snelle service. 10/10 zou aanbevelen.
  • Beoordeeld door: ROMMY - September 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles snel en duidelijk geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • We hadden een Super Cover ''verzekering'' via Auto Europe. Carwiz wou ons een extra verzekering aansmeren voor 250 euro. Ze beweerden dat wij geen verzekering hadden. De Super Cover zou echter vrijwel alle kosten dekken bij ongevallen. Hier gingen wij niet op in en ik schrok wel toen Carwiz mij vertelde dat ik geen verzekering had.
  • Beoordeeld door: IRENE - August 31, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling. Goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Werd vlot en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: IDA ALIDA - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Deze keer weer een fijne auto gehad. Goede service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De terugbrengplaats kan iets duidelijker worden aangegeven,.
  • Beoordeeld door: JOOST - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hadden een kleine schade die we moesten voorschieten aan de verhuurder. Het heeft uiteindelijk 6 weken geduurd voordat we ons geld terugkregen van AutoEurope omdat ze achter liepen met de schade afwikkeling. Jammer van dit kleine smetje op de voor de rest goede ervaring!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Keurige verhuurmaatschappij! Ondanks dat we niet blij waren toen er een kleine schade aan onze auto werd ontdekt die we niet zelf veroorzaakt hadden bleven zij vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze hebben ons zelfs afgezet bij ons hotel zonder dat we daarvoor iets hoefde te betalen. Bij wijze van spreken om de tegenvaller goed te maken. Ik kan deze maatschappij iedereen aanraden!
  • Beoordeeld door: OSCAR - August 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De online informatie was niet correct. Volgens Auto Europe mocht de auto niet mee over de grens naar Montenegro, ter plekke bleek dit geen enkel probleem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Het afhalen in Split ging professioneel en soepel, terugbrengen was een chaos. Geen parkeerplaats voor de auto. Daardoor achter een medewerker aan moeten rijden naar een parkeerplaats verder weg en daar een onduidelijke overdracht, geen bewijs ontvangen. Daarna in een andere auto weer teruggebracht naar het vliegveld. Medewerkers deden hun best, maar kwam chaotisch over.
  • Beoordeeld door: THEO - August 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De contacten per telefoon zijn goed geweest. Met name het wijzigen van de ophaaltijd en de mededeling dat de huur goedkoper was geworden. Het minderbedrag was snel op de creditcard bijgeschreven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Stugge behandeling. Het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen was minimaal. De klaar staande auto was niet schoongemaakt; resten van plakstrippen op de rechter zijruit. Voorruit niet schoon en het interieur als stoelen was ook niet schoon. Auto is dan ook met enige verdere gebruiksvervuiling weer ingeleverd.
  • Beoordeeld door: GIJSBERT - June 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzicht en boekingswijze prima en snel.. Wel nog meer duidelijkheid verschaffen over de all riks verzekeringen per leveranciers Blijft veel te tekst etc.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Levering op vliegveld ging snel en niet te veel gezeur voor nog meer afsluiten van allerlei aanvullende verzekeringen. Kreeg een nieuwe auto! Groot nadeel van deze maatschappij is dat het eigen risico bij schade veels te hoog is vastgesteld. Bijna 1100 euro voor economie klasse auto!
  • Beoordeeld door: SUZANNE - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • - Dat je in het geval van grensoverschrijdingen weer eerst contact op moeten worden genomen is erg onhandig. - Daarnaast had ik gereserveerd in een periode dat allerlei acties golden die dan vervolgens weer niet in het Engels duidelijk op de bevestiging staan vermeld. Dit levert gegarandeerd plaatselijk problemen op. Ik heel veel moeite heb moeten doen om van jullie wel een duidelijke bevestiging (volledig in het engels) te ontvangen waarop wel duidelijk staat wat is inbegrepen en niet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Prima nieuwe auto. Terugbrengen was wel onduidelijk want ze hadden ineens een nieuwe plek geopend.
  • Beoordeeld door: ANNA - June 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle informatie staat duidelijk op de site, ook de communicatie is helder. Helaas werd ons een kleine schade in de schoenen geschoven door FLEET Zagreb, deze werd echter zeer vlot en correct afgehandeld door Auto Europe, mede doordat ik een complete verzekering inclusief afkoop eigen risico had afgesloten zoals dat ook wordt aangeraden (maar niet opgedrongen) door Auto Europe. Top!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De geboden auto (een Skoda Fabia) was prima, niets op aan te merken. Echter bij inlevering werd ons een "schade" aangerekend, waarbij het opviel dat de FLEET medewerker meteen naar de andere kant van de auto liep waar de schade zat. Dit "veegje" (zoals bij iets te hard poetsen) bovenaan het achterportier was alleen zichtbaar vanuit een bepaalde hoek en lichtinval dus erg makkelijk over het hoofd te zien bij de controle bij het ophalen, zowel door ons als door de FLEET medewerker. Bovendien hebben wij niets geraakt, ook geen struikgewas oid (maar dat zegt uiteraard iedereen) en op die plek kan ook geen ander voertuig de oorzaak zijn. Dit gaf ons het gevoel belazerd te worden maar bewijzen kunnen we niets. Voor ons geen FLEET Zagreb meer...
  • Beoordeeld door: CAROLUS - May 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles was prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • vlotte afhandeling ter plaatse
  • Beoordeeld door: JACOB - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb twee keer contact gehad (telefonisch) en ik ben toen op een fijne manier geholpen. Daarnaast vind ik het boekingsproces overzichtelijk en duidelijk. Enig minpuntje/schrikmomentje was toen ik in de algemene voorwaarden las dat als je de auto buiten 'kantooruren' inlevert (sleutelbox) mogelijke schade evt niet vergoed wordt. Telefonisch is mij dit toegelicht en was ik weer gerust gesteld, maar mogelijk kan dit ergens nog iets meer aandacht krijgen. Maar verder dus: harstikke tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • Wij zijn tevreden over Carwiz. De communicatie ging goed in het engels en alles liep conform afspraak. We hadden een mooie auto gekregen en ook het 'rondje om de auto' werd goed de tijd voor gepakt en dat was serieus. Dus: tevreden!
  • Beoordeeld door: ANNA - April 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig te boeken, duidelijk aangegeven wat wel en niet inbegrepen is, schappelijke prijzen. Tot nu toe nog nooit schade gehad dus ik weet niet hoe de afhandeling hiervan is. En dat zou ik graag zo houden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Twee keer een auto gehuurd bij Avantcar, twee keer zeer tevreden. Beide keren een grotere auto gekregen dan geboekt, zonder een meerprijs te berekenen. Vriendelijk personeel, ze spreken goed Engels. Er wordt ook duidelijk verteld wat - bij eventuele schade - het verschil is tussen rechtstreeks boeken of via een agent zoals Auto Europe. Snelle afhandeling bij de desk zowel bij ophalen als bij afleveren.
  • Beoordeeld door: TOMO - April 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Super auto bedrijf
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Super verhuur bedrijf FLEET
  • Beoordeeld door: PIETER - April 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer vriendelijk, behulpzaam en flexibel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • Ze kennen ons daar inmiddels al, en begroeten ons zeer vriendelijk verder goede afhandeling
  • Beoordeeld door: RENEE - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Deze keer prima met Fleet. Vorige keer een doffe ellende met ABC rent. Onbegrijpelijk dat jullie hier nog steeds zaken mee doen. Zelfs op Zagreb Airport staan ze slecht bekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Uitskende service en vlotte en vriendelijke afhandeling. een 10 waard!
Kies het land waar u woonachtig bent
close