Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN KROATIň

KroatiŽ: 112 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor KroatiŽ:
customer review star rating
72
33
4
3
0

Pagina 1 van 6

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: RENEE - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Deze keer prima met Fleet. Vorige keer een doffe ellende met ABC rent. Onbegrijpelijk dat jullie hier nog steeds zaken mee doen. Zelfs op Zagreb Airport staan ze slecht bekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Uitskende service en vlotte en vriendelijke afhandeling. een 10 waard!
  • Beoordeeld door: JACK - November 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Bijzonder vriendelijke en snelle verwerking door FLEET personeel op luchthaven Zagreb. Zelfs bij inleveren naar mijn hotel gebracht.
  • Beoordeeld door: TOMO - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Super
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Super
  • Beoordeeld door: HAN - October 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere website, snel geschikte auto te vinden. De voucher die ik ontving mag wat duidelijker; ik moest bellen om duidelijk te krijgen of datgene wat ik gereserveerd had overeen kwam met wat op de voucher stond. Bellen naar een nummer in Nederland zou je verwachten dat je een Nederlandse medewerker aan de lijn zou krijgen: bleek niet zo, men sprak geen Nederlands.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Men stond klaar met de auto. Was echter niet de auto uit de klasse die ik gereserveerd had. Afhandeling van de administratie gebeurde op de motorkap !! Bleek dat ik, omdat ik op de ferry ging met de huurauto, 31 euro extra moest betalen (en dat geld was niet voor het kaartje, moest ik nog apart kopen). Nergens in de huurvoorwaarden te vinden dat ik die 31 euro extra moest betalen. Voorts een creditcardreservering van 100 euro extra voor administratiekosten als ik een ongeluk zou krijgen. Daarover ook niets terug te vinden in de verhuurvoorwaarden. Al met al, snelle afhandeling maar wel voor het blok gezet om extra kosten te maken.
  • Beoordeeld door: PETER - October 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich zijn we tevreden, alleen hebben we toch wel een vraag deze keer: Over auto europe zijn we zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • Het vliegtuig was vertraagt door weersomstandigheden en de man van ABC was niet op het vliegveld toen we om 17:15 uur landen, hij kon er pas om 19:00 uur zijn.We moesten dus 1:45 uur wachten wat we niet zo leuk vonden.Hij zei dat we het konden annuleren en dat hij maar 1 uur hoeft te wachten..is dat werkelijk zo?
  • Beoordeeld door: PETRUS - October 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Online geboekt en alles snel kunnen regelen. Een keertje gebeld voor informatie en goed te woord gestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • We kregen een flinke upgrade en dat was prettig. Waar we minder over te spreken zijn, was dat we vol-vol hadden geboekt, maar een auto kregen met maar een kwart tank. Weliswaar mochten we die ook weer afleveren met maar een kwart gevuld, maar we vonden dit onplezierig. Er viel niet over te praten, tenzij we een uur geduld hadden (en daar hadden we geen zin in). Het inleveren van de auto in Dubrovnik ging heel soepel. De parkeerplaats ligt tegenover het vliegveld, maar na inleveren werden met dezelfde auto naar de ingang van de vertrekhal gereden, zodat we niet met onze bagage hoefden te slepen.
  • Beoordeeld door: FRED - October 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en snelle service bij het boekingsproces
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Correct personeel bij het ontvangen en terugbrengen van de auto. De auto was in zeer goede staat.
  • Beoordeeld door: FRANS - September 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ABC RENT
  • verrassend wss dat ABC RENT geen fysiek kantoor had, de service was prima
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - September 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • auto was vuil. Had technische problemen en was niet af te sluiten.Bij het ophalen werd ik niet vriendelijk geholpen. Bij het inleveren wel
  • Beoordeeld door: ANTOINIUS - September 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke uitleg,waardoor ik snel kon beslissen...geen site waardoor je door de bomen het bos niet ziet...ben. v door een te groot aanbod van te veel auto aanbieders
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Vriendelijke en snelle uitleg (Engels/Duits).We zaten snel in onze gehuurde auto. Auto achtergelaten op de luchthaven van Split,daar wel lichtelijk chaotisch om deze te parkeren.Wel direct bij het oprijden van de luchthaven wijst personeel van Fleet waar je de auto kunt plaatsen.Je hoeft de auto niet uit te komen om iemand van Fleet op te zoeken,ze zien direct dat je er eentje van Fleet bent...klasse!! - puntje Vrij hoge kosten als je de auto elders achter wilt laten dan daar waar je de auto hebt opgehaald
  • Beoordeeld door: PETER - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was prima en de informatie vooraf duidelijk geen problemen ondervonden met de gehuurde zaken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • Bij aankomst werd me toch een dure aanvullende verzekering aangesmeerd. Erg duur maar heb hem toch maar genomen. Het ging om afkoop eigen risico bij schade. Uiteindelijk heb ik de verzekering niet genomen omdat ik het nodig vond maar omdat ik de medewerker niet vertrouwde. Ik kreeg sterk het gevoel dat bij het inleveren van de auto er gesjoemeld zou worden en men toch wel een reden vond om extra kosten in rekening te brengen. Ik vond het een slechte benadering van de klant en zou u als verhuurbedrijf aan het denken moeten zetten. U wilt immers betrouwbaar overkomen echter door dit soort nare verkooptrucs bereikt u het averechtse. U waarschuwt zelf ook voor deze praktijken in uw info maar als klant ben je overgeleverd aan lokaal personeel.
  • Beoordeeld door: GEERTJE - August 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • de verhuur was prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • zeer vriendelijk personeel, ze waren erg behulpzaam en hebben de auto zorgvuldig en goed opgeleverd.
  • Beoordeeld door: IDA - August 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima ervaring
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIR RENT
  • De radio was slecht en het is handiger als de auto met volle tank wordt geleverd. Dit maakt het inleveren met volle tank gemakkelijker dan inleveren met 12 liter benzene erin.
  • Beoordeeld door: NIELS - August 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk online reserveren met concurrerende tarieven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Vriendelijke en behulpzame staf, nette auto
  • Beoordeeld door: MAIKEL - August 15, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Jammer dat je een nederlands telefoonnummer belt maar dat je dan geen nederlands sprekende medewerker aan de telefoon krijgt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIR RENT
  • De auto zou om 11 uur bij onze accommodatie worden afgeleverd, maar wij hebben in totaal 3 uur gewacht. Helaas konden wij die dag niet meer ons uitstapje maken zoals gepland.
  • Beoordeeld door: FRANS - August 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima. Echter leg mensen vooraf uit dat als ze een aanvullende verzekering afsluiten ze dit beter kunnen doen via de uit eindelijke verhuurder. Dit scheelt de borgstelling via creditcard rompslomp als het mis gaat en de strenge controle bij inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Beoordeeld door: BAS - August 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • I had to call to receive the voucher, which is stressing when you're on vacation. Luckily one two-minute phonecall was all it took to receive the voucher. The car was great.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Great service, nice car (not the one we were promised, but it didn't matter)
  • Beoordeeld door: ILSE - August 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Behulpzaam, maar veel kunnen ze niet voor je doen,want voor veel vragen moet je contact opnemen met de verhuurder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Bij het wilden ze heel graag meteen de auto meegeven zonder dat we deze gecontroleerd hadden op eventuele schade.Bij inlevering duurde het heel lang, want toen lagen ze zowat onder de auto om alles van de auto te controleren.Ze 'vonden' een kras (afstoting van de lak) bij de motorplaat, waarvoor we Ä70 reparatiekosten en Ä62,50 administratiekosten moesten betalen.Deze beschadiging zat er aan het begin ook al, maar was zo klein dat wij er geen aandacht verder aan besteed hebben.Hopelijk kunnen we anderen hiervoor waarschuwen, maak desnoods foto's van de gehele auto bij ophalen als bewijs.De man naast ons had bij ophalen wel een kras gemeld, maar bij inleveren geloofden ze hem niet, ookal stond het op papier.Auto huren bij fleet: nooit meer.
  • Beoordeeld door: ROBIN - July 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Verliep perfect, wat ik wel raar vind dat ik mijn eigen risico afkoop via jullie en dat ze daar dan vervolgens bij ORYX niks van af weten. En geven doodleuk aan dat je het dan zelf moet uitzoeken met de partij waarbij je het hebt afgeloten. Ben benieuwd of dst wel wat goed gekomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Verliep perfect, wat ik wel raar vind dat ik mijn eigen risico afgekocht had bij Europacar en dat ze daar dan vervolgens nog keer willen verkopen. Vreemd. Plus bang makerij.
  • Beoordeeld door: BRANKO - November 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden met Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Tevreden met Fleet
Kies het land waar u woonachtig bent
close