Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN KROATIň

KroatiŽ: 139 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor KroatiŽ:
customer review star rating
92
38
5
4
0

Pagina 1 van 7

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: HERMAN - April 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekend als altijd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOVA
  • Ik was in het bijzonder blij met de deblokkering van mijn credit card onmiddellijk bij inlevering van de auto; dat maak je niet vaak mee en zou eigenlijk gewoonte moeten zijn.
  • Beoordeeld door: PIETER - April 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle afhandeling omdat onze gegevens al bekend waren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RIDECAR
  • snelle afhandeling omdat onze gegevens al bekend waren, super
  • Beoordeeld door: MISO - March 13, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • ze zijn erg aardig, zakelijk en alle details zijn goed uitgelegd. Ik reis vaak naar KroatiŽ, Zagreb, Zadar, Split, en ik neem altijd een auto bij hun,om de hierboven genoemde redenen. In tegenstelling tot andere huurders, waar ik auto's gebruikte, verdienen ze een schone 10.
  • Beoordeeld door: ZVJEZDANA - March 13, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • overzichtelijk, alles duidelijk en snel gevonden, geregeld..
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVANTCAR
  • prima service! vanaf begin tot het einde! zeker een aanrader voor andere en mezelf !!
  • Beoordeeld door: BOJO - January 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect, behalve ruitenwissers, die waren niet goed en in sneeuw en regen kwamen wij daardoor in gevaarlijke situaties terecht
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Beoordeeld door: PREDRAG - January 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk auto regelen ? Kiezen is voor de hand. Auto Europe is de top.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Goede afwikkeling bij de aankomst en vertrek Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam Goed zo 🤗
  • Beoordeeld door: JITSKE - November 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De schadeclaim die we na een aanrijding hadden, is naar tevredenheid afgehandeld, zij het na ruim drie maanden. De correspondentie met Autoeurope verliep prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De verhuurplekken van Fleet in KroatiŽ (we hebben er vier gehad), zijn niet duidelijk bewegwijzerd. Vaak op rommelige veldjes.
  • Beoordeeld door: SANDER - October 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel fijn dat Auto Europe de complete zorg wegneemt van het eigen risico! En alle andere bijkomstigheden van het huren van een auto! Alles prima verlopen ook het telefonisch contact wat ik nog heb gehad nadat ik nog wat vragen had!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Was toch nog wat sceptisch voor de vakantie maar vol lof over de goede service en correcte afhandeling na de vakantie!! Na inlevering van de auto stond binnen een dag de borg weer op de rekening! Complimenten!
  • Beoordeeld door: ROBBERT - September 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudig geboekt, goed geregeld. Geen complicaties gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • Het personeel ter plaatse was niet erg sociaal
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Beetje vreemd vonden wij dat er een bedrag van ruim ? 1000 gereserveerd werd van onze kredietkaart terwijl er gesproken werd over ? 875. Bedragen zijn niet exact. Voor de rest prima, en als we het terugkrijgen is het geen probleem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • Beetje vreemd vonden wij dat er een bedrag van ruim ? 1000 gereserveerd werd van onze kredietkaart terwijl er gesproken werd over ? 875. Bedragen zijn niet exact. Voor de rest prima, en als we het terugkrijgen is het geen probleem. Dit is ook de eerste keer dat de auto goed gecontroleerd werd bij ophalen en terugbrengen. Dus prima en geen gezeur achteraf.
  • Beoordeeld door: JOHAN - September 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zou handig zŪjn als op de site de mogelijkheid zou zijn om het pickup point van de auto te kunnen aangeven. B.v bij het hotel. Nu moesten we met de taxi naar het centrum van Sibenik bij het busstation lang wachten en zoeken tussen grote groepen van reizigers voor we de man van Airrent konden vinden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIR RENT
  • Hele aardige kerel. Geen moeilijk gedoe met verkoop trucs van extra verzekeringen. Ging allemaal snel en simpel. Dat heb ik vaak wel anders meegemaakt,bij andere verhuurders. Toppie!
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - September 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ook dit keer begon men weer over de verzekering
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ACTIVE
  • ophalen duurde behoorlijk lang door de uitgebreide administratie. verder prima geregeld
  • Beoordeeld door: TESSA - September 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed geregeld allemaal. Zullen zeker nogmaals gebruik maken van jullie diensten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ORYX
  • Zeer nette medewerkers. Spreken goed hun talen. Auto was in alle opzichten perfect. Snelle service. 10/10 zou aanbevelen.
  • Beoordeeld door: ROMMY - September 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles snel en duidelijk geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CARWIZ
  • We hadden een Super Cover ''verzekering'' via Auto Europe. Carwiz wou ons een extra verzekering aansmeren voor 250 euro. Ze beweerden dat wij geen verzekering hadden. De Super Cover zou echter vrijwel alle kosten dekken bij ongevallen. Hier gingen wij niet op in en ik schrok wel toen Carwiz mij vertelde dat ik geen verzekering had.
  • Beoordeeld door: IRENE - August 31, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling. Goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Werd vlot en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: IDA ALIDA - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Deze keer weer een fijne auto gehad. Goede service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • De terugbrengplaats kan iets duidelijker worden aangegeven,.
  • Beoordeeld door: JOOST - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hadden een kleine schade die we moesten voorschieten aan de verhuurder. Het heeft uiteindelijk 6 weken geduurd voordat we ons geld terugkregen van AutoEurope omdat ze achter liepen met de schade afwikkeling. Jammer van dit kleine smetje op de voor de rest goede ervaring!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Keurige verhuurmaatschappij! Ondanks dat we niet blij waren toen er een kleine schade aan onze auto werd ontdekt die we niet zelf veroorzaakt hadden bleven zij vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze hebben ons zelfs afgezet bij ons hotel zonder dat we daarvoor iets hoefde te betalen. Bij wijze van spreken om de tegenvaller goed te maken. Ik kan deze maatschappij iedereen aanraden!
  • Beoordeeld door: OSCAR - August 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De online informatie was niet correct. Volgens Auto Europe mocht de auto niet mee over de grens naar Montenegro, ter plekke bleek dit geen enkel probleem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Het afhalen in Split ging professioneel en soepel, terugbrengen was een chaos. Geen parkeerplaats voor de auto. Daardoor achter een medewerker aan moeten rijden naar een parkeerplaats verder weg en daar een onduidelijke overdracht, geen bewijs ontvangen. Daarna in een andere auto weer teruggebracht naar het vliegveld. Medewerkers deden hun best, maar kwam chaotisch over.
  • Beoordeeld door: THEO - August 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De contacten per telefoon zijn goed geweest. Met name het wijzigen van de ophaaltijd en de mededeling dat de huur goedkoper was geworden. Het minderbedrag was snel op de creditcard bijgeschreven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Stugge behandeling. Het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen was minimaal. De klaar staande auto was niet schoongemaakt; resten van plakstrippen op de rechter zijruit. Voorruit niet schoon en het interieur als stoelen was ook niet schoon. Auto is dan ook met enige verdere gebruiksvervuiling weer ingeleverd.
  • Beoordeeld door: GIJSBERT - June 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzicht en boekingswijze prima en snel.. Wel nog meer duidelijkheid verschaffen over de all riks verzekeringen per leveranciers Blijft veel te tekst etc.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLEET
  • Levering op vliegveld ging snel en niet te veel gezeur voor nog meer afsluiten van allerlei aanvullende verzekeringen. Kreeg een nieuwe auto! Groot nadeel van deze maatschappij is dat het eigen risico bij schade veels te hoog is vastgesteld. Bijna 1100 euro voor economie klasse auto!
Kies het land waar u woonachtig bent
close