Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN VERONA

Verona, ItaliŽ: 10 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Verona:
customer review star rating
8
1
1
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 10

  • Beoordeeld door: ADRIANUS - May 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles zeer vlot en soepel verlopen. Tarieven zijn goed laag. Alleen de extra premie die men vraagt voor het afkopen eigen risico staat dan weer niet in verhouding tot de huurprijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Mooiere auto dan besteld gekregen. Deden wel erg moeilijk als je geen extra verzekering erbij nam. Echt zo van iedere kleinste krasje kost je 800,-- dus jebent gek als je het niet doet. Via mijn Vias Gols Card hetb ik een dekking van 750,- bij schade dus ik deed het niet. Nu heb ik toevallig voor de eerste keer in 20 jaar huren een kleine schade gereden. Zij kmen met een schadebedrag nan ruim 800,-- . Nu ben ik dus zelf slechts 50,-- kwijt altijd nog goedkoper dan 140,-- premie voor die 7 dagen.
  • Beoordeeld door: LEX - October 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima informatie, goede prijs/kwaliteitverhouding, Betrouwbaar. Heb hier al jaren goede ervaringen mee.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Goede, betrouwbare verhuurder. Prima informatie vooraf, snelle afwikkeling bij inleveren. Enig probleem : lange wachttijd bij de balie van de verhuurder na aankomst met vliegtuig, terwijl ik alles al besproken en betaald had. Suggestie : voorrang geven op apart balienummer aan klanten die alles al besproken en betaald hebben.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - July 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld en erg duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima
  • Beoordeeld door: STEVEN - October 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima site en duidelijke informatie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Auto was niet schoongemaakt, personeel erg ongeÔnteresseerd. Verder wel prima auto.
  • Beoordeeld door: FRITS - July 21, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • betrouwbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto moest vervangen worden, twee uur wachttijd voordat bleek dat reparatie niet mogelijk was. Vervangende auto vol met deuken en breuk en ster in de voorruit. Firefly is een budgetmerk van Hertz, maar verhuurt versleten en beschadigde auto's die onverhuurbaar zijn voor Hertz.
  • Beoordeeld door: NILS - June 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed geregeld; geen vervelende verassingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Auto volgens specificatie; geen gedoe verder. Dus gewoon goed.
  • Beoordeeld door: ROBERT H.W. - May 8, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • boeken ging goed info van jullie kant was goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • er was toegezegd (bevestiging) dat de auto op het vliegveld geleverd zou worden. De auto werd niet op het vliegveld geleverd. Wij weden opgehaald en naar een buitenwijk van Verona gebracht waar de auto stond. Dit was zoeken bij het terugbrengen en dus vervelend. Daarnaast zouden wij een kleine auto krijgen. Dit was wel zo handig omdat wij bij de verblijfplaats over een zeer smalle brug moeten. We kregen een Opel Zafira, vrij groot en dus onhandig. We hebben derhalve niet bij het huis geparkeerd.
  • Beoordeeld door: FRITS - July 28, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Beoordeeld door: FLORENTINE - June 15, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het algemeen tevreden. Enkele opmerkingen: Onduidelijkheid over het ophaalpunt op het vliegveld van Verona. Niet prettig, dat ik pas op het laatste moment de naam van het verhuurbedrijf medegedeeld kreeg. Niet fijn dat de teruggave van de huurauto op een provisorische plek op het luchthaventerrein en pas op het allerlaatste moment plaats kon vinden (weinig tijd voor veiligheidscontrole). In de auto bevond zich geen parkeerschijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Zie in het vak hierboven.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS A.M. - September 1, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Ontvangen en terugbrengen van de auto kostte veel tijd door drukte aan de balie en te weinig personeel. Auto was prima !!!
Kies het land waar u woonachtig bent
close