Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN VENICE

Venice, ItaliŽ: 19 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Venice:
customer review star rating
10
3
1
1
3

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 19

  • Beoordeeld door: LEX - October 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen, alles prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Prima, goede ontvangst en afwikkeling, prima auto, bij inlevering snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: DANNY - September 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Reageer adequater op vragen via de mail. Je wordt continu gevraagd om je probleem naar een ander mailadres te sturen. Waarom wordt dat niet door medewerkers geforward? Ook de reactie tijd is lang 1,5 dag. Mijn laatste vraag over afhandeling schade is nog steeds onbeantwoord. Dat is sinds woensdag en het is inmiddels zondag Het niet aanbevelen gaat puur over de afhandeling. Het boeken en contact vooraf is prima. Alleen bij urgente problemen krijg je slecht contact.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Vriendelijk personeel en goede autos
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - November 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een fuelrekening van bijna 100 euro aan mijn broek terwijl ik de auto met een volle tank heb afgeleverd. AE zegt mij alleen te kunnen helpen als ik een bonnetje heb van het tanken. Die heb ik dus niet. Aankomend op het vliegvelkd is er i.h.a. haast dus geen manuele verificatie (gebeurt nooit). ik voel me in de kou gelaten. Ik vind dat je er op moet kunnen vertrouwen dat de verhuurder je eerlijk behandelt en dat is nu bepaald niet het geval.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Ze weigeren op mijn protest in te gaan !
  • Beoordeeld door: DENNIS - August 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Locauto in Venetie was teleurstellend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Bij het afhalen van de auto moesten we drie kwartier wachten omdat de loketmedewerkster pizza aan het halen was. Ze kwam even terug, zag de rij, en verdween weer een kwartier om nog iets te doen. Boze klanten natuurlijk, maar aan het loket deden ze of ze doof waren en keken strak voor zich uit. Bij het terugbrengen werd een onmiddellijke bevestiging per email beloofd, maar die heb ik niet gehad. De auto zelf was ok.
  • Beoordeeld door: PATRICK - July 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Nadat er op de luchthaven een probleem ontstond met naam en creditcardhouder, belde ik met de klantenservice. Ze konden me hier niet mee helpen en deden geen enkele poging om met een oplossing te komen. Ik kon natuurlijk wel een hele nieuwe reservering maken en alles opnieuw betalen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • Nadat Auto Europe niets voor me wilde doen hebben zij met mij samen naar een oplossing gezocht waardoor ik uiteindelijk geen extra kosten kreeg en wij een leuke auto hadden voor onze week vakantie. Luca heeft ons daarmee echt geholpen
  • Beoordeeld door: MENNO - March 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer coulante en adequate behandeling bij wijziging.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Een minpunt was, nadat er 1000 Ä op mijn creditcard was geblokkeerd voor het eigen risico mijn card op datzelfde moment niet toeliet nog eens 100 Ä te blokkeren voor de brandstof. Ook mocht de borg voor de brandstof niet op de creditcard van de bijrijder geblokkeerd worden. Moest ter plekke cash 90 Ä betalen voor de volle tank, maar kreeg geen re-fund terwijl de tank nog half vol was bij inlevering. Voel mij hierdoor wel een beetje onrechtvaardig behandeld. De auto was naar volle tevredenheid.
  • Beoordeeld door: JOANNA - March 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • goede deal
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • auto met sneeuw kettingen had kale banden. het viel niet mee in de bergen
  • Beoordeeld door: MICHEL - October 28, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed geregeld, auto ziet er goed uit, was deze keer toevallig ook nog een upgrade. Huur nu al een aantal jaar via Auto Europe en bevalt me uitstekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Goede auto, alles staat klaar. Enig probleem is allleen dat het afwikkelen van alles bij de balie vrij lang duurt ( wachten duurt natuurlijk altijd lang...) inleveren op een andere vlieghaven geen enkel probleem en verloopt erg soepel.
  • Beoordeeld door: MARTEN - September 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Beter communiceren als auto niet beschikbaar is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Bij aankomst werd voucher in Iphone niet geaccepteerd. Dus altijd geprinte versie meenemen.lange wachttijd bij ophalen auto.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 28, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ben tevreden over Auyo Europe. Al zeer veel jaren huur ik auto via deze organisatie. Het enige punt van kritiek is dat bij de betreffende verhuurders, de mensen achter de balie wel eens wat vriendelijker mogen zijn. Ik ben nl. klant en dat is vaak schijnbaar niet duidelijk. Soms denk ik als je, je baan niet leuk vindt zoek dan wat anders.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • baliepersoneel erg kort. Niet vriendelijk
  • Beoordeeld door: J.F.L.M. - September 23, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de boeking, de digitale afhandeling en de reservering ben ik heel tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vervoer van en naar de luchthaven was perfect geregeld, en SNEL! Het verzekeringsdeel is echter onduidelijk, mijn incl. verzekering zoals hier geboekt, blijkt ter plekke niet afdoende. Ik blijk een all-risk te moeten afsluiten om niet aansprakelijk te zijn voor evt. schade. Daarmee wordt de huurprijs van de auto ineens een stuk hoger. Discussie in het Engels levert niets op, men zegt dat ik dit achteraf maar in Nederland moet regelen. Dit is voor mij dus een onduidelijkheid in de overeenkomst met FIREFLY Ook de duiding "of gelijkwaardig" is onduidelijk. Ik kreeg een kleinere auto mee omdat er geen andere bleek te zijn.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede, eenvoudige boeking via Internet. Vlotte afhandeling van telefonische beantwoording van aanvullende vragen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Uitstekende service in ItaliŽ (VenetiŽ Airport), prima nieuwe auto die we voor een minimaal extra bedrag op Rome Airport afgeleverd hebben. Kregen ongevraagd een dieselmotor. Kosten van extra chauffeur wat hoog per dag.
  • Beoordeeld door: TOM - September 14, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Efficient, snel en goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Prima, duidelijk
  • Beoordeeld door: PIETER - July 29, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ook het telefonisch contact voor toevoeging 2e bestuurder en toegang tot KroatiŽ, verliep vlot, resulterend in een wijziging van verhuurder (Europcar) tegen een betere prijs.. Het sterke punt van Auto Europe vind ik het complete verzekeringspakket. De ruitschade die ik in Nieuw-Zeeland had opgelopen werd administratief afgehandeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Jammer te moeten constateren dat Europcar nauwelijks aandacht bestede aan hun klant. Een armgebaar van "daar staat de auto" was het maximum voor mij als klant in een vreemd land en dito omgeving. Je moet zelf maar bekijken of er schade is en zo ja, werd dit al door verhuurder geconstateerd? In mijn geval was er inderdaad schade aan het spatbord links voor. Het regende hard ten tijde van het ophalen waardoor ik de andere morgen pas de schade ontdekte. Ik heb daar foto's van gemaakt, maar het geeft je toch een ongemakkelijk gevoel. Bij het inleveren van de auto beperkte de medewerker van Europcar zich tot het opnemen van de km-stand en of de auto wel was afgetankt. Gezamenlijke controle bij ophalen en terugbrengen vind ik geruststellender.
  • Beoordeeld door: ED - July 25, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima hulp met boeken. Echter in de advertentie stond dat annuleren gratis is. maar op het moment boeken was dat in ons geval niet mogelijk..Kwam door de periode waarvoor we boekten. Maar hebben hier geen gebruik van hoeven maken,
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Prima, snelle afhandeling en prima auto
  • Beoordeeld door: JOANNES - June 10, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles verliep soepel en dat voor een redelijke prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Klantvriendelijker dan budget en europ car
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 3, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle afhandeling. Goed behandeld. Advies prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: MARCEL - January 14, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • geen, alles kerig in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: VERONICA - September 3, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • PERFECT !!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ADVANTAGE
  • Perfect!!
Kies het land waar u woonachtig bent
close