Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN TREVISO

Treviso, ItaliŽ: 18 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Treviso:
customer review star rating
9
5
3
1
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 18

  • Beoordeeld door: DENIS - September 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk en goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Nette auto goed en duidelijk te woord gestaan.
  • Beoordeeld door: JACQUES - November 5, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede contacten gehad en afspraken worden nagekomen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Maggiore kon de gevraagde auto niet leveren, maar ik kreeg een grotere auto mee. Auto die ik mee kreeg was erg vuil aan de buitenzijde. Ik heb daarop de auto zelf gereinigd.
  • Beoordeeld door: JACQUES - October 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben niet tevreden over de feitelijke verhuurder, firefly. Dit werkt door in de wijze waarop ik de volgende keer mijn auto zal huren. Wellicht rechtstreeks bij een feitelijke verhuurder.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Niet het juiste type auto meegekregen. Auto was overal beschadigd, goed overzicht was niet weer te geven op formulier. Auto was erg vuil, vooral binnenin niet prettig Tijdens de periode bleek de auto uit zijn onderhoudsperiode te lopen. Lampjes/waarschuwings aanduiding. Ik had geen vertrouwen meer in deze auto Geen hulp aanwezig bij vertrek (parkeerplaats) Mij klacht werd niet door functionaris bij ontvangst verwerkt.
  • Beoordeeld door: KARIN - August 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zie opmerking bij Firefly wat de overall indruk van AutoEurope ook geen goed doet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • - Onvriendelijk personeel aan de balie van Firefly. - Auto zat rondom met schade. Voor een bedrag van 355 euro (met korting anders was het huurbedrag nog hoger geweest) had ik een nettere auto verwacht. Klepje bij benzinedop ontbrak. Volledig versleten automatten. De staat van auto was echt in slechte staat.
  • Beoordeeld door: SANDRA - July 23, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering verliep soepel, en toen ik tijdens mijn vakantie een vraag mailde, in het weekend, kreeg ik keurig binnen een dag antwoord. Fijn!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Afhalen en terugbrengen auto verliep heel soepel. Treviso is natuurlijk een klein vliegveld, dus zal ook daar wel iets mee te maken hebben, maar toch. Helaas was er geen door mij gewenste FIAT 500 maar ik kreeg een splinternieuwe FIAT Panda mee. Niet mooi, maar reed voortreffelijk.
  • Beoordeeld door: G.A. - May 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Samenwerking met FireFly is echt slecht. Geen Service en slechte vol gedeukte auto's. Geen informatie dat het tweedehands huurauto's zijn vol deuken en butsen. Dit is nergens vermeld en de kosten waren achteraf een keer zo duur omdat ze je de credit card Ä1500 op blokkeren. Ondanks Autoeuropa zelf niet huurt kunnen ze wel meer duidelijkheid geven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • FireFly is echt slecht. Geen service en slechte, vol gedeukte auto's. Geen informatie dat het tweedehands huurauto's zijn vol deuken en butsen. Dit is nergens vermeld en de kosten waren achteraf een keer zo duur omdat ze je de credit card Ä1500 op blokkeren. Dit wordt nergens van te voren vermeld. Niet huren bij FireFly dus. In dit geval, goedkoop is duurkoop!!!
  • Beoordeeld door: TIEDE - November 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Via Auto Europe op internet hadden we snel een goede en goedkope auto gevonden bij Firefly. Op de luchthaven werden we snel geholpen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De Ford Fiesta was in goede staat, schoon, zuinig en voldeed prima.
  • Beoordeeld door: AARON - October 27, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Everything worked fine with Locauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Very Good
  • Beoordeeld door: HAY - September 21, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeking on line verliep soepel en zonder problemen. De prijs voor een huurauto bij Fire Fly via Auto Europe was beduidend lager dan bij andere verhuurders.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Huurauto was vuil, zowel binnen- als buitenzijde; de auto werd ongewassen aangeboden. Verder vertoonde de auto aan de buitenzijde rondom diverse ernstige beschadigingen. Auto had bijna 140.000 km op de teller en zou, wat ons btreft, niet meer in de verhuu mogen!
  • Beoordeeld door: DIRK - June 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Kurig personeel en auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Zeer tevreden
  • Beoordeeld door: WALTER - October 30, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • In orde, kantoor ging wel later open dan anderen (8.00 uur) terwijl Hertz, EuropCar etc al open waren. Maar service, kwaliteit/netheid van de auto etc waren allemaal prima. Ook fijn dat de one-way kosten niet al te hoog waren. Wel vind ik de one-way kosten van de TomTom erg duur (dit kost 20 euro extra).
  • Beoordeeld door: MARC - August 2, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfecte broker. Prima prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Geen ontvangstcontrole bij het inleveren van de auto op Treviso airport. Hoewel de auto onbeschadigd en met een volle tank is ingeleverd kun je hierdoor achteraf vervelende discussies krijgen.
  • Beoordeeld door: GIANCARLO - June 24, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Mogelijkheid om on line reservering aan te passen werkte niet. Is vervelend als secretaresse iets moet aanpassen. Klantenservice heeft het overigens prima en snel opgelost.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Proberen ondanks bestaande verzekeringen toch hun eigen polis te verkopen. Auto was aan de buitenkant niet erg schoon waardoor niet alle krassen goed zichtbaar waren en dat waren er nogal wat. Op formulier waren ook niet alle krassen vermeld en je moet tekenen bij de balie voordat je de auto ziet. Bij inleveren overigens geen probleem.
  • Beoordeeld door: ADRIANA CORNELIA - April 2, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • geen. was weer perfect geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
  • geen. been heel tevreden over de service
  • Beoordeeld door: EDWIN - March 21, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Website oke niet altijd duidelijk wat wel en niet nog ter plaatse moet worden voldoen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Werd geconfronteerd met het feit dat ik ter plaatse in eens garant moest staan voor 1200 euro
  • Beoordeeld door: GERRIT JAN - September 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • waarom kan je niet aftanken waar je de auto weer moet inleveren!!! Het blijft altijd een gedoe en jullie zijn zeker dat er volledig afgetankt is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • waarom kan je niet aftanken waar je de auto weer moet inleveren!!! Het blijft altijd een gedoe en jullie zijn zeker dat er volledig afgetankt is.
  • Beoordeeld door: ED - August 22, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: PETER - July 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
Kies het land waar u woonachtig bent
close