Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN PESCARA

Pescara, ItaliŽ: 18 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Pescara:
customer review star rating
11
5
1
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 18

  • Beoordeeld door: LEENDERT - October 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijk aanbod. Wel grote prijsverschillen voor (vrijwel?) zelfde auto's en voorwaarden. Jammer dat je nog steeds niet precies een bepaalde auto kan reserveren, maar alleen "of gelijkwaardig aan..". Borken verder vlot en eenvoudig. Aanrader. Elders gekeken, maar kom steeds weer op Auto Europe uit!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Alles was perfect, alleen wel erg lang wachten in lange rij bij balie van S by C, voordat alle administratieve formaliteiten bij alle wachtenden waren afgehandeld. Dat moet toch ander kunnen. Inleveren ging wel flitsend snel.
  • Beoordeeld door: THEODOOR - September 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Als altijd voor een goede en goedkope keuze.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Goed en de goedkoopste !
  • Beoordeeld door: ARJAN - August 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik had graag een ontvangstbevestiging van u gekregen over de klacht die ik heb gemaild over Sicily by Car. Verder prima ervaring met Europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Er is een bedrag ingehouden op onze creditcard die in onze ogen niet terecht en eerlijk is. Ik heb hierover een klacht gemaild richting u, met het verzoek aan u of u dit af wilt handelen.
  • Beoordeeld door: CELINE - June 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Erg tevreden!!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Erg tevreden! Snel, accuraat!
  • Beoordeeld door: FRANK - June 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vriendelijk personeel, snel geholpen, goede service, .duidelijke uitleg..en ook het inleveren gaat op dezelfde manier. Ook over de auto zelf waren we zeer tevreden..Vind alleen, dat er een optie moet komen voor als je partner er in wilt rijden. Je gaat met zijn beide op vakantie, en nu ben je verplicht , omdat je hoofdbestuurder bent om mee te gaan voor de dagelijkse boodschappen. Een tweede bestuurder moet eigenlijk gewoon gratis als optie ingevuld kunnen worden, en niet als betalende optie, want dat is prijzig, terwijl dat niet iedere dag aan de orde is. voorbeeld Sunny Cars...daar is de tweede bestuurder gewoon gratis. Spring eruit als verhuurbedrijf,doe iets wat een ander niet heeft. Verder heel tevreden, volgende keer weer Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zeer tevreden!! kom weer met het idee van hierboven, de gratis extra bestuurder. Zou het fijn vinden om te horen wat jullie reactie hierop is
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - October 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • alles prima in orde, onze verhuurder was Europcar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Beoordeeld door: WILBERT - June 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Bijna bij iedere vergelijking komt AutoEurope als beste uit de bus. Wat deze keer opviel was dat de autohuur bij Thrifty in Pescara duidelijk goedkoper was maar dat deze verhuurder niet altijd via de AutoEurope site beschikbaar was.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zeer vlotte afhandeling bij de balie en een prima auto.
  • Beoordeeld door: C.M. - June 28, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Zowel het online reserveren als de huur ter platse verliep zeer soepel. De gehuurde auto was zo goed als nieuw en beviel prima. De prijzen zijn zeer concurerend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • De gehuurde auto was zo goed als nieuw en de afhandeling verkiep snel en soepel. Prima verhuurder
  • Beoordeeld door: JAN - June 16, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • zorgeloos boeken. Altijd goede prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • prima auto. Nieuw!
  • Beoordeeld door: DEBBY - June 14, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke informatie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • De auto zou met een volle tank geleverd worden, maar dat was helaas niet zo.
  • Beoordeeld door: GERRIT - June 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huren vaak een auto en voornamelijk via Autoeurope. Omdat de prijzen per dag/week variŽren kijk ik regelmatig of het goedkoper is geworden en als het meer is dan 5 euro boek ik overnieuw. Soms gaat dat makkelijk (wordt het verschil teruggeboekt op de creditcard) maar vaker moet ik de boeking helemaal overnieuw doen. Misschien kunnen jullie daar nog iets aan doen. Misschien is een 'vaste klanten up-grade' ook nog een idee? Wij zouden het wel waarderen in ieder geval! ;)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Het is doorgaans prima. Soms moet je lang wachten maar we begrijpen dat er niet veel personeel kan zitten want regelmatig is er natuurlijk ook helemaal niets te doen! Verder hadden we afgelopen dinsdag, toen we de auto terugbrachten, geen Europecar plek om de auto terug te plaatsen. Alles was vol. We hebben 't wel opgelost uiteraard (op een plek van Avis waar 't bordje af was...)
  • Beoordeeld door: JOHAN GERARD PETER - June 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Proficiat over de informatie die vooraf is gegeven. Het is erg duidelijk en het klopt allemaal. Ook het contact met call centre verliep prettig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • alles conform afspraak. Ik kreeg snel de slotnota (0,00) over de mail. Een puntje van aandacht is dat de reservering op de creditcard pas na een week werd opgeheven.
  • Beoordeeld door: THEODORUS - October 20, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima tevreden. Al vele malen gehuurd nooit problemen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Prima en snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 12, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geboekt voor: Renault Clio 2dr or similar. Gekregen: Fiat Panda (niet nieuwste maar vorig model). Clio lijkt me nŤt iets meer auto, maar hij reed verder goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Bij vliegveld Pescara zijn de parkeerplaatsen voor huurauto's Ťrg rommelig en slecht aangegeven. Bij balie ook geen plattegrond meegekregen. Dit betekende zowel bij vertrek als bij terugbrengen: zoeken!! Dit kan duidelijk beter! Binnen ťťn week werkte het slot van de achterklep van de Panda niet meer zodat de bagage via de zijdeuren in- en uitgeladen moest worden.....
  • Beoordeeld door: LEENDERT - January 6, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
  • In eerste instantie kregen we een auto mee die bleek erg te trillen. Zonder enige obstructie kregen we een andere auto.
  • Beoordeeld door: PETER - October 12, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Was prima, maar wel raar om gelijk af te moeten rekenen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Fijn upgrade ongevraagd. Jammer om alle formulieren in te moeten vullen en ondertekenen, terwijl alles thuis al via internet was ingevuld.
  • Beoordeeld door: MARC - September 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: REINIER - July 27, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik moest bij het terugbrengen van de auto erg lang wachten op de medewerker, er was niemand in het loket hierdoor had ik bijna de vluchgt gemist en ik was met een baby. Bij het afhalen moest ik ook lang wachten omdat er mensen voor me waren en het tempo erg laag was. Bij Hertz ging het 2x sneler.
Kies het land waar u woonachtig bent
close