Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN OLBIA

Olbia, ItaliŽ: 14 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Olbia:
customer review star rating
7
5
0
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 14

  • Beoordeeld door: VOLKER - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Everything correct but the small print is important as the all risk coverage is not including all damages as the name suggests!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Rediculous damage claim. I suspect they have to find any minor damage to compensate for the low rental cost. Never again.
  • Beoordeeld door: JOHNY PETER - October 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Maken waar, wat ze beloven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Goede service aan de balie en op het afhaalpunt. Snel en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: RONALD - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen specifieke opmerkingen, tevreden over de huur van de auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto keurig meegekregen en inleveren vlot
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - October 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede ervaring en vooral de zekerheid dat verzekering afdoende geregeld is is erg prettig. Alleen was er een vol-vol beleid afgesproken en krijg je toch een auto mee die half vol zit en je half vol weer in moet leveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Trage baliemedewerksters (altijd de irritatie bij autohuur!). Tank halfvol i.p.v. vol-vol. Verder goede auto en geen probleem.
  • Beoordeeld door: WILLEM - September 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Very good and smooth experience for the best competitive price. Great value for money.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Very good and smooth experience for the best competitive price. Great value for money.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoop en betrouwbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Goede service en betrouwbaar
  • Beoordeeld door: ROBERT - July 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto prima maar de (zeer vriendelijke) dame bij de balie had weinig ervaring in haar baan, dus het proces duurde een beetje.
  • Beoordeeld door: LUCA - July 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • I already sent a mail as a complaint to email address it-xml-verify@autoeurope.de please reply, I wait for my order to be refunded
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • extremely unkind
  • Beoordeeld door: MICKEAL - May 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Telefonisch navraag gedaan over de hoogte van de deposit op de creditcard, dit werd keurig telefonisch doorgegeven. Wellicht nog een optie om de hoogte van de deposit te vermelden op de site zelf (uiteraard afhankelijk van het type auto).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • Vriendelijk te woord gestaan. Via reviews hadden we al gelezen dat men graag extra verzekeringen verkoopt, en dat was ook in dit geval zo. Direct aangegeven dat dit niet noodzakelijk is. Dit werd ook geaccepteerd. Vreemde was dat men een deposit/ reservering op de creditcard wilde hanteren van Ä 1500 ex brandstof. Terwijl Autoeurope telefonisch Ä 1100 had doorgegeven. Dit hebben we ook aangegeven en na enig aandringen heeft ze het bedrag aangepast. Het terugbrengen van de auto verliep snel vlekkeloos.
  • Beoordeeld door: STEFAN - June 16, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • the logo of auto europa is het zelfde, stond daardoor in verkeerde rij :) ik had niet goed opgelet maar duidelijker aangeven dat het om EUROPCAR gaat zou misschien een kleine verbetering kunnen zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • service aan de balie goed en auto was nieuw en goed
  • Beoordeeld door: GERARD - June 20, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Het bagagedepot verlatend naar de autoverhuur gelopen hier was enige verwarring omdat hier ook een auto-europe balie is. Hierna de niet verwachtte fiat 500 cabrio in ontvangst genomen waar maar netaan de spullen in konden. Verder een prima auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima service en snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: LEANDER - September 4, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: HAROLD - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: FRANS - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed voor een prima prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik had de nieuwe Lancia Ypsilon, had wat probleempjes met starten bij zeer warm weer, ik had naar zeggen van hun achteraf, een andere handeling moeten doen, dus achteraf.
Kies het land waar u woonachtig bent
close