Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN OLBIA

Olbia, ItaliŽ: 20 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Olbia:
customer review star rating
11
6
1
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JACOB - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Diverse keren telefonisch contact gehad. Steeds keurig te woord gestaan. Heel goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • We hadden snel de auto. Prima Toyota Yaris. De dames zeer correct en behulpzaam met de aflevering en inname.
  • Beoordeeld door: LOTTE - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er staat niet duidelijk aangegeven dat je de auto moet ophalen bij locauto ipv auto europe. Hierdoor onnodig lang in de rij gestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Lange wachttijden. Ruim 1 uur in de rij gestaan. Opnieuw alle gegevens in moeten vullen na dit ook al online te hebben gedaan. Wel een goede nette auto gekregen. Fijn mee gereden.
  • Beoordeeld door: ROBERT - September 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed. Wel lange wachttijden bij afhalen auto. Enige onduidelijkheid waar sleutel moest worden gehaald. Op de geprinte bevestiging staat zowel Europa car als ook loc cars waar door ik eerst in de verkeerde rij stond.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Het terug brengen van de auto gaat niet optimaal. Ten eerste is de locatie ( ingang om auto terug te brengen ) te onduidelijk. Het lijkt wel een doolhof! Als de auto is ingeleverd moet men uiteraard met de volledige bagage naar de incheck balie. Dit zou veel makkelijker gaan als er bagage wagentjes staan in en om de wagen verhuur. Dat geldt voor alle huur auto's en is een te kort in de organisatie. Verder moet de ingang bij het terug brengen van de van de auto's een duidelijke markering komen welke auto's waar moeten worden ingeleverd.
  • Beoordeeld door: WILLEM - August 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfecte value for money.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zeer vriendelijk en behulpzaam
  • Beoordeeld door: OKTAY - August 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ging vlekkeloos
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Het was Hertz, Dollar niet gezien, nadeel is je maakt afspraken met Dollar en niet met Hetz. Wat ik heb begrepen is, als je bv schade maakt en je bent verzekerd, je betaald eerst aan Hertz, later kan je deze terug vorderen bij Dollar. Lijkt mij een beetje onhandig, als vakantie hanger wil je graag dat het vlekkeloos loopt als er iets gebeurd.
  • Beoordeeld door: PAUL - July 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke communicatie (per e-mail). Geen telefonisch contact gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto was niet goed schoongemaakt bij aankomst, waardoor mogelijke schade vooraf moeilijk te controleren was. Krassen op de zijkant van de auto werden gemakkelijk toegevoegd op het schadeformulier, maar dus wel even goed controleren. Circa 30 mensen in de rij bij het ophalen van de auto. Bij ontvangst prima service.
  • Beoordeeld door: VOLKER - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Everything correct but the small print is important as the all risk coverage is not including all damages as the name suggests!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Rediculous damage claim. I suspect they have to find any minor damage to compensate for the low rental cost. Never again.
  • Beoordeeld door: JOHNY PETER - October 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Maken waar, wat ze beloven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Goede service aan de balie en op het afhaalpunt. Snel en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: RONALD - October 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen specifieke opmerkingen, tevreden over de huur van de auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto keurig meegekregen en inleveren vlot
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - October 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede ervaring en vooral de zekerheid dat verzekering afdoende geregeld is is erg prettig. Alleen was er een vol-vol beleid afgesproken en krijg je toch een auto mee die half vol zit en je half vol weer in moet leveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Trage baliemedewerksters (altijd de irritatie bij autohuur!). Tank halfvol i.p.v. vol-vol. Verder goede auto en geen probleem.
  • Beoordeeld door: WILLEM - September 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Very good and smooth experience for the best competitive price. Great value for money.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Very good and smooth experience for the best competitive price. Great value for money.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoop en betrouwbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Goede service en betrouwbaar
  • Beoordeeld door: ROBERT - July 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto prima maar de (zeer vriendelijke) dame bij de balie had weinig ervaring in haar baan, dus het proces duurde een beetje.
  • Beoordeeld door: LUCA - July 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • I already sent a mail as a complaint to email address it-xml-verify@autoeurope.de please reply, I wait for my order to be refunded
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • extremely unkind
  • Beoordeeld door: MICKEAL - May 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Telefonisch navraag gedaan over de hoogte van de deposit op de creditcard, dit werd keurig telefonisch doorgegeven. Wellicht nog een optie om de hoogte van de deposit te vermelden op de site zelf (uiteraard afhankelijk van het type auto).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • Vriendelijk te woord gestaan. Via reviews hadden we al gelezen dat men graag extra verzekeringen verkoopt, en dat was ook in dit geval zo. Direct aangegeven dat dit niet noodzakelijk is. Dit werd ook geaccepteerd. Vreemde was dat men een deposit/ reservering op de creditcard wilde hanteren van Ä 1500 ex brandstof. Terwijl Autoeurope telefonisch Ä 1100 had doorgegeven. Dit hebben we ook aangegeven en na enig aandringen heeft ze het bedrag aangepast. Het terugbrengen van de auto verliep snel vlekkeloos.
  • Beoordeeld door: STEFAN - June 16, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • the logo of auto europa is het zelfde, stond daardoor in verkeerde rij :) ik had niet goed opgelet maar duidelijker aangeven dat het om EUROPCAR gaat zou misschien een kleine verbetering kunnen zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • service aan de balie goed en auto was nieuw en goed
  • Beoordeeld door: GERARD - June 20, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Het bagagedepot verlatend naar de autoverhuur gelopen hier was enige verwarring omdat hier ook een auto-europe balie is. Hierna de niet verwachtte fiat 500 cabrio in ontvangst genomen waar maar netaan de spullen in konden. Verder een prima auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima service en snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: LEANDER - September 4, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: HAROLD - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: FRANS - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed voor een prima prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik had de nieuwe Lancia Ypsilon, had wat probleempjes met starten bij zeer warm weer, ik had naar zeggen van hun achteraf, een andere handeling moeten doen, dus achteraf.
Kies het land waar u woonachtig bent
close