Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LAMEZIA TERME
Bronnen > Klantenbeoordelingen > ItaliŽ > Lamezia Terme

Lamezia Terme, ItaliŽ: 20 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Lamezia Terme:
customer review star rating
9
7
1
2
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARK - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Correcte en vlotte behandeling van de aanvraag.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De offerte klopt met de werkelijkheid; behalve de auto. In plaats van een Ford Fiesta kregen we een Nissan Micra. We zijn blij met een tweede bestuurder voor dezelfde prijs.
  • Beoordeeld door: C. - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Moest langer dan een uur wachten. Probeerde iedere klant een extra verzekering aan te praten. Kreeg een blanco schadeformulier te ondertekenen. Na mijn weigering kreeg ik een formulier met de schade aan de auto te onder tekenen. Ik heb om een gevarendriehoek moeten vragen, deze was niet in de auto aanwezig. Dit is mijn tweede slechte ervaring met SICILY BY CAR. Zal nooit meer een auto bij dit verhuurbedrijf huren. Zeer ontevreden.
  • Beoordeeld door: JOOST - September 24, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is begrijpelijk dat er regels zijn waar jullie aan houden ,en ook onvermijdelijk . Maar als jullie geen ruimte hebben voor onvoorzienheden zodat de client enorme hoge kosten vergeet je de klant . Na jaren ervaring en rijzen heb ik de laatste vakantie zo'n teleurstellende ervaring van jullie gehad . Helaas
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Beoordeeld door: TRISTAN - December 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur altijd een auto via autoeurope in verschillende landen en ik ben erg tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • In alle jaren dat ik auto's huur via autoeurope heb ik dit nog niet meegemaakt.Wij hadden in de ochtend niet veel tijd ivm het vertrek van ons vliegtuig.Ruim op tijd waren we bij de autoverhuur echter was de persoon van het verhuurbedrijf 20 minuten te laat. De auto werd grondig geÔnspecteerd wat natuurlijk goed is echter hadden we 1 klein klasje van ca. 3 cm helemaal rechtsonder de bumper wat echt niet op het oog zichtbaar is.Hiervoor moesten we eur. 350 betalen of onze borg kwam te vervallen. Mijn inziens had deze kras er ook al kunnen zitten bij oplevering van de huurauto.Je kon het alleen zien als je op je knieŽn voor de auto gaat zitten.Gezien de tijd en vertrek van ons vliegtuig hebben we betaald.Ik zou hier nooit meer een auto huren!
  • Beoordeeld door: GIUSEPPE - November 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima
  • Beoordeeld door: FOKKE - November 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • als u aangeeft dat bu de goedkoopste bent moet dat ook zo zijn want de kortingen slaan echt vaak negens over
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: ROB - September 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed en overzichtelijk aanbod van verschillende verhuurbedrijven zonder verborgen kosten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Snelle service, nette en schone auto. Wel een redelijk hoge borg. Geen problemen gehad.
  • Beoordeeld door: PETRUS - June 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer klantvriendelijk en snel, en zeker een goede auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima, goed en Service met een Hoofdletter.
  • Beoordeeld door: GERARD - June 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • In april heb ik ook via auto europe een auto gehuurd bij Europcar. Ik kreeg via mijn creditcard een afschrijving van enkele euro's achteraf. Ik vraag me af waar dat voor is. De auto is schadevrij en volgetankt afgeleverd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • ok. alleen bij afhalen van de auto maakte ik kenbaar dat ik via auto europe het eigen risico bij ongeval en diefstal had verzekerd. De dame aan de balie probeerde mij als nog zo'n verzekering van sicily car aan te smeren door er maar op te blijven wijzen dat ik verantwoordelijk blijf.
  • Beoordeeld door: BERT - May 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur enige jaren via auto europe, wil jullie feedback geven. Spreek met de verhuurder echt af dat vol = vol is en niet 3 a 4 liter juist niet terwijl het net lijkt alsof die vol is. Daarnaast wees van te voren duidelijk over leeftijd, mijn zoon sjoerd 23 heeft een andere auto daar gehuurd en zou moeten bijbetalen, hij moest nog 4 dagen dan werd hij 23 jaar( daar gaven ze aan tot 25 jaar moet je bijbetalen...) opgelost door mijn vrouw te laten rijden. Wat vroeger wel transparant was en nu niet en vervelend om altijd maar weer te horen, is de verzekering. Zorg dat dit duidelijk is op de site, alle info moet duidelijk zijn, geen gezeik dat italianen weer allerlei bedragen willen, uit angst ga je dit doen ( veel touristen) keep the true
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • zie boven
  • Beoordeeld door: OLAF - May 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Er mogen minder reclamemails over aanvullende verzekeringen verstuurd worden. Daarnaast stonden wij bij de verkeerde balie te wachten (we stonden bij Auto Europe/ lange rij en moesten naar Locauto/ lange rij) Het kan duidelijker vermeld worden bij welke balie we ons moeten melden. Dit scheelt ergernis.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Beoordeeld door: CORNELIS G. - November 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • ben al jaren klant en steeds tevreden, met name over de verhuur via Hertz en Firefly!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • kom daar regelmatig, service en dienstverlening zijn prima!
  • Beoordeeld door: PATRIZIA - July 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij zijn al meerdere jaren en meermalen per jaar heel tevreden klant bij Autoeurope!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • In het contract met Firefly bleek dat de tank benzine inclusief was, dit was mij niet duidelijk geworden op de site van Autoeurope. Leuke meevaller! Auto's van Firefly hebben meer km's erop zitten en zijn niet meer gloednieuw, maar gezien lagere prijs, voor mij perfect. Wel belangrijk is dat de veiligheid gegarandeerd moet zijn, dus banden met voldoende profiel. In ons geval zaten de achterwielen op het randje..
  • Beoordeeld door: ERIC - June 12, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijker dekking vezekeringen en eigen risico aangeven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • kreeg niet de gekozen en betaalde auto (lancia Ypsilon) en naar mijn menig was de auto die ik kreeg ( Fiat Panda) niet gelijkwaardig. Bagage voor kon niet in de achterbak en moest tussen medepassagiers in de auto
  • Beoordeeld door: CORNELIS - May 15, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service! Mijn voorkeur gaat wel uit naar een auto van het kantoor AutoEurope of Hertz. De afhandeling gaat sneller bij ophalen en terugbrengen. De laatste keer werd er via AVIS en BUDGET achteraf nog een bedrag van mijn creditkaart afgeboekt van resp. Ä 8,47 en Ä 12,05 zonder specificatie!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Wel regelmatig een auto met schade bij Budget gekregen. Ik wacht nu af of er ook hier bij Budget achteraf weer een (klein) bedrag van mijn creditkaart wordt afgeboekt zonder specificatie.
  • Beoordeeld door: EDWIN - October 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer info over de mogelijkheden om de verzekering uit te breiden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Geen opmerkingen, alles was goed.
  • Beoordeeld door: ROCCO - September 11, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
  • Beoordeeld door: GIUSEPPE - September 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
  • Beoordeeld door: FRANK - August 21, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: G.A.J. - July 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
Kies het land waar u woonachtig bent
close