Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FLORENCE

Florence, ItaliŽ: 21 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Florence:
customer review star rating
9
7
3
0
1

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: LEONARDUS PETRUS ANTONIUS - June 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijke en duidelijke website voor verhuur van auto's wereldwijd. Eenvoudig een auto te boeken en te wisselen. Prijzen worden dagelijks aangepast. Volgende keer zou ik weer via AutoEurope een auto huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto gehuurd op het vliegveld van Florence. Shuttlebusje brengt je naar de verhuurlocatie (van alle autoverhuurders). Snelle en correcte behandeling bij het ophalen en inleveren van de auto. Omdat de bestelde auto niet aanwezig was, werd een grotere auto aangeboden. Volgende keer kies ik weer voor Firefly. Zeer tevreden.
  • Beoordeeld door: ESTHER - October 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd zonder problemen een auto gehuurd bij AutoEurope. Zeker met gratis annuleren kan ik een nieuwe boeking maken als er later betere voorwaarden zijn. En voordeliger dan direct bij de autoverhuurder zelf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Van te voren meerdere negatieve reviews gelezen over Sicly by Car. Maar ik was volledig verzekerd, en zelf geen problemen ondervonden. Zowel ophalen en terugbrengen ging helemaal goed!
  • Beoordeeld door: JAN - September 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service, vooral met de extra dekking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • DE afhandeling bij het ophalen van de auto was chaotisch, meerdere rijen bij de balie van Hertz, en ook daar werd Firefly afgehandeld. Het duurde meer dan 5 kwartier !! Verder een prima auto gekregen en geen opmerkingen.
  • Beoordeeld door: LAURENS - August 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen, alles is correct verlopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Geen, is na Spanje/Andalusie de twee achtereenvolgende keer dat ik een auto via Firefly huurde
  • Beoordeeld door: FERRY - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Good service and easy booking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Unreasonable damage assessment. When you have basic insurance, every scratch costs you.
  • Beoordeeld door: DIRK - September 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • AutoEurope is simply the best. Service, pricing and reliability are excellent!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • I got everything I wanted, even an upgrade which made the holiday a great succes. Very friendly staff in Florence airport!
  • Beoordeeld door: REN… - August 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Wat is Auto Europe?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De shuttlebus in Firenze van Sicily by Car (en alle andere autoverhuurders) naar het vliegveld is echt een drama. Lange rijen en maar ťťn bus.
  • Beoordeeld door: ANNA - August 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ok
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Redelijk. Shuttle naar vliegveld valt echt tegen
  • Beoordeeld door: MAARTEN - September 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • In de voucher staat dat je je moet melden bij desk van de verhuurder in de terminal, maar die bestaat op Florence airport helemaal. Daanaast bleek er in Florence ook een autoverhuurder AutoEuropa te zijn met hetzelfde logo, maar dat bleek niet hetzelfde als AutoEurope te zijn. Dat is ook wat verwarrend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Het was niet heel duidelijk dat FireFly op Florence Airport nergens een eigen desk heeft maar je bij Hertz moet zijn. Verder wel keurig geholpen.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - September 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Nadat ik de boeking had gemaakt is de prijs van een vergelijkbare auto bij zelfde agency voor zelfde preiode verlaagd. Zou mooi zijn als Autoeurope klanten hier van op de hoogte brengen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • - Auto was nog niet klaar - Er was niemand om auto af te leveren / sleutels te overhandigen bij afgifte punt - Auto was smerig (ondanks dat gemeld werd dat het zo lang duurde omdat de auto nog moest worden gewassen)
  • Beoordeeld door: CHRISTIAAN J M - August 31, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • We hadden bij u een verzekering afgesloten voor alle kosten zodat we niets hoefde te betslen terwijl we in Italie waren. Bij het ophalen van de auto bleek dat we bij eventuele schade eerst zelf zouden moeten betalen voor de kosten en het daarna pas zouden terugkrijgen, dit werd door jullie niet vermeld bij het boeken. Mijn suggestie aan u is dan ook dit beter te vermelden op het moment dat iemand een verzekering bij u afsluit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Goede bediening, alleen had ik het prettiger gevonden als ik van te voren op de hoogte was geweest van de extra kosten voor een tweede bestuurder.
  • Beoordeeld door: AART - August 25, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe moet meer aandacht besteden aan het verhuur bedrijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Aflevering auto van buiten smerig, gevraagd voor andere auto maar niet meer mogelijk. Alle schades waren niet genoteerd bij overdracht. Auto bij teruggave vlak voor vliegveld Florence vol getankt, toch nog rekening ontvangen voor 4 liter brandstof. Bij aflevering niemand aanwezig voor ontvangst, bij balie sleutels ingeleverd zonder verdere inspectie.
  • Beoordeeld door: SISKA - July 31, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou toch fijn zijn als je voor het boeken weet met welke maatschappij je te maken krijgt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Ik had een Fiat Panda of iets vergelijkbaars gereserveerd. Dit werd een Fiat 500 die eigenlijk te klein bleek voor onze bagage maar er was niks anders beschikbaar. Er werd geen alternatief aangeboden zoals bv. Te kijken wanneer er dan wel een panda beschikbaar zou komen. Het personeel was niet heel vriendelijk.
  • Beoordeeld door: HERMAN - July 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Stop cooperation with Firefly / Hertz.: -Back from 14 days holiday in Italy/Tuscany. -Firefly / Hertz just took an amount of Ä536 rent plus Ä300 warranty = Ä836 for 12 days rent (smallest availabe car) from my credit card account while the car we rented broke after 2 days and we were stuck far away from our appartment in Italy without help or replacement car. I had to rent a new car [regrettably from Hertz (Grosseto)] by myself to finish my 10 days holiday. -The next daysI will focus on claiming/refunding 14 days rent plus warranty for only 2 days rent, and nescessary legal or publicity actions to get my rights or hopefully back my money.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Car broke down [no power driving uphill, warning signals] on 2nd day so called Firefly who told us to call Hertz assistance advising us to have the car picked up and proposed/advised to go nearby city (Grosseto) for replacement. After having the car towed to garage (Arcidosso) we went to Grosseto [2 hours bus from stay in Santa Fiora] spending 23 phone calls to get help/replacement car which wasn't available -not even by direct calls to Hertz Grosseto. We took a hotel and booked a car via internet (SIXT rental) and were dispatched to Hertz (Grosseto) [!]. Going home from Florence the Firefly / Hertz desk told us this wasn't Firefly policy and should contact customer care. Back in Netherlands:Full rent+warranty=Ä836 taken from my account.
  • Beoordeeld door: JACQUES - June 6, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • bij de boeking vind ik alles wat met de verzekeringen heeft te maken nogal verwarrend. Je denkt dat je alles goed verzekerd hebt en dan komt er toch nog een vraag om het hoge eigen risico af te dekken en dat zijn geen misselijke bedragen, die volgens mij alleen van toepassing zijn als je de auto total loss rijdt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • goede, adequate en snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: LEO - June 14, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima. Alles conform afspraak verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • N.v.t.
  • Beoordeeld door: MARTINUS - November 12, 2012
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Huurauto anders dan gevraagd. Vreemd buitenmodel voor gevraagde middenklasse. Reed overigens wel voed.
  • Beoordeeld door: JACOBUS - October 17, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles lipe naar wens. Goede auto, voor een goede prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Verhuur liep goed, juiste auto geleverde. Vriendelijkheid zou wat beter kunnen.
  • Beoordeeld door: ELS - August 16, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte service, duidelijke informatie. Goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET AV
  • Er was ook een stand met Auto Europe op Florence airport, terwijl ik mijn auto bij Budget moest ophalen. Het stond wel op de voucher, maar was toch verwarrend.
  • Beoordeeld door: HANS - July 31, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close