Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BRINDISI

Brindisi, ItaliŽ: 22 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Brindisi:
customer review star rating
10
7
0
4
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: HILLS - October 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle, heldere reserveringen en bevestigingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Prima service, auto's
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Schrijf de kleine lettertjes van het contract nog. beter in jip en Janneke taal
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Het contract wat je ondertekent gebeurt dogotaal. Let op want ze zoomen het zover in dat je bijna niet ziet wat je tekent. Er zaten overigens geen verassingen in het contract Ze hebben trouwens geen enkele Audi A3 in het assortiment. In plaats van de Audi A3 kregen we een Skoda Octavia....ook prima
  • Beoordeeld door: HANS - December 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • service is goed. Auto niet. Vlak voor ik terug ging zag ik dat nog 26% rem vloeistof had. Dit ging ineens terug naar 0%. Ik moest toen 1 liter remvloeistof kopen omdat ik geen risco durfde te nemen. ik moest nl terug naar het vliegveld. Ik heb hier 14Ä voor betaald. Een bon heb ik niet want het was siŽsta tijd. Ik heb de olie gekocht bij de koffiecorner van het tankstation en die kon geen bon verstrekken. Het zou fijn zijn als ik deze kosten terugkrijg. Ik heb alles bij loc auto gemeld en ook een verklaring geschreven. Als ik geen olie had kunnen kopen dan had ik niet terug gekund naar het vliegveld. Ik vind dit slordig van Locauto. Ik heb 1x eerder bij hun gehuurd en ook toen had ik een auto die er acuut mee stopte!
  • Beoordeeld door: PIETER - October 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het algemeen goede service, maar op mijn laatste e-mail geen antwoord gekregen. Ik weet dus nog steeds niet of ooit mijn onderdeel van mijn navigatie, dat ik in de haast in de auto heb achtergelaten, nog terug krijg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Prima auto meegekregen. Toen ik deze door een ongeval van mijn vrouw eerder kwam inleveren, dacht men dat ik een ongeluk met de auto had gekregen. Kennis van de Engelse taal was vrijwel afwezig.
  • Beoordeeld door: ARIE - September 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden .
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Onvriendelijke personeel bij afhalen auto. Duurde allemaal erg lang. Er werd geen check gedaan op eventuele krassen of deuken en 1800 euro eigen risico in zo'n situatie erg veel geld als inhouding creditcard. Het was vreselijk benauwd in de hal.
  • Beoordeeld door: ELMA - August 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Mogelijkheid om je afgesproken pakket nog vooraf kosteloos aan te passen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Maggiore was op de dag van afleveren( in Brindisi) niet telefonisch bereikbaar terwijl we wel de afspraak hadden dat er tevoren gebeld zou worden
  • Beoordeeld door: JAN - June 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Nooit meer ergens anders. Je krijgt meteen contact wanneer je ze belt om info. Vervolgens smeren ze je geen verzekeringen aan, die niet nodig zijn. Dit de tweede en zeker niet de laatste keer, dat ik via hen boek!! Hulde!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik kreeg een jonge auto (Peugeot 308 cabriolet met stalen dak en 19.000 km op de teller.) Wel wat kleine deukjes en beschadigingen, maar die stonden keurig op het formulier aangetekend bij aflevering. De auto, een diesel, was zuinig en alles is probleemloos verlopen. De auto teruggebracht naar de plaats waar ik hem had opgehaald, vervolgens naar de receptie van Auto Europe/Sicily by Car, binnen 5 minuten weer weg en daarna vliegen naar Nederland. Super!! Nog even wachten op de opheffing van de gereserveerde 1.200 euro.
  • Beoordeeld door: RENSKE - April 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Huren via AutoEurope lijkt goedkoper, maar uiteindelijk door extra kosten ter plaatse was direct huren via de autoverhuurmaatschappij goedkoper geweest. Daarnaast niet de auto gekregen die wij hadden gereserveerd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Niet de auto gekregen die wij hadden geboekt (Fiat 500), alternatief was Fiat Panda (die wij bewust niet gekozen hadden + dat deze auto goedkoper was). Uiteindelijk een Lancia Ypsillon gekregen, maar onze wens om met een Fiat 500 door Italie te rijden konden we vergeten!
  • Beoordeeld door: VINCENZO - November 9, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed. tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Goed
  • Beoordeeld door: HENDRIK JAN - October 24, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • De documenten over wat wel en niet verzekerd is zijn (bijna) niet te doorgronden en lijken zichzelf tussen begin en eind tegen te spreken. Ik had geen tijd om vragen te stellen maar anders had ik dat zeker gedaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Toen de medewerkster mij jongste zoon zag van bijna 2 meter en de sleutels voor de ons toe bedachte toch nog vrij kleine auto, wisselde ze die zonder dat wij ook nog maar iets gezegd hadden om voor een mooie ruime FIAT 500 Grand.
  • Beoordeeld door: G. - October 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • altijd prima auto's via Autoeurope. Ook deze keer een nieuwe Citroen C3Picasso diesel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Altijd die verzekeringen!!! Had via Autoeurope ook het eigen risico afgedekt. Toch weer de vraag over afkoop schade aan banden, spiegels en ramen a 9 euro per dag Zorg er voor dat gewoon bij afkoop eigen risico ook alles is inbegrepen
  • Beoordeeld door: ROY - September 28, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • tijdens boeking gekozen voor pick-up at Airport, maar op Airport bleek dat niet mogelijk en dat stond niet op de orderbevestiging Bovendien was Auto Europe of Firefly nergens als zodanig herkenbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • afhaal op Airport bleek niet mogelijk, maar toen hadden we al een uur in de rij gestaan bij Auto Europa, ervan uitgaande dat dit Auto Europe was toen werden we doorverwezen naar de Hertz balie en daar kregen we een snauw dat we maar buiten op een transfer naar de Firefly verhuur moesten wachten eenmaal bij het verhuurkantoor werden we vriendelijk geholpen, we kregen zelfs een upgrade, maar de Ford CMax die we meekregen was binnen en buiten vuil, was niets aan gedaan heb zelf bij verhuurdame aangegeven dat het ding rondom vol krassen en deuken en scheuren zat, want stond niet op het formulier auto reed verder prima, maar het zag er niet uit
  • Beoordeeld door: VINCENT - September 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed zo als altijd. Alleen het feit dat je via (bijvoorbeeld) autoeurope.it betere prijzen kan beddingen vind ik belachelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Maggiore heeft mij een auto meegegeven met een NIET volle tank. Bij het terugbrengen was de tank net niet vol maar voller dan toen ik de auto kreeg, ik heb toch het verschil moeten betalen.
  • Beoordeeld door: VITTORIO - July 26, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Geen opmerkingen
  • Beoordeeld door: MAAIKE - June 24, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • auto europe is niet op de hoogte van de veranderingen mbt firefly afhaalcentrum. De auto moest opgehaald worden bij de balie van Herz, er stond geen shuttlebus.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Geen shuttlebus auto ophalen bij Herz Firefly vroeg om een getekende creditcard recu van Ä1500 als borg, dit heb ik geweigerd. Na veel 5en en 6en toch de auto meegekregen.
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - May 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Na jaren klant bij auto europa kan ik zeggen dat zij prijs kwaliteit een 10 verdienen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • zeer goed geholpen bij aankomst, Auto was keurig schoon. Bij het inleveren ook zeer goed geholpen,alleen bij het inleveren was de vraag van de verhuurder was er iemand op de pakeerplaats die de auto hebt ontvangen,NEE de vraag van de verhuurder hebt de auto schade, Ik zij de auto hebt geen schade. Dit wordt wel vaker op deze manier gedaan, maar soms denk ik dat is te makkelijk maar eigenlijk nooit geen problemen gehad. Ik huur zeker 3 keer per jaar in Brindisi een auto en kan wel zeggen dat Budget een van de schoonste auto en de auto met een volle tank hebt geleverd.
  • Beoordeeld door: V. - April 18, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Prijs aan de dure kant
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Beoordeeld door: J.H.R. - April 3, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Doe eens wat meer voor vaste klanten die regelmatig boeken. Het zou ook mooi zijn als de persoonlijke boekingshistorie via de site is in te zien
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima afhandeling en service. Materiaal ook in orde. Er is geleverd conform de verwachting. Een ding begreep ik niet. Ondanks de volledige dekking door AutoEurope heb ik om het makkelijk te houden ook ter plekke de volledige dekking afgesloten. Scheelt veel gezeur bij het inleveren. Niet erg, maar waarom wordt er dan ook nog een deposit van Ä 1000,00 gemaakt?
  • Beoordeeld door: HANS - March 27, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • fiat panda wel erg basic. Geen extra's. De prijs was wel goedkoop
  • Beoordeeld door: RCJM - March 20, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Geen
Kies het land waar u woonachtig bent
close