Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BOLOGNA

Bologna, ItaliŽ: 57 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Bologna:
customer review star rating
36
15
3
0
1

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: RAY - April 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vriedelijk personeel zowel bij ophaalbalie als dropoff punt. Wachtrij bij ophalen was echter vrij lang en slechts 1 medewerker aan balie. Verbeterpuntje. Al heb ik daar wel een beetje begrip en geduld voor en ik heb de beslissing voor lowkost carrental genomen
  • Beoordeeld door: KASPER - March 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij het huren van een auto wil ik graag volledig gedekt zijn en niet voor verassingen komen te staan op de ophaal lokatie. Auto Europe bied deze mogelijkheid, zeer fijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto was netjes en had onverwacht alle optie zoals navi, achteruitkijk camera en climate control. Ophalen en terug brengen ging zeer soepel.
  • Beoordeeld door: JAMES - January 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Waarom kan je geen account maken om al je gegevens op te slaan?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - WINRENT
  • Bij terugkomst niemand in de balie of bij de ontvangst ruimte.
  • Beoordeeld door: RITSAART - November 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed, snel geholpen netjes af gerekend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Keurig geholpen, volle tank alleen veel krassen en de aansteker stekker deed het niet, dus geen gps
  • Beoordeeld door: JAMES - October 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • het zou prettig zijn als je niet ieder keer al je gegevens in moet vullen als frequente huurder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Probleemloos
  • Beoordeeld door: HANS - September 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vriendelijke en snelle hulp bij wijziging autotype: coupť naar stationwagen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Al vele malen bij hen gehuurd, vnl op SiciliŽ, nu in Bologna. Altijd heel tevreden, nooit problemen bij inlevering. Wel nu in afwachting dat geblokkeerd creditcard bedrag (800euro) vrijgegeven wordt/gedeblokkeerd. Dat duurt altijd te lang.
  • Beoordeeld door: RADBOUD - August 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima website en makkelijk te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede snelle service op luchthaven bij ophalen. Wel kinderachtig dat men een hele dag extra rekent als je de auto 1 uur later inlevert dan gepland. Ik lever m ook vaak (veel) eerder in, dus 1 keer iets later moet kunnen zou ik zeggen...
  • Beoordeeld door: JAMES - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Voor de tweede maal n 2 weken bi Firefly gehuurd. Prima service maar auto wederom aan de buitenzijde vuil
  • Beoordeeld door: MARTIN - June 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlot duidelijk geen verborgen zaken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Medewerker spreekt goed Engels duidelijke uitleg vriendelijk
  • Beoordeeld door: JAMES - June 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik koop meestal volledige verzekering via jullie maar iedere keer weer is dat een 'discussie' bij de verhuurder die dat nogmaals proberen te verkopen en als je weigert de maximale borgsom vragen. Dat zou toch anders moeten kunnen?!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De auto was prima maar niet schoon. Service aan de balie en tijdens inleveren was prima
  • Beoordeeld door: JOHANNA H.M. - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle vriendelijke service verlening.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima geholpen, snel, vriendelijk en prima auto , niet te duur.
  • Beoordeeld door: RUGIA R - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nieuwe goede zuinige auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Vaker gehuurd, altijd zeer tevreden
  • Beoordeeld door: ROBERT - March 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik blijf het moeilijk vinden te kunnen beoordelen welke keuzen gemaakt moeten worden met het aanvullend verzekeren. De informatie hierover is voor een "leek " bijna niet op hun waarde te beoordelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • In Bologna een veel betere indruk dan in Rome. Ik vind Rome een slechte autoverhuurder
  • Beoordeeld door: JAMES - November 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe is prima, geen opmerkingen. Ook telefonisch is de service prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto was zeerl vuil als het om de binnenkant van de ramen gaat. Beslist een aandachtspunt!
  • Beoordeeld door: NEONARDUS LEENDERT WOUTER - October 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Toch altijd de beste prijzen via AutoEurope
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Beoordeeld door: LEONARDUS - August 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed telefonisch contact met Auto Europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Lange wachttijd bij ophalen maar snelle, vriendelijke afwikkeling bij inleveren van de auto.
  • Beoordeeld door: MARCO - August 31, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • We hebben op vliegveld Bologna (ItaliŽ) een auto gehuurd bij Firefly, via Auto Europe. Na een uur in de rij te hebben gestaan bij de balie op het vliegveld vertelde de man daar dat we niet bij hem (Auto Europa, nee niet Auto Europe, maar wel zelfde logo, vreemd) maar bij het loket het ernaast moesten zijn. Daar weer gewacht en toen werd verteld dat we direct naar de parking moesten. Daar een hele poos gezocht en uiteindelijk een klein miezerig hokje ergens weggestopt onder een trap gevonden dat het kantoor van Firefly moest voorstellen. We kregen een oude afgeragde Fiat Punto mee die van binnen en van buiten vies was. Wij zijn dus echt niet tevreden over deze verhuurder!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • We hebben op vliegveld Bologna (ItaliŽ) een auto gehuurd bij Firefly, via Auto Europe. Na een uur in de rij te hebben gestaan bij de balie op het vliegveld vertelde de man daar dat we niet bij hem (Auto Europa, nee niet Auto Europe, maar wel zelfde logo, vreemd) maar bij het loket het ernaast moesten zijn. Daar weer gewacht en toen werd verteld dat we direct naar de parking moesten. Daar een hele poos gezocht en uiteindelijk een klein miezerig hokje ergens weggestopt onder een trap gevonden dat het kantoor van Firefly moest voorstellen. We kregen een oude afgeragde Fiat Punto mee die van binnen en van buiten vies was. Wij zijn dus echt niet tevreden over deze verhuurder!!
  • Beoordeeld door: PETER - August 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Voorkomen van 1200 borgen op je creditcard is wenselijk. En duidelijke afspraken over wat wel of niet verzekerd is. Liever een paar euro meer betalen voor zekerheid dan gedoe met blokkade op je creditcard.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zie boven.
  • Beoordeeld door: ANDRIES - August 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • correcte bevestiging, duidelijke papieren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De door ons gereserveerde 4 deurs Ford Fiesta was niet voorhanden daarom kregen wij een 2 deurs Fiat 500was behelpen maar wel een prettige auto.
  • Beoordeeld door: ANNEMARIE - July 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima website
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Slechte service, onvriendelijk personeel, als je er niet om vraagt krijg je niet de auto waar je voor betaalt. Wel 10 wachtende mensen en slechts 1 man personeel.
Kies het land waar u woonachtig bent
close