Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BERGAMO

Bergamo, ItaliŽ: 47 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Bergamo:
customer review star rating
26
16
3
2
0

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PIET - November 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles soepel verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • alles soepel verlopen
  • Beoordeeld door: GEERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • doorgaan zoals wij hebben ervaren. Vriendelijk, duidelijk en auto was zeker conform de afspraken. Fiat idea en we kregen Ford Focus diesel station mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • doorgaan zoals wij hebben ervaren. Vriendelijk, duidelijk en auto was zeker conform de afspraken. Fiat idea en we kregen Ford Focus diesel station mee
  • Beoordeeld door: BOB - May 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima auto voor een goede prijs,meer dan tevreden met de service! gr Bob
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima auto, snelle service aan de balie, de auto was echter niet of slecht gewassen en de ruitensproeiers waren leeg, voor de rest meer dan tevreden met de service! gr Bob
  • Beoordeeld door: FRITS - February 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • nog duidelijker uitleggen wat een Blijvend Eigen Risico is en een Afkoop Eigen Risico
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • trage checkin procedure terwijl alle gegevens al bekend zijn. Slechts een (Hertz) loket open.
  • Beoordeeld door: JACQUES - December 13, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Okť zo!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto technisch 100%. Hier en daar wat schade. Samen goed naar kijken en vastleggen. Daarna lekker toeren voor weinig. Als veelgebruikter zijn we heel tevreden met deze verhuurder....
  • Beoordeeld door: JACQUES - November 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Kritisch de aangeboden verhuurders blijven volgen. Negatieve bedrijven als Goldcar strepen uit het aanbod.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede ervaring(en) mee.
  • Beoordeeld door: THEO - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • qua reserveringen overzicht prima; maar u reageert niet op mij email waarin ik vragen stel over extra inhouding op mijn creditcard
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • bij terugbrengen geen parkeerplaats, zeer onoverzichtelijk, dubbelparkeren etc. geen assistentie ter plekke. om onduidelijke redenen extra geld geincasseerd van mijn creditcard, zonder email over de reden
  • Beoordeeld door: ROELOF ALFRED - October 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service> Voor Bergamo aangeven bureau buiten vertrekhal rechtsaf op parkeerdek
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • zie boven
  • Beoordeeld door: ANITA - August 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zou op de site nog een splitsing moeten komen op "Geen eigen risico" en "geen eigen risico met restitutie".
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Beoordeeld door: GIJSBERUS - August 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles klopte.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Prima service.
  • Beoordeeld door: KEVIN - September 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vooraf duidelijke communicatie per mail omtrent overeenkomst. Site was ook makkelijk en overzichtelijk aua boeking.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Bij aankomst vliegveld eerst heel lang moeten wachten bij de balie terwijl er 2 klanten voor me stonden in de rij. Daarna 20 minuten op de bus moeten wachten die ons naar het terrein bracht waar de huurauto opgehaald kon worden. Toen nog eens 25 minuten zonder aangegeven reden staan wachten totdat ik de sleutel van mijn huurauto kreeg. De beste man wilde mijn contract zien en ging toen tot twee maal toe weg en zei: 2 min wat minimaal 10 minuten per keer was. Toen kreeg ik een jeep renegade terwijl ik een stationwagen had besteld. In de jeep past niet eens een buggy in de kofferbak. Daarom had ik een stationwagen besteld. Ruimtegebrek was dus 2 weken lang een ergernis. Al met al niet echt tevreden.
  • Beoordeeld door: DANNY - August 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Fijn dat als je vragen hebt een nederlands sprekende werknemer aan de lijn krijgt , die je dan ook nog van een zeer goed advies geeft mbt tot je boeking ivm extra kosten en wat dan debeste autoverhuurder is
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Erg prettig geholpen door medewerkster niet opdringerig mbt tot verzekeringen en de evt borg, ik heb in Spanje en nu in Italie en heb het beide keren als zeer positief ervaren.
  • Beoordeeld door: ROB - June 14, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Veel keu, eenvoudig te boeken. Wel steeds opletten omdat de prijzen regelmatig veranderen (goedkoper worden). Dan de "oude" boeking annuleren en de nieuwe inzetten. Terugbetaling oude prijs verloopt vlot.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Afhandeling in Bergamo was door Hertz. Prima auto, goede service.
  • Beoordeeld door: WILL - May 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Voor vaste klanten (w.o. ik mij beschouw) geen propo-acties. Vond via een kennis uit dat de prijzen plots veel lager waren en heb daarom 4 reserveringen geannuleerd/opnieuw geboekt. Dit kunnen jullie vermijden door 'vaste klanten' directer te benaderen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Firefly (van Herz - hun oldtimers ;-): oude wagens waarbij onze laatste Ford Fiesta de kroon spande qua beschadigingen (achterlicht totaal kapot/onder deuken en krassen; spoilers er half af, etc.). Je kunt voor een lagere prijs ook niet meer verwachten....zei men.
  • Beoordeeld door: INGE - April 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd fijne service en gemakkelijk boeken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SMILE
  • Hele vriendelijke service. Klein puntje: we hadden uiteindelijk Lago Maggiore rental, niet Smile rent. Was dus even zoeken.
  • Beoordeeld door: JACQUES - March 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • gaat goed zo. Ik maak zo'n 6 tot 8 maal per jaar gebruik van uw dienst.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • weer een zwaar beschadigde auto. Niet zo erg, maar ze doen net of ze een hagel nieuwe Auto op weg sturen. Mijn huurauto had 93.000 km gereden en had zeker 10 serieuze schades bij vertrek waarvan 1 serieuze deuk in de deur. Maakt mij niet uit maar zeur dan niet over extra verzekeringen voor mogelijke nieuwe schades. Wie kan dat nog zien. Bij terugbrengen deze keer zo'n arrogante vent die je de les wil lezen. oprecht vervelend. ruitenwissers waren echt versleten en remmen blokkeerde op het einde. Niet fijn, gebrek aan onderhoud denk ik. Dit was mijn slechte ervaring sinds jaren. Je weet het als je met ze in zee gaat. kost ook minder. Uiteindelijk is het altijd goed gegaan..:)
  • Beoordeeld door: ANTHONIE R - January 5, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Graag in het vervolg alle kosten vermelden bij autoverhuur. door Firefly werd ons 28.52 euro in rekening gebracht Service kosten (ongeacht of er was volgetankt 20,01 euro terwijl wij vol hebben afgeleverd) en overige onduidelijke kosten. Toen wij de Nederlands sprekende dame daarop aanspraken (zij werkt ook voor Herz zoals wij eerder hebben ervaren) vertelde zij ons dat jullie dat expres niet vermelden. Dit lijkt mij een vergissing / foutje en ik hoor daarom graag hierover van jullie. Indien een kopie van de nota gewenst is zal ik u die wel mailen. Alvast bedankt voor uw reactie Ton Hardeman anthonie@ziggo.nl
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Op het in rekening brengen van de bovengenoemde kosten na was alles in orde.
  • Beoordeeld door: MICHAEL - December 15, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben gevlogen naar Milano Bergamo met Ryan air. Vaker huur ik dan gelijk een auro bij Hertz. Deze was echter uitverkocht. Via Google kwam ik bij jullie en de prijs / levering zag er oke uit dacht ik. Echter, met de borg van Locauto werd ik zeer mee verrast. Heb uiteindelijk een veel kleinere auto gekregen, dan ik had geboekt en voor had betaald. Ik hoop dat Auto Europe hier nog iets mee doet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Ik huur wel eens vaker een auto voor mijn werk in het buitenland. Ik werd echter on-aangenaam verrast door de zeer hoge borg op mijn creditcard. Ik gebruik mijn credit card alleen voor noodgevallen of inderdaad het huren van een auto. echter Ä 1.250,- borg, vind ik erg hoog ! Of ik kon deze evt afkopen me een zeer hoog Eigen risico.
  • Beoordeeld door: WILL - October 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Betere tel.bereikbaarheid (ook 's nachts als men problemen bij het afhalen vd auto enzo heeft).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Weliswaar oudere auto's, maar dan ook een betere prijs. Zolang de wagens technische betrouwbaar zijn ok. prijs moet wel laag (zijn) blijven, want de laatste keer dat wij n auto in Bergamo kregen, was die over de hele linkerzijde zwaar beschadigd (slechts 35.ooo op de teller)...maar reed gelukkig wel.
  • Beoordeeld door: JAN - September 29, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden over jullie uitstekende dienstverlening
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Moesten bijna een uur in de rij staan voor we de sleutel ontvingen. Kantoortje was maar door een iemand bemand.
Kies het land waar u woonachtig bent
close