Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ITALIň

ItaliŽ: 923 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor ItaliŽ:
customer review star rating
467
295
78
35
35

Pagina 1 van 47

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PANCRAS - April 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is soepel verlopen. Met name het inleveren liep gesmeerd. De medewerker stond op de parkeerplaats en nam de auto na controle in en tekende het formulier ter plaatse. Klasse.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: RAY - April 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vriedelijk personeel zowel bij ophaalbalie als dropoff punt. Wachtrij bij ophalen was echter vrij lang en slechts 1 medewerker aan balie. Verbeterpuntje. Al heb ik daar wel een beetje begrip en geduld voor en ik heb de beslissing voor lowkost carrental genomen
  • Beoordeeld door: FRANK - April 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Mede dankzij de redelijke kosten voor afkoop eigen risico is Auto Europe de laatste jaren zo'n beetje mijn hofleverancier geworden. Ook voor de VS was de prijs/prestatie-verhouding van Auto Europe voor mij doorslaggevend. Sinds kort geleden ondervindt Auto Europe echter geduchte concurrentie van Car del Mar. Zowel autohuur op Madeira (jan. 2018) als autohuur Madrid (mei/juni 2018) zijn bij deze laatste tussenpersoon beland.....
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima baliemedewerkster (Carmola). Prettige bijkomstigheid: free upgrade. Gelukkig wist ik dat ik Dollar wel eens bij de Hertzbalie zou kunnen aantreffen, want het betreffende bord met naam Dollar was van uiterst bescheiden afmetingen. Misschien een idee voor Auto Europe klanten daarop te wijzen. (Voor zover van toepassing, want op Lanzarote was er een shuittle en dat is meen ik ook gemeld door A.E. Reeds hertzsurvey.eu bezocht en ingevuld
  • Beoordeeld door: HENRICUS - April 11, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede afhandeling. Goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • Redelijke ontvangst. Wel snelle afhandeling.
  • Beoordeeld door: PIETER - April 8, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Een paar uur extra bijboeken kostte meer als 2 dagen autohuur. Dit was een slechte service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - WINRENT
  • +Erg goede auto. -Geen uitleg van de auto. -Geen uitleg van het contract
  • Beoordeeld door: GERRIT JAN - April 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ondanks duidelijke instructie op voucher is de procedure met de onder onderverhuurder en specifiek de transfer onduidelijk. Oppik punt zeer onduidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECOVIA
  • Warrig verhaal ivm wassen en schoonmaken van de auto; kosten ? 30-?70, maar vooraf slechts ? 10 en uiteindelijk niets hoeven te betalen
  • Beoordeeld door: TEUNIS - April 2, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • De voorwaarden voor het afkopen van het eigen risico kan wat duidelijker. Wat koop je nu precies af en wat zijn de verschillen tussen super cover en de andere optie. Dit korter onduidelijker aangeven.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Firefly blijft proberen je een verzekering te verkopen terwijl het eigen risico al via auto europe is afgekocht. Ondertussen wordt er wel een bedrag gereserveerd van je creditcard.
  • Beoordeeld door: KASPER - March 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij het huren van een auto wil ik graag volledig gedekt zijn en niet voor verassingen komen te staan op de ophaal lokatie. Auto Europe bied deze mogelijkheid, zeer fijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto was netjes en had onverwacht alle optie zoals navi, achteruitkijk camera en climate control. Ophalen en terug brengen ging zeer soepel.
  • Beoordeeld door: GERARDUS - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Was al klant bij Firefly. Reservering via Auto Europe was goedkoper dan rechtstreeks.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Aangenaam verrast door de service in een kantoor in het nieuwe treinstation. Spaanssprekende Manuela was een prť. Zeer comfortabel alles bij elkaar en ( dit keer) geen discussie over extra betaling voor het al dan niet tonen van benzinebon. Probleem bij inlevering van de auto gebrek aan parkeerhavens bij Hertz/ Firefly. Het bedrag was een nettobedrag. Heb mijn rekening nog niet gecheckt of het bedrag 600 gedeblokkeerd is. Lijkt me wel, volgens de ontvangen email bij thuiskomst.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - February 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles ok. Alleen is het schrikbarend duur om de huur van de auto met 1 dag te verlengen. De prijs was ? 90. Niet gedaan dus.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Beoordeeld door: ROEL - February 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd de beste prijzen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beetje een oude auto die een raar tikkend geluid maakte maar verder zeer snelle en goede service zowel met ophalen als terug brengen
  • Beoordeeld door: HANS - February 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima behandeling .
  • Beoordeeld door: JAMES - January 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Waarom kan je geen account maken om al je gegevens op te slaan?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - WINRENT
  • Bij terugkomst niemand in de balie of bij de ontvangst ruimte.
  • Beoordeeld door: PETER - January 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Door de annulatie van onze vlucht wegens storm, en de latere aankomstdatum was onze gekozen auto niet meer beschikbaar en kregen we een auto van een lagere klasse. Nochtans had ik mijn vluchtnummer online bij de boeking doorgegeven en AutoEurop een seintje gegeven over onze verlate vlucht. Is er een mogelijkheid om het bedrag van prijsverschil terug te krijgen?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Door de annulatie van onze vlucht wegens storm, en de latere aankomstdatum was onze gekozen auto niet meer beschikbaar en kregen we een auto van een lagere klasse (waar ik weinig geloof aan hechtte). Nochtans had ik mijn vluchtnummer online bij de boeking doorgegeven en AutoEurop een seintje gegeven over onze verlate vlucht. Is er een mogelijkheid om het bedrag van prijsverschil terug te krijgen?
  • Beoordeeld door: CAMILLO - January 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • merdere keer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • keurig
  • Beoordeeld door: JACOBUS - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • betrouwbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • goede auto, aardig personeel
  • Beoordeeld door: EDWIN - December 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs en service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Opgehaald in Catania, De auto was helaas niet schoon je kon amper door de ramen heen kijken, zelf de ramen schoongemaakt en de ruitensproeier vloeistof bijgevuld. Fiat 500X gehuurd en ook gekregen, auto was verder prima het ophalen ging soepel en snel en ook het terugbrengen van de auto verliep vlotjes.....
  • Beoordeeld door: BERT - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, breed aanbod zowel van vehuurbedrijven als van auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • vriendelijke incheck, prima nieuwe auto, schoon
  • Beoordeeld door: IDSARD - November 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De gereserveerde Ford Fiesta stond klaar voor ons toen we hem kwamen ophalen, de aflevering verliep vlot. Het terugbrengen ging eveneens snel en makkelijk. Alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: JOKE - November 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wederom een prima ervaring , dus een bevestiging van mijn keuze om het weer via Auto Europe te doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • globale en goede indruk. alles verliep soepel. misschien een wandelroute zodat je duidelijk weet waar je de auto moet oppikken. De dame die de auto aan ons uitleverde, sprak geen Engels en de levering gebeurde in het donker. Dat is het enige minpuntje
Kies het land waar u woonachtig bent
close