Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ITALIň

ItaliŽ: 903 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor ItaliŽ:
customer review star rating
455
288
77
35
35

Pagina 1 van 46

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: RENE - November 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek de laatste 5 jaren al tot volle tevredenheid mijn huurauto's altijd via Auto Europe. Tot nu toe heb ik hier altijd de beste prijzen gevonden. Wil je annuleren, om wat voor reden dan ook? Het betaalde bedrag wordt veelal binnen 5 dagen weer gecrediteerd op je creditcard. Een prettige en professionele organisatie!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Correct, vriendelijk en behulpzaam personeel. Toen ik mijn huurauto ophaalde, stond de GPS ingesteld op de Russische taal... probeer dat dan maar eens te veranderen.... het duurde even, maar de medewerker heeft met behulp van zijn telefoon, via internet de taal alsnog voor mij kunnen aanpassen. Chappeau! Ook bij terugkomst een prettige en vlotte afhandeling op Palermo airport. Heb mijn huurauto in Nice alweer geboekt via Auto Europe! Tip: hou de prijzen in de gaten, want deze kunnen dagelijks veranderen... maar doordat annuleren eenvoudig is, en er snel gerestitueerd word, kun je zo weer een nieuw boeking maken!!
  • Beoordeeld door: RITSAART - November 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed, snel geholpen netjes af gerekend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Keurig geholpen, volle tank alleen veel krassen en de aansteker stekker deed het niet, dus geen gps
  • Beoordeeld door: PIET - November 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles soepel verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • alles soepel verlopen
  • Beoordeeld door: GIUSEPPE - October 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima behandeld en service gericht
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima nieuwe auto's
  • Beoordeeld door: GEERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • doorgaan zoals wij hebben ervaren. Vriendelijk, duidelijk en auto was zeker conform de afspraken. Fiat idea en we kregen Ford Focus diesel station mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • doorgaan zoals wij hebben ervaren. Vriendelijk, duidelijk en auto was zeker conform de afspraken. Fiat idea en we kregen Ford Focus diesel station mee
  • Beoordeeld door: JAMES - October 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • het zou prettig zijn als je niet ieder keer al je gegevens in moet vullen als frequente huurder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Probleemloos
  • Beoordeeld door: JOSE - October 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede aanbiedingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • De service was erg snel geregeld
  • Beoordeeld door: PIETER - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Blijf dezelfde service geven en blijf zorgen dat jullie bereikbaar blijven. Zeker de adviezen betreffende de onnodige extra verzekeringen zijn nuttig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • klopte allemaal. mooi nieuw autootje
  • Beoordeeld door: MARK - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen problemen gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Balie was bij ophalen heel erg druk met maar ťťn medewerker beschikbaar waardoor wachttijd lang kon oplopen. Gelukkig stonden wij bijna vooraan dus waren we snel geholpen, maar mensen later in de rij moesten waarschijnlijk wel een half uur wachten denk ik.
  • Beoordeeld door: ALBERT - October 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur altijd via AutoEurope omdat ik die de beste deals vind hebben. De site is ook uitstekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Locauto heeft goede auto's en is goed bereikbaar. Maar je krijgt geen bewijs mee dat je de auto zonder schade hebt teruggebracht. Ze vonden de auto te vies zeiden ze om goed te kunnen beoordelen of er geen kras op zat. Als ik dat wilde moest ik maar een uur wachten tot hin gewassen was. Dat kon uiteraard niet. Dus ik werd gedwongen ze te vertrouwen. Dat is niet correct.
  • Beoordeeld door: ANNA LOUISE - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben tevreden met het huren van een auto via Maggiore. Afhandeling aan de balie is efficient. De auto beviel prima, het enige, en dat geldt ook voor de eerdere auto's die ik via Maggiore heb gehuurd, zorg voor een handleiding in het engels in het dashbordvakje. Het is handig als je de auto nader wil verkennen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • zorg voor een engelse handleiding in het dashboardvakje, je kan je dan sneller orienteren en zaken regelen, koelwater bijvullen, bv.
  • Beoordeeld door: JACOB - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Diverse keren telefonisch contact gehad. Steeds keurig te woord gestaan. Heel goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • We hadden snel de auto. Prima Toyota Yaris. De dames zeer correct en behulpzaam met de aflevering en inname.
  • Beoordeeld door: LOTTE - October 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er staat niet duidelijk aangegeven dat je de auto moet ophalen bij locauto ipv auto europe. Hierdoor onnodig lang in de rij gestaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Lange wachttijden. Ruim 1 uur in de rij gestaan. Opnieuw alle gegevens in moeten vullen na dit ook al online te hebben gedaan. Wel een goede nette auto gekregen. Fijn mee gereden.
  • Beoordeeld door: RUUD - October 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima dienstverlening en zeer pro actief bij wijzigingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • adequate en vriendelijke afhandeling
  • Beoordeeld door: JARNO - September 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle en soepele boeking en bevestiging
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GLOBAL
  • Tevreden over global, alleen bij het afhalen was globsl paniek aan het zaaien over het eigen risico en allerlei aanvullende verzekeringen. Dit was minder netjes. Verder tevreden!
  • Beoordeeld door: MARGOT - September 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles verliep soepel! Ik ben erg tevreden over de verhuur! Helemaal perfecto!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Heeeel erg tevreden! Helemaal perfecto! Erg vriendelijke, vrolijke en behulpzame medewerker in de garage waar de auto stond geparkeerd!
  • Beoordeeld door: ROBERT - September 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed. Wel lange wachttijden bij afhalen auto. Enige onduidelijkheid waar sleutel moest worden gehaald. Op de geprinte bevestiging staat zowel Europa car als ook loc cars waar door ik eerst in de verkeerde rij stond.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Het terug brengen van de auto gaat niet optimaal. Ten eerste is de locatie ( ingang om auto terug te brengen ) te onduidelijk. Het lijkt wel een doolhof! Als de auto is ingeleverd moet men uiteraard met de volledige bagage naar de incheck balie. Dit zou veel makkelijker gaan als er bagage wagentjes staan in en om de wagen verhuur. Dat geldt voor alle huur auto's en is een te kort in de organisatie. Verder moet de ingang bij het terug brengen van de van de auto's een duidelijke markering komen welke auto's waar moeten worden ingeleverd.
  • Beoordeeld door: HANS - September 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vriendelijke en snelle hulp bij wijziging autotype: coupť naar stationwagen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Al vele malen bij hen gehuurd, vnl op SiciliŽ, nu in Bologna. Altijd heel tevreden, nooit problemen bij inlevering. Wel nu in afwachting dat geblokkeerd creditcard bedrag (800euro) vrijgegeven wordt/gedeblokkeerd. Dat duurt altijd te lang.
  • Beoordeeld door: SARAH - September 9, 2017
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Alles verliep soepel mbt verhuur etc. Wel moesten we vrij lang wachten met het retourneren van de auto. Dat is jammer want dan kom je al snel te laat voor het inchecken. De auto zelf was prima. Alleen de airco leek de hitte niet helemaal aan te kunnen. Dat was wel echt een minpuntje.
  • Beoordeeld door: HARRIE - September 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer klantvriendelijk en er wordt geleverd wat is overeengekomen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Prima auto beschikbeer gesteld Lancia ypsillon goede auto
Kies het land waar u woonachtig bent
close