Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ITALIň

ItaliŽ: 875 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor ItaliŽ:
customer review star rating
433
284
76
35
35

Pagina 1 van 44

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: GERRIT - August 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Suggestie: tip uw klanten over de de verzekering afkoop eigen risico (excess refund). Wanneer je die op de afhaallocatie moet afsluiten, betaal ongelooflijk veel premie (factor 4!). Inderdaad; daar wordt je als klant 'een poot uitgetrokken'! Dus Autoeurope mag de klant daar best op wijzen dat afkoop vooraf zeer voordeling is in vergelijk met ....
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Zij vroegen ons te tekenen voor het afhaalformulier voordat we de auto hadden gezien. Die had vele krassen enz.. De medewerkster was bereid dit te herstellen. Dat is goed. Maar beter is de klant vooraf de auto te laten zien. Achteraf bij inleveren wordt er overigens niet kritisch gekeken (althans niet merkbaar) op nieuwe schade.
  • Beoordeeld door: PANCRAS - August 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik boek al jaren bij Auto Europe. Een en ander tot prima tevredenheid
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Matig Op het formulier dat getekend moet worden stond dat er geen schade aan de auto was. Bij nauwkeurige inspectie bleek er toch een klein deukje in een voorscherm te zitten. Ik ben benieuwd of men hierop terugkomt.. Het is mij bekend dat ik dan terug naar de balie had moeten gaan om dit te melden. Deze procedure zou minstens een half uur vertraging opgeleverd hebben vanwege de lange rij die er nog stond. Waarom niet vermeld op het afname formulier ? Als ik het kan constateren kunnen de medewerkers van Dollar dit zeker. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt.
  • Beoordeeld door: WILLEM - August 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfecte value for money.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zeer vriendelijk en behulpzaam
  • Beoordeeld door: JAAP - July 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Berichtgeving was goed. Helpdesk helaas in het engels
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Vlucht was vertraagd maar verhuurlokatie was niet telefonisch bereikbaar. We hebben daarna met drie kleine kindjes 3 uur moeten wachten op de auto. Tot middernacht!! Twee keer een kapotte Vito meegekregen. Zo'n bus kun je niet meegeven aan mensen die een personenwagen boeken. Daarna met hulp van een Italiaanse vriend van ons gezorgd dat we splinternieuwe Espace kregen. Die was top. Vreselijke ervaring
  • Beoordeeld door: MARCEL - July 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Op de luchthaven van Venetie stonden mensen uren in de rij voor hun huurauto. Wij waren in 10 minuten weg! Prima Fiat 500 met 9000 kilometer, eigenlijk nieuw dus.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - WINRENT
  • Op de luchthaven van Venetie stonden mensen uren in de rij voor hun huurauto. Wij waren in 10 minuten weg! Prima Fiat 500 met 9000 kilometer, eigenlijk nieuw dus.
  • Beoordeeld door: MARINUS - July 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijk, goede prijzen, makkelijk en kosteloos wijzigen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Ophalen (Bari): Zeer nette service in correct Engels. Wel slechts 1 balie-medewerker waardoor we enige tijd moesten wachten. Prachtige zuinige grote auto voor zeer aantrekkelijke prijs. Terugbrengen (Bari): zeer nette service, geen gedoe. Al met al zeer tevreden!
  • Beoordeeld door: PAUL - July 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke communicatie (per e-mail). Geen telefonisch contact gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto was niet goed schoongemaakt bij aankomst, waardoor mogelijke schade vooraf moeilijk te controleren was. Krassen op de zijkant van de auto werden gemakkelijk toegevoegd op het schadeformulier, maar dus wel even goed controleren. Circa 30 mensen in de rij bij het ophalen van de auto. Bij ontvangst prima service.
  • Beoordeeld door: BERNARD - July 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • snel en conform afspraak.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Een zeer langdurige minutieuze controle bij inleveren. Harsvlekjes op de voorruit. Vervelend. Auto niet gepoetst bij afhalen.
  • Beoordeeld door: VANDINO - July 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed geholpen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • goed geregeld ook naar een week van een bestuurder naar een tweede bestuurder
  • Beoordeeld door: EDMOND - July 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte foutloze afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede service
  • Beoordeeld door: MAARTEN - July 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd al goede ervaring met auto. Ik beveel jullie aan mijn vrienden steeds aan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Uitstekend en behulpzaam.
  • Beoordeeld door: ROY - July 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Website was duidelijk, goede prijs voor de auto. Duidelijke mail bevestiging en ook het telefonisch contact was goed. al met al tevreden over Auto Europe. Communicatie vanuit SICILY BY CAR in Verona na het inleveren van de auto moet echter veel beter. Er is geen enkele bevestiging geweest (heb de auto ingeleverd buiten kantoortijden). Er is zonder enige contact meer dan ?40 euro extra afgeschreven van mijn credit card.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Op zich ben ik tevreden. Goede auto voor een goede prijs. Echter na het inleveren van de auto (via de dropbox omdat ik de auto terug bracht buiten openingstijden) is er alsnog ?42.19 van mijn credit card afgeschreven. Geen idee waarom. Er is na het inleveren geen enkel contact geweest vanuit auto europe. Het zou daarom veel beter zijn om nog een mail bevestiging te versturen dat de auto in goede orde is ontvangen en waarom er eventueel extra kosten zijn.
  • Beoordeeld door: SUSANNE - July 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vanaf het begin tot het eind was alles tot in de puntjes verzorgd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • We hebben een prima ervaring met LOCAUTO gehad. De overeenkomst tussen Auto Europe / LOCAUTO en cliŽnt was heel open, zodat we over alles goed geÔnformeerd waren. De auto was prima. Het ophalen en afleveren efficiŽnt en snel.
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - July 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima ondanks late aankomst op VenetiŽ door de dame van Maggiore heel vriendelijk geholpen ?Top
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Zeer goed aankomst daar 00.15 maar vriendelijk geholpen top servies van deze dame
  • Beoordeeld door: LEONARDUS PETRUS ANTONIUS - June 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijke en duidelijke website voor verhuur van auto's wereldwijd. Eenvoudig een auto te boeken en te wisselen. Prijzen worden dagelijks aangepast. Volgende keer zou ik weer via AutoEurope een auto huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto gehuurd op het vliegveld van Florence. Shuttlebusje brengt je naar de verhuurlocatie (van alle autoverhuurders). Snelle en correcte behandeling bij het ophalen en inleveren van de auto. Omdat de bestelde auto niet aanwezig was, werd een grotere auto aangeboden. Volgende keer kies ik weer voor Firefly. Zeer tevreden.
  • Beoordeeld door: DAWN - June 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservatie was niet doorgekomen bij Winrent bij aankomst op luchthaven Bari om 23u30. Uiteindelijk zijn we pas om +/- 0u40 kunnen vertrekken met dan nog een toeslag erbovenop omdat we "buiten" de openingsuren langskwamen ... (deze waren tot 23u30, maar omwille van de problemen dus uitgelopen). Mocht deze toeslag via AutoEurope terugbetaald worden en de afrekening van WinRent (nog steeds 1.000 EUR geblokkeerd op kredietkaat !) correct zijn, dan zou ik mijn ervaring aanpassing gezien we in het verleden steeds tevreden waren en problemen zijn er om opgelost te worden en als dat gebeurt, geen probleem!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - WINRENT
  • Zie commentaren bij AutoEurope, uiteindelijk een tussenoplossing gevonden maar tot op heden waarborg (1.000 EUR) nog steeds niet vrijgegeven en geen afrekening ontvangen. +/- 1u15 vooraleer we een auto hadden en dit 's nachts (aankomst 23u30) ...
  • Beoordeeld door: PAULUS - June 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd lekker duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Vriendelijk en accuraat! Niet opdringerig met extra verzekeringen enzo. Prettige ervaring en goede auto
  • Beoordeeld door: ELISABETH - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Netjes
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Inleveren auto zondag vreemd Er was niemand Sleutel en contract moesten in een lade. Onprettig, ook geen shuttle, namen taxi Controle? Hoop dat geen vreemde bedragen op rekening verschijnen
  • Beoordeeld door: ALIDANUS - June 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle afhandeling, zeer goede auto.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Snelle afhandeling, zeer goede auto.
  • Beoordeeld door: DUCO - June 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Graag alle gegevens in een voorbereid contract klaar zetten. Nu vul je alle persoonlijke gegevens tweemaal in; eerste keer online en tweede keer bij de balie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto (Citroen C3) was erg slecht en behoorlijk beschadigd. Verhuurder gaf beduidend minder krassen op bij het contract. vervelend om de auto geheel te moeten inspecteren en dan af te laten tekenen voor alle andere beschadigingen. Personeel spreekt goed engels.
Kies het land waar u woonachtig bent
close