Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ITALIň

ItaliŽ: 819 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor ItaliŽ:
customer review star rating
393
275
72
34
33

Pagina 1 van 41

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARK - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Correcte en vlotte behandeling van de aanvraag.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De offerte klopt met de werkelijkheid; behalve de auto. In plaats van een Ford Fiesta kregen we een Nissan Micra. We zijn blij met een tweede bestuurder voor dezelfde prijs.
  • Beoordeeld door: BART - February 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prettige en snelle website met veel keus. De telefonische helpdesk was vriendelijk en behulpzaam.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik ben goed geholpen bij zowel het ophalen als het inleveren van de auto. Ik vond in Rome de huurautobalie wat lastig te vinden en in Linate was de inleverbalie wat verdekt opgesteld.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • EfficiŽnte pick-up en drop-off van de auto. Ruime auto; gemakkelijk te rijden. Enige kleine blikschades geen probleem
  • Beoordeeld door: GIJSBERTUS - January 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, prima auto
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • op de bevestiging van auto europe staat dat er voor de sneeuwkettingen 34,50 incl vat betaald zou moeten worden. Omdat we ook maar heel kort gingen hebben we daarop de autoverhuurder gekozen. Aangekomen bij de counter in Rome van sicaly by car werd ons verteld dat de kosten 49,90 waren ondanks de bevestiging van auto europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • op de bevestiging van auto europe staat dat er voor de sneeuwkettingen 34,50 incl vat betaald zou moeten worden. Omdat we ook maar heel kort gingen hebben we daarop de autoverhuurder gekozen. Aangekomen bij de counter in Rome van sicaly by car werd ons verteld dat de kosten 49,90 waren ondanks de bevestiging van auto europe.
  • Beoordeeld door: GUUS - December 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • sterk punt: zowel via internet als telefonisch goede ondersteuning
  • Beoordeeld door: HENRICUS - December 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering werkte goed, afhandeling door lokale dealer was minder soepel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Bij afhalen moest al het papierwerk nog gedaan worden, duurde een tijd, had ik me eenvoudiger voorgesteld. En nu 10 dagen na inleveren auto staat mijn creditcard nog steeds geblokkeerd.
  • Beoordeeld door: JACQUES - December 13, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Okť zo!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto technisch 100%. Hier en daar wat schade. Samen goed naar kijken en vastleggen. Daarna lekker toeren voor weinig. Als veelgebruikter zijn we heel tevreden met deze verhuurder....
  • Beoordeeld door: NOňLLE - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede hulp na afloop van een autohuur waarbij wij geconfronteerd werden met extra kosten ivm een schade die wij niet veroorzaakt hadden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vooral op Ciampino handig omdat de auto's op het vliegveld staan. Prima auto gekregen, met wat krassen, wat juist wel prettig is, dar rijdt meer ontspannen !
  • Beoordeeld door: MARIO - December 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel goed, zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ze gaven mij een grotere auto dat ik had besteld, de auto was bijna nieuw. PERFECT
  • Beoordeeld door: AAD - November 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle makkelijke en goedkope boeking via uw site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • vriendelijke en snelle afhandeling aan de balie. super cover was nu door LOCAUTO overgenomen zodat we rechtstreeks met de verhuurder te maken hadden met 0,00 eigen risico. dus ook geen druk om extra te verzekeren vanuit verhuurder. Een hele verbetering! we konden de auto pas om 0800uur afleveren aan het loket, maar we konden hem eerder op de parking achterlaten en de sleutel met een gerust hart in de sleuf van het verhuurkantoor deponeren zonder bang te zijun voor schadeclaims
  • Beoordeeld door: IRENE - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben heel enthousiast, ik heb voor het eerst sinds jaren voor weinig geld een uitstekende auto gehad. Dat probeer ik altijd, maar op het vliegveld blijkt er dan van alles bij te komen. Nu heb ik rustig alles thuis vergeleken en uitgezocht. Ik heb het gevoel dat Auto Europe aan de kant van de huurder staat (om het voor de verhuurders een beetje negatief uit te drukken).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Balie was prima, terugbrengen minder: onverschillige en onvriendelijke man.
  • Beoordeeld door: MARCUS - November 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • alles is verlopen zoals voorzien. Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • prima service en vriendelijk onthaal
  • Beoordeeld door: JAMES - November 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe is prima, geen opmerkingen. Ook telefonisch is de service prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto was zeerl vuil als het om de binnenkant van de ramen gaat. Beslist een aandachtspunt!
  • Beoordeeld door: JACQUES - November 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Kritisch de aangeboden verhuurders blijven volgen. Negatieve bedrijven als Goldcar strepen uit het aanbod.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede ervaring(en) mee.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • groot gebruiksgemak, snel, aantrekkelijke prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • schone auto, vriendelijke ontvangst en uitgave, vriendelijke inname, to the point, geen poespas
  • Beoordeeld door: BERNARDUS - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij het boeken van de auto kwam pas aan het eind de boodschap dat de auto voor de prijs niet meer beschikbaar was. Dat moet anders kunnen. Bijkomende kosten, wat is wel en wat niet verzekerd vind ik onduidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • 1)Zeer onvriendelijk personeel. Men vond het maar heel vreemd dat ik de auto wilde zien voordat ik tekende voor de staat ervan. 2)Meer dan een uur gewacht op het busje om ons naar Firefly te brengen na ons telefoontje dat we op Malpensa waren gearriveerd. 3)ter plekke geen diefstalverzekering, bandenverzekering, glasverzekering afgesloten. Creditcard werd belast voor ?2600. Dat is nu nog steeds niet opgeheven. Al met al: echt heel erg slecht!
  • Beoordeeld door: MARK - November 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik had een fout gemaakt bij de boeking, Dat werd via de telefoon keurig in orde gemaakt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nette auto, vlot geholpen.
  • Beoordeeld door: WILHELMUS - October 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Plus: Duidelijke website met veel alternatieven en verzekeringsopties Min: Onduidelijke situatie m.b.t verzekering: Auto Europe zegt dat de verhuurder de dekking verschaft. De verhuurder zegt: "You don't have our insurance".
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Minus: 1) Onduidelijke situatie mbt verzekering. Via Auto Europe afgesloten verzekeringen worden niet herkend/erkend 2) Ondanks full Insurance optie toch 1200 Euro borg via credit-card 3) +/- 1 uur wachttijd voor ophalen huurauto (lange wachtrij, weinig personeel achter balie) 4) Ondanks belofte is reservering op credit-card 2 dagen na retournering nog steeds niet teruggedraaid 5) Huurauto was niet gepoetst, zowel interieur als buitenkant vies Plus: 6) Huurauto maatje groter dan besteld (Fiat 500L ipv Peugeot 308) 7) Nieuwe auto met 12.000 km op de teller
  • Beoordeeld door: THEO - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • qua reserveringen overzicht prima; maar u reageert niet op mij email waarin ik vragen stel over extra inhouding op mijn creditcard
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • bij terugbrengen geen parkeerplaats, zeer onoverzichtelijk, dubbelparkeren etc. geen assistentie ter plekke. om onduidelijke redenen extra geld geincasseerd van mijn creditcard, zonder email over de reden
Kies het land waar u woonachtig bent
close