Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ITALIň

ItaliŽ: 822 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor ItaliŽ:
customer review star rating
395
276
72
34
33

Pagina 1 van 42

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ELLY - March 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De reservering verliep prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto's waren prima, de afhandeling aan de balie bij het ophalen in Rome was zeer slecht. 5 medewerkers achter de balie die met elkaar praatten, aan de telefoon zaten en tijdens de behandeling van onze aanvraag voortdurend andere dingen gingen doen. Weer gegevens invullen die al per internet waren verstrekt. Al met al duurde het 30 minuten. Het ophalen van de auto en terugbrengen gingen prima.
  • Beoordeeld door: MARGRIETA - March 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • We konden redelijk snel de auto boeken. Toch is het altijd nog zoeken naar wat er nu precies wel en niet is inbegrepen. Graag heldere vermelding van het te blokkeren eigen risico op de credit kaart!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • We hadden alles zeer snel geregeld. Vriendelijk personeel aan de balie, zakelijk en zorgvuldig. Kregen een splinternieuwe auto mee(: en dat in Palermo... Gelukkig hoefden we de auto niet in Palermo te parkeren en was er een p-garage bij t hotel. Alles goed gegaan en ook terugbrengst auto verliep vlekkeloos! We hebben echt wel eens anders meegemaakt!
  • Beoordeeld door: ROBERT - March 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik blijf het moeilijk vinden te kunnen beoordelen welke keuzen gemaakt moeten worden met het aanvullend verzekeren. De informatie hierover is voor een "leek " bijna niet op hun waarde te beoordelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • In Bologna een veel betere indruk dan in Rome. Ik vind Rome een slechte autoverhuurder
  • Beoordeeld door: FRITS - February 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • nog duidelijker uitleggen wat een Blijvend Eigen Risico is en een Afkoop Eigen Risico
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • trage checkin procedure terwijl alle gegevens al bekend zijn. Slechts een (Hertz) loket open.
  • Beoordeeld door: MARK - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Correcte en vlotte behandeling van de aanvraag.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • De offerte klopt met de werkelijkheid; behalve de auto. In plaats van een Ford Fiesta kregen we een Nissan Micra. We zijn blij met een tweede bestuurder voor dezelfde prijs.
  • Beoordeeld door: BART - February 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prettige en snelle website met veel keus. De telefonische helpdesk was vriendelijk en behulpzaam.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik ben goed geholpen bij zowel het ophalen als het inleveren van de auto. Ik vond in Rome de huurautobalie wat lastig te vinden en in Linate was de inleverbalie wat verdekt opgesteld.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • EfficiŽnte pick-up en drop-off van de auto. Ruime auto; gemakkelijk te rijden. Enige kleine blikschades geen probleem
  • Beoordeeld door: GIJSBERTUS - January 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, prima auto
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • op de bevestiging van auto europe staat dat er voor de sneeuwkettingen 34,50 incl vat betaald zou moeten worden. Omdat we ook maar heel kort gingen hebben we daarop de autoverhuurder gekozen. Aangekomen bij de counter in Rome van sicaly by car werd ons verteld dat de kosten 49,90 waren ondanks de bevestiging van auto europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • op de bevestiging van auto europe staat dat er voor de sneeuwkettingen 34,50 incl vat betaald zou moeten worden. Omdat we ook maar heel kort gingen hebben we daarop de autoverhuurder gekozen. Aangekomen bij de counter in Rome van sicaly by car werd ons verteld dat de kosten 49,90 waren ondanks de bevestiging van auto europe.
  • Beoordeeld door: GUUS - December 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • sterk punt: zowel via internet als telefonisch goede ondersteuning
  • Beoordeeld door: HENRICUS - December 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering werkte goed, afhandeling door lokale dealer was minder soepel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Bij afhalen moest al het papierwerk nog gedaan worden, duurde een tijd, had ik me eenvoudiger voorgesteld. En nu 10 dagen na inleveren auto staat mijn creditcard nog steeds geblokkeerd.
  • Beoordeeld door: JACQUES - December 13, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Okť zo!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Auto technisch 100%. Hier en daar wat schade. Samen goed naar kijken en vastleggen. Daarna lekker toeren voor weinig. Als veelgebruikter zijn we heel tevreden met deze verhuurder....
  • Beoordeeld door: NOňLLE - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede hulp na afloop van een autohuur waarbij wij geconfronteerd werden met extra kosten ivm een schade die wij niet veroorzaakt hadden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vooral op Ciampino handig omdat de auto's op het vliegveld staan. Prima auto gekregen, met wat krassen, wat juist wel prettig is, dar rijdt meer ontspannen !
  • Beoordeeld door: MARIO - December 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel goed, zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ze gaven mij een grotere auto dat ik had besteld, de auto was bijna nieuw. PERFECT
  • Beoordeeld door: AAD - November 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle makkelijke en goedkope boeking via uw site
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • vriendelijke en snelle afhandeling aan de balie. super cover was nu door LOCAUTO overgenomen zodat we rechtstreeks met de verhuurder te maken hadden met 0,00 eigen risico. dus ook geen druk om extra te verzekeren vanuit verhuurder. Een hele verbetering! we konden de auto pas om 0800uur afleveren aan het loket, maar we konden hem eerder op de parking achterlaten en de sleutel met een gerust hart in de sleuf van het verhuurkantoor deponeren zonder bang te zijun voor schadeclaims
  • Beoordeeld door: IRENE - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben heel enthousiast, ik heb voor het eerst sinds jaren voor weinig geld een uitstekende auto gehad. Dat probeer ik altijd, maar op het vliegveld blijkt er dan van alles bij te komen. Nu heb ik rustig alles thuis vergeleken en uitgezocht. Ik heb het gevoel dat Auto Europe aan de kant van de huurder staat (om het voor de verhuurders een beetje negatief uit te drukken).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Balie was prima, terugbrengen minder: onverschillige en onvriendelijke man.
  • Beoordeeld door: MARCUS - November 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • alles is verlopen zoals voorzien. Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • prima service en vriendelijk onthaal
  • Beoordeeld door: JAMES - November 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe is prima, geen opmerkingen. Ook telefonisch is de service prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De auto was zeerl vuil als het om de binnenkant van de ramen gaat. Beslist een aandachtspunt!
  • Beoordeeld door: JACQUES - November 7, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Kritisch de aangeboden verhuurders blijven volgen. Negatieve bedrijven als Goldcar strepen uit het aanbod.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goede ervaring(en) mee.
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • groot gebruiksgemak, snel, aantrekkelijke prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • schone auto, vriendelijke ontvangst en uitgave, vriendelijke inname, to the point, geen poespas
Kies het land waar u woonachtig bent
close