Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ITALIň

ItaliŽ: 911 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor ItaliŽ:
customer review star rating
462
289
77
35
35

Pagina 1 van 46

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JAMES - January 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Waarom kan je geen account maken om al je gegevens op te slaan?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - WINRENT
  • Bij terugkomst niemand in de balie of bij de ontvangst ruimte.
  • Beoordeeld door: PETER - January 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Door de annulatie van onze vlucht wegens storm, en de latere aankomstdatum was onze gekozen auto niet meer beschikbaar en kregen we een auto van een lagere klasse. Nochtans had ik mijn vluchtnummer online bij de boeking doorgegeven en AutoEurop een seintje gegeven over onze verlate vlucht. Is er een mogelijkheid om het bedrag van prijsverschil terug te krijgen?
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • Door de annulatie van onze vlucht wegens storm, en de latere aankomstdatum was onze gekozen auto niet meer beschikbaar en kregen we een auto van een lagere klasse (waar ik weinig geloof aan hechtte). Nochtans had ik mijn vluchtnummer online bij de boeking doorgegeven en AutoEurop een seintje gegeven over onze verlate vlucht. Is er een mogelijkheid om het bedrag van prijsverschil terug te krijgen?
  • Beoordeeld door: CAMILLO - January 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • merdere keer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • keurig
  • Beoordeeld door: JACOBUS - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • betrouwbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • goede auto, aardig personeel
  • Beoordeeld door: EDWIN - December 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima prijs en service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Opgehaald in Catania, De auto was helaas niet schoon je kon amper door de ramen heen kijken, zelf de ramen schoongemaakt en de ruitensproeier vloeistof bijgevuld. Fiat 500X gehuurd en ook gekregen, auto was verder prima het ophalen ging soepel en snel en ook het terugbrengen van de auto verliep vlotjes.....
  • Beoordeeld door: BERT - November 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, breed aanbod zowel van vehuurbedrijven als van auto's
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • vriendelijke incheck, prima nieuwe auto, schoon
  • Beoordeeld door: IDSARD - November 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De gereserveerde Ford Fiesta stond klaar voor ons toen we hem kwamen ophalen, de aflevering verliep vlot. Het terugbrengen ging eveneens snel en makkelijk. Alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: JOKE - November 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wederom een prima ervaring , dus een bevestiging van mijn keuze om het weer via Auto Europe te doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • globale en goede indruk. alles verliep soepel. misschien een wandelroute zodat je duidelijk weet waar je de auto moet oppikken. De dame die de auto aan ons uitleverde, sprak geen Engels en de levering gebeurde in het donker. Dat is het enige minpuntje
  • Beoordeeld door: RENE - November 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek de laatste 5 jaren al tot volle tevredenheid mijn huurauto's altijd via Auto Europe. Tot nu toe heb ik hier altijd de beste prijzen gevonden. Wil je annuleren, om wat voor reden dan ook? Het betaalde bedrag wordt veelal binnen 5 dagen weer gecrediteerd op je creditcard. Een prettige en professionele organisatie!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Correct, vriendelijk en behulpzaam personeel. Toen ik mijn huurauto ophaalde, stond de GPS ingesteld op de Russische taal... probeer dat dan maar eens te veranderen.... het duurde even, maar de medewerker heeft met behulp van zijn telefoon, via internet de taal alsnog voor mij kunnen aanpassen. Chappeau! Ook bij terugkomst een prettige en vlotte afhandeling op Palermo airport. Heb mijn huurauto in Nice alweer geboekt via Auto Europe! Tip: hou de prijzen in de gaten, want deze kunnen dagelijks veranderen... maar doordat annuleren eenvoudig is, en er snel gerestitueerd word, kun je zo weer een nieuw boeking maken!!
  • Beoordeeld door: RITSAART - November 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed, snel geholpen netjes af gerekend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Keurig geholpen, volle tank alleen veel krassen en de aansteker stekker deed het niet, dus geen gps
  • Beoordeeld door: PIET - November 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles soepel verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • alles soepel verlopen
  • Beoordeeld door: GIUSEPPE - October 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima behandeld en service gericht
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima nieuwe auto's
  • Beoordeeld door: GEERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • doorgaan zoals wij hebben ervaren. Vriendelijk, duidelijk en auto was zeker conform de afspraken. Fiat idea en we kregen Ford Focus diesel station mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • doorgaan zoals wij hebben ervaren. Vriendelijk, duidelijk en auto was zeker conform de afspraken. Fiat idea en we kregen Ford Focus diesel station mee
  • Beoordeeld door: JAMES - October 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • het zou prettig zijn als je niet ieder keer al je gegevens in moet vullen als frequente huurder
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Probleemloos
  • Beoordeeld door: JOSE - October 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede aanbiedingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • De service was erg snel geregeld
  • Beoordeeld door: PIETER - October 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Blijf dezelfde service geven en blijf zorgen dat jullie bereikbaar blijven. Zeker de adviezen betreffende de onnodige extra verzekeringen zijn nuttig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • klopte allemaal. mooi nieuw autootje
  • Beoordeeld door: MARK - October 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen problemen gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Balie was bij ophalen heel erg druk met maar ťťn medewerker beschikbaar waardoor wachttijd lang kon oplopen. Gelukkig stonden wij bijna vooraan dus waren we snel geholpen, maar mensen later in de rij moesten waarschijnlijk wel een half uur wachten denk ik.
  • Beoordeeld door: ALBERT - October 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur altijd via AutoEurope omdat ik die de beste deals vind hebben. De site is ook uitstekend.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCAUTO
  • Locauto heeft goede auto's en is goed bereikbaar. Maar je krijgt geen bewijs mee dat je de auto zonder schade hebt teruggebracht. Ze vonden de auto te vies zeiden ze om goed te kunnen beoordelen of er geen kras op zat. Als ik dat wilde moest ik maar een uur wachten tot hin gewassen was. Dat kon uiteraard niet. Dus ik werd gedwongen ze te vertrouwen. Dat is niet correct.
  • Beoordeeld door: ANNA LOUISE - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben tevreden met het huren van een auto via Maggiore. Afhandeling aan de balie is efficient. De auto beviel prima, het enige, en dat geldt ook voor de eerdere auto's die ik via Maggiore heb gehuurd, zorg voor een handleiding in het engels in het dashbordvakje. Het is handig als je de auto nader wil verkennen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MAGGIORE
  • zorg voor een engelse handleiding in het dashboardvakje, je kan je dan sneller orienteren en zaken regelen, koelwater bijvullen, bv.
  • Beoordeeld door: JACOB - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Diverse keren telefonisch contact gehad. Steeds keurig te woord gestaan. Heel goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NOLEGGIARE
  • We hadden snel de auto. Prima Toyota Yaris. De dames zeer correct en behulpzaam met de aflevering en inname.
Kies het land waar u woonachtig bent
close