Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ISRAňL

IsraŽl: 18 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor IsraŽl:
customer review star rating
9
4
3
0
2

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 18

  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was dit keer wel goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Auto stond netjes klaar, prima geregeld.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - January 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er stond geen Auto klaar op de afgesproken dag. Hertz wist nergens van. Noodgedwongen moesten we een geplande overnachting annuleren, de rondreis een dag later beginnen waardoor het reisprogramma in de war liep. Het was erg druk in Tel Aviv wegens Chanoeka en Silvester. Na 3 uur zoeken konden we toch nog een onderkomen vinden voor 5 Personen in weer en wind met alle koffers over straat gelopen te hebben.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Hertz wist nergens van, had geen Auto en geen alternatief. Waar de fout lag, of bij Auto Europe of bij Hertz zelf weet ik nog steeds niet...
  • Beoordeeld door: P. - November 15, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijker zijn over hoe het ophalen in Tel Aviv BenGoerion Airport verloopt. Het was mij niet duidelijk dat ik opgehaald zou worden. Ook duidelijker aangeven dat je wordt opgehaald met een busje van Cal Auto en dat de naam Auto Europe nergens terug te vinden is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CAL AUTO
  • Aardige mensen, helpen je snel. De plek waar je de auto moet terugbrengen is goed te vinden. Ze waren ook snel in het wegbrengen naar de airport. Het was wel een wat oudere auto die veel gebruikt was. Maar reed verder goed.
  • Beoordeeld door: ILSE - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • vragen over huren auto per e mail binnen 24 uur beantwoord, helaas wel in het engels. Zelfde service als een duurder verhuur bedrijf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CAL AUTO
  • 's Nachts opgehaald, namen de tijd om ons alles uit te leggen. Terug brengen op een ander adres in Tel Aviv dan afgesproken totaal geen probleem en geen extra kosten. Jammer genoeg zijn ze telefonisch moeilijk bereikbaar, en is het een heel gedoe om het juiste nummer te vinden. Het telefoon nummer op het contract is van een particulier.
  • Beoordeeld door: ARON WOLF - October 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Autorurope makes very good deals. In IsraŽl it was special, since the renting Company is outside the AirPort where no additionele taxes are needed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CAL AUTO
  • You need a telephonenumber to contact them, since they are situated outside the AirPort.
  • Beoordeeld door: RUTH - November 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Reservering via internet ging prima. Attent dat er bij een dubbele boeking gebeld wordt ter controle en correctie gelijk uitgevoerd. Afrekening en blokkering creditcard is na vijf werkdagen nog niet afgerond.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SHLOMO
  • Als eerste was er op tijd van afspraak geen auto. Vervolgens wordt een veel kleinere auto aangeboden (smart). Na twee uur komt de trailer met auto's en de auto voor mij bleek niet mee te kunnen. Heb een andere auto grotere, mee gekregen. Ik heb nog geen afrekening gekregen en er is nog steeds een blokkade op mijn creditcard. Auto moest vervangen worden en dit is zelfs goed gegaan midden in de nacht! Maar nogmaals nog geen afrekening gekregen.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - October 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Toen ons vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv op 20 okt ernstig vertraagd was, belde ik autoeurope om door te geven dat wij vertraagd zouden zijn. Door de medewerker werd mij verteld dat ik contact moet opnemen met de locale verhuurder. Echter bleek de telefoonnummer op de voucher niet correct te zijn. Ik belde een tweede keer waar mij opnieuw werd verteld de aangegeven nummer te bellen. Uiteindelijk heb ik zelf de juiste telefoonnummer (op een hebraeische website) opgezocht. Verder werd mij door de medewerker verteld, dat ik op het laatst 30 minuten na de aangegeven tijdpunt (20:30) heb om het auto op te halen, anders zou de reservering vervallen. Dit was uiteindelijk niet zo, maar zorgde wel voor onnodige verwarring en stress bij mij.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CAL AUTO
  • Wij arriveerden om 12 uur s'nachts op TLV en zochten de shuttle service van CAL AUTO. Deze was niet te vinden en wij belden CAL AUTO. De medewerker was erg onvriendelijk, maar ging een shuttle sturen. Toen wij op de locatie arriveerden waren de medewerkers van CAL AUTO net wiet aan het roken. Het auto wat wij kregen had een grote aantal schrammen en deuken zodat de inspectie een kwartier duurde. Uiteindelijk zijn wij richting Tel Aviv vertrokken. De volgende ochtend (bij licht) zagen wij dat het interieur helemaal vies was. Ook werkten de remmen minder dan optimaal en was de sturing slecht. Gezien wij een drukke agenda hadden hebben wij ervoor gekozen om niet terug naar de luchthaven te rijden om een ander auto te vragen.
  • Beoordeeld door: TIMO - October 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich goed. Vermelding van openingstijden en vakantiedagen van de desbetreffende verhuurder (Avis in dit geval) zou enorm helpen. Evenals een routebeschrijving naar de lokatie in Jeruzalem.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Goed.
  • Beoordeeld door: JOHAN - April 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima intermediair. De balie van AE is niet bekend op Tel Aviv. In de reservering stond dat wij ons moeten melden bij Shlomo Cars in terminal 3. Sholom Cars is een onderdeel van Sixt Car maar wordt niet vermeld op de balie zelf. Dus veel tijd kwijt met zoeken en vragen. Een verwijzing naar Sixt Car balie 1e verd. ter 3. zou aan te bevelen zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prettige bediening. Goed Engels. Goede en nieuwe, duurdere auto, meegekregen. Wel ongewassen but who cares. De meegeleverde GPS bleek niet altijd in elk gebied te werken. Met een zelf meegenomen GPS met een IsraŽl en Palestina kaart onze weg toch kunnen vinden. Een bittere noodzaak. Dus neem altijd je eigen GPS (smartphone) mee.
  • Beoordeeld door: ITAMAR - April 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goede, accurate en vriendelijke service aan de telefoon. Goede en complete informatie via de mail. Echt top.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zeer vriendelijke en goede dame aan de balie in Jeruzalem. Auto was niet goed. Chevrolet Spark. Wilde nauwelijks accelereren. Er werd gezegd dat dat in dezelfde klasse was als de bestelde Fiat Punto. Ik vond het twee klassen minder. Aan de balie in Ben Gurion klaagde ik erover en kreeg ik ten antwoord dat ik dan maar een duurdere auto had moeten bestellen
  • Beoordeeld door: EDUARD - April 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen - werkte perfect
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CAL AUTO
  • auto was OK, ophalen/terugbrengen redelijk ver van de terminal; probleem met starten (security-code device was stuk): service- nummer bellen duurde half uur, na 2 uur wachten op service, daarna goed opgelost (half uur). 590 euro depot afgeschreven van creditcard - nog niet terug geboekt.
  • Beoordeeld door: HANS - June 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • In een aparte e-mail mijn klachten beschreven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • In een aparte e-mail mijn klachten beschreven
  • Beoordeeld door: WIM - May 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Iets verwarrend dat alles werd afgehandeld door Sixth (of zoiets).
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Alles verliep verder prima. Ik had de GPS al meebetaald. Daar was wat verwarring over. Is toch allemaal goed gekomen en na enkele dagen werd ik in Israel gebeld dat het inderdaad okay was. Service!!
  • Beoordeeld door: MICHAEL - October 26, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed bedrijf met prima service met het volgende voorbeeld wij wilden een navigatiesysteem huren werden gebeld via mobiel dit was helaas niet mogelijk zodat wij tijdig wat anders konden regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • De auto die werd afgeleverd was van binnen ( onder zand ) en buiten niet schoon de auto zat vol met deuken dus deze auto hebben wij geweigerd en daarna kregen wij een goede schone wagen doch helaas heeft dit omruilen wel veel extra tijd gekost circa 2 uren onnodig verspilling van tijd alsmede stress. Doordat dit zoveel tijd heeft gekost kwamen wij veel te laat aan op de afspraak met onze familie. Jammer.
  • Beoordeeld door: ARIELLA - August 11, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • prima kwaliteit voor een goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: JORIS - June 12, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb er ditmaal niet mee te maken gehad, maar weet uit het verleden dat auto's over een grens mee kunnen nemen vaak moeilijk is. Hier is voor alle partijen erg veel winst mee te behalen. Deze opmerking is dus algemeen bedoelt!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Ik heb er ditmaal niet mee te maken gehad, maar weet uit het verleden dat auto's over een grens mee kunnen nemen vaak moeilijk is. Hier is voor alle partijen erg veel winst mee te behalen. Deze opmerking is dus algemeen bedoelt!
  • Beoordeeld door: HAYIM - January 20, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Informeren de verhuur bedrijf over de gekochte verzekeringen, ze proberen altijd nog verzekering te verkopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • ze proberen altijd nog verzekering te verkopen,
  • Beoordeeld door: MARTIN - September 12, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Moest bijna drie kartier wachten voor ik werd geholpen, het verliep allemaal erg traag
Kies het land waar u woonachtig bent
close