Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN IJSLAND

IJsland: 16 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor IJsland:
customer review star rating
9
5
0
2
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 16

  • Beoordeeld door: PAUL - October 29, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ondanks late boeking toch snel geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • ondanks late boeking toch snel geregeld
  • Beoordeeld door: LENNEKE - October 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Redelijk duidelijke site, snelle reacties
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • De door ons gereserveerde auto wastafel er niet, misgeteld! Maar goede compensatie ontvangen.
  • Beoordeeld door: JESPER - August 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Op de boekingsbevestiging stond onjuiste informatie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Onjuiste informatie. Vervolgens hun nummer gebeld, werd zeer onvriendelijk te woord gestaan en kreeg onduidelijke en deels onjuiste informatie. Vervolgens bij bureau nog ongeveer anderhalf uur op mijn auto moeten wachten omdat de personeelsbezetting belabberd is.
  • Beoordeeld door: DORINE - July 25, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Had keer informatie kunnen geven over de in IJsland gebruikelijke verkeringen. Nu moest ik daar midden in de nacht me over laten informeren. Ook heel onhandig dat het 0800 nummer niet vanuit IJsland te bereiken was. Het Belgische kantoor waarvan het nummer wel werkte was s nachts niet te bereiken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Gebruikelijke bangmakerij over niet nemen van verzekering. Verder prima service.
  • Beoordeeld door: PETER - October 26, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is zeer makkelijk om een dubbele boeking te maken. Op een of andere manier kreeg ik niet direct een direct dat ik een boeking had gemaakt dus heb ik dat nog een keer gedaan. Toen ging het prima. De dubbel boeking is netjes gewijzigd na telefonisch contact. (eigenlijk beide!). Het zou goed zijn als er meer coordinatie is.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Omdat de gehuurde auto niet beschikbaar was is de leas enaar een ander bedrijf gegaan. Dit bedrijf heft geheel andere voorwaarden en eigen risico. Omdat er (mininamle) schade was is het volledige bedrag @ 3000 Euro van mijn creditcard geblokkeerd ipv 1200 Euro als per contract met de medeling zoek het maar zelf uit met de echte verhuurder......De echte schade wordt nog opgestuurd en verrekend,
  • Beoordeeld door: ANTONIE - September 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Helder en vaak betaalbaar plus de mogelijkheid een reservering om te boeken bij een lager aanbod
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Auto was prima, snelle airportservice,
  • Beoordeeld door: BERGLJOT - July 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk website en echt een stuk goedkoper dan andere websites!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Netjes opgehaald en naar auto gebracht. Alles verliep soepel en zonder problemen!
  • Beoordeeld door: BERNARDUS - June 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • vlotte afhandeling na het beoordelen van de aanbieding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • 24 uurs bereikbaar en fysieke aanwezigheid, vlotte afhandeling, niet ingewikkeld bij de balie
  • Beoordeeld door: KIM - March 22, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Eenvoudige en duidelijke website/boekingspapieren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Goed geholpen op hoofdkantoor. Doen niet moeilijk over kleine dingetjes, proberen geen extra geld uit je te halen.
  • Beoordeeld door: ROBBERT - March 15, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • de auto was prima geboekt bij Procar. we hebben geen schade gereden dus met eventuele afhandeling met auto europe daar over heb ik geen ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • bij het inleveren van de auto kregen we geen bewijs van teruggave. Toen ik er naar vroeg moest ik genoegen nemen met de opmerking dat ze ons niet belazeren. Toch lijkt het mij prettig dat ik bij het inleveren van de auto ook een bewijs van teruggave, volle tank en geen grote schade wordt opgesteld. ik begrijp dat ze later beter willen kijken naar eventuele kleine schade ivm mensen naar het vliegveld brengen om 6 uur in de morgen een er alleen voor staan op dat moment.
  • Beoordeeld door: BRIGITTE - March 10, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • jammer dat ik de volgende dag een hele dag moest huren terwijl ik maar 6 uur extra wilde huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Hele aardige mensen en zeer behulpzaam, de volgende keer zal ik zeker weer bij hen een auto huren. Ook de auto was goed en schoon.
  • Beoordeeld door: JAN-PAUL - June 12, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedkoop en goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Vriendelijke ontvangst op luchthaven. Duidelijke uitleg over voorwaarden.
  • Beoordeeld door: BART - February 23, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Het inleveren van de auto ging problematisch. Eerst zou het kantoor dicht zijn, maar was toch open. Bij thuiskomst kreeg ik email dat er schade zou zijn, maar er was wel 8km met de auto gereden. Gelukkig uiteindelijk niet in rekening gebracht, maar wel iets om de volgende keer op te letten
  • Beoordeeld door: ROEL - January 11, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed, met uitzondering van de vooraf verstrekte informatie omtrent de All Risks autoverzekering. Een volledige verzekering zou ik het best lokaal kunnen regelen. Maar dat blijkt niet nodig aangezien een volledige All Risks autoverzekering al standaard in was voorzien aldus het verhuurbedrijf Procar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • Bijzonder tevreden!! Zijn persoonlijk opgehaald op het vliegveld. De door ons geboekte Suzuki Jimny was echter niet voorradig maar kregen zonder probleem en extra bijtaling een veel grotere 4-wheeldrive Nissan mee. Daarbij - wederom zonder bijbetaling - een mobiel navigatiesysteem toen wij naar de weg vroegen van ons hotel. Heel behulpzaam en gastvrij!
  • Beoordeeld door: BRIAN - November 5, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen suggesties, alles goed verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • geen
  • Beoordeeld door: JAN - August 13, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • goede eerlijke website en duidelijke omschrijvingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PROCAR
  • gereserveerde auto was niet beschikbaar. is goed opgelost door ons een (betere) auto aan te bieden. prima service van en naar vliegveld.
Kies het land waar u woonachtig bent
close