Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN DUBLIN

Dublin, Ierland: 54 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Dublin:
customer review star rating
24
18
6
3
2

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: LOUIS - April 12, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • feedback: Ik belde naar een NL nummer, maar kreeg een engelssprekend persoon aan de telefoon.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Dat ging goed. Probleem was alleen dat de bestuurder niet de eigenaar was van de creditcard (dat was de bijrijder) en dat daarom verzekering niet mogelijk was. Dat is natuurlijk vreemd...
  • Beoordeeld door: JAN - March 26, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel en makkelijk te reserveren Overzichtelijk overzicht van alle mogelijkheden en prijzen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Nadat we op de display van onze auto de melding kregen dat de motor te heet was geworden en we direct moesten stoppen, ging het mis. Het contact met Avis ging erg vriendelijk en meewerkend maar daarna moesten we 3 uur wachten totdat we een vervangende auto kregen. Onze dag was daardoor behoorlijk verpest
  • Beoordeeld door: PATRICK - January 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien info over de prijs van de afkoop eigenrisico. Nu moesten we ?25,00 per dag betalen voor afkoop eigen risico, en dan nog een eigen risico over van ?100,00. De andere keren dat we een auto huurden in Dublin betaalden we volgens mij iets van ?16,00 per dag en dan had je geen eigen risico meer. Voor ons een reden om niet neer bij Alamo te huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Personeel was vriendelijk, maar nogmaals ?25,00 per dag voor afkoop eigen risico us belachelijk veel!
  • Beoordeeld door: BRENDAN - December 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Niet alle kosten zijn inbegrepen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Auto was niet helemaal in orde, lampen stuk, of slecht, zachte banden. Toll zou inbegrepen moeten worden.
  • Beoordeeld door: ANNY EN WIM - November 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alleen heel jammer dat er maar een bestuurder deze auto kan huren, kwamen weer extra kosten bij. Ook de verzekering kwam er nog bij en dat was best veel, maar de huur prijs van de auto was daarentegen niet duur. We hebben wel veel plezier gehad de auto en de verkeersregels geleerd in Ierland.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLIZZR
  • Ik ervaarde wel dat de verzekering werd op gedrongen. Was thuis ook vergeten om bij mijn eigen verzekering te informeren.
  • Beoordeeld door: ASTRID - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd makkelijk te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Duidelijke uitleg over gebruik auto en gezamenlijk auto rond om evt. schade die nog niet op de lijst stond alsnog te noteren. Vriendelijk te woord gestaan en bij return op Cork Airport zaken netjes afgehandeld en bij de terminal afgezet met de door ons gehuurde auto.
  • Beoordeeld door: JAN - July 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke afspraken en lage prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima en snelle services en praten je niets aan.
  • Beoordeeld door: HENK - June 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles zoals het hoort
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • auto zou met volle tank worden afgeleverd. was niet zo. is irritant. werd op indicatie balkjes van de benzinemeter afgerekend. dit is zeer onnauwkeurig.
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - March 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alleen positieve ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zeer snelle efficiente afhandeling. Zeer tevreden
  • Beoordeeld door: RUUD - March 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd prima prijs en goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Snel en vriendelijk geholpen aan de balie. Volgens mij niet geheel de juiste klasse auto ten opzichte van het contract. Ik kreeg een skoda fabia mee, en op mijn huurcontract stond opel astra of gelijkwaardig. Volgens mij valt skoda fabia in de corsa/polo/clio klasse.
  • Beoordeeld door: KAREL - January 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service Snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: CORNELIS GERHARDUS JOHANNES - December 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid over de verzekeringsvormen want dat geeft altijd weer ergernis bij het ophalen van een huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Werkte perfect
  • Beoordeeld door: PATRICK - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle mooie deal,goede uitleg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: PETER - November 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede prijs en service; service van verhuurders is ook prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: GERRIT - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordat ik de auto wilde huren heb ik eerst per mail wat vragen gesteld o.a. eigen risico. Ik werd hier snel en kordaat over geïnformeerd. Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Bij aankomst aan de balie in Ierland werden we al gelijk met de vraag verrast dat de auto die we besteld hadden wel erg krap zou zijn. We konden een grotere krijgen en dat de meerkosten circa ?800,- waren. Hier zijn we niet op in gegaan. Nu hadden opnieuw een aanbod voor circa ? 400,- duurder. Ook hier niet mee akkoord gegaan. Al met al duurde het minstens 45 minuten voor we een auto hadden. Ook het ophalen /wachten van de auto duurde bijna een 1 uur. De auto die we mee kregen was prima ( dus waarom al deze toestanden). Wij denken puur om geld. Al met al duurde het dus 2 uur voordat we met onze reis konden beginnen. Achteraf gezien leek het wel koehandel en vonden we dit geen prettige ervaring. Dus wat ons betreft geen SIXT meer.
  • Beoordeeld door: JORIS - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De omschrijving beschreef dat we de auto moesten ophalen bij een desk in de terminal. Dat klopte niet, want we moesten direct naar het car rental centre dat met een pendelbus te bereiken is. Hierdoor stonden we voor niets in de rij bij de desk in de terminal.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Service was snel en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: WOUTER - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Have been using Auto Europe for years because of the clear conditions and ease of use, hope to do so for many more.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Friendliest staff I've ever encountered at a rental agency. Car (Opel Corsa) was in top condition and spotless. Definitely recommended.
  • Beoordeeld door: MARTIN - August 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een opmerking. Waarom moet ik een autorisatie op mijn creditcard geven van €1500 (bij BUDGET) terwijl ik alle eigen risico heb afgekocht? Zij geven aan dat jullie slechts een broker zijn. Ik vind dat jullie dit moeten regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • * Veel papierwerk, duurt lang * Moet €1500 autorisatie geven op mijn cc ondanks €0 eigen risico * Moet ruim €100 betalen voor volle tank benzine (waarde €50)
  • Beoordeeld door: FRED - August 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen, alles keurig geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Op zich zelf auto afgeleverd. Auto heeft het prima gedaan. Echter: Ik verkeerde in veronderstelling geen aanvullende verzekering te moeten sluiten. Werd druk op mij uitgeoefend dat wel te doen. Toen ik dat weigerde moest ik een borg betalen ad 1500; De auto was niet nieuw en had al wat schade waarvoor ik terug moest naar de balie omdat het niet was aangegeven op het formulier; De borg ad 1500 is nog steeds op mijn creditcard gereserveerd hoewel ik de auto al meer dan drie dagen geleden heb ingeleverd zonder extra schade.
  • Beoordeeld door: LUDOVICUS - August 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima verlopen boeking: het verzekeringsverhaal is en blijft complex. Zou fijn zijn als met Europe car één prijs afgesproken kon worden. Elke keer weer verrassing welk bedrag er nog bijkomt bij de uiteindelijke verhuurder. Ben uiterst tevreden over SIXT!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Goede afhandeling aan de balie; overleg over welke auto was erg plezierig. Goed geadviseerd over welke verzekering zinvol zou zijn. Prima auto (Renault Kadjar). Vervoer van en naar parkeerplaats en vliegveld GOED geregeld!
Kies het land waar u woonachtig bent
close