Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN DUBLIN

Dublin, Ierland: 44 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Dublin:
customer review star rating
19
14
5
3
2

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: KAREL - January 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service Snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: CORNELIS GERHARDUS JOHANNES - December 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid over de verzekeringsvormen want dat geeft altijd weer ergernis bij het ophalen van een huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Werkte perfect
  • Beoordeeld door: PATRICK - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle mooie deal,goede uitleg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: PETER - November 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede prijs en service; service van verhuurders is ook prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: GERRIT - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordat ik de auto wilde huren heb ik eerst per mail wat vragen gesteld o.a. eigen risico. Ik werd hier snel en kordaat over geïnformeerd. Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Bij aankomst aan de balie in Ierland werden we al gelijk met de vraag verrast dat de auto die we besteld hadden wel erg krap zou zijn. We konden een grotere krijgen en dat de meerkosten circa ?800,- waren. Hier zijn we niet op in gegaan. Nu hadden opnieuw een aanbod voor circa ? 400,- duurder. Ook hier niet mee akkoord gegaan. Al met al duurde het minstens 45 minuten voor we een auto hadden. Ook het ophalen /wachten van de auto duurde bijna een 1 uur. De auto die we mee kregen was prima ( dus waarom al deze toestanden). Wij denken puur om geld. Al met al duurde het dus 2 uur voordat we met onze reis konden beginnen. Achteraf gezien leek het wel koehandel en vonden we dit geen prettige ervaring. Dus wat ons betreft geen SIXT meer.
  • Beoordeeld door: JORIS - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De omschrijving beschreef dat we de auto moesten ophalen bij een desk in de terminal. Dat klopte niet, want we moesten direct naar het car rental centre dat met een pendelbus te bereiken is. Hierdoor stonden we voor niets in de rij bij de desk in de terminal.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Service was snel en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: WOUTER - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Have been using Auto Europe for years because of the clear conditions and ease of use, hope to do so for many more.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Friendliest staff I've ever encountered at a rental agency. Car (Opel Corsa) was in top condition and spotless. Definitely recommended.
  • Beoordeeld door: MARTIN - August 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een opmerking. Waarom moet ik een autorisatie op mijn creditcard geven van €1500 (bij BUDGET) terwijl ik alle eigen risico heb afgekocht? Zij geven aan dat jullie slechts een broker zijn. Ik vind dat jullie dit moeten regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • * Veel papierwerk, duurt lang * Moet €1500 autorisatie geven op mijn cc ondanks €0 eigen risico * Moet ruim €100 betalen voor volle tank benzine (waarde €50)
  • Beoordeeld door: FRED - August 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen, alles keurig geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Op zich zelf auto afgeleverd. Auto heeft het prima gedaan. Echter: Ik verkeerde in veronderstelling geen aanvullende verzekering te moeten sluiten. Werd druk op mij uitgeoefend dat wel te doen. Toen ik dat weigerde moest ik een borg betalen ad 1500; De auto was niet nieuw en had al wat schade waarvoor ik terug moest naar de balie omdat het niet was aangegeven op het formulier; De borg ad 1500 is nog steeds op mijn creditcard gereserveerd hoewel ik de auto al meer dan drie dagen geleden heb ingeleverd zonder extra schade.
  • Beoordeeld door: LUDOVICUS - August 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima verlopen boeking: het verzekeringsverhaal is en blijft complex. Zou fijn zijn als met Europe car één prijs afgesproken kon worden. Elke keer weer verrassing welk bedrag er nog bijkomt bij de uiteindelijke verhuurder. Ben uiterst tevreden over SIXT!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Goede afhandeling aan de balie; overleg over welke auto was erg plezierig. Goed geadviseerd over welke verzekering zinvol zou zijn. Prima auto (Renault Kadjar). Vervoer van en naar parkeerplaats en vliegveld GOED geregeld!
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - November 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is onduidelijk wat nu wel en niet verzekerd is bij de optie "Restitutie van het Blijvend eigen risico". Wij kozen voor het maximum aan verzekeringen onder "Restitutie van het Blijvend eigen risico" (de duurste optie). Bij het afhalen van de auto werd de bestuurder alsnog gedwongen te kiezen voor extra verzekeringen OF een extra borg van EUR 1'400.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Voortdurend gehassle wat nu wel/niet verzekerd is. Bij het afhalen van de auto werd de bestuurder gedwongen te kiezen voor extra verzekeringen OF een extra borg van EUR 1'400.
  • Beoordeeld door: RICHARD - November 23, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • prima.
  • Beoordeeld door: ERWIN - November 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Er waren toch weer onduidelijkheden over wat wel en niet verzekerd is, het blijft een vaag iets...
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Auto op zich was prima. We kregen een auto mee die schade had, maar zonder dit aan te geven op het uitgifte-formulier. Na inleveren kregen we geen inname-formulier voor onbeschadigd inleveren van de auto. Bij aanvang van de huur werd €1500 geblokkeerd op de creditcard, dat is tot op heden nog steeds niet vrijgegeven. Het is lastig als dit een maand geblokkeerd blijft staan.
  • Beoordeeld door: PAUL - October 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, helder, goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Ik heb na afloop van de huurperiode een e-mail gestuurd met de vraag wanneer het deposit via de creditcard opgeheven zou worden, waarop ik echter geen antwoord heb gekregen. In mijn CC overzicht zag ik overigens een aantal dagen later dat het deposit wel was opgeheven.
  • Beoordeeld door: LAMBERTUS - August 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Goede auto, jammer van de lange wachttijd bij het ophalen. De auto had klaar moeten staan. Een wachttijd van een uur is echt te lang. Dat vond de jongeman die mij hielp ook. Duizendmaal excuses van hem. Het afleveren ging vlot.
  • Beoordeeld door: WILLY - August 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Heb huurauto een dag eerder ingeleverd dan de huurtermijn, dus op de 4e dag i.p.v. De 5e dag. M Aar kon geen refund krijgen volgens Budget-car.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • Goed en snelle dienstverlening
  • Beoordeeld door: PETRUS - August 6, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een wijziging telefonisch aangevraagd. Op vakantie zie ik dat de wijziging verkeerd is doorgevoerd. Heb contact gezocht met budget car omdat ik niet op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats wilde zijn. Uiteindelijk maar naar budget car gegaan omdat ik niet wilde dat ik de volgende dag voor niets zou gaan
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • De communicatie tussen auto europe en budget car vind ik niet goed. Zie bovenstaande. Toen we ter plekke waren voor de verhuur van de auto begrepen ze niet wat we wel en niet verzekerd hadden. Had er bijna nog weer een verzekering overheen geregeld. Zou toch weer ruim €150,- gekost hebben. Ik vind het verschil tussen de aanbieding en wat de uiteindelijke kosten zijn veel te groot
  • Beoordeeld door: JAN - July 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Een auto gehuurd bij Thrifty. Ik wou er een GPS bij huren. Via de site was dit niet mogelijk. Bleek dit ter plaatse 56 euro te kosten. Bijna net zoveel als de auto zelf. Dat bleek ook zo voor het afkopen van een borg van € 2.000. Daarvoor was ik € 76 kwijt. Mijn creditkaard had niet meer dat bedrag beschikbaar, ik had als ik dit te voren had geweten, mijn limiet kunnen verhogen op de creditkaard. In vervolg kijk in naar sites die helder zijn over deze bijkomende kosten. Ik begreep dat de consumentenbond binnenkort komt met een advies.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zie hierboven. Heel erg duren afkoop borg eigen risico en heel erg dure GPS
  • Beoordeeld door: JAN - July 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede en duidelijke informatie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Goed en snel geholpen geen enkel probleem gehad.
  • Beoordeeld door: TEUNIS - July 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Vind afkoop van eigenrisico beetje vaag. Vorige keer betaalde ik 100 euro voor de auto en ter plaatse nogmaals dat bedrag voor afkoop eigenrisico. Nu heb ik dat voor 50 euro via jullie gedaan, tenminste dat denk ik maar dat weet je dus pas zeker als je er beroep op moet doen. Zou deze tarieven graag transparanter zien
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
Kies het land waar u woonachtig bent
close