Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CORK

Cork, Ierland: 20 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Cork:
customer review star rating
15
3
0
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ROB - May 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette en correcte service bij het halen en nette wagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Netjes en snel geholpen.
  • Beoordeeld door: CATHARINA - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • geen
  • Beoordeeld door: JCJ - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto verhuren per uur ipv per dag. Aankomst tijd is vaak niet vertrektijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Boete omdat ik auto te vroeg heb opgehaald en tegen afgesproken tijd heb ingeleverd. Gaat netto om 1.5 uur. Als ik dat vooraf had geweten dan had ik eerst een kopje koffie gedronken. Thrifty heeft mij niet daarop gewezen ondanks dat ik vroeg of het okÚ was.
  • Beoordeeld door: PIET - October 9, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Werk goed en is het makkelijk gewordn om een auto te huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima auto goed geholpen.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - August 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Fantastische prijsaanbieding voor een fraaie auto. Aanbod van Auto Europe voor afkoop ER was voor een restitutiebedrag van 1365 euro, veel lager dan AVIS vereiste (2250 euro). Komt raar over. Adviseer gelijk restitutie niveau. Overweeg een algemene stop loss verzekering van bijvoorbeeld 3.000 euro. Een premie van 100 euro is een aantrekkelijk tarief voor een dergelijk bedrag.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Bijzonder tevreden over de auto. AVIS medewerkers prettig en vriendelijk in de omgang. Jammer dat AVIS de limiet van 59 euro voor een tweede berijder heeft los gelaten. Voor een lange huurperiode is dat dus een behoorlijke kostenfactor. Zelfs een aanbieding van AVIS ter plekke in combinatie met afkoop ER was niet financieel aantrekkelijk. Nog geen bericht van AVIS gehad dat alles in orde is. Weet dus nog niet of er nog kosten komen. Er is overigens mijns inziens geen aanleiding toe. Ik verwacht die dan ook niet.
  • Beoordeeld door: TERESA - November 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Very good value!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: RONALD - November 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen, alles duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Bij het inleveren v.d auto is er geen controle door Avis. Zodra je de sleutels hebt ingeleverd moet je maar afwachten of er niemand schade maakt in de tijd dat je de sleutel inlevert en zij de auto gaan controleren, dit geldt ook voor het terugbrengen van de auto met een volle tank..Maak foto's en noteer de kilometerstand van de auto als je die weer inlevert. Ze kunnen tenslotte het maximale bedrag waarvoor je moet tekenen op de huurovereenkomst later alsnog van je creditcard aftrekken, als AVIS zegt schade te hebben aan de gehuurde auto..
  • Beoordeeld door: MAARTEN - August 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Helder aanbod, eenvoudig te boeken en gunstige voorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Er zit wel een verschil bij de klasse aangboden auto's. Uitgangspunt was een Zafira. Kregen een Tiguan. Prima auto, maar wel met de helft minder bagageruimte.
  • Beoordeeld door: SIEGER - July 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Beoordeeld door: HANS - May 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijker of eigen risico volledig is afgekocht op papier. nu was dit niet helder!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • ik werd daar onder druk gezet om eigen risico af te kopen. ik dacht dat ik dit al gedaan had bij de huur via internet. daar had de persoon die m e hielp geen boodschap aan en vertelde me dat dit niet bij BUDGET CARS was. daarom niet geldig was voor hen. ik huur voortaan bij HERTZ. Uiteidelijk goedkoper en heldere voorwaarden en maar te maken met 1 verhuurbedrijf in plaats van 2 die mij tegen elkaar uitspelen. Ik voel gebruikt en besodemieterd!
  • Beoordeeld door: RUDI - September 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Komen door de klant gereserveerde afspraken niet na.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Hebben nog nooit de auto gehad welke we boekten. En nu was er zelfs geen automaat terwijl deze wel gereserveerd was, door aan te houden haalden ze nog ergens een automaat vandaan, een ford galaxy, hebben daar twee uur op moeten wachten. Het was een oude auto met 150000 km,en reed onprettig .Kortom het was een grote ergenis.Dus voor mij geen Enterprise meer.
  • Beoordeeld door: LEONARD - August 31, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto europe was een prima medium . Ik kwam terecht bij een dochterbedrijf van Herz. Kreeg upgrade naar grotere auto en prima adviezen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Uitstekend
  • Beoordeeld door: WIEBE - May 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle en adequate reactie op vragen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Ik heb mijn auto opgehaald bij Budget autoverhuur op de luchthaven Cork. Bij het inleveren hoefde ik niet zelf mee te lopen voor controle van de auto en ik hoefde ook geen bewijs te tonen van mijn laatste bon van het weer voltanken van de auto. Ik heb daar wel naar gevraagd. Daar zit een risico in voor mij. Stel dat er in die korte periode op de parkeerplaats alsnog schade ontstaat of Budget is het niet eens met de wijze van aftanken, dan kan ik daartegen niet meer persoonlijk op dat moment op reageren, omdat ik dan al vertrokken ben met het vliegtuig.
  • Beoordeeld door: PJG - May 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed aanspreekbaar bedrijf. Krijg alleen wel vaak buitenlands sprekende mensen aan de lijn. Ik zelf spreek engels en duits maar voor mensen die alleen nederlands spreken is dit wel een probleem
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: DICK - April 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • ga zo door!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Hertz is waarschijn het beste autohuurbedrijf maar ook duur. Daarom gebruik ik Autoeurope om tot de beste deals te komen. Buiten het hoogseizoen zit Hertz hier vaak bij. Criteria: prijs, auto op de luchthaven zelf, service-minded
  • Beoordeeld door: MAARTEN - March 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect, alles liep op rolletjes.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Uitermate vriendelijke bediening.
  • Beoordeeld door: PETER - July 11, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs-kwaliteitsvrhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • vlotte afhandeling aan balie, correct, upgrade auto gehad (Fiesta, 5-deurs). Bij inleveren v auto even wachttijd, maar met busje naar terminal gebracht.
  • Beoordeeld door: JM - March 21, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Helemaal goed ook omdat we via de telefoon in het Nederlands te woord werden gestaan. Fijn als je engels niet zo goed is ha ha.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Snelle afhandeling en goede auto. Aardige mensen. Misschien als je vaker huurt wat korting? Wij zijn daar regelmatig dus dat zou een optie zijn voor u, en natuurlijk ook voor ons. Vooral in de wat rustiger maanden lijkt het me een goed idee vooral als je meerdere dagen huurt. Kijk, wij gaan nu proberen met de bus te gaan vanaf Cork,
  • Beoordeeld door: EVERT - August 14, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Beoordeeld door: MARTINUS - July 23, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
Kies het land waar u woonachtig bent
close