Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN IERLAND

Ierland: 70 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Ierland:
customer review star rating
38
19
5
4
3

Pagina 1 van 4

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ANTONIUS - March 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alleen positieve ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zeer snelle efficiente afhandeling. Zeer tevreden
  • Beoordeeld door: RUUD - March 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd prima prijs en goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Snel en vriendelijk geholpen aan de balie. Volgens mij niet geheel de juiste klasse auto ten opzichte van het contract. Ik kreeg een skoda fabia mee, en op mijn huurcontract stond opel astra of gelijkwaardig. Volgens mij valt skoda fabia in de corsa/polo/clio klasse.
  • Beoordeeld door: KAREL - January 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service Snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: CORNELIS GERHARDUS JOHANNES - December 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid over de verzekeringsvormen want dat geeft altijd weer ergernis bij het ophalen van een huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Werkte perfect
  • Beoordeeld door: PATRICK - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle mooie deal,goede uitleg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: PETER - November 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede prijs en service; service van verhuurders is ook prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: CATHARINA - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • geen
  • Beoordeeld door: JCJ - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto verhuren per uur ipv per dag. Aankomst tijd is vaak niet vertrektijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Boete omdat ik auto te vroeg heb opgehaald en tegen afgesproken tijd heb ingeleverd. Gaat netto om 1.5 uur. Als ik dat vooraf had geweten dan had ik eerst een kopje koffie gedronken. Thrifty heeft mij niet daarop gewezen ondanks dat ik vroeg of het oké was.
  • Beoordeeld door: PIET - October 9, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Werk goed en is het makkelijk gewordn om een auto te huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima auto goed geholpen.
  • Beoordeeld door: GERRIT - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordat ik de auto wilde huren heb ik eerst per mail wat vragen gesteld o.a. eigen risico. Ik werd hier snel en kordaat over geïnformeerd. Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Bij aankomst aan de balie in Ierland werden we al gelijk met de vraag verrast dat de auto die we besteld hadden wel erg krap zou zijn. We konden een grotere krijgen en dat de meerkosten circa ?800,- waren. Hier zijn we niet op in gegaan. Nu hadden opnieuw een aanbod voor circa ? 400,- duurder. Ook hier niet mee akkoord gegaan. Al met al duurde het minstens 45 minuten voor we een auto hadden. Ook het ophalen /wachten van de auto duurde bijna een 1 uur. De auto die we mee kregen was prima ( dus waarom al deze toestanden). Wij denken puur om geld. Al met al duurde het dus 2 uur voordat we met onze reis konden beginnen. Achteraf gezien leek het wel koehandel en vonden we dit geen prettige ervaring. Dus wat ons betreft geen SIXT meer.
  • Beoordeeld door: JORIS - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De omschrijving beschreef dat we de auto moesten ophalen bij een desk in de terminal. Dat klopte niet, want we moesten direct naar het car rental centre dat met een pendelbus te bereiken is. Hierdoor stonden we voor niets in de rij bij de desk in de terminal.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Service was snel en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: WOUTER - September 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Have been using Auto Europe for years because of the clear conditions and ease of use, hope to do so for many more.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Friendliest staff I've ever encountered at a rental agency. Car (Opel Corsa) was in top condition and spotless. Definitely recommended.
  • Beoordeeld door: MARTIN - August 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een opmerking. Waarom moet ik een autorisatie op mijn creditcard geven van €1500 (bij BUDGET) terwijl ik alle eigen risico heb afgekocht? Zij geven aan dat jullie slechts een broker zijn. Ik vind dat jullie dit moeten regelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • * Veel papierwerk, duurt lang * Moet €1500 autorisatie geven op mijn cc ondanks €0 eigen risico * Moet ruim €100 betalen voor volle tank benzine (waarde €50)
  • Beoordeeld door: MAARTEN - August 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Fantastische prijsaanbieding voor een fraaie auto. Aanbod van Auto Europe voor afkoop ER was voor een restitutiebedrag van 1365 euro, veel lager dan AVIS vereiste (2250 euro). Komt raar over. Adviseer gelijk restitutie niveau. Overweeg een algemene stop loss verzekering van bijvoorbeeld 3.000 euro. Een premie van 100 euro is een aantrekkelijk tarief voor een dergelijk bedrag.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Bijzonder tevreden over de auto. AVIS medewerkers prettig en vriendelijk in de omgang. Jammer dat AVIS de limiet van 59 euro voor een tweede berijder heeft los gelaten. Voor een lange huurperiode is dat dus een behoorlijke kostenfactor. Zelfs een aanbieding van AVIS ter plekke in combinatie met afkoop ER was niet financieel aantrekkelijk. Nog geen bericht van AVIS gehad dat alles in orde is. Weet dus nog niet of er nog kosten komen. Er is overigens mijns inziens geen aanleiding toe. Ik verwacht die dan ook niet.
  • Beoordeeld door: FRED - August 8, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen, alles keurig geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Op zich zelf auto afgeleverd. Auto heeft het prima gedaan. Echter: Ik verkeerde in veronderstelling geen aanvullende verzekering te moeten sluiten. Werd druk op mij uitgeoefend dat wel te doen. Toen ik dat weigerde moest ik een borg betalen ad 1500; De auto was niet nieuw en had al wat schade waarvoor ik terug moest naar de balie omdat het niet was aangegeven op het formulier; De borg ad 1500 is nog steeds op mijn creditcard gereserveerd hoewel ik de auto al meer dan drie dagen geleden heb ingeleverd zonder extra schade.
  • Beoordeeld door: LUDOVICUS - August 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima verlopen boeking: het verzekeringsverhaal is en blijft complex. Zou fijn zijn als met Europe car één prijs afgesproken kon worden. Elke keer weer verrassing welk bedrag er nog bijkomt bij de uiteindelijke verhuurder. Ben uiterst tevreden over SIXT!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Goede afhandeling aan de balie; overleg over welke auto was erg plezierig. Goed geadviseerd over welke verzekering zinvol zou zijn. Prima auto (Renault Kadjar). Vervoer van en naar parkeerplaats en vliegveld GOED geregeld!
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - November 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is onduidelijk wat nu wel en niet verzekerd is bij de optie "Restitutie van het Blijvend eigen risico". Wij kozen voor het maximum aan verzekeringen onder "Restitutie van het Blijvend eigen risico" (de duurste optie). Bij het afhalen van de auto werd de bestuurder alsnog gedwongen te kiezen voor extra verzekeringen OF een extra borg van EUR 1'400.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Voortdurend gehassle wat nu wel/niet verzekerd is. Bij het afhalen van de auto werd de bestuurder gedwongen te kiezen voor extra verzekeringen OF een extra borg van EUR 1'400.
  • Beoordeeld door: RICHARD - November 23, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • prima.
  • Beoordeeld door: TERESA - November 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Very good value!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: ERWIN - November 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Er waren toch weer onduidelijkheden over wat wel en niet verzekerd is, het blijft een vaag iets...
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Auto op zich was prima. We kregen een auto mee die schade had, maar zonder dit aan te geven op het uitgifte-formulier. Na inleveren kregen we geen inname-formulier voor onbeschadigd inleveren van de auto. Bij aanvang van de huur werd €1500 geblokkeerd op de creditcard, dat is tot op heden nog steeds niet vrijgegeven. Het is lastig als dit een maand geblokkeerd blijft staan.
Kies het land waar u woonachtig bent
close