Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN IERLAND

Ierland: 80 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Ierland:
customer review star rating
43
23
6
4
3

Pagina 1 van 4

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: PATRICK - January 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Misschien info over de prijs van de afkoop eigenrisico. Nu moesten we ?25,00 per dag betalen voor afkoop eigen risico, en dan nog een eigen risico over van ?100,00. De andere keren dat we een auto huurden in Dublin betaalden we volgens mij iets van ?16,00 per dag en dan had je geen eigen risico meer. Voor ons een reden om niet neer bij Alamo te huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Personeel was vriendelijk, maar nogmaals ?25,00 per dag voor afkoop eigen risico us belachelijk veel!
  • Beoordeeld door: BRENDAN - December 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Niet alle kosten zijn inbegrepen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Auto was niet helemaal in orde, lampen stuk, of slecht, zachte banden. Toll zou inbegrepen moeten worden.
  • Beoordeeld door: ARND - December 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede overzichtelijke site, goed te navigeren, compact en efficient.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • oude auto gekregen, in de nacht en regen niet veel kunnen zien, bleken veel krassen en butsen in te zitten. Fotos gemaakt opgestuurd werk aan gehad, vervelend. Bij het terugbrengen wel soepel afgehandeld. Erg easy going, is ook wel prettig.
  • Beoordeeld door: CELIA - November 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • werkt prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • vriendelijk snel compleet
  • Beoordeeld door: FREDERIKUS - November 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima contact. Ook tijdens de reis en i.v.m. stukgereden band. Afhandeling van schade Super Cover na thuiskomst duurde meer dan 2 maanden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Ook Thrifty probeert een extra verzekering ad ?19,- te verkopen, ondanks de Super Cover dekking.
  • Beoordeeld door: ANNY EN WIM - November 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alleen heel jammer dat er maar een bestuurder deze auto kan huren, kwamen weer extra kosten bij. Ook de verzekering kwam er nog bij en dat was best veel, maar de huur prijs van de auto was daarentegen niet duur. We hebben wel veel plezier gehad de auto en de verkeersregels geleerd in Ierland.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FLIZZR
  • Ik ervaarde wel dat de verzekering werd op gedrongen. Was thuis ook vergeten om bij mijn eigen verzekering te informeren.
  • Beoordeeld door: ASTRID - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd makkelijk te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Duidelijke uitleg over gebruik auto en gezamenlijk auto rond om evt. schade die nog niet op de lijst stond alsnog te noteren. Vriendelijk te woord gestaan en bij return op Cork Airport zaken netjes afgehandeld en bij de terminal afgezet met de door ons gehuurde auto.
  • Beoordeeld door: JAN - July 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke afspraken en lage prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Prima en snelle services en praten je niets aan.
  • Beoordeeld door: HENK - June 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles zoals het hoort
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • auto zou met volle tank worden afgeleverd. was niet zo. is irritant. werd op indicatie balkjes van de benzinemeter afgerekend. dit is zeer onnauwkeurig.
  • Beoordeeld door: ROB - May 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette en correcte service bij het halen en nette wagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Netjes en snel geholpen.
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - March 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alleen positieve ervaring.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zeer snelle efficiente afhandeling. Zeer tevreden
  • Beoordeeld door: RUUD - March 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd prima prijs en goed geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Snel en vriendelijk geholpen aan de balie. Volgens mij niet geheel de juiste klasse auto ten opzichte van het contract. Ik kreeg een skoda fabia mee, en op mijn huurcontract stond opel astra of gelijkwaardig. Volgens mij valt skoda fabia in de corsa/polo/clio klasse.
  • Beoordeeld door: KAREL - January 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service Snelle afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: CORNELIS GERHARDUS JOHANNES - December 6, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid over de verzekeringsvormen want dat geeft altijd weer ergernis bij het ophalen van een huurauto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Werkte perfect
  • Beoordeeld door: PATRICK - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle mooie deal,goede uitleg.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Beoordeeld door: PETER - November 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Altijd goede prijs en service; service van verhuurders is ook prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: CATHARINA - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • geen
  • Beoordeeld door: JCJ - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto verhuren per uur ipv per dag. Aankomst tijd is vaak niet vertrektijd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Boete omdat ik auto te vroeg heb opgehaald en tegen afgesproken tijd heb ingeleverd. Gaat netto om 1.5 uur. Als ik dat vooraf had geweten dan had ik eerst een kopje koffie gedronken. Thrifty heeft mij niet daarop gewezen ondanks dat ik vroeg of het okÚ was.
  • Beoordeeld door: PIET - October 9, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Werk goed en is het makkelijk gewordn om een auto te huren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima auto goed geholpen.
  • Beoordeeld door: GERRIT - September 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordat ik de auto wilde huren heb ik eerst per mail wat vragen gesteld o.a. eigen risico. Ik werd hier snel en kordaat over ge´nformeerd. Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Bij aankomst aan de balie in Ierland werden we al gelijk met de vraag verrast dat de auto die we besteld hadden wel erg krap zou zijn. We konden een grotere krijgen en dat de meerkosten circa ?800,- waren. Hier zijn we niet op in gegaan. Nu hadden opnieuw een aanbod voor circa ? 400,- duurder. Ook hier niet mee akkoord gegaan. Al met al duurde het minstens 45 minuten voor we een auto hadden. Ook het ophalen /wachten van de auto duurde bijna een 1 uur. De auto die we mee kregen was prima ( dus waarom al deze toestanden). Wij denken puur om geld. Al met al duurde het dus 2 uur voordat we met onze reis konden beginnen. Achteraf gezien leek het wel koehandel en vonden we dit geen prettige ervaring. Dus wat ons betreft geen SIXT meer.
Kies het land waar u woonachtig bent
close