Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN HONGARIJE

Hongarije: 81 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Hongarije:
customer review star rating
50
25
5
1
0

Pagina 1 van 5

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - USAVE
  • prima bedrijf. Zeer aardige medewerkers
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was heel goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - USAVE
  • Super goed.
  • Beoordeeld door: BERNHARD - November 25, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle afwerking en profesioneel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • goede koppeling tussen megadrive balie en auto parkeer plek
  • Beoordeeld door: GIJSBERTUS - November 19, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Super! Goede website, snel veilig en betrouwbaar autohuur regelen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - USAVE
  • Snel, prettig en goede service
  • Beoordeeld door: DIRK - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid betreffende ophalen auto. Nu werd gezegd dat we bij de uitgang werden opgevangen door iemand met een bordje met onze naam. Dit was echter niet het geval. Moet je gaan bellen en dit gaf stress.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - USAVE
  • Op tijd. Vriendelijk. Deze keer snel.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld, niets aan doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Alles was precies als afgesproken, prima!
  • Beoordeeld door: INGO - August 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijk geregeld en goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Prima verhuur.
  • Beoordeeld door: JELKE - July 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Sneller en uitstekende service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Klantvriendelijke en snelle afhandeling
  • Beoordeeld door: HENRICUS - November 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordat wij de auto hadden gereserveerd hadden, eerst telefonisch contact gehad en dit als zeer positief ervaren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Zeer tevreden en een goede service. Volgende keer boeken wij weer via europe.
  • Beoordeeld door: DANIEL JOHAN - November 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Wederom tevreden over Auto Europe. Al vele malen gebruik gemaakt van hun service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - MEGADRIVE
  • Het ophalen van de auto duurde relatief lang, door problemen met de klant voor mij. Meer dan 20 minuten wachten voordat ik werd geholpen. Daarna verliep alles vlekkeloos. Ik reed in Hongarije in een auto met Oostenrijks kenteken. In- en uitchecken verliep vlot en netjes. Totaal een nette goed verzorgde auto (Opel Astra)
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Probleemloos, heel goed
  • Beoordeeld door: MARIES - September 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • zeer goede service zonder problemen
  • Beoordeeld door: C.J. - September 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijk en betrouwbaar altijd correcte afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Huur uitsluitend bij Thrifty, ook al zijn ze soms fractioneel duurder. Altijd correcte afhandeling. Jong wagenpark. Kom er al jaren.
  • Beoordeeld door: ALEIDA - September 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • in vergelijking met andere autoverhuurders voor eenzelfde categorie auto: nog steeds de beste en de goedkoopste.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • correcte behandeling, goede begeleiding vliegveld - kantoor en vise versa.
  • Beoordeeld door: JAN - August 22, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • eigenlijk geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: GERFRED - July 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Online boeken was zeer gemakkelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • De gereserveerde kinderstoel was niet beschikbaar waardoor ik zeer onveilig met mijn kind op schoot naar een winkel moest rijden om een volledige kinderstoel zelf aan te schaffen. Er was totaal geen begrip voor mijn situatie dus ik ben uitermate negatief !
  • Beoordeeld door: MARIANNE - July 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect geregeld alles weer!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - SIXT
  • Perfecte service, bijzonder prettige bejegening, alleen wel een erg lange wachttijd bij het kantoor (> 30 min)!!
  • Beoordeeld door: DIRK - June 5, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Handig. Prettige prijs. Aardige mensen. Gewoon goed!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Duidelijke ontvangst in aankomsthal. Staan met bordje met je naam op je te wachten. Zeer aardig personeel. Snelle afhandeling zodat je aan je vakantie/verblijf kunt beginnen.
  • Beoordeeld door: ANTONIE - June 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • een beter info over de all risk verzekering ter plaatse inclusief het bedrag wat het kost per dag
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUCHBINDER
  • Bij aankomst is er niemand meegelopen voor schade controle. Bij de inlever controle werd gezegd dat er helemaal onderaan de bumper een schade zat, ik kon dat niet constateren. ik ben nergens overheen gereden alleen maar autowegen asfaltwegen gereden. Zeer onvriendelijke behandeling.
  • Beoordeeld door: EDMUND - May 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij zij al meer dan 8 jaar trouwe en vaste klant bij Auto Europe. Bij iedere boeking moeten wij opnieuwe al onze vaste gegevens invullen om voor de beste prijs een auto te huren. De nieuwsbriefaanbiedingen moeten automatisch van toepassing zijn voor de klanten (die een account hebben) van Auto Europe. Dit is al 8 jaar het enige minpunt (ergenis) en helaas pakken jullie dit nog steeds niet op!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima service en dienstverlening! Goede en nette schone huurauto's. Enige minpunt: de huurauto is niet altijd vol afgetankt bij ophalen en probeer maar eens een auto weer in te leveren met de exacte beginstand van 2/8 tank benzine. Verder prima en betrouwbare autoverhuurder waar wij al 8 jaar bewust voor kiezen bij Auto Europe!
Kies het land waar u woonachtig bent
close