Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN STANSTED

Stansted, Groot-BrittanniŽ: 11 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Stansted:
customer review star rating
9
2
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 11

  • Beoordeeld door: MICHAEL - January 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was niet duidelijk uit de papieren dat voor interrent at Stansted wij bij Europcar moesten zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Wij konden geen receipt krijgen bij de Europcar drop off plaats. Hiervoor moesten wij naar de Europcar desk in de terminal melden. Daar waren wij echter wel snel geholpen.
  • Beoordeeld door: JACQ - November 27, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • zoals steeds opnieuw zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: AD - June 15, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede Service!!!!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke mensen!!
  • Beoordeeld door: LARS - December 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Kregen een upgrade van een economy class auto naar een "bigger car", merk werd genoemd (Mercedes Vito), zonder erbij te zeggen dat het een personenbusje betrof (we waren met 4 personen). Op de parkeerplaats aangekomen ga je dan niet helemaal weer terug, terwijl het niet echt prettig leek en ook niet comfortabel reed.
  • Beoordeeld door: HANS - December 11, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Huren online e.d. Ging prima. Overzichtelijk en duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Na al online diverse verzekeringen te hebben afgesloten kwam Budget nog eens met extraverzekeringen op de proppen. Het was dat afsluiten a 13 pond per dag of borg van 850 pond betalen. Die je dan na een paar weken terug zou krijgen. Krankzinnig. Maar je hebt geen keus en betaald dan maar extra. Nooit meer Budget. In Canada altijd bij Alamo gehuurd die dit soort onzin achterwege laten.
  • Beoordeeld door: CLAUDIA - September 10, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: JOHANNES - September 2, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • wij hebben n halve dag moeten bijbetalen,omdat we volgens enterprice te laat waren.(13.30) Vind dit wel n beetje onzakelijk.
  • Beoordeeld door: OLAV - August 27, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: SANDER - August 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: PHILIP - August 15, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekend. Makkelijk te reserveren en alles naar wens
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Prima, klantgericht ondanks het feit dat ik eerder was om de auto op te halen.
  • Beoordeeld door: COR - August 5, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
Kies het land waar u woonachtig bent
close