Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BRISTOL

Bristol, Groot-BrittanniŽ: 11 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Bristol:
customer review star rating
7
2
0
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 11

  • Beoordeeld door: RONALD CARL - October 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • slechte aanduiding over verzekeringen. we kregen een deuk en nu wordt alle borg van 1500 Euro achtergehouden en niemand neemt contact met ons op of zegt hoeveel de reŽle schade was. Al 3x zelf gemaild en gebeld, maar geen antwoord en ook het geld dus niet meer gezien. We willen een officiele rekening en het restant teruggestort!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Eerst eindeloos wachten en daarna trage hulp aan de balie, onduidelijkheid over verzekering die 26 Euro per dag meer zou gaan kosten voor all-risk. Per DAG!!
  • Beoordeeld door: GORDON - October 25, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Always a good experience.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Very friendly and helpful Hungarian girl behind the desk.
  • Beoordeeld door: MICHEL - October 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij de voucher zitten heel veel kleine lettertjes . Bij de autoverhuurder blijkt dan welke kosten je nog moet betalen. Nog duidelijker aangeven welke kosten nog betaald moeten worden en ook hoe evnentuele schade verrekend gaat worden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EASIRENT
  • Bij het ophalen zeer onbeschofte manager. Onze vlucht had vertraging door de mist. Dit heb ik meteen gemeld aan het betreffende bedrijf via de telefoon. was geen probleem. bij het halen van het vloiegveld probeerder de verhuurder al meteen de auto te veranderen. Hadden wij wel echt een automaat nodig. Bleek namelijk dat ze geen automaat voor ons beschikbaar hadden. Wel een duurdere wagen maar daar wilde hij meer geld voor hebben. Toen ik weigerde dreigde hij mij terug te brengen naar het vliegveld waar ik het verder dan maar zelf moest uitzoeken. Ik bleef weigeren toen uiteindelijk de andere auto meegegeven. Bij terugkomst minutieus zoeken voor schade om toch nog extra geld te verdienen
  • Beoordeeld door: JENNIFER - October 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Gaat altijd goed in Bristol
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Prima geholpen
  • Beoordeeld door: BERNARDUS - August 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Op zich ben ik best tevreden over Auto Europe. Echter er zijn een paar aandachtpunten. Op de eerste plaats is het misleidend dat de huurprijs laag lijkt, maar als je de auto komt ophalen wordt geprobeerd aanvullende verzekering af te sluiten. Het eigen risico is eigenlijk te hoog. Verder wordt er een borg afgeschreven van mijn creditcard die dan later wordt teruggestort. Ik ben gewend dat voor zo'n borg alleen een reservering wordt gemaakt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Alamo/Enterprise locatie op Bristol Airport is ver vanaf de terminal. Het zou prettig zijn als er een courtesy van is om je naar de terminal te brengen met je bagage.
  • Beoordeeld door: MICHAEL - June 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Beoordeeld door: ANTHONY - April 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Quick and efficient, price competitive. Have used before, will definitely use again.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Efficient and friendly. good car (Skoda Fabia) will use again.
  • Beoordeeld door: JENNIFER-LEE - March 10, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Beoordeeld door: JENNIFER-LEE - May 28, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld. Mooie en nieuwe auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Goed geholpen. vriendelijke man die verstand van zaken had.
  • Beoordeeld door: ALAN - April 3, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Outstanding ... excellent price .... it just worked. My only suggestion would be whether I could have provided .... in my case ... my Avis Preferred card as part of the booking. This as a minimum would have meant that my car papers would have been ready upon arrival .... and would have reduced the associated admin.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AVIS
  • Good service. Car provided had damage which was not recorded on the damage sheet. Avis personnel dealt with the issue swiftly ... and also offered an alternative vehicle.
  • Beoordeeld door: FRANK - August 12, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • service ok, snel geregeld, ook het inleveren van de auto, alleen de auto was niet schoongemaakt, zeer stoffig en zelfs een landkaart ontbrak
Kies het land waar u woonachtig bent
close