Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZAKYNTHOS

Zakynthos, Griekenland: 10 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zakynthos:
customer review star rating
6
2
2
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 10

  • Beoordeeld door: STEFAN - October 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld. Stuk eigen risico is te vaag omschreven op website / contracten
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Beoordeeld door: WILLEM ANNE - June 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel fijn dat je tot 48 uur van te voren kosteloos kan wijzigen annuleren. In mijn geval werd de autohuur goedkoper en ik kon dat zonder problemen wijzigen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Ik had de auto bij Alamo gehuurd. Bleek Enterprise te zijn. Een voor mij niet bekende maatschappij . Kantoor was ook niet in het luchthavengebouw maar een stuk(je) lopen met de koffers. Kantoor lag buiten luchthaventerrein en het was zoeken. Medewerker bleef heel erg zeuren over extra verzekeringen die we moesten afsluiten. Ik had een auto met vol/vol tankinhoud gehuurd en deze auto was op 4/10 gevuld wat lastig is met terugbrengen. Op zich prima (bijna nieuwe) goede auto
  • Beoordeeld door: ELS - October 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site. Ik kon prijzen bij verschillende verhuurbedrijven vergelijken en makkelijk een auto voor een mooie prijs uitkiezen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Alles ging prima. Fijne auto, geen lange wachttijd aan de balie, niks bijbetalen, snel weer in kunnen leveren, vriendelijke hulp van de medewerkers. Alles goed dus.
  • Beoordeeld door: JAN - October 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Autoverhuur verliep probleemloos. Voorlichting over afkoop eigen risico vond ik tegenstrijdig en dit maakte mij onzeker. Verhhurder raadt afkoop ter plekke aan, Auto Europe raadt dit af omdat ER achteraf vergoed zal worden. deze procedure wekt weinig vertrouwen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Onduidelijkheid over eigen risico afkoop: zie boven
  • Beoordeeld door: GWEN M.D. - May 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Dank voor de gemaakte mutatie die door mij op het laatste moment is aangevraagd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Ik had gehoopt een auto te ontvangen met een volle tank en deze weer inleveren met een volle tank. De auto was schoon en werd netjes en correct afgeleverd maar is wat oud en rammelde aan alle kanten. Een bezoek aan de dealer is aan te raden.
  • Beoordeeld door: JW - May 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Informatie over afkoop eigen risico stond vrij onduidelijk op de afgedrukte voucher. Graag dit voortaan duidelijker vermelden wanneer het er WEL bij zit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Vriendelijke verhuurder. Geen eigen kantoor op vliegveld daardoor wat moeilijker te vinden. Komt wat onprofessioneel over. Verder geen VOL=VOL tank maar bijna leeg=bijna leeg gekregen terwijl dit niet zo tevoren was afgesproken. Dit is voor de huurder veel ongunstiger.
  • Beoordeeld door: ROLAND - October 6, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed, toppie
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Gewoon goed, toppie
  • Beoordeeld door: HUBERT - June 5, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben zoals altijd, tevreden over auto-europe, goede prijzen en dito service bij vragen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik bestelde een auto, categorie Ford Fiesta, kreeg een BMW 116 I sport, dat is OK. De baliemedewerker bleef aansturen op extra verzekering terwijl ik dit juist had meeverzekerd (afkoop blijven eigen risico).= niet OK. Ik moest een blanco creditcard cheque van € 900 ondertekenen! De auto zat vol met lange krassen en deukjes, ik heb er een fotoreportage van gemaakt. De onderhoudsindicatie (al vanaf oktober 2012) is de hele tijd blijven branden, ik moest me daar niets van aantrekken, het was een goede auto en daarmee uit. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort. Bij inleveren was er niemand aanwezig. Ik heb gebeld, moest de sleutel onder de mat leggen en de auto niet afsluiten. Daar staat zo'n dure auto dan op een openbare parkeerplaats!
  • Beoordeeld door: ERIC - September 5, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Service is goed maar wordt tijd voor een normaal kantoor/balie. Worden geholpen door iemand die in de vertrekhal zit op een stoeltje komt niet professioneel over.
  • Beoordeeld door: WILLEM - August 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ik was mijn creditcard vergeten en moest kiezen tussen 500 euro borg cash te betalen of 100 euro bijbetalen zodat ik all risk verzekerd zou zijn. Ik koos voor het laatste maar dat betekende wel dat de autohuur hierdoor 100 euro duurder uitviel tegen mijn wil.
Kies het land waar u woonachtig bent
close